Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na Danubii Super FILM ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33643)

kangur 28-04-2005 15:46

Wojna na Danubii Super FILM !

Od razu mówię ze filmik jest nie mój. Nakręciła go Paladinka. Wojna na Danubi, nie bede opowiadać sami zobaczyc ale jest na co patrzeć. Oto link:
http://szwed.frame.pl/Tibia/TibiaCam/danubiawar.rec
Miłego oglądania
Komentujcie proszę was !!:)

Player Killer 28-04-2005 17:57

Nice Movie ;)

Dechsta 28-04-2005 18:27

Ładny film , a szczegulnie że jest tam Paladinka :-)

Everad 28-04-2005 20:30

rehost plx

Dozarap_rUlEs 28-04-2005 21:00

hehe

Akurat sciagam :D
Zapowiada sie ciekawie

Darky 28-04-2005 22:19

No szkoda tylko że mi nie dziala a bym pooglodal jak ziomki z mojego osiedla sie tluko na tibi bo moze jest tam Ularis Urael Reslin Mejere II (nie wiem jak sie pisze) Undead de'vrie i.t.p

Karwa 29-04-2005 01:14

Filmik jest bardzo ciekawy. Wiele wysokolevelowych postaci ginie. Niestety paladinka nie mogl byc we wszystkich miejscach na raz i nie uchwycil kilku ciekawych deadow. Ale filmik jest niezly:Dszczegolnei koncowka akcji.

rapax 29-04-2005 11:56

Jak dla mnie to najlepszy film z wojny jaki ogladalem:

+ akcja sie szybko zawiazuje (nie 3ba czekac/przewijac 1h)
+ duzo trupow
+ lapidarny
+ "poscigi" uwienczone sukcesem

8/10 :cup:

Wypas 29-04-2005 12:21

Rehost z tibi.de
http://www.tibicams.com/cams/danubiawar.rec

Fre Ithil 29-04-2005 13:06

ehhh...chlopaki troche nawalili. Nie ma sie co zalamywac bedzie dobrze. Jedna przegrana bitwa to jeszcze nic strasznego.

JESZCZE PRZYJDZIE CZAS...SILA W NAS!!!

WizzArD 29-04-2005 16:08

Buahhahaha Freond kozaku ty i te twoje underworld walczcie a nie kozaczycie w gh HAHAHAHAHAHHA

Mental II 29-04-2005 17:27

Oh yeah danubia rox more movie please .Ten film mnie położył ale padali wszyscy hehe.Poland Rulez

Alucard pan ciemnosci 29-04-2005 18:36

qrde a mnie tam niebyło:( a mam knighta na danubii

Rikimaru 29-04-2005 18:51

Bardzo dobry przykład dobrze walczącej i zorganizowanej gildii.Świetne akcje, a najbardziej to mi się podoba to jednoczesne strzelanie z sdków(ćwiczyliście to czy jak?:P )

Wypas 29-04-2005 19:37

@Alucard pan ciemnosci

Istnieje taka opcja jak edytuj posta. ;)

Kajsturka 29-04-2005 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Bardzo dobry przykład dobrze walczącej i zorganizowanej gildii.Świetne akcje, a najbardziej to mi się podoba to jednoczesne strzelanie z sdków(ćwiczyliście to czy jak?:P )

Nie oni nie musza cwiczyc, jak wszyscy siedza w jednej cafe to nie dziwne... przynajmniej wiekszosc z nich.

Robert Lublin 30-04-2005 09:05

film jest spox, GZ dla bb ubili sporo bydla..... :cup:

Kpazurek 30-04-2005 10:06

Super film !! Jestem dumny,że polacy pokazują co potrafią! Na Azura tylko POLSKA się liczy ,większość SWE BR itp poddały się po rzegranej wojnie i poszły na inne servery! Na danubii tesh musimy wygrać więc napier*****cie tych szwabów itp itd :D:D:D

polostap 30-04-2005 10:26

Zajefajny filmik :P Szybka i bezproblemowa akcja! Zachęcam wszystkich do ściągania :D

Dixter 30-04-2005 12:39

Heh no coment. Polacy rules? Jakbyscie grali na Danubi to byscie wiedzieli po co jest ta wojna... to niejest wojna przeciwko swe etc. Tylko przeciwko "pa" jaki sobie urzadzaja bb.

WizzArD 30-04-2005 12:46

@up

a ty w tej wojnie najwiecej walczysz zreszta jak cale republic HAHAHAHAH

poza tym kto tu jest PA ? ostatnie 2 wojny zaczelo aerceus a teraz stoicie w pz HAHAHHA

poza tym nooby typu el juez lub magnifikus zaczynaja wojne a pozniej w niej nie walcza co za brave guys

MuKuL 30-04-2005 14:37

Najlepszy film wojny jaki oglondałem ;)...
Co za rzeź GZ PALADNIKA! ROX !

Szqodnik_soprano 30-04-2005 16:42

W obu Guild są polacy tak w Bad Boys i Republic w
BB np. Karwa , Paladinka ,dranit ,Fingerout a a swe: Bgam
Republic Aartus ,Preciosaa ,Wozdz ,Palladyn-ciemnosci ,Trzeci Jezdziec Apokalipsy itp a swe:Behelian van Tassel
moim zdaniem bb poprostu lubią wojny ,Walkor z Belth wysiedli to trzeba innym wyeliminowac :D

LOLO 30-04-2005 16:56

Ten filmik wymiata spoko wojna i wogule :)

Genehuk 30-04-2005 18:32

Spox

Dobry filmik warto obejrzeć. Jest w nim wszystko co powienin zawierać film z wojny czyli to co wymienił Rapax. Nię będe się powtarzał:P Gratz dla paladinki (wymiatasz ;) ) i dla wszystkich co walczyli :D

Dixter 30-04-2005 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WizzArD
@up

a ty w tej wojnie najwiecej walczysz zreszta jak cale republic HAHAHAHAH

poza tym kto tu jest PA ? ostatnie 2 wojny zaczelo aerceus a teraz stoicie w pz HAHAHHA

poza tym nooby typu el juez lub magnifikus zaczynaja wojne a pozniej w niej nie walcza co za brave guys

1. hmmm.... ile masz lat? wydaje mi sie ze z max 10.
2. my niezaczelismy wojny spojrz kto pierwszy wystartowal z dedami "Vay~~
3. Pz caming is a part of war
4. ja jestem old ovnerem sorca znam all sprawy ale niegram tych charem od 2-3 miechow

blejzy 01-05-2005 00:56

Dixter ziom pamietasz Nheela i Aeona? :P
dobry film Pala, tym razem przyznaje ze wam ladnie poszlo.
down with danubia :C

kani_mani 01-05-2005 07:29

Filmik rzeczywiście niezły. Zachęcam innych do ściągnia.

pelson11 01-05-2005 08:08

NOO i tak ma być

Mi się film bardzo podobał a szczególnie że gram na Danubii !! I chciałem go obejżeć !! THX ŻE ZAŻUCIŁEŚ NIM!!!

Kajsturka 01-05-2005 08:39

Ta a najsmieszniejsze jest to jak połowa BB shareuje konta...
@Wizz ty chyba cos wiesz na ten temat o Satinie czyż nie ? ;)
thorison z timazem też dziela sie charami...

A wspaniala paladinka czyzby juz zapomnial jak dawal swoje konto prawie wszystkim co o to poprosili a nawet czasami ich zachecal zeby se pograli ...albo jak Pozie dal konto.......

szkoda słów......

Azaroo 01-05-2005 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kpazurek
Super film !! Jestem dumny,że polacy pokazują co potrafią! Na Azura tylko POLSKA się liczy ,większość SWE BR itp poddały się po rzegranej wojnie i poszły na inne servery! Na danubii tesh musimy wygrać więc napier*****cie tych szwabów itp itd :D:D:D

Co do tego , ze film byl super to sie zgadzam. Fakt polacy pokazuja co potrafia, ale przeciez w bb nie ma tylko polakow a w republic sa polacy, szwedzi, itp. Klan ten zostal utworzony aby walczyc niby z PA. A sami nimi sa :/

Dixter 01-05-2005 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajsturka
Ta a najsmieszniejsze jest to jak połowa BB shareuje konta...
@Wizz ty chyba cos wiesz na ten temat o Satinie czyż nie ? ;)
thorison z timazem też dziela sie charami...

A wspaniala paladinka czyzby juz zapomnial jak dawal swoje konto prawie wszystkim co o to poprosili a nawet czasami ich zachecal zeby se pograli ...albo jak Pozie dal konto.......

szkoda słów......

Jeden z niewielu ktory przynajmniej ma cos rozumu w glowie i wie co mowi...

Michal Wladca Miecza 01-05-2005 11:20

Dla mnie ten film to masakra tyle zgonów itd. Hlvle padaly w pare sek. Ten film byl dobra lekcja na przyszlosc jak powinno sie toczyc wojny. A co do idiotów którzy wstawiali teksty typu "Napier***** szwabów~" W Republice jest sporo polaków itd. Ta wojna nie jest Pol vs Swe tylko
Republic vs Bad Boyys. Ja uważam ze wiekszosc ludzi z BB to straszni PA jakby czesc z was grala na Danubi to byscie sie sami przekonali.

WizzArD 01-05-2005 15:33

@michal bla bla bla~

to jak tak kozaczysz czemu wyszedles z republic? xDDD

@kajsturka

grow up and get facts child !

Michal Wladca Miecza 01-05-2005 15:37

@up
a gdzie i kiedy ja sie kozaczylem?

WizzArD 01-05-2005 15:46

na forum?

bo na tibi to mozesz pokozaczyc wyjdziesz z pz i sie zlozysz od salwy sd

WizzArD 01-05-2005 15:50

@up

Hahaha

ja nie stoje w pz, nie wymadrzam sie na forum ani nie wstepuje do gildi zeby pozniej w czsie wojny z niej uciekac xDD

Michal Wladca Miecza 01-05-2005 16:05

@up

jak juz ktos powiedzial campowanie w pz jest czescia wojny. A co do tego ze nie jestem w tej gildi to prawda mozna uznac za ucieczke ale nie widzialem sensu by dalej w niej siedziec. Ten film pokazal ze 100lvl to nie jest duzo jak zchadza na 1 serie z sd. W takiej sytuacji i tak nie moglem pomóc itd. wiec odszedlem. A jedyna osoba ktora sie wymodrza to jestes ty podaj swoj nick w tibi to se pogadamy -.-

Damingo 01-05-2005 21:36

1 Słowem Zaje**sty War = ] Współczucia da obrywających :> takie combosy jakie szly... 6 osób w tej samej sekundzie Sd to nawed Paladinka by nieprzezyła :) Gratluje Zgrania i dobrego Trapowania :))

Bongozzpl 01-05-2005 22:31

No Zecik powymiatal troche ,a sd jednoczesnie to tylko odliczali w caffe 3...2...1 i SD kombo ;), kazdy padal nie zaleznie od lvl ;-)

Olecko rox? =S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04.