Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35802)

epson 20-05-2005 12:46

sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć)

jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)

http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec.

kometarzyk plz :evul:

Vizharan 20-05-2005 12:53

Jakie guwno wez przestan

daroslaw 20-05-2005 12:55

ten tytuł jest wyczepisty a ten film jeszcze bardziej nie no powaliłeś mnie z fotela..

Sergaros_Rubera 20-05-2005 12:56

nawet nie ściagam bo już po tytule widac że nic ciekawego :D , jak by blokowal cos lepszego to można by było popatrzeć :P

Dagfan 20-05-2005 12:56

omg -.-' ghula nawet sorc na 6 lvl moze blokowac -.-'

Wiki 20-05-2005 12:58

Oo ale żeś błysna -.-' i co chciałes tym pokazać ale spox każdy ma prawo zeby dal swój film na forum jesli to cie ucieszy to Gz za blokowanie ghoula =//

epson 20-05-2005 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sergaros_Rubera
nawet nie ściagam bo już po tytule widac że nic ciekawego :D , jak by blokowal cos lepszego to można by było popatrzeć :P

on blokuje:P

Wymi@t@cz 20-05-2005 13:10

LóL. Starszny Filmik...Chlopie wez sie lepiej za cos innego !! -.-

Shu 20-05-2005 13:25

Sa ludzie i parapety.

Sa ludzie i parapety. Delete Temat !

Alcor Sake 20-05-2005 14:15

o boże non nie jest noobem on jest newbie tak jak wy kiedyś byliście.
-.- Kiedyś miałem spusta jak zobaczyłe m3 takie same zwkłe cluby -.- i chcialłem każdego ale nie wiedziałem jak sie podnosi, a teraz tempie i chodze na hunty tam gdzie można po expić X( Może on kiedyś bedzie miał 100 lvl. Więc pomyślcie zanim kogoś zrównacie z błotem

Guard Termit 20-05-2005 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alcor Sake
-.- Kiedyś miałem spusta jak zobaczyłe m3 takie same zwkłe cluby -.- i chcialłem każdego ale nie wiedziałem jak sie podnosi, a teraz tempie i chodze na hunty tam gdzie można po expić X( Może on kiedyś bedzie miał 100 lvl. Więc pomyślcie zanim kogoś zrównacie z błotem

On ma racje dla mnie tez kiedys blokowanie ghula to byl wyczyn godny annihilatroa -.- :]

Shu 20-05-2005 14:49

nOOb a nie Newbie

Cytuj:

On jest zwyklym nOObem, bo jak ja zaczynalem nie wiedzialem co o jest Tibia Cam, nie wiem dziala co ktos ma na mysli pod pojeciem blokowanie itp.
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P

Sergaros_Rubera 20-05-2005 14:54

może nie ma czego ogladać ale koleś sie dopiero uczy grac w tibie , ty tez kiedys taki jak on ( może dalej jestes jak tak na niego mowisz )

Mad Pall 20-05-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vizharan
Jakie guwno wez przestan

mi sie osobiście nawet podoba 8o

sceptile 20-05-2005 18:57

ojeju, a ja kiedyś kumplowi cycka blokałem :p a pozatym solo bez czarów, to ghula/slima załatwiłem :P

Emilos 20-05-2005 19:23

Lol

mam zrobic fimik jak 20 lvl sorc dragona blokuje?
jak chcecie to moge zrobic

MaI3urise 20-05-2005 19:31

<rotfl> n/c...

Wypas 20-05-2005 20:02

Nie rób już więcej filmików. ;)

kozacz 20-05-2005 21:00

lol!! ale zje....... film!!
podjarać sie z blokowania ghoula sorcerem!!!!!
ja tego zabijalem od chole....... moim starym druidem i na solo sobie z nudów

Rybzor 21-05-2005 04:04

Ten film to poprostu porażka....

epson 21-05-2005 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kozacz
lol!! ale zje....... film!!
podjarać sie z blokowania ghoula sorcerem!!!!!
ja tego zabijalem od chole....... moim starym druidem i na solo sobie z nudów

i co jeszcze wymyślisz?? że 1vl poszłeś na demona?

Radek 666 21-05-2005 09:58

Filmik nudny, i beznadziejny. Jeśli chodzi o ghoule sam polowałem na nie magiem na 17 lvlu z K-setem, FS'em, D-Shieldem, C-Helmem, Scarfem i Leather Bootami. Bez HMM'ek oczywiście ;).

Dwik 21-05-2005 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emilos
mam zrobic fimik jak 20 lvl sorc dragona blokuje?
jak chcecie to moge zrobic

Widziałem kiedyś filmik jak 80 ms blokował demona bez mana shieldu, był uhany przez 1 sorca jeszcze ale bloknął i nie padł. Więc blokniecie draga na 20 lvl to nic :P

Zamkniety w domku 21-05-2005 13:22

"Niezły" lol "hardkor" lol 8o

pawepek 27-05-2005 18:58

?

Taaa... ja zamieszcze filmik pt. "Knight blokuje Skieleton'a". To bedzie hit sezonu...

Maciek Dragon 27-05-2005 19:05

Nie no masakryczny jest ten filmik!! Szkoda tylko naszego czasu. Rozumiem ze on moze zaczyna grac w tibie, ale bez przesady zeby takim czyms sie podniecac i jeszcze to nakrecic!! MASAKRA

Patimrok 27-05-2005 19:09

Przestańcie wyzywać tego gościa, może jest newbie i nie wie, że ghule nie są takie sline -.-' zaraz jakiś modek tu wpadnie i rozda ostrzeżenia i nie trzeba robić 3 stron, żeby powiedzieć "jaki gupi ten film!!!11"

Voz 27-05-2005 21:16

Nie oglądam tego filmu, gdzyż uważam ze jest to strata czasu, ale napewno jest NIESAMOWITY Xddddddddddddddddddddddd

Kenixia 27-05-2005 21:25

ale wy lduzie ejstescie dziwni...

CZY WY NIGDY NIE CIESZYLSIC IE SIE ZE ZABILISCIE JAKEIGOS TAM MONSTERA?
CZY WY NIE CVIESZYLISCIE SIE JAK ZABILISCIE DAJMY NA TO SLIMA...
CZY NIE PAMIETACIE ZE KEIDYS TEZ MEILSICIE TAKI LVL?
SZACUNKU TROCHE!
mOZE SLABY POTWOR ALE MOZE DLA NIEGO TO JAKIS WYCZYN!

Voz 27-05-2005 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia
ale wy lduzie ejstescie dziwni...

CZY WY NIGDY NIE CIESZYLSIC IE SIE ZE ZABILISCIE JAKEIGOS TAM MONSTERA?
CZY WY NIE CVIESZYLISCIE SIE JAK ZABILISCIE DAJMY NA TO SLIMA...
CZY NIE PAMIETACIE ZE KEIDYS TEZ MEILSICIE TAKI LVL?
SZACUNKU TROCHE!
mOZE SLABY POTWOR ALE MOZE DLA NIEGO TO JAKIS WYCZYN!

no przeciez napisalem ze ten film jest napewno NIESAMOWITY a nie chcem go ogladac z powodu tego iz moze to byc nudne ale gratz dla tego pana co go zablokowal ;p

Prusorone 27-05-2005 21:51

LoL

Stary filmik byl poprostu wkur... :D:D:D

Na przyszłość pomysl 2 razy zanimym wyskoczysz z takim czyms na forum tibi pl :P -.-

Lord Karrak 27-05-2005 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prusorone
Stary filmik byl poprostu wkur... :D:D:D

Na przyszłość pomysl 2 razy zanimym wyskoczysz z takim czyms na forum tibi pl :P -.-

No tak... bo na tym forum są sami wielcy mistrzowie tacy jak Ty... Słuchaj stary każdy ma prawo dać linka do swojego, być może, pierwszego filmu. Owszem nie każdemu może się to podobać, ale do cholery napisał on w tytule co będzie w filmiku, więc ****a jeśli Cię to nie interesuje to nie ściągaj i nie komentuj.

On Topic: Osobiście filmu nie ściągałem, a co za tym idzie nie oglądałem, ale mimo tych wszystkich bluzgów na autora ja mu gratuluje. And remember: Małe zwycięstwa w przyszłości zaowocują wielkimi.

Pozdro

Artezz 27-05-2005 22:28

Omg

normalnie super film.-.-. nudzi ci sie granie? jakbyś bloknął draga na tym lvl to mógłbyś dać a nie to................

Tymczasowy 28-05-2005 08:21

Noob! :D

OMFGnawet nie sciagam wez przestan blokowanie ghoula to twoim zdaniem "jest na co popatrzec" ? ILe ty masz lat?? :P Jakbys blokowal gsa, draga czy cos to jeszcze jeszcze ale ghuola????? Przez takie shity tylko ludzie czas traca na czytanie tego a nie mowiac juz o ogladaniu -.-

Czester 28-05-2005 18:04

Prosta zecz niechesz niesciagaj nieogladaj i niekomentuj jak masz pisac cos takiego kazdy link moze wrzucic a to ze ci sie niepodoba to jusz twoja sprawa

epson 28-05-2005 21:17

=]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tymczasowy
OMFGnawet nie sciagam wez przestan blokowanie ghoula to twoim zdaniem "jest na co popatrzec" ? ILe ty masz lat?? :P Jakbys blokowal gsa, draga czy cos to jeszcze jeszcze ale ghuola????? Przez takie shity tylko ludzie czas traca na czytanie tego a nie mowiac juz o ogladaniu -.-

Przeczytaj a sie dowiesz :p i ten filmik nakręciłem z nudów ^^ mam nakręcić inny filmik? :D

Melaxa371 28-05-2005 21:22

-.-

Cytuj:

Gosciu ma racje...... X(

Johny Rambo 28-05-2005 21:37

O.M.G. :D :D :D
Az sie posmarkalem jak to widzialem :D :D
po co taki cos :D :D
naprawde film beznadziejny (nic ciekawego) :D
ale klate mi rozwaliles :D :D

Wartki 28-05-2005 22:33

Koorwa, tylko potraficie człowieka z błotem zmieszać...
poj3bani ludzie...
3m się

Wartki 28-05-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tymczasowy

Sry żę next post ale:
Ty jesteś noobem a nie on...
nic wyrozumiałości, omfg jakby ludzie byli tacy jak ty to ja niewiem co by teraz było ,,/,,

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31.