Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   You see an amazon shield (Atk:0 Def:32). (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35681)

Dexido Last 18-05-2005 22:50

You see an amazon shield (Atk:0 Def:32).

Pierwsza na Celescie, druga(?) w calej tibii...
Oto Amazon Shield!
http://rapidshare.de/files/1834053/1.rec.html

Czyz nie jest piekna? :)
Nie pytajcie skad ja mam, nie mam zamiaru mowic jak ja zdobylem, za ciezko sie napracowalem :)

Dexido Last~

Tak, to jest Fake.
Nie, fake filmów nie robi się w OTS.
/Mod

PinGOnE 18-05-2005 23:02

szkoda ze nie nagrales jak np kladziesz ja w domq na podlodze... jak np przenosisz z jednego miejsca na drugie ... :/ ja tam sie malo znam na filmach ale jeden juz dzis poszedl do dzialu fake :/ sry ale nie kupuje tego

Palladni 18-05-2005 23:10

Filmik wyglada jak prawdziwy, ale juz tera niewierze w prawie zadnego rara (mam na mysli rzadko spotykany item) wkoncu juz mozna robic faki Tibicam (np. Zapewne kazdemu znane Dsl :P)

Masakrowiec 19-05-2005 03:14

Amazonka na fortecy orków ?? ;)

Plastex 19-05-2005 09:05

Z początku wierzyłem, ale po przypomnieniu sobie tych filmow z DSL i rarami na rooku to jakoś przestałem wierzyć.

Vanhelsen 19-05-2005 12:48

Eee, a jak się robi takie tibi.cam fake ?? :D

Dwik 19-05-2005 14:06

Hi
Fake
Yes
Bye
Do innego działu :>

Yobak 19-05-2005 14:13

:]

Niesądze aby był to fake.
Gratulacje zdobycia tarczy i życze powodzenia innym w szukaniu jej.

Raul 19-05-2005 14:27

I znowu się zaczną spekulacje na kilka stron czy to fake, czy prawdziwe? -.-
To może całkiem wyrzucić działy Filmy i Zdjęcia. Przecież wszystko już można podrobić...

Thimburd 19-05-2005 15:17

Hmm... gratz. Wątpię, żeby to był fake. Wygląda na prawdziwy. Ja też chce takiego shielda ;p

Dwik 19-05-2005 15:22

Dlaczego sądzę że to fake:
- zamkniety kanał trade (przy robieniu fake movies zawsze tak jest)
- ten gosciu dawał już filmik z Thunder Hammerem (bzdura do kwadratu)
- za dużo niejasnosci
- teraz ty musisz mi udowodnic ze to jednak nie fake, ja juz swoje powiedziałem
~.~

Marshal 19-05-2005 15:34

Cóż, gdybyś pokazał to pod depo, gdzie jest dużo ludzi czy ew. na jakimś expowisku to łatwiej byłoby w to uwierzyć (wtedy trudniej podrobić bez błędów:P)...

Strzelba 19-05-2005 17:07

Nie wiem czy ty na serio masz amazon shield ale mozesz mi pokazac bo jestem z celesty :P.

Nick: Lord Strzelba
Świat:Celesta
Profesja:Sorcer :mag:
Level:23 :baby:
Magic level:36 ;(
:flaga_pl:

Dr. Omader 20-05-2005 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Dlaczego sądzę że to fake:
- zamkniety kanał trade (przy robieniu fake movies zawsze tak jest)

ROTFL! Myslisz ze to robi roznice jesli kanal jest otwarty czy zamkniety? Mysle ze niebyloby problemem zrobienie fake w ktorym byloby 5 kanalow trade otwartych ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshal
Cóż, gdybyś pokazał to pod depo, gdzie jest dużo ludzi czy ew. na jakimś expowisku to łatwiej byłoby w to uwierzyć (wtedy trudniej podrobić bez błędów)...

Tak samo jak wyzej, watpie zeby zrobiloby komus jakakolwiek roznice zrobienie fake w srodku depo czy na pustyni ;) Jak juz ktos umie zrobic fake filmu to nie byloby to dla niego zadnym problemem, pewnie musialby tylko chwilke dluzej posiedziec ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
To może całkiem wyrzucić działy Filmy i Zdjęcia. Przecież wszystko już można podrobić...

Polacy zdolny narod, podrobili dolary, tak ze byly bardziej oryginalne od prawdziwych ;)
Dziwi mnie ze dopiero teraz moda na fake filmow sie pojawia, pewnie sie ludziom nie chcialo wczesniej robic ich *rolleyes*

@Topic: gejowsko ta tarcza wyglada, taka rozowa, wyrzuc ja do wody Dex :P

Zao 20-05-2005 14:46

Gdyby koles, ktory dal ten filmik tutaj przeczytal post Dexa do konca, wiedzialby ze to fake ;) Dex zrobil ten film jako dowod ze robienie fake z tibia.cam to zero problemu po tym jak oskarzono go o trenienie na macro.

Emilos 20-05-2005 19:28

Lol

Jak taki boski jestes to daj swego nicka dex to pogadamy :D

Wypas 20-05-2005 20:29

Poprzekładałbyś ją w plecaku do equipa dał w depo się nia pobawił to by było w 99% jasne że prawdziwa. ;)

Vanhelsen 21-05-2005 15:09

HALO!
Oświeci mnie ktoś w szytce robienia faków filmików ?!

Dr. Omader 21-05-2005 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
HALO!
Oświeci mnie ktoś w szytce robienia faków filmików ?!

LOL. Nie. ;)
Chyba bede kasowal wszelkie informacje na ten temat ;)
Co to za sztuka jak ludzie zaczna pisac poradniki "jak zrobic fake film"? To nie ma sensu.

Vanhelsen 21-05-2005 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez phoneix
fake movie robi sie na open tibia server [ ots ], jednak jesli nie wiesz tak podstawowej rzeczy to nie wroze ci rewelacji w robieniu fake filmow [;

To wiem, ale czy trza jakieś inne progsy itp itd. Oto mi chodziło :P
A narazie to sobie odpuszcze, choć ciekawe rzeczy można by było nakrecić :D

Dagfan 21-05-2005 15:47

tak to prawda to fake film gadałem z nim zeby mi pokazał ale nie chciał niewiem czemu nawet w swojej chacie niechciał pokazac -.-'

phoneix 21-05-2005 15:51

Cytuj:

Tak trzeba- tibia cam :F a pozatym troche wyobrazni i dobry pomysl :>

Chaosu 21-05-2005 18:14

Był taki film (nie tibijski) w którym ktoś powiedział do głównego bohatera: "Albo jesteś idiota albo geniuszem" i to samo dotyczy Ciebie i Twojego zachowania.

Johny Rambo 21-05-2005 20:22

Nie bardzo -- wedlug mnie ot fake !!!!! B) B)
ale nie mowi ze nie moze byc to prawdda ;)

Dr. Omader 21-05-2005 20:44

Cytuj:

Cytuj:

fake movie robi sie na open tibia server [ ots ], jednak jesli nie wiesz tak podstawowej rzeczy to nie wroze ci rewelacji w robieniu fake filmow [;

2x LMAO.
Po pierwsze, to tylko ostatnia lama zrobilaby fake filmu na otservie i nazywala go fake.
Po drugie, no pewnie, ze trzeba programy ;) Jak chcesz zmieniac ID itemow bez edytora pakietow? ;)

Dexido Last 06-06-2005 13:51

Tak to jest fake ;)
Zrobilem fake tego filmu, zeby pokazac, ze da sie zrobic fake filmu :)
Chcialem cos komus udowodnic...

Cytuj:

Moglbys nie pieprzyc glupot? Nie obrazaj mnie mowiac, ze zrobilem ten film na OTServie. Przy robieniu tego filmu nie uzywalem OTServa, wystarczy kilka programikow, znajomosc pakietow tibii, id itemow, troche wolnego czasu i fake gotowy... ;)

Ale nie pytajcie mnie jak to sie robi, nie chce ogladac bandy ludzi robiacych fake filmow.

akon 11-06-2005 19:12

K***a Fake I Koniec... X( Nagraj Filmik Jak Np. ZakŁadasz JĄ Albo GdzieŚ JĄ KŁadziesz -.-

SeQ_PL 11-06-2005 19:20

to ja mam pytanko ten shield istnieje?
Na titani podobno znaleziono ae jak sie pytalem czy mozna zobaczyc to nie chcieli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10.