![]() |
: )
Ładne ss. Która postać to ty? :D
2. słowa: SEXY WOJNA |
Jego postać to chyba Gobla ładne zdjęcia jak możesz to napisz coś o tej wojnie np. jakie levele brały w niej udział i jaka jest jej przyczyna ;)
|
Spoko zdjecia more plz.:D
|
Gobla to postac kolegi z klanu i to on robił zdjęcia, mnie nie ma na wiekszosci chyba tylko na tych z Venore. Mialem swoje screeny na lycosie ale ***** skasowali mi konto :P
|
Dobre more plx
|
Fajna wojna i sski ale keidy ona była???
|
Armagedon
Poprostu niesamowita rz/żeź. No ale w końcu to Antica. Wyobrażam sobie jakiegos typa 11lvl druid który idzie do thais w strachu przed pk i zlurowanymi Gs-ami Dochodzi uradowany do mostu cieszy sie że jest cały i zdrowy i widzi coś takiego. Odrazu FF pod siebie i samobojstwo.Chyba z 50 proc tych co tam byli mało red skule. Loot niesamowity musiał byc
__________________________ Made in China |
@
Loot pewnie 0 hlvle raczej maja aol'e Ontopic: Rzeznia wspólczuje zabitym na moim servie tez wojna ale poki co nie bylo wiekszego starcia |
No ssy spox więcej takich ;)
|
Kiedy to bylo???
|
"Loot pewnie 0 hlvle raczej maja aol'e"
-.- Jak masz Red skulla To Aol tez wypada.. A wojna Byla niedawno :P nawet glosowanie bylo na tibi.pl . Zwarcajcie uwage na szczegoly lub wejdzie na tibie.com i zobaczcie daty zgonow. |
Nice & Evul :D:D:D Dawno nie widziałem takiej wojny :D:D:D
|
Wojna trwa nadal,co do lootu, to tak jak ktos wspomnial z czerwonych czach wypada wszytsko :>
|
Cytuj:
bo takiej wojny jeszcze nie było :) |
|
Wypas SSki, niechiałbym tam się znaleść :D
|
Kurde, ciekawe czemu na Arcani czegos takiego nie ma (albo nie widzialem), w kazdym razie more plax, bo nice ss B)
|
Cytuj:
Moze dlatego ze ciezko na Arcani znalesc ~40 100+ lvli ? :) |
A czy wojna musi byc z udzialem 100lvl+?? Pomysl czlowieku
|
a1 czy ~50 lvl da rade stac 3 h w takiej bramie ?
a po 2 tam wiekszosc jest 100+ wiec przestan *******ic i idz grac na hmm.. kutanie albo cipere .. i znajdz takich ludzi jak tutaj no comment |
Nie musi byc, ale zeby byla taka jak na Antice to musi :)
|
Jest moze dostepny film z ta wojna ;) ?
|
Cytuj:
Pan Zigi sie zdenerwowal... Musisz sie jednak liczyc z tym, ze nie kazdy tutaj mysli : ) |
Cytuj:
|
O kurde, ale rzeźnia... Ilu ludzi już dedło, ktoś liczy?
|
w całej wojnie cos koło 500 deadow liczac starty obu stron.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie, 1 film 500 mb, nie jest nagrywany TibiaCam, dlaczego ? jak policzycie sobie ilu ludzi juz skasowano w czasie wojny to bedziecie mieli odpowiedz...
|
Cytuj:
Chyba jest oczywiste, ze jakby wojny by byly z wiekszoscia lvl 50-80 to chyba nie bylo takiej rzezi, ale wiadome jest tez, ze nie wojny tez nie musza byc glownie z udzialem 100lvl. W koncu wojna to wojna, a nie kto ma wyzszy lvl. Takie lamy to mnie denerwuja maksymalnie X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak jak na ciebie patrze to sam zgrywasz wszystkowiedziacego twardziela, lecz wszystkowiedzacego twardziela ktory nie wyszedl z kopalni dwarfow-.- :* |
Niezłe ssy i fajna wojenka. ;)
Na antice ludzie się już nudzą i ciągle jakieś bitwy są. |
Cytuj:
Człowieku, Ty chyba sam nie wiesz co mówisz, to jest Antica... |
Oj Bonik nie denerwuj sie tak bo CI jeszcze żyłka pękni ei nie dobijesz tego 73 mag lvla :P
|
Cytuj:
Nie pękaj, już jest |
Wow
Stary napisz jaki loot zebrałeś. A zdięcia super możesz dodać ile osób padło jeszcze i będzie naprawde ciekawie. :cup: :berserk:
|
Nice
Ale sieczka, no ladnie, ladnie :)
HARDCORE |
Hmm
Wojna spox ss tez ;) ale najbardziej mi sie podobalo jak sie kluciliscie tutaj (stado noobow plax? :P). No ale ogolnie to spox :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |