Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Annihilator (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3334)

Zaglada 29-02-2004 16:35

Annihilator - Isara completed.

Uznałem, że temat przedstawiony na forum tibia.de jest godny uwagi, więc zamieszcze linka ~

Room of "death"

behi 29-02-2004 16:47

To jest chyba jakis trik nie? Bo to chyba nierealne...
Ale ja tam sie nie znam...

Spiegol 29-02-2004 16:49

No ładny screen, tylko ciekawe czy prawdziwy, czy to jakaś bujda może??? Może wiesz gdzie to jest i jak się tam dostać??? Pozdro!

n3m3s!s 29-02-2004 16:56

Heh jaka bujda? Chopaki zrobili najtrudniejszy quest w Tibii i gratz dla nich. O loocie nie wspomnę. Nasuwa sie jedno stwierdzenie: Del'Toro nie ma sobie równych.

E@GLENEO 29-02-2004 17:16

Tak jak mowi Nemi. Tylko pogratulowac.

kvi 29-02-2004 18:19

Tylko pogratulowac i pozazdroscic :)

Ithelios 29-02-2004 18:40

Noooo,jestem pod wrażeniem.Del'Toro po raz kolejny pokazało że nie ma sobie równych.Zżera mnie jednak ciekawość co było w paczce którą wybrał Diego.Nie chce ujawnić X(

Bofedojo 29-02-2004 18:44

Plx give me!!! :D :D :D OMG to musial byc dopiero quest... Mam prosbe bo ja jestem cienki z angola i czy ktos by sie mogl na tym forum spytac ile czasu oni tam siedzieli i ile UH poszlo??

Master Mazi 29-02-2004 18:56

Spoko Screen ;) Tylko jak oni tam weszli ?? alb raczej jak wyjdą ;P

Gniew Mroku 29-02-2004 18:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bofedojo
Plx give me!!! :D :D :D OMG to musial byc dopiero quest... Mam prosbe bo ja jestem cienki z angola i czy ktos by sie mogl na tym forum spytac ile czasu oni tam siedzieli i ile UH poszlo??
Pisze że UH które użył ważyły 1800.

Pall nocy 29-02-2004 19:21

Już od dawna wiadomo bylo ze DT do czuby ale że aż takie :D

Bryss 29-02-2004 19:22

Boskie zdjecia ! Moze wiecie czy byla tam magiczna postac jak tak to prosze o level i magic level :) jestem ciekaw

Tryton/druid/secura/level 15/magic 11 postac ma 2 dni

Przemyslawek 29-02-2004 19:22

powiem jedno ZAJEFAJNE TEE FOTY !!!!!!!!! naprawde pozardrościć poświecić sie kurde jak za ojczyzne naprawde moje gratulacje a i mam pytanko czemu ta stronka jest angielska ??? ale mniejsza o to fajne te foty

Crevo 29-02-2004 19:25

Piccaro and Dimitri down... heh, ale DT naprawde sa niezli.

1800 cap= 1500*1.2 cap(1 run)
1500 runow =75 plecakow
75 bp*2,5k = 187,5 k na same UHy, a jak doliczyć do tego SD, święcenia i Amulety of Lost tamtych dwóch...
Wychodzi w sumie około 0,5 miliona gp... W sumie to ciekawie...

BTW. Czy to prawda, co pisali, ze sa pierwsi od Bubble i innych z Antici?

mali 29-02-2004 19:31

Ja slyszalem ze ta dzwiami jak pokona sie wszystkie demony jest quest na Demon-seta.A i SS jest fajny ;)

Gimlos 29-02-2004 19:40

Cytuj:

z tego co wiem to nie, chociaz pewny nie jestem :)

srry , nie doczytalem, ktore przedmioty wybrali ( present i stonecutter axe? )?

Duriel 29-02-2004 20:35

AAAAAAAAAAALE DALI CIAŁA.......JAZDA NA CAŁEGO........JAK ZAGIBALI 6 DEMONÓW.....UUUU

BTW:ja w przyszłosci wzialbym z tej kupki MSa i albo D arm albo przent(zależy co w nim jest) :D :D

Dark Ice 29-02-2004 20:43

Nemi :D ma racje chlopaki nie maja sobie rownych na calej Tibi...Tez chce byc taki i nie wazne ze sa 'pa'.Sa najlepsi i rzadza wiec...GRATZ

kvi 29-02-2004 20:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Cytuj:

z tego co wiem to nie, chociaz pewny nie jestem :)

srry , nie doczytalem, ktore przedmioty wybrali ( present i stonecutter axe? )?
z tego co wyczytalem na tibia.de to lucas nie chcial podac co wybral diego, moze zle czytalem ...

Lefty 01-03-2004 11:33

Damn.. They're good...

Antica, z Bubble na bloku padła, nie wiem, może podchodzili ponownie... Ktoś napisał że zrobili przed Isarą, ale nie wierze w to, że by się nie pochwalili na forum. Nie chcą stracić pozycji, i puścili wała...

@gimli syn gloina
yea, Stonecutter + present

draco88 01-03-2004 13:01

Nie lubie Del'Toro, ale musze im pogratulować. GRATZ CHŁOPAKi :). Czyżby byli pierwsi?
W present były podobno soft boots, czy to prawda?

?Marcin 01-03-2004 14:07

@draco88 Podobno prawda. W prezencie byly soft botsy.

@bryss Zeby wejsc na tego questa to trzeba miec 100+ level. Wszyscy co tam weszli mieli miedzy 100 a chyba 104 levelem

Solak 01-03-2004 14:43

hhee chcial bym miec to axe~!

i tem prezent ze soft bootsami w srodku >.<

Dt r0x

Pall nocy 01-03-2004 19:03

Szkoda ze te demony nie wybily ich wszystkich by troche spadli z leveli
No ale trzeba pogratulowac im X(

Termbest_pol 01-03-2004 21:21

Dla mnie to spox zdjatka tylko ze takie dosc nierealane choc naperwno sa realne tylko ze jezeli ja z gs mam problemy to wole nie myslec
:D

Linek 02-03-2004 18:39

Heh... powiem tyle że jestem pełen podziwu dla Del`Toro... BRAWO DEL`TORO!!!!Chłopaki pokazali że umieją coś zrobić...po tej porażce przy biciu Gottara :) :) :) :) :) Tylko szkoda że na codzień są tacy chamscy.Gdyby na codzień nie wybiajli wszystkiego co im stanie na drodze to myślę że byliby baaardzo popularni.Tak to też są ale raczej w drugą stronę :P

Czartoryski 02-03-2004 18:46

to ss gdzie ludzie prubuja wykonac ten quest
http://members.lycos.co.uk/baronthun...emon_Quest.jpg

Czartoryski 02-03-2004 18:48

to wszystko to prawda oni go wykonali i wielkie GRATZ dla nich

Zigi 02-03-2004 19:17

Cytuj:

Heh jaka bujda? Chopaki zrobili najtrudniejszy quest w Tibii i gratz dla nich. O loocie nie wspomnę. Nasuwa sie jedno stwierdzenie: Del'Toro nie ma sobie równych.
tak nei maja sobie równych w uzywanoiu TibiaBot

Cytuj:

Antica, z Bubble na bloku padła, nie wiem, może podchodzili ponownie... Ktoś napisał że zrobili przed Isarą, ale nie wierze w to, że by się nie pochwalili na forum. Nie chcą stracić pozycji, i puścili wała...
Bubble, nie padła ... jak masz watpiliwosci to odsyłam do jej death lista.

karat 02-03-2004 19:43

Te screny mnie przygnembiają.Uświadomiłem sobie jaki
jestem mały w tibi ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( .
Ale fotki wypas.

Merral 02-03-2004 20:37

Uhhh...niezle ale panowie niemaja sie czym poszczysic.Ingek zabija 5 demonow solo(na tibia.de/forum).Wiec Ingem moze sobie isc z qmplami zeby go tylko uhnieli.

Lefty 02-03-2004 20:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Zigi
Bubble, nie padła ... jak masz watpiliwosci to odsyłam do jej death lista.
znaczy co zrobiła ? wszyscy padli, a ona co ? stoi tam jeszcze ? a kumple jej uh donoszą ? a może po s. savie ją przeteleportowało do miasta ? 0.o

Bubble padła, death list tej śmierci nie zawiera, bo jak więkrzość mam nadzieje wie, śmierci z test serva nie są liczone.

@Merral
Ingek zabija 5 demonów solo... true, nie ma szans na Annihilatorze... true.
Ingek schodził, walił ue, wracał, łykał fluids, schodził, walił ue, wracał, łykał fluids, schodził... na Annihilatorze tak łatwo nie ma, jak zejdziesz, to nie możesz wrócić...

"moze sobie isc z qmplami zeby go tylko uhnieli"
pomyśl co piszesz... każdy kto wchodzi do death room, łapie combo od trzech demonów, a gfb od całej szóstki, Ingek ma ok. 3k many, od trzech demonów złapie combo, to jest jakieś 2k many w plecy, walnie ue, już nie ma many... hp ma na pewno poniżej 1k... więc jak złapie 3 e-beamy, to z czego mają go "uhać" ?
nie wspominając o fakcie, że ci, co mają go heal, siebie leczyć też muszą...

przemówiłem, spocznij

Zigi 02-03-2004 21:43

Cytuj:

Bubble padła, death list tej śmierci nie zawiera, bo jak więkrzość mam nadzieje wie, śmierci z test serva nie są liczone.
heh stary to co jest na tescie to jest totalna kicha, na ostatnim maiłem cały rare set i co z tego ? nic kurwa bo to jest test, to co ludzie tam robia nie ma żadnego znaczenia, Bubble nie probowala robic questa na Antice, i koniec kropka.

Lefty 02-03-2004 22:38

"Antica", nie napisałem że server im padł, tylko że ludzie z Anticy... kicha, no może, nie którzy jednak wykożystują troche rozsądniej test server, nie wszystkich rajcuje mass pk...
Bubble chciała się sprawdzić na Annihilatorze, padła, twierdzisz że na Antice by nie padła ?
Jest to możliwe, ale tylko dlatego że: podchodziła by do niego drugi raz [pierwszy jest zawsze najtrudniejszy...]; widziała taktyke DT, a to już jak przechodzić gre z opisem...

w każdym bądź razie... Isara pierwsz skończyła Annihilatora, Antica pierwsza do niego podhodziła [hail Cyrus], bez przeanalizowania ss'a z death room, Del'Toros też by nie dali rady...

Zigi 03-03-2004 12:28

Cytuj:

Jest to możliwe, ale tylko dlatego że: podchodziła by do niego drugi raz [pierwszy jest zawsze najtrudniejszy...]; widziała taktyke DT, a to już jak przechodzić gre z opisem...
heh o jakiej taktce ty mowisz ? chyba o ty mmakro które ich leczyło ...

Kromka 03-03-2004 13:03

Szok !!

To co widzialem to ...., ja jego kolesie nie z tej ziemi. Szkoda ze tamtych dwoch nie dotrwalo:P Najlepsze ss jakie widzialem!

Heeh Czekamy teraz na Polakow co wykonaja te quest! :D

Senatio 03-03-2004 14:23

Dobrze ze tylko 2 przezylo a nie 4 jak ja nie znosze tych del'toro !!

WiQ 04-03-2004 00:03

Słyszalem ze jeden z nich uzywal programu ktory co chwila automatycznie go UHował nie wiem czy to prawda tak slyszalem

eerion 04-03-2004 05:58

Ja bym oczywiście zganął magic sworda :D
No, trudno było, ale uważam ze zasłuyżyli sobie
A najbardziej mnei cieszy ze wtedy 2 DT padło...
hiehiehie
Tylko maja coraz lepszy equip ;/
JEst źle, i to bardzo.
No, ale DT to sa najlepsi gracze na Isarze, więc co się dziwić. Choć tyle demonów w 4 osoby....
Ciekawe jak by to wyglądało gdyby nie było rzeki lawy, tylko ziemia.
Musiała by być niezła masakra DT.
Ale miejmy nadzieję, zę w końcu uda komuś się ich pokonać w co zaczynam powątpiewać niestety :/

Gremlin 04-03-2004 06:15

Ja tylko jeszcze dodam ze na Secura tez prubowali, jak zostalo 2 kolesi na koncach to niezle im szlo przez kilka minut, ale pozniej byla wsypa.

Wsypa tzn Uncle Berry na bloku dostal cambo z pelnego zycia do 0 (ponad 1700hp), a sama Marshall nie byla w stanie dlugo sie utrzymac.

Ale podobno niedlugo ma isc druga ekipa z Secury lub ta sama znowu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16.