![]() |
100 xD
|
Nono ... Najs kolejny (ja to powiedziałem?) polak który przekrączył tą barierę normalnie nie do przekroczenia ( B) ) . Gratz Red robe , też taki sprzęt dzierżałem :).
|
• •.' • • '.'•• ' '. .' GRATZ '. '•'. '•• '.' '.• •.' • • .'
Mogę ci życzyć, żebyś nabił teraz 200 lvl. |
ladny SS. Ciekawt pomysl itp...
PS. Popraw M lvl bo masz beznadziejny jak na osiagniety lvl. Na serwie ktorym gram to ludzie z 60+ biegaja juz z takim m lvl. |
Drugi Polak z 100 lvl na Celeście. Gratulacje. Oby tak dalej:)
|
PG!! ]:->
Gratz, Gratz, Gratz! xD |
Gz
Wielkie Gratz Dla Tego Pana. Jak Tak Dalej Pujdzie To Niech Bubble Trzensie Spudniczkom :D
|
co duzo mowic... GRATZ GRATZ GRATZ :] gratz red roba i potrenuj mlvl ja cie jzu doganiam moim sorciem na 14 lev : B)
|
:) Wielkie GRATZ !!
|
************************************************** •******°*************•******°***G*************A*** •*************°**********R**•******°***T**•*****Z* •*****•********************°******•*************** ******************•***!***•**!***•***!
Next blz ;d |
Gratz, Gratz, Gratz! :)
Oby tak dalej ;) @Fre Ithil Fakt, ale cóż nie można mieć wszystkiego na raz :P |
GRATZ I JESZCZE RAZ GRATZ :cup: :cup: :cup: B)
|
Gratz Ne'roox ;]
tylko martwi mnie jedna rzecz o ktorej chyba nie wiedza moi przedmowcy :( nie bede jej zdradzal jesli sam tego nie zrobiles... :( i jescze raz ogromne GZ !! ..:: Hail Celesta ::.. ;) |
nono drugi 100lvl nabity przez POlaka GRaTZ !! :cup: , polacy na celescie wymiatają !!!
czekamy na kolejne 100lvl'e a ty bij bij bij exp ;) i przegon bubble i innych 200lvl'owców :p |
Mały magic lvl ? Być może grasz na antice to se możesz mówić o magicu, ten świat ma około 6 miesięcy i niezależało mi na staniu w miejscu.
Btw Dzieki xD |
Fakt, iż ma taki mlv jaki ma na takim lvl oznacza tylko, że zamiast stać przed dp i krzyczec br? zdobywal doświadczenie, "śmiejąc" się z niego udawadniacie jedynie, żę wasze umiejętności gry są znikome, pomijając fakt iż serv jest stosunkowo mlody.
|
Gratz Ne` ... Jeszcze troche i bedzie mozna powiedziec w 100% ze celesta jest "opanowana" przez polakow -.- ;p, ahh gdyby nie to no-pvp ;p
|
człowiku na 100 lvl takie skile czy tto nie fake??
|
Cytuj:
bauhahaha |
...
Cytuj:
Btw. Jeszcze raz Gratz Nerox :) |
Wiecie ile mu zajmie zrobienie za 75 mlvl ?? Baaardzo krótko :] Pomyslcie...many ma bardzo duzo, swiat jest NON PVP !! Ukryc sie gdzies na noc, ustawic klikanie (use) na jedzenie i mana rosnie :] a potem rano wstaje, robi sobie HMM i idze z nich expic ;] Dobry plan ?
|
Cytuj:
No more comments -.- |
GRATZ.Niecodziennie widzi sie takie advence ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
jo ; p |
Gratz, Gratz i jeszcze raz Gratz :D
|
(Niestety :p) besn ma całkowitą racje :p
|
Popieram w 100 %
|
Pff... patrze z pryzmatu Eterni, tutaj nie ma co już zdobywać mega szybko exp i tak nie dogoni sie zatraważającej ilości 100lvl+ no taa... może na nowym świecie jest wielką satysfakcją być jednycm z bardzo niewielu 100lvl , Nerox sie wziol do roboty czemu sie nie dziwie, nie wiem nie znam innych sevow od Eterni czy Antca'i tak dobrze. Fakt, nie ma bramek Mlvlowych no ale funny jak stanie se kolo 30 lvl 60 zada mniejsze dmg .... (bez porównań) nie sądzisz? 2 Fakt, nikt dając look nie zobaczy mlvl tylko lvl wiec tutaj masz 100% racji. Z tą z powiedzeniem że to "rada" troche przegiąłem :P
|
Mam 2 uwagi co to tego screena:
1. nie ma zadnego expa tzn. rata czy cos... 2. nie ma last loginu , otwartego priv'a i czysty defalut... |
@Up
OMG..... 1. Np rat może być pod kokoskami, aaalbboooo jest za ekranem, bo chyba wiesz że napis You advanced..... troche widnieje nad postacia... 2. Nie wiem czy wiesz, ale jest cos takiego jak "Clear Window" co znaczy "Wyczyść okno".....Do screena zamknął priva? Chyba simple? |
A ja pisze, iż to FAKE bo nie ma śladów po zabitym jakim kolwiek potworze np. krew
|
@ Up
OMG.... co zazdrościcie Nerox'owi 100lvl czy co.... -.- szczególnie, że zabicie rata wmaga tylu ciosów, że on ucieka przez pół mapki i zostawia ślady krwi..... -.- Poza tym, już wcześniej pisałem, że to (You advanced....) troche widnieje nad postacia, wieć no trup i jak Ci już tak bardzo zależy to krew jest poza ekranem... |
Cytuj:
p.s. "Wiek: 14" Gdyby tam widniała cyfra 8 to jeszcze byłbym w stanie to pojąć |
@ Up
Nie ma sie co denerwooować :P Szkoda nerwów na takich, trza wyyytłuuuumaaaczyć :P |
@up
głupote trzeba tępić -.- |
@up
Fakt, ale jak byś miał całą wytępić to byś sam zgłupiał ;) |
grrraty ciekawe na jakim pokoju
|
co za głupie pytania, czemu krwi nie ma? a to dlatego że kolega za ekranem dobił mojego potworka którego zjechałem to red hp i tak mi wlecial 100 lvl, aż tak trudno to pojąć?
|
@ Up
Jak widać niktórym tak.. -.- |
Wielkie GRATZ ^^ Polacy wymiataja ^^ najlepszy ma chyba 162 lvl 100 sword 8 mlvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |