![]() |
sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć)
jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)
http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec. kometarzyk plz :evul: |
Jakie guwno wez przestan
|
ten tytuł jest wyczepisty a ten film jeszcze bardziej nie no powaliłeś mnie z fotela..
|
nawet nie ściagam bo już po tytule widac że nic ciekawego :D , jak by blokowal cos lepszego to można by było popatrzeć :P
|
omg -.-' ghula nawet sorc na 6 lvl moze blokowac -.-'
|
Oo ale żeś błysna -.-' i co chciałes tym pokazać ale spox każdy ma prawo zeby dal swój film na forum jesli to cie ucieszy to Gz za blokowanie ghoula =//
|
Cytuj:
|
LóL. Starszny Filmik...Chlopie wez sie lepiej za cos innego !! -.-
|
Sa ludzie i parapety.
Sa ludzie i parapety. Delete Temat !
|
o boże non nie jest noobem on jest newbie tak jak wy kiedyś byliście.
-.- Kiedyś miałem spusta jak zobaczyłe m3 takie same zwkłe cluby -.- i chcialłem każdego ale nie wiedziałem jak sie podnosi, a teraz tempie i chodze na hunty tam gdzie można po expić X( Może on kiedyś bedzie miał 100 lvl. Więc pomyślcie zanim kogoś zrównacie z błotem |
Cytuj:
On ma racje dla mnie tez kiedys blokowanie ghula to byl wyczyn godny annihilatroa -.- :] |
nOOb a nie Newbie
Cytuj:
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P |
może nie ma czego ogladać ale koleś sie dopiero uczy grac w tibie , ty tez kiedys taki jak on ( może dalej jestes jak tak na niego mowisz )
|
Cytuj:
|
ojeju, a ja kiedyś kumplowi cycka blokałem :p a pozatym solo bez czarów, to ghula/slima załatwiłem :P
|
Lol
mam zrobic fimik jak 20 lvl sorc dragona blokuje?
jak chcecie to moge zrobic |
<rotfl> n/c...
|
Nie rób już więcej filmików. ;)
|
lol!! ale zje....... film!!
podjarać sie z blokowania ghoula sorcerem!!!!! ja tego zabijalem od chole....... moim starym druidem i na solo sobie z nudów |
Ten film to poprostu porażka....
|
Cytuj:
|
Filmik nudny, i beznadziejny. Jeśli chodzi o ghoule sam polowałem na nie magiem na 17 lvlu z K-setem, FS'em, D-Shieldem, C-Helmem, Scarfem i Leather Bootami. Bez HMM'ek oczywiście ;).
|
Cytuj:
|
"Niezły" lol "hardkor" lol 8o
|
?
Taaa... ja zamieszcze filmik pt. "Knight blokuje Skieleton'a". To bedzie hit sezonu...
|
Nie no masakryczny jest ten filmik!! Szkoda tylko naszego czasu. Rozumiem ze on moze zaczyna grac w tibie, ale bez przesady zeby takim czyms sie podniecac i jeszcze to nakrecic!! MASAKRA
|
Przestańcie wyzywać tego gościa, może jest newbie i nie wie, że ghule nie są takie sline -.-' zaraz jakiś modek tu wpadnie i rozda ostrzeżenia i nie trzeba robić 3 stron, żeby powiedzieć "jaki gupi ten film!!!11"
|
Nie oglądam tego filmu, gdzyż uważam ze jest to strata czasu, ale napewno jest NIESAMOWITY Xddddddddddddddddddddddd
|
ale wy lduzie ejstescie dziwni...
CZY WY NIGDY NIE CIESZYLSIC IE SIE ZE ZABILISCIE JAKEIGOS TAM MONSTERA? CZY WY NIE CVIESZYLISCIE SIE JAK ZABILISCIE DAJMY NA TO SLIMA... CZY NIE PAMIETACIE ZE KEIDYS TEZ MEILSICIE TAKI LVL? SZACUNKU TROCHE! mOZE SLABY POTWOR ALE MOZE DLA NIEGO TO JAKIS WYCZYN! |
Cytuj:
no przeciez napisalem ze ten film jest napewno NIESAMOWITY a nie chcem go ogladac z powodu tego iz moze to byc nudne ale gratz dla tego pana co go zablokowal ;p |
LoL
Stary filmik byl poprostu wkur... :D:D:D
Na przyszłość pomysl 2 razy zanimym wyskoczysz z takim czyms na forum tibi pl :P -.- |
Cytuj:
On Topic: Osobiście filmu nie ściągałem, a co za tym idzie nie oglądałem, ale mimo tych wszystkich bluzgów na autora ja mu gratuluje. And remember: Małe zwycięstwa w przyszłości zaowocują wielkimi. Pozdro |
Omg
normalnie super film.-.-. nudzi ci sie granie? jakbyś bloknął draga na tym lvl to mógłbyś dać a nie to................
|
Noob! :D
OMFGnawet nie sciagam wez przestan blokowanie ghoula to twoim zdaniem "jest na co popatrzec" ? ILe ty masz lat?? :P Jakbys blokowal gsa, draga czy cos to jeszcze jeszcze ale ghuola????? Przez takie shity tylko ludzie czas traca na czytanie tego a nie mowiac juz o ogladaniu -.-
|
Prosta zecz niechesz niesciagaj nieogladaj i niekomentuj jak masz pisac cos takiego kazdy link moze wrzucic a to ze ci sie niepodoba to jusz twoja sprawa
|
=]
Cytuj:
|
-.-
Cytuj:
Gosciu ma racje...... X( |
O.M.G. :D :D :D
Az sie posmarkalem jak to widzialem :D :D po co taki cos :D :D naprawde film beznadziejny (nic ciekawego) :D ale klate mi rozwaliles :D :D |
Koorwa, tylko potraficie człowieka z błotem zmieszać...
poj3bani ludzie... 3m się |
Cytuj:
Ty jesteś noobem a nie on... nic wyrozumiałości, omfg jakby ludzie byli tacy jak ty to ja niewiem co by teraz było ,,/,, |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |