![]() |
You see an amazon shield (Atk:0 Def:32).
Pierwsza na Celescie, druga(?) w calej tibii...
Oto Amazon Shield! http://rapidshare.de/files/1834053/1.rec.html Czyz nie jest piekna? :) Nie pytajcie skad ja mam, nie mam zamiaru mowic jak ja zdobylem, za ciezko sie napracowalem :) Dexido Last~ Tak, to jest Fake. Nie, fake filmów nie robi się w OTS. /Mod |
szkoda ze nie nagrales jak np kladziesz ja w domq na podlodze... jak np przenosisz z jednego miejsca na drugie ... :/ ja tam sie malo znam na filmach ale jeden juz dzis poszedl do dzialu fake :/ sry ale nie kupuje tego
|
Filmik wyglada jak prawdziwy, ale juz tera niewierze w prawie zadnego rara (mam na mysli rzadko spotykany item) wkoncu juz mozna robic faki Tibicam (np. Zapewne kazdemu znane Dsl :P)
|
Amazonka na fortecy orków ?? ;)
|
Z początku wierzyłem, ale po przypomnieniu sobie tych filmow z DSL i rarami na rooku to jakoś przestałem wierzyć.
|
Eee, a jak się robi takie tibi.cam fake ?? :D
|
Hi
Fake Yes Bye Do innego działu :> |
:]
Niesądze aby był to fake.
Gratulacje zdobycia tarczy i życze powodzenia innym w szukaniu jej. |
I znowu się zaczną spekulacje na kilka stron czy to fake, czy prawdziwe? -.-
To może całkiem wyrzucić działy Filmy i Zdjęcia. Przecież wszystko już można podrobić... |
Hmm... gratz. Wątpię, żeby to był fake. Wygląda na prawdziwy. Ja też chce takiego shielda ;p
|
Dlaczego sądzę że to fake:
- zamkniety kanał trade (przy robieniu fake movies zawsze tak jest) - ten gosciu dawał już filmik z Thunder Hammerem (bzdura do kwadratu) - za dużo niejasnosci - teraz ty musisz mi udowodnic ze to jednak nie fake, ja juz swoje powiedziałem ~.~ |
Cóż, gdybyś pokazał to pod depo, gdzie jest dużo ludzi czy ew. na jakimś expowisku to łatwiej byłoby w to uwierzyć (wtedy trudniej podrobić bez błędów:P)...
|
Nie wiem czy ty na serio masz amazon shield ale mozesz mi pokazac bo jestem z celesty :P.
Nick: Lord Strzelba Świat:Celesta Profesja:Sorcer :mag: Level:23 :baby: Magic level:36 ;( :flaga_pl: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dziwi mnie ze dopiero teraz moda na fake filmow sie pojawia, pewnie sie ludziom nie chcialo wczesniej robic ich *rolleyes* @Topic: gejowsko ta tarcza wyglada, taka rozowa, wyrzuc ja do wody Dex :P |
Gdyby koles, ktory dal ten filmik tutaj przeczytal post Dexa do konca, wiedzialby ze to fake ;) Dex zrobil ten film jako dowod ze robienie fake z tibia.cam to zero problemu po tym jak oskarzono go o trenienie na macro.
|
Lol
Jak taki boski jestes to daj swego nicka dex to pogadamy :D
|
Poprzekładałbyś ją w plecaku do equipa dał w depo się nia pobawił to by było w 99% jasne że prawdziwa. ;)
|
HALO!
Oświeci mnie ktoś w szytce robienia faków filmików ?! |
Cytuj:
Chyba bede kasowal wszelkie informacje na ten temat ;) Co to za sztuka jak ludzie zaczna pisac poradniki "jak zrobic fake film"? To nie ma sensu. |
Cytuj:
A narazie to sobie odpuszcze, choć ciekawe rzeczy można by było nakrecić :D |
tak to prawda to fake film gadałem z nim zeby mi pokazał ale nie chciał niewiem czemu nawet w swojej chacie niechciał pokazac -.-'
|
Cytuj:
Tak trzeba- tibia cam :F a pozatym troche wyobrazni i dobry pomysl :> |
Był taki film (nie tibijski) w którym ktoś powiedział do głównego bohatera: "Albo jesteś idiota albo geniuszem" i to samo dotyczy Ciebie i Twojego zachowania.
|
Nie bardzo -- wedlug mnie ot fake !!!!! B) B)
ale nie mowi ze nie moze byc to prawdda ;) |
Cytuj:
Po pierwsze, to tylko ostatnia lama zrobilaby fake filmu na otservie i nazywala go fake. Po drugie, no pewnie, ze trzeba programy ;) Jak chcesz zmieniac ID itemow bez edytora pakietow? ;) |
Tak to jest fake ;)
Zrobilem fake tego filmu, zeby pokazac, ze da sie zrobic fake filmu :) Chcialem cos komus udowodnic... Cytuj:
Ale nie pytajcie mnie jak to sie robi, nie chce ogladac bandy ludzi robiacych fake filmow. |
K***a Fake I Koniec... X( Nagraj Filmik Jak Np. ZakŁadasz JĄ Albo GdzieŚ JĄ KŁadziesz -.-
|
to ja mam pytanko ten shield istnieje?
Na titani podobno znaleziono ae jak sie pytalem czy mozna zobaczyc to nie chcieli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |