![]() |
Wojna na Danubii Super FILM !
Od razu mówię ze filmik jest nie mój. Nakręciła go Paladinka. Wojna na Danubi, nie bede opowiadać sami zobaczyc ale jest na co patrzeć. Oto link:
http://szwed.frame.pl/Tibia/TibiaCam/danubiawar.rec Miłego oglądania Komentujcie proszę was !!:) |
Nice Movie ;)
|
Ładny film , a szczegulnie że jest tam Paladinka :-)
|
rehost plx
|
hehe
Akurat sciagam :D
Zapowiada sie ciekawie |
No szkoda tylko że mi nie dziala a bym pooglodal jak ziomki z mojego osiedla sie tluko na tibi bo moze jest tam Ularis Urael Reslin Mejere II (nie wiem jak sie pisze) Undead de'vrie i.t.p
|
Filmik jest bardzo ciekawy. Wiele wysokolevelowych postaci ginie. Niestety paladinka nie mogl byc we wszystkich miejscach na raz i nie uchwycil kilku ciekawych deadow. Ale filmik jest niezly:Dszczegolnei koncowka akcji.
|
Jak dla mnie to najlepszy film z wojny jaki ogladalem:
+ akcja sie szybko zawiazuje (nie 3ba czekac/przewijac 1h) + duzo trupow + lapidarny + "poscigi" uwienczone sukcesem 8/10 :cup: |
Rehost z tibi.de
http://www.tibicams.com/cams/danubiawar.rec |
ehhh...chlopaki troche nawalili. Nie ma sie co zalamywac bedzie dobrze. Jedna przegrana bitwa to jeszcze nic strasznego.
JESZCZE PRZYJDZIE CZAS...SILA W NAS!!! |
Buahhahaha Freond kozaku ty i te twoje underworld walczcie a nie kozaczycie w gh HAHAHAHAHAHHA
|
Oh yeah danubia rox more movie please .Ten film mnie położył ale padali wszyscy hehe.Poland Rulez
|
qrde a mnie tam niebyło:( a mam knighta na danubii
|
Bardzo dobry przykład dobrze walczącej i zorganizowanej gildii.Świetne akcje, a najbardziej to mi się podoba to jednoczesne strzelanie z sdków(ćwiczyliście to czy jak?:P )
|
@Alucard pan ciemnosci
Istnieje taka opcja jak edytuj posta. ;) |
Cytuj:
Nie oni nie musza cwiczyc, jak wszyscy siedza w jednej cafe to nie dziwne... przynajmniej wiekszosc z nich. |
film jest spox, GZ dla bb ubili sporo bydla..... :cup:
|
Super film !! Jestem dumny,że polacy pokazują co potrafią! Na Azura tylko POLSKA się liczy ,większość SWE BR itp poddały się po rzegranej wojnie i poszły na inne servery! Na danubii tesh musimy wygrać więc napier*****cie tych szwabów itp itd :D:D:D
|
Zajefajny filmik :P Szybka i bezproblemowa akcja! Zachęcam wszystkich do ściągania :D
|
Heh no coment. Polacy rules? Jakbyscie grali na Danubi to byscie wiedzieli po co jest ta wojna... to niejest wojna przeciwko swe etc. Tylko przeciwko "pa" jaki sobie urzadzaja bb.
|
@up
a ty w tej wojnie najwiecej walczysz zreszta jak cale republic HAHAHAHAH poza tym kto tu jest PA ? ostatnie 2 wojny zaczelo aerceus a teraz stoicie w pz HAHAHHA poza tym nooby typu el juez lub magnifikus zaczynaja wojne a pozniej w niej nie walcza co za brave guys |
Najlepszy film wojny jaki oglondałem ;)...
Co za rzeź GZ PALADNIKA! ROX ! _____________________________ "Razem jeździmy, razem giniemy Bad Boyss na zawsze" !! :D |
W obu Guild są polacy tak w Bad Boys i Republic w
BB np. Karwa , Paladinka ,dranit ,Fingerout a a swe: Bgam Republic Aartus ,Preciosaa ,Wozdz ,Palladyn-ciemnosci ,Trzeci Jezdziec Apokalipsy itp a swe:Behelian van Tassel moim zdaniem bb poprostu lubią wojny ,Walkor z Belth wysiedli to trzeba innym wyeliminowac :D |
Ten filmik wymiata spoko wojna i wogule :)
|
Spox
Dobry filmik warto obejrzeć. Jest w nim wszystko co powienin zawierać film z wojny czyli to co wymienił Rapax. Nię będe się powtarzał:P Gratz dla paladinki (wymiatasz ;) ) i dla wszystkich co walczyli :D
|
Cytuj:
2. my niezaczelismy wojny spojrz kto pierwszy wystartowal z dedami "Vay~~ 3. Pz caming is a part of war 4. ja jestem old ovnerem sorca znam all sprawy ale niegram tych charem od 2-3 miechow |
Dixter ziom pamietasz Nheela i Aeona? :P
dobry film Pala, tym razem przyznaje ze wam ladnie poszlo. down with danubia :C |
Filmik rzeczywiście niezły. Zachęcam innych do ściągnia.
|
NOO i tak ma być
Mi się film bardzo podobał a szczególnie że gram na Danubii !! I chciałem go obejżeć !! THX ŻE ZAŻUCIŁEŚ NIM!!!
|
Ta a najsmieszniejsze jest to jak połowa BB shareuje konta...
@Wizz ty chyba cos wiesz na ten temat o Satinie czyż nie ? ;) thorison z timazem też dziela sie charami... A wspaniala paladinka czyzby juz zapomnial jak dawal swoje konto prawie wszystkim co o to poprosili a nawet czasami ich zachecal zeby se pograli ...albo jak Pozie dal konto....... szkoda słów...... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dla mnie ten film to masakra tyle zgonów itd. Hlvle padaly w pare sek. Ten film byl dobra lekcja na przyszlosc jak powinno sie toczyc wojny. A co do idiotów którzy wstawiali teksty typu "Napier***** szwabów~" W Republice jest sporo polaków itd. Ta wojna nie jest Pol vs Swe tylko
Republic vs Bad Boyys. Ja uważam ze wiekszosc ludzi z BB to straszni PA jakby czesc z was grala na Danubi to byscie sie sami przekonali. |
@michal bla bla bla~
to jak tak kozaczysz czemu wyszedles z republic? xDDD @kajsturka grow up and get facts child ! |
@up
a gdzie i kiedy ja sie kozaczylem? |
na forum?
bo na tibi to mozesz pokozaczyc wyjdziesz z pz i sie zlozysz od salwy sd |
@up
Hahaha ja nie stoje w pz, nie wymadrzam sie na forum ani nie wstepuje do gildi zeby pozniej w czsie wojny z niej uciekac xDD |
@up
jak juz ktos powiedzial campowanie w pz jest czescia wojny. A co do tego ze nie jestem w tej gildi to prawda mozna uznac za ucieczke ale nie widzialem sensu by dalej w niej siedziec. Ten film pokazal ze 100lvl to nie jest duzo jak zchadza na 1 serie z sd. W takiej sytuacji i tak nie moglem pomóc itd. wiec odszedlem. A jedyna osoba ktora sie wymodrza to jestes ty podaj swoj nick w tibi to se pogadamy -.- |
1 Słowem Zaje**sty War = ] Współczucia da obrywających :> takie combosy jakie szly... 6 osób w tej samej sekundzie Sd to nawed Paladinka by nieprzezyła :) Gratluje Zgrania i dobrego Trapowania :))
|
No Zecik powymiatal troche ,a sd jednoczesnie to tylko odliczali w caffe 3...2...1 i SD kombo ;), kazdy padal nie zaleznie od lvl ;-)
Olecko rox? =S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |