![]() |
Turniej Tibia.pl w bilarda "Bilard 8"
Witam, chcialbym zorganizowac turniej bilarda uzytkownikow forum.tibia.pl oparty na grze "Bilard 8". Turniej odbywal by sie na http://gryonline.wp.pl. Najpierw chcialbym zobaczyc ile uzytkownikow bedzie chetnych, nastepnie sporzadze liste i pary w ktorych bedziecie grali, potem podlaczą sie wszyscy do pokoju na http://gryonline.wp.pl w ktorym jest 0 graczy no i rozegramy naszą lige. Wyniki bedziecie zglaszac na czacie w pokoju lub na forum w tym temacie.
Gramy 3 partyjki kazda runda, czyli wyniki mogą byc takie 2:0, 2:1. Osoba ktora wygra 2:0 lub 2:1 przechodzi do dalszej rundy... kto sie pisze na ten turniej? @edit Aaaaaa! Zapomnialem podajcie jeszcze nicki w serwisie gryonline.wp.pl. |
pory rozgrywania??
|
Ehhhh wolałbym snookera:/ale zgadzam się:D.Jak tak bardzo chcecie przegrac...
|
Cytuj:
|
Sign me in.
|
Matek, vaviec, i n00bz crusher podajcie nicki w serwisie gryonline.wp.pl bo zapomnialem napisac :/
@down JAKI NICK NA GRYONLINE.WP.PL? :< omg... |
no ja sie zgłaszam
|
matek-kiler
|
ja mam Dagfen :D
|
3 powrót legendarnego rufirufi.Mój nick-rufirufi3
|
Nick: nikt^
|
Łącznie ze mną jest nas pięciu, potrzeba przynajmniej ośmiu do rozegrania turnieju.
|
sign me in... wolalbym snookera, ale pool8 od biedy tez moze byc.
nick: hoomik |
niech bedzie....wolalbym snookera ale co tam...
Badzo01 |
Dobra jeszcze jedna osoba, ehh a jesli tak wszyscy placza to mozemy jeszcze kiedy zrobic turniej ale w snookera ;)
|
Mam 8 osob robimy tura!
matek-kiler (Matek Uciekaido) vs. ostry1992 (Kamos) rufirufi3 (vaviec) vs. nikt^ (Baron Kaldrick) dagfen (Dagfan) vs. hoomik (hoomik) Badzo01 (Badzo) vs. Bezimienny92 (Rychu) Pokoj: rankmonster link do pokoju: http://gryonline.wp.pl/gry.online-bi...m-1000116.html Piszcie kiedy bedziecie mieli czas rozegrac! |
czas? w nastepny weekend...jezeli brat nie bedzie siedzial 32h/dobe
|
W dniach od 14-20 odpadam.:/wyjazd...Baronie kiedy ci pasuje?czy chcesz szybko odpaść przed 14 czy poczekac po 20 ;)
|
Mi to rybka...
|
Kto teraz zagra sparing, jestem w pokoju.
@top Mi pasuje prawie zawsze ;p |
poniedzialek-wtorek
sobota-niedziela poza tym moga wystapic problemy natury technicznej niezalezne ode mnie (laaaaagi spowodowane ulomnoscia admina sieci) |
Pasowalo by wam jutro godz. 19:00?
|
Mi pasuje ...byle turniej dokonczyc do 14 :P
|
Kolo 20, predzej.
|
Cytuj:
|
nie mam pojecia, ojciec musi jakas tam prace do szkoly dokonczyc pisac, a mamy tylko jednego kompa z dostepem do neta... postaram sie byc.
|
Badzo nastapily zmiany grasz z Rychem.
|
Dobra ja sie na to Pisze moj nick to Bezimienny92
|
Cytuj:
|
Kamos pasuje ci we wtorek o 16:30??
|
Cytuj:
|
O !6 dopiero jestem wolny codziennie a o 18 zazwyczaj zaczynam treningi. Wiec mi najbardziej pasuje 16:30... to moze w srode:)
|
Cytuj:
|
wchodze
mój name = Kuzio_bdg pozdrawiam |
Cytuj:
@edit Wyniki: Pary 1/4: 1. Kuzio_bdg (]v[ichal) vs. ostry1992 (Kamos) - termin 10.05.05 godz. 16:30 2. rufirufi3 (vaviec) 2:1 nikt^ (Baron Kaldrick) 3. dagfen (Dagfan) 2:0 hoomik (hoomik) 4. Badzo01 (Badzo) vs. Bezimienny92 (Rychu) - do rozegrania Pary 1/2: 1. Zwyciezca partii 1 vs. rufirufi3 (vaviec) 2. hoomik 3 vs. zwycieza partii 4 Bede edytowal. |
Co zamierzają zrobić pary 3 i 4??Mam nadzieje że ruszyć dupe>.<.
|
umówiliśmy sie na nastepny tydzien ^^
teraz w tym tyg. nie mam czasu bo mam caly tydzien sprawdziany... -.- |
omfg no to za rok skończymy >.<.Myślałem że skończymy przed sobotą.....
up@ omfg.rotfl lol?to co ty teraz na kompie robisz >.<przecież musisz się uczyć do sprawdzianów... |
Cytuj:
Umow sie w tym tygodniu bo jak nie to ]v[ichal za Ciebie bo jest na rezerwie... |
Panowie wybaczcie, ale ja zrezygnuje...
Musze wyjechac a dostepu do kompa raczej nie bede mial... Przepraszam... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |