![]() |
EXPIENIE HMM CIEKAWE
Mam poważne pytanie zwionzane z potworami:
1.Gdzie moge dobrze expić i jednocześnie dobże zarobić :D . 2. co w pojedynke moge zabić i czy pszeżyje i ile uhów bede musil zużyć ?( PS. mam 18 lvl , skile clab 19 , shielding 20 ,scorc , wyposażenie: platinium amulet, steel helmet, plate legs , knaith armor , crelical mace , leather bots, beholder shield, :( PLZ HELP :( |
Level niezly, tylko skille troszeczke moze jeszcze dopracuj, ale nadrabiasz wyposarzeniem mysle, ze na dwarfy moglbys zaczac chodzic
|
Według mnie to możesz dobrze poexpic w kopalniach koło Kazo (dwarfy, rotwormy) bo Soldierom rady nie dasz. Możesz również robić sobie runy (HMM, GFB) i na cyklopy.
|
to zalezy jak chcesz chodzic bez runkow to na fibule na roty a jak z runkami to na soldki do kopalni:D
|
Ja jak grałem sorckiem to od kiedy miałem niewidzialnosc łaziłem na ds-y i ghule do ghostlandu albo hg dużo kasy i expa :)
|
hmm
Ja na dwarfy z rotami w kopalni hodzilem do 16 lvl asz mnie zabily pszes laga a potem zaczolem hodzic na lospy i dobilem do 18 lvl mam nadzieje że z runami "EXPLOSION" moge hyba na silniejsze potwory brac niż cyce bo 3 cyce z 4 hmm biore na luzie bez uhów i zostajom mi jeszcze zielone hp :] tylko poprostu hcialem hodzic na jakies fajne potwory z duzym expem i z duzym i fajnym lootem np. hanterów nawet kilkanascie biore naraz jak mam gfb + invisibility :)) :P hcialbym hodzic na potwory typu dragon albo ds tylko jestem jeszce kiepski żeby wygrać z nim na solo :( niestety. zalozylem ten temat z nadziejom pomocy wienc może wiencej osup napisze PS. big sory za błendy :]
|
Ja mam sorca lv 23+ i nadal expie na fibuli :P
Wchodze z 3 bp pustych run. Ubijam roty czasem se wpadne na 1 lub 2 becho (są nieopodal) i robie w tym samym czasie hmm. kiedy zrobie sobie około 6 hmm ide ubić DS :D I lot też niezły :D Już mi wypadły około 3 guardian shildy a mało kiedy wypadają :( Pozdrawiam Ostry-23+sorc-Thais-nova |
Z hmm muglbys hodzic na berserki i lider(orki) ale nieweim czy cie dogonią jak cie dogonią to daj se spokuj i do 21 lvl dobij i bedziesz se na orki hodzi
|
A moze wkoncu ktos by powiedzial jaki ma mlvl?? Bo chyba to jest najwazniejsze jezelich chodzi o expienie runkami bo glownie od niego zalezy sila strzalu.
|
heh
Ja mam 20 Mlvl i cały czas rośnie :]
|
sory za nabijanie postów
sory za nabijanie postów ale nieh trohe wiencej osub odpowie na muj temad bo wzionsaz nikt mi nie pomug rozwionzać mojego problemu
|
Cytuj:
Aha, jak masz problemy z ortografia (a masz i to nie liche) to przepusc tekst przez worda - duzo czasu Ci to nie zajmie a nam ulatwi czytanie. |
jak moze isc na lidery z takimi skilami lidery rzucajom :)
|
Cytuj:
bo zwymiotuje, ja na 20 lvlu mialem crown shield, w helemt, cropn armor, k legsy, skullstaf i zwykle butki... |
Hmm
Mam 3 bp hmm i nikt tego nie chce kupić :(
Za ile i gdzie moge to sprzedać ? Czy wogule jest popyt na Hmm ? |
ja nie mam sensu expic hmm majac 12 mlvl ale to dobre wsparcie na tzw troubles :]
|
hmm
ale ja mam 6 mlvl i hmm to mój najleprzy offensywny czar :P
Da sie to gdzieś sprzedać ? |
Cytuj:
HMM to najlatwiejsza rzecz do sprzedania, nawet UH tak nie idzie. Ceny zwykle za BP 800-1200 Jak sprzedajesz wiecej plecakow to cena jest wieksza. |
; (
Już mam 22 magic lvl :D i 19 zwykły lvl :D. Moze macie racje że do 40 lvl tylko na rotah bede walczyl ale cz nic lepszego np na 20 lvl nie rozwale bo jesli naprawde nie to kiha :(
|
hmm... jezeli masz pacca, mozesz isc na roty i orki na edron, zrobilem tam 22 lvl sorcem w 3 dni(8-22 lvl), jezeli nie masz pacca to idz na waspy i gobliny kolo ab'd~, tam nabijesz dosyc szybko lvl, sproboj tesh kopalnie tzn roty i dwarfy
|
Cytuj:
GDZIE TO JEST KOLO KAZO ??? na polnoc poludnie daleko blisko bo mam dopiero 14lvl skille(nie smiac sie prosze) marne 35//25 knight i nie wiem gdzie skillowac a roty brzmią dobrze plzz odpowiedzcie mi szybko gdzie to jest? i czy jest tam duzo rotow czy raczej dwarfow wiecej?? |
Cytuj:
1.Kazoo w podziemiach są kopalnie 2.W tych kopalniach jest dużo dwarfów a troszke rotów 3.A żeby pujść do soldierow to są poziom niżej 4.Mam nadzieje że wyjaśniłem wszystko :D 3maj sie POZDRO ALL .:Wiecie co życie jest jak srajtaśma jest szare i do dupY:. |
Raven the Templar ja osobiście polecam kopalnie nie pod miastem a obok. jak idisz do kazordoon to zamiast zejść na dół (tam obok bh) idziesz dalej w góre i tam sa kopalnie im niżej będziesz szedł coraz moccniejsze stworki spotkasz w pierwszych 2-3 nie spotkasz nic mocniejszefgo od dwarfa..chyba że w pewnym miejscu otworzą porzejście.to guardy i soldierki ..ale to trzeba mieć klucz :)
A co do podziemi kazo to dwarfów i trotów mało ..chyba że tam gdzie na wstępie (full resp) 5--6 soldierów i 4 zwykłe dwarfy :] ale to nie dla lov lv |
idz juz do kopalni dwarfow i rotow,albo z runami na soldki lub cyce
|
Ja mam 27lvl sorca i caly czas chodze na roty i dwarfy po exp i robie tez tam runy tobie polecam to samo runy póżniej możesz sprzedać albo wykorzystać je na szybszy exp (np.cyce) :D
|
Ja poszedl bym na dwarf soldiery! kolo kazo na dwarf bridge :D .
|
Ja mam 42 lvl i 48 mlvl i od 30 lvl chodzilem tylko na guardy bardzo dobra opcja bierzesz 10 bp hmmow i masz 4 k expa z jednego a loot ?? jak uzbieraasz wszsytko to kolo 10 k wyjdzie a teraz chodze na necro z blokerem i na dragi solo ( 2 DSy )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |