![]() |
Bykom STOP!
Niedawno nudząc się przeglądałem jakies strony w necie, i natrafiłem na logo Bykom STOP!. Włączyłem stronę, i przeczytałem o co chodzi w akcji. Otóż akcja namawia do przestrzegania reguł poprawnej pisowni w internecie. Według mnie akcja taka jest bardzo potrzebna, odkąd mam internet zaczynam robić coraz więcej błędów, własnie przez takie czytanie tych wszystkich błędów. Więcej informacji: www.bykom-stop.avx.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl/bannery/180x60.png |
Popieram, mimo iż niewiele to pomoże...
|
i tak to nie pomoże naszym .... super inteligentnym polaczkom -.- , chociaz, ale patrząc na taki błąd:
z kond -.- to gostka co go napisał nie da się uratować :/ . |
Popieram. Taka akcja jest potrzebna, choć IMO nie pomoże...
Inaczej... To dobry pomysł, ale za 'słaby' na ortografię niektórych jegomości. |
Jak wszyscy normalniejsi, jestem za... zresztą look na podpis ;)
|
Byką stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Ja tez oczywiscie popieram, az sobie zmienilem podpis... Niech wszyscy widza, ze jestem ZA!
|
Cytuj:
@temacik Jestem oczywiście za bo "widząc "hmóra" można się pociąć i pochlastać szarym mydłem :D ;) |
Sęk w tym, żeby tacy pro analfabeci mieli jeszcze chęć kliknąć w link.
Ale pomysł sam w sobie dobry ;). A co mi szkodzi, walnę do podpisu. Aha, jeszcze jedno, nie wklejajcie sobie samych obrazków do podpisu tylko pełne bannery razem z linkiem, tak jak ma założyciel tematu. Wystarczy wejść na stronę do której prowadzi ów banner, kliknąć zakładkę 'Bannery' i skopiować odpowiedni kod HTML. |
Brave ale to nie o tym jest akcja, żeby oni klikali. Tylko, żeby ci co już klikną pisali poprawnie i dodatkowo jak tylko zobaczą gdzieś błędy od razu to tępili.
|
Cytuj:
@Down: Bingo :D Właśnie o coś takiego m.in. chodzi :). |
Cytuj:
SUPER HIPER MEGA WYPASIONE SCREENY |
Ja tam w takie akcje nie wierze...polowa conajmnej powie ze jest dyslektykiem, ze sie czepiamy itp. Polak sam wie co dla niego jest najlepsze o innych malo myslac...ja bym za to wolal wyplenic ziomali...jak ja tego zwrotu nie cierpie...jak na ircu mowi do mnie per "ziom" daje mu ignore.
|
Cytuj:
|
Nie piszcie "to bez sensu, nikt się nie dostosuje i tak". Być moze i nie, ale co ci szkodzi ten obrazek wcisnąć w podpis albo na stronę? Na perwno nie zaszkodzi.
|
jesyem za
nje lóbie gdy ktosi pirze s płełdami xD |
@Gorgi
Sam masz blad. Nie pisze sie "nic nie slucham" a "niczego nie slucham" |
Ahaha.. ja podpis zmienilem jeszcze wczesniej, jak byl ten link podany na IRCu ;)
|
Co możemy zrobić wina rodziców ze nie dopilnowali, dzieci. :)
Czemu mi banerek nie dziala? Prosze niech ktos powie o tym! |
Cytuj:
@Down [img] http://www.bykom-stop.avx.pl/bannery/400x50.png [.img] Usuń spacje i zamiast "." wstaw "/". |
UP@ Czyli jak mam linka zapisac? Bo nie Czaje!
|
Imprezowy, jesli chcesz miec to jako obrazek, i do tego żeby to był obrazek-link, napisz:
[url=http://www.bykom-stop.avx.pl][img]http://www.bykom-stop.avx.pl/bannery/180x60.png[\img][\url] Tylko ze zamiast "\" powstawiaj "/" |
Jestem za. Może wreszcie ludzie zaczną pisać zgodnie z zasadami ortografii
|
Analfabeci mószom umżedź!
A tak na serio to jestem za. Nigdy nie mialem problemow z ortografia do czasu gdy zaczalem spedzac wiecej czasu na internecie. Dyslektycy? Nie ma worda? Nie ma google? Bykom stop! |
rozeslijcie ten tekst po GG moze cos pomoze, choc watpie.... "http://www.bykom-stop.avx.pl <przeslij dalej"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja bannerka nie wkleję. Dlaczego?
Mój programik blokuje wszystkie ad'ki i inne rzeczy. :) Akcja ciekawa, ale 90%, którym zwróci się uwagę, odpowiedzą "dyzlekcjom". Nie są oni chorzy, są po prostu analfabetami. Wydaje im się, że papierek pomoże im w życiu. Przekonają się później, te solone nieuki! |
fajny pomysł lecz niewstawiam go bo chamsko to bedzie wyglądało wszysycy z jednakowymi podpisami.większosć użytkowników będzie przeciw bykom i tak to nic niezmieni:>
|
Wkurza mnie jak ktoś pisze n-ty raz z rzędu o "dysmózgowiach" itp. bo sam jestem dyslektykiem, i chyba nie robie jakiś poważnych błędów. Prosze nie uogólniać xD A dyslekcja to..... problemy z czytaniem(niestety[chociaż czasem fajne rzeczy mi na geografii wychodzą ;P]). Sama akcja (prawie)nic nie pomoże, umieścisz w podpisie "ukryty" link to powiezą że keyloger. Najlepszą metodą na tych i innych ludzi to..... śmiech. Zrobicie im wstyd kilka razy i na 99% to zaboli i się nauczą - niełuki jedne xD
|
heh mam qmpla dyslektyka :) jakos sobie radzi bo jak ktos chce to bedzie chociaz probowal i nie bedzie robil bledow no ale sa tacy to zeby tylko szybciej napisac to napisza zamiast Chorzów to hozuf ;] takie lole sa i tyle :P
@up dokladnie tez tak mysle zeby zrobic im wstyd :D wysmiac go przy wszystkich i chlopak juz bardziej bedzie myslal :> :D |
rozumiem zeby pisac poprawnie na forach ktore tego wymagaja, lecz niekt nie bedzie mi narzucal jak mam pisac na WLASNYM blogu/stronie www
to juhs przesada. pisze jak mi sie podoba moge pisac "terz takim zpozopem" i ich to gowno obchodzi. -.- @down na pewno nie bede tego publikJowal:P |
Możesz sobie pisać jak chcesz w swoim blogu czy na stronie, tylko prosze cię - NIEPUBLIKUJ TEGO.
BTW. nie rozumiem tej mani(i) na "sh" |
A ja kórwa ófażam rze jesteś *******nienty ;)
@topic: Błagam tylko nie kolejny down z dysleksją! |
Cytuj:
|
Why not...
Ale i tak kupe pomoże :P |
Raczej to nie pomoże ale można spróbować :D
|
Dysleksja to problemy z czytaniem.
Dysortografia to kłopoty z pisaniem poprawnie gramatycznie i ortograficznie. Dysgrafia to niemożnośc pisania ładnie (piszę się jak "kura pazurem" lub jeszcze gorzej) A co do akcjii: popieram, nawet bardzo,lec nie wkeję do podpisu z prostej przyczyny: Za duży byłby. Dysortograficy powinni przed napisanoiem posta sprawdzić poprawnosć w Wordzie - chyba nie duże obciążenie. Ja nie mam problemów z ortografią - choć teraz zdarzają mi się błedy przez utrwalanie błędów za pomocą wzroku. Byką/om STOP - Wysłać na Madagaskar!!! |
Macie rację BYKOM STOP! Byłem bardzo dobry z pisania dyktand i w ogóle pisania a teraz -,-, lepiej nie mówić BYKOM STOP!.
|
U mnie na przyrodzie, jak nauczycielka sprawdziany rozdawała, to niektórym chciała skserować i pokazać polonistce 8o
Niestety, wątpię żeby to coś pomogło, ale zawsze można spróbować PS "łaponć" rulez :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |