![]() |
Snooker Party
Tak... mielismy juz turniej w Pool 8, jednak cieszyl sie on srednim zainteresowaniem. Kilka osob (w tym i ja) stwierdzilo, ze lepiej byloby zagrac w snookera - calkowicie popieram. Dlatego tez chcialbym oglosic, ze organizuje pierwszy FORUMOWY
TURNIEJ TIBIA.PL W SNOOKERA Oto jak na chwile obecna wygladaja zasady:
Oczywiscie ja - jako organizator - zastrzegam sobie prawo do dokonywania DOWOLNYCH zmian zarowno w zasadach rozgrywki, jak i ewentualnych walkowerow/dyskwalifikacji zawodnikow. Oczywistym jest rowniez to, ze ja takze biore udzial w tym turnieju. Zachecam wszystkich do wziecia udzialu, warto sprobowac, to nic nie kosztuje. Podkreslam jednak, ze snooker jest gra "nieco" trudniejsza od pool 8, wiec jezeli ktos serio mysli o wygranej, to lepiej niech troche potrenuje ;]. ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO WZIECIA UDZIALU http://hoom.webpark.pl/snooker2.jpg |
Dobra, zapisuj mnie...
BTW: Podobno ocipialem, nie? :> nick: ostry1992 APELUJE DO WSZYSTKICH ABY PODAWALI SWOJE NICKI ZAREJESTROWANE W GAMEDESIRE (GRYONLINE.WP.PL)!!! |
Ok, mnie tez zapisz, chetnie wezmne udzial
Moj nick Arsoix |
Ja tez chce, ja tez. Nick na gryonline: G414r10n. Musze sobie potrenowac troche :)(slaby jestem).
|
ja chetnie kogos opykam...nick(gryonline): vireus
|
moj nick hellscream10
|
Sign me in, again. Pewnie znów w dupę dostanę...
nikt^ |
Zapisz mnie, zapisz :-) Nick: Dechsta
|
Oooo jak ja dawno w snoka nie gralem, a mialem jakies 360 wins, 70 loses:P, zapisz mnie, nick *ryan* :]
|
O ja tez spróbuje swoich sił, jakbyś mógł to zapisz mój nick na WP to : raven880.
|
:PChcem się zapisać mój nick na wp :MC Bzik
|
ok, do tej pory swoj udzial zapowiedzieli:
liczba zawodnikow: 11 liczba dni do zakonczenia zapisow: 5 |
Sheinsilver gotowy do akcji:P
|
wchodze w to :baby:
mój nick: Kuzio_bdg GG w razie potrzeby: 3844236 |
Sign me in lol, nick kiki1992.
|
humm ostatnio byłem w półfinale:>Kamos będę musiał się zrewanżopwać:D.
Zapisuje się nic- rufirufi3 |
Czopkers zgłasza się do udzialu w zatrważających rozgrywkach w snookera...
wiem iż wielu z nas moze z tej walki nie wrócic, jednak i tak poświece dla dobra kiszonych ogórkow! SiR! yes, SiR nick, jak sie domyslacie : Czopkers |
To kiedy odbędzie sie turniej :]?
|
mm... tak... niestety, stalo sie kilka nieprzewidzianych przeze mnie rzeczy, i krotko mowiac - do polowy czerwca nie moge zabrac sie za rozgrywanie turnieju. Jezeli chcecie, to grajcie beze mnie - jezeli nie, poczekajcie te 2 tygodnie. Na forum tez bede wpadal raczej okazjonalnie, wiec decyzja nalezy do was.
|
Może ja mogę się wziąść za organizacje...? -.-
|
To bierz się... Mi to zwisa z kim będe grać.
|
Napisz nam potem na priv date turnieju :]
|
dobra... sprobujmy cos z tego wyciagnac.
lista uczestnikow:
liczba uczestnikow: 16 wiec ja to widze tak: dzielimy sie na 4 grupy, w ktorych rozgrywki tocza sie systemem "kazdy z kazdym" do 3 wygranych. Punktacja obejmuje liczbe punktow zdobytych i straconych (tak samo jak w tabeli np. EBL), takze jezeli jacys zawodnicy beda mieli na koncie tyle samo wygranych i przegranych, to pod uwage bierze sie jeszcze stosunek punktow zdobytych do straconych (mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi). 2 najlepszych zawodnikow z kazdej grupy przechodzi do cwiercfinalow, od ktorych rozgrywka toczy sie systemem pucharowym (rowniez do 3 wygranych). Podzial na grupy: GRUPA 1:
GRUPA 2:
GRUPA 3:
GRUPA 4:
Terminy rozgrywania meczow do uzgodnienia miedzy zawodnikami. Dobrze by bylo, jakbysmy turniej skonczyli przed wakacjami ;) Enjoy |
Chcialby sie umówić z rywalami z mojej grupy . Czekam na prywtne wiadomości, posty w tym temacie, bądź na moje GG 2597321 <pisać często nie widoczny>
|
Cytuj:
@down Nie ma sprawy. |
Kamos, Mordor pasi jutro około 16:00?
|
To kto ze mną będzie grał?
|
A jaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
|
Baron np ja:
GRUPA 3: * Tasiu * Baron Kaldrick * Bzik * vaviec Jak będziesz to sie odezwji na gg:4342438 to zagramy |
wyniki do mnie na PW, zeby nie zasmiecac topicu. KAZDY gracz bez wyjatku musi przyslac do mnie wynik meczu na pw wedle nastepujacego wzorca:
rozgrywka nr.1: wygrana: hoomik pkt zdobyte przez: *hoomik - 1337 *ktostaminny - 666 rozgrywka nr.2: wygrana: hoomik pkt zdobyte przez: *hoomik - 1234 *ktostaminny - 997 rozgrywka nr.3: wygrana: ktostaminny pkt zdobyte przez: *hoomik - 0 *ktostaminny - 456 Maksymalna ilosc rozgrywek w jednym meczu to 5 (do 3 zwyciestw). Jak juz wspominalem, male pkt tez sa wazne, wiec zapisujcie je sobie gdzies po kazdej rozgrywce. |
eeeee a chciałem zacząć za Kamosem;(.No nic trudno...Witam moich rywali i pytam się o godzine starcia?Dziś i jutro mam wlaściwie cały dzień wolny bo jestem chory;>
|
Cytuj:
|
Vaviec, mozemy zaraz rozegrac..
|
no wiec
hoomik Ryba-knight ]v[ichal moj gg to:5146998 pasowalo by mi nawet teraz, ewentualnie. do 16 |
ok pierwszy mecz grupy trzeciej się już odbył.
vaviec(rufirufi3)-Bzik(MC_Bzik) 3-0 1-0 Bzik przerwał gre przy dużej przewadze vavca 2-0 67-31 dla vavca 3-0 ostatnia bila a Bzik poddał gre...rówznież duża przewaga vavca. Myślę że za walkower powinno być jakieś 80-0 czy cuś takiego :P Baron ja jak mówiłem moge dziś o każdej porze. |
do ****y nedzy, chyba napisalem wyraznie i po polsku - WYNIKI WYSYLAC NA PW !!!!!
|
za walkowera jest 80:0 dla osoby wygrywajacej, tak nawiasem mowiac. Warto imo jednak grac do konca, zeby chociaz troche pkt nadrobic. Wkrote umieszcze w necie tabele jakas dokladniejsza, tylko musze ja najpierw zrobic ;P
//edit: no i jest tabela |
Połowa czerwca~.-tyle mieliśmy czekać.Wogóle ktoś o tym jeszcze pamięta?
|
to czemu nie gracie meczow? Co, mam was prosic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |