Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   ~~~wakacyjny Serwer~~~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36068)

Elysian Warior 22-05-2005 18:57

~~~wakacyjny Serwer~~~

Szukam Ludzi (PG, doświadczonych, dobrze grających, z minimum średnim lvlem) do Nowej Gildii, którą zamierzam otworzyć na Nowym Serwerze na Wakacjach (Serwer powstanie pod koniec czerwca).

Jeżeli jesteś zaciekawiony moją propozycją napisz: skąd jesteś( miasto, serwer), ile masz lat, jak długo grasz w Tibie, jaki jest twój lvl(e) oraz podaj Nick swego Chara.
Liczba miejsc jest ograniczona- do Gildii wejdą tylko Najlepsi. Minimum to 40lvl, więc jeśli masz miejszy to masz bardzo małe szanse.
Z każdym graczem będę się kontaktował osobiście. W celu potwierdzenia wiarygodnosci prosze o napisaniu czegos na temat tego tematu w Commencie swojej postaci)

_Podział został dokonany:

I. Giildia Modora ( http://blog.tenbit.pl/modor )

II. Gildia Cza@rnego:
105lvl+ Sarewok Trimera +
51lvl+ Hex The Sniper Galana +
37lvl+ Haan Mean Arcania +
48lvl+ Combacik Morgana +
71lvl+ Malbert Hiberna +
104lvl+ Foksik Hools Harmonia +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
45lvl+ Shadow'Wizard Solera+
60lvl+ Shadow Punisher Solera+
60lvl+ Lord Dreathan Aldora +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +
58lvl+ Stasiuman Aldora +
53lvl+ Spec Majdan Lucera +
61lvl+ Thor Samil Adlora +
56lvl+ Petersen de'Vito Solera +
50lvl+ Rostek Horn Isara +
44lvl+ Lord Maxio Isara +
46lvl+ Wielki Ziom Isara +
62lvl+ Af Nero Danubia +
69lvl+ Wutageje Harmonia +

III. Moja gldia:
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia +
52lvl+ Rauer Iridia +
41lvl+ Apic Xantera +
45lvl+ Sanitro Harmonia +
59lvl+ Mistty Harmonia +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera +
54lvl+ Zohop Chimera +
59lvl+ Foxium Knight Chimera+
56lvl+ Warrior Michal Xantera +
53lvl+ Cosaq Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Verlay Galana +
63lvl+ Sir Tracker Aldora +
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria +
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera +
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera +
63lvl+ Xan Verticas Selena +
64lvl+ Shivaki Nova +
90lvl+ Kogud Titania +
57lvl+ Dragon Moonblade Harmonia +

Osoby które jeszcze sie nie zgłosiły z tej listy i nie otrzymały dalszych wskazówek niech sie do mnie pilnie zgłoszą !!!!!!

FORUM UWAZAM ZA ZAMKNIETE.

master-phoenix 25-05-2005 13:45

:d

ja jestem zainteresowany tym , ale nie wiem czy mnie rpzyjmiecie gdyz mam tylko 36 lvl ze skillami 75/74 ;/ nick to moj name czyli master-phoenix

tibioma 25-05-2005 15:51

a ja mam lvl 27 przyjmiecie?

Gunir 25-05-2005 15:55

Ehhh... chcecie marnować sobie wakacje przed komputerem...? Przed Tibią?

dixi wojownik 25-05-2005 17:38

Myślisz ze co soie robi w wakacje jaraz ioło chleje browary i gra sie nocki w tibie

Morin 25-05-2005 19:06

A jesli nie mam takisuper hiper levla ale jestem doswiadczonym graczem ?? Wraz z kolegami zamierzamy grac na wysokim poziomie !!

mucha_177 25-05-2005 19:48

Pisze sie na to

Mam właśnie zamiar się przenieść na nowy serwer który powstanie w polowie czerwca. Mam palka na Iridii<stosunkowo nowy serwer, chyba 3 miesiące ma > lvl 40 z eq wartym okolo 200k skilami 75/60. Jak bedzie taka możliwośc to jestem z wami HAIL POLAND! :D

Elysian Warior 25-05-2005 20:03

Wazna Infromacja

Przestańcie pisać tu bezsensownych postów!!!
Jak już mówilem podawać NICKI swoich CHARÓW - dla idiotów, którzy najwidoczniej tego nie rozumieją tłumacze, że chodzi mi o IMIE TWOJEJ POSTACI!!!!!!!!!!!!!!!
LOL

Wicher 25-05-2005 20:42

Ja się dołączam. :D odrazu mówie że robię knighta i będe grać na początku po 18h dziennie. Jednak będe expić tylko do 20lvla potem lece w skille do 80/80, ale za to potem będzie hardcore. Pacca będe mieć na pewno więc niebędzie problemu. ;d Mam nadzieje że się przydam. A miałem 42lvl -> Wicher Tse -> Elysia. Mimo takiego lvla jestem doświadczonym graczem gdyż dużo grałem na postaciach kumpli m.in. palkiem na 95lvlu

Elysian Warior 26-05-2005 14:00

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wicher
Ja się dołączam. :D odrazu mówie że robię knighta i będe grać na początku po 18h dziennie. Jednak będe expić tylko do 20lvla potem lece w skille do 80/80, ale za to potem będzie hardcore. Pacca będe mieć na pewno więc niebędzie problemu. ;d Mam nadzieje że się przydam. A miałem 42lvl -> Wicher Tse -> Elysia. Mimo takiego lvla jestem doświadczonym graczem gdyż dużo grałem na postaciach kumpli m.in. palkiem na 95lvlu

Czyżby to był (ten palek 95) Oles Tse?
;]
Ok. Bądź w Tibi jak napislalem na paczatku tematu- zgadamy się.

Morin 26-05-2005 15:42

Wicher nie szpanuj tak bo ja tez gralem tym palkiem badziewnym ^^ xD Gralem tez Solarisem Tse xD ( 38 master sorcek niestety deleted ;/ )
Teraz pozostaje mi czekac na wakacje i zaczac szatanic :P

Puziolek 26-05-2005 15:53

=p

yO!
Chciałbym dołonczyć do waszego grona, gram na xanterze
43lvl master 51 mlvl
name : Puziolek
pacc na 100% będzie
gram od Grudnia 2004
nr gg: 5686874

Yobak 26-05-2005 16:15

Ja

Ja prawdopodobnie w wakacje będe planował zacząć ostre granie..
Jak narazie to mój derobek w tibi jest niewielki, ale moge pochwalić sie ~10 miejscem na Morganie przez długi okres. W sumie dojechałem do 58 levela ale niestety wojna zmusiłam mnie do poprzestania polowań i kilku niepotrzebnych zgonów. Znam sie dobrze na tibi i wiem jak grać żeby szybko zdobyć wysoki level.

Nad nickiem jeszcze pracuje ale niedługo coś wymyśle...

Wicher 26-05-2005 17:14

z tym nickiem to chodzi o to żeby podać obecny nick żeby koleś mógł z tobą pogadać ale szczegół :P
Mam takie pytanie jedno:
będziemy grać na serwie niemieckim czy amerykańskim?
Osobiście wolę niemiecki bo jest lepszy i niema tylu br... :]

A i postaram się być online 29.05 na elysii o 12:00 a jak nie to o 15:00 :]

LaresCotton 26-05-2005 17:34

ja bym chcial dolaczyc
Lares Cotton- 42 knight- elysia

Lance'llots 26-05-2005 19:11

Oi

Heh gildia zapowiada sie dobże ;P
Mam 2 postacie:
Lancellots 33 knight Elysia
Luiis de'swat 33 sorc arcania <grałem ją tyko 2 tygi> :p

Nie przekroczyłem 40 lvla ale znam sie na tej rzeczy i czekan na nowego serwera więc chciałbym grać na takim serwie gdzie rządzo POLACY ;D

spoko ziom 26-05-2005 19:16

humm... no ok mozna by bylo sprubowac zagrac na takim swiecie moj nick to Adii of darkness z xantery mam 57 level w tibie gram od 2 lat oczywiscie nie ta postacia a zglaszam sie do tego poniewaz mam DOSC slychania sie BR!!! plxx szybki kontakt mam tez kumpli z rl co pewnioe chetnie sie przyloncza
kontak nr gg:5266790

Elysian Warior 27-05-2005 12:04

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yobak
Ja prawdopodobnie w wakacje będe planował zacząć ostre granie..
Jak narazie to mój derobek w tibi jest niewielki, ale moge pochwalić sie ~10 miejscem na Morganie przez długi okres. W sumie dojechałem do 58 levela ale niestety wojna zmusiłam mnie do poprzestania polowań i kilku niepotrzebnych zgonów. Znam sie dobrze na tibi i wiem jak grać żeby szybko zdobyć wysoki level.

Nad nickiem jeszcze pracuje ale niedługo coś wymyśle...

Jak już kolega wyżej powiedział, musisz podać mi Nick obecny (swojej najlepszej postaci). Z obrazeka wnioskuje ze to Yobak. A co do Nicku to nie wykluczone, że bedziemy zakaldać rodzine (ale to pewnie tylko dla najlepszych graczy - dla całej reszty bedzie tylko gildia ;] )

Racho 27-05-2005 22:07

Chcialbym dolaczyc do Twojej gidlii, dotychczas gralem na Chimerze
Rachho, byl 44lvl ale 2dedy pod rzad przez neta i odechcialo mi sie grac :P na tym serwie obecnie mam 42lvl na poczatku wakacji kupie sobie pacc ... po wiecej informacji zapraszam na gg 2742338

Elysian Warior 28-05-2005 12:10

Dla wszystkich

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Racho
Chcialbym dolaczyc do Twojej gidlii, dotychczas gralem na Chimerze
Rachho, byl 44lvl ale 2dedy pod rzad przez neta i odechcialo mi sie grac :P na tym serwie obecnie mam 42lvl na poczatku wakacji kupie sobie pacc ... po wiecej informacji zapraszam na gg 2742338

Odezwe się, ale postarajcie sie all nie pisac nr GG, bo przez gg można haknac! I apropo Pacca- na wakacjach to juz moze byc troche za puźno- nie wykluczone, że serwer powstanie jeszcze przed rozpoczęciem wakacji ;] ( ale najwyzej 5 dni max) Cya

Yobak 28-05-2005 14:07

-- ,, --

Miałem haka... :/
Niewiwem czy będe miał paka na wakacje bo chciałem kupić za kase w grze ale niestety jakiś wieśniak mnie zhakował i straciłem jakieś ~700k.
Jeszcze sie odezwe...

Aristo~ 28-05-2005 14:50

Ja moze pojde zobacze jak sytuacja na beryli sie ulozy.

Aristocrat - 54ek
Aristo De'luxe 40rp
Aristo Eternal 21pall [ berylia]

Kariusz 28-05-2005 15:28

Ide na to

Lat 15 Name "myth'xas" serv:Aldora lvl 51 pall 85/65 gram od 4 lat w tibie :) Niewiem czy jutro będe grał dam numer gg:5588042
Jak to wypali to zrobie w 2 tygodnie sorca 30lvl i około 45mlvl

Wicher 28-05-2005 15:39

Mam jeszcze jedno pytanie:
A co będzie jak powstaną dwa niemieckie serwy pvp? Bo na wakacje mogą tak zrobić. Będziemy grać na tym co pierwsza litera nazwy bliżej początku alfabetu czy na tym bliżej końca?

Elysian Warior 28-05-2005 16:57

Serw

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wicher
Mam jeszcze jedno pytanie:
A co będzie jak powstaną dwa niemiecki serwy pvp? Bo na wakacje mogą tak zrobić. Będziemy grać na tym co pierwsza litera nazwy bliżej początku alfabetu czy na tym bliżej końca?

Pierwszy serwer, normalny, niemiecki.

dyzio88 28-05-2005 21:25

Jestem zainteresowany jak najbardziej.
46 royal z Aldory - Thus Furaor . (był 48 ale 2 kicki przez neostrade i po "ptokach").
Proszę o kontakt. gg 6301346 lub msg na tibi.

Aristo~ 28-05-2005 21:36

Na Beryli juz wojna Z Del'Toro -.-

Wiec raczej pojde z wami

Moje gg : 8527450

Piotr 29-05-2005 02:19

Witam moge si przyłączyć do zabawy o ile mnie zechcecie Elite Knight 41lvl mało expie dużo trenie skille zaraz 84/83. Świat mythera nik postaci Piotr niszczyciel. Hmmm eq średnie :p numer gg 1781627 czesto niewidoczny. Gram od 10 września 2004r sporo dedow ale sie nie poddaje (okolo 70 ) :]

Elysian Warior 29-05-2005 11:59

mało ludzi

Narazie jest mało ludzi, więc nie bede dzis sprawdzał nikogo na tibia- zrobie to za tydzien!!
NarQ

Virtoos 29-05-2005 14:13

hi

Chętnie zagram na nowym świecie ponieważ od kwietnia jestem retired z powodu szkoły.Zaczynałem swoją gre na Elysi - 38 knight,następnie Galana - 59 EK oraz Selena - 37 RP - niestety po 2 tyg musiałem skończyć z grą mimo że byłem w czołówce.Od połowy czerwca będe mógł ostro PG'ować, więc sądze, że się moge przydać :).Main nick w Avatarze.

Romal 29-05-2005 16:29

:) Jestem tym zainteresowany! W tibie gram okolo 1,5 roku.Moje osiagniecia nie byly zbyt wielkie poniewaz na servach na ktorych gralem ciagle toczyly sie jakies wojny B) Moj najwyzszy lvl to byl...39.. lecz po wojnie zostal 36 :confused: nick:Romalock na Galanie mysle ze jestem wmiare doswiadczony a tak btw mam 15 lat

Rafciu Mistrz 29-05-2005 16:44

Serwer: Trimera ( Thais ). Lat 13 (malolaty rlz :P :baby: ). Gram od wrzesnia 2004 :baby: . Nr gg 9225584 Reszte widac w podpisie.
Z pewnoscia mnie nie przyjmiecie, skoro od 40lvlu, ale gram druidem wiec raczej nim nie expie tylko mlvl klepie. Nie wazne jaka bedzie Twoja decyzja i tak bede gral na nowym serwerze knightem :) oraz bede sie staral spelnic oczekiwania. Okolo 12 moze mnie nie byc bo moge byc w budzie, ale o 18 napewno bede gral. Z góry ty.

Yobak 29-05-2005 22:09

Nono

Zapowiada się ciekawie
Spożądziłem se liste osób chętnych do grania na nowym świecie:
- Elysian Warior
- master-phoenix
- mucha_177
- Wicher
- Puziolek
- Yobak
- Lance'llots
- spoko ziom
- Racho
- Aristocrat
- Kariusz
- dyzio88
- Piotr
- Virtoos
- Romal
- Rafciu Mistrz

Elysian Warior możesz mniejwięcej określić kogo chcesz mieć na nowym świecie w gildi a kogo nie. :)

Kret 29-05-2005 22:41

me2

Otóż specjalnie najwiekszego lvlu nie mialem wszystkie okolo 20 ( za to wszystkie profesje) po nabiciu red skulla postacie oddawalem kumplom (obecnie dobrze im sie powodzi juz bez rs ;) specjalnie teraz bede kupywac pacca i mailem zamiar pojsc na jakis nowy server i tam byc jednym z lepszych wiec czemu nie wszyscy razem =]. Razem z Piotrem graliśmy na jednym servie=] ( mythera) w tibie gram rok ale prawddziwa gra zaczela sie dopiero od ostatniego uptadu gdyz wtedy mialem neta na chacie (dopiero ;/ ) 14 lat mam jakby co to kontakt na gg : 1894158 ; w tibie nie ma co gdyz ostatnia postac oddalem dzisiaj kumplowi :D o potwierdzenie tego posta mzoecie sie zapytac Piotra ( przypomnie Piotr Niszczyciel ) to chyba tyle :D

Vitihud 30-05-2005 08:13

70 lvl w 3tygodnie? Wow! Ja zrobiłem 22 lvl w 2 miesiące :P

Kret 30-05-2005 09:20

wow lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud
70 lvl w 3tygodnie? Wow! Ja zrobiłem 22 lvl w 2 miesiące :P

To żeś się popisał!! a jaka profesja?? mlvl i skille?? ;p

gandziaz 30-05-2005 10:10

tesz moge ostro grac w wakacje narazie moja najlepsza postac kturo posiadam to gandziaz na galanie skil 70 dyst c set mały lvl bo nie grałem na nim ponad 2 miechy mam nadzieje że mnie przyjmiecie jestem gotuw na hardkorowe expienie :evul:

gandziaz 30-05-2005 10:12

sry że zapomniałem lvl lvl to 31 a muj starz toponad rok z przewami :]

Elysian Warior 30-05-2005 12:40

wow

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yobak
Zapowiada się ciekawie
Spożądziłem se liste osób chętnych do grania na nowym świecie:
- Elysian Warior
- master-phoenix
- mucha_177
- Wicher
- Puziolek
- Yobak
- Lance'llots
- spoko ziom
- Racho
- Aristocrat
- Kariusz
- dyzio88
- Piotr
- Virtoos
- Romal
- Rafciu Mistrz

Elysian Warior możesz mniejwięcej określić kogo chcesz mieć na nowym świecie w gildi a kogo nie. :)

Stary- narazie nie wiem;/
Oprucz tych ludzi mam jeszcze 10+ z lvlamim sięgającymi 100+, tak wiec jeszcze nie wiem jaką postać bedzie miała gildia: czy inwestowac w ilość( ale potem bedzie trudno wszystkimi dowodzic i all kontrolowac) czy w jakość( jeżeli w jakość to narazie z tego forum bardzo malo osub by sie zalapało ;/)
Do nowego serwa zostalo cos z 4 tygodnie więc mam czas do zastanowienia sie ;]
Ale nie traćcie nadziei: w czasie trwania juz nowego serwa bede również rekrutował nowych graczy ( oczywiście tylko tych za***istych :P)

Wicher 30-05-2005 13:10

Ja mam jeszcze jedno pytanie :D :
Bo ja zamierzam na nowym serwie zrobić 20lvl w 3-4 dni (w zależności jak szybko uda mi się wyjść z rooka :D ), a potem zacznę trenić do skilli 80/80, więc mam nadzieje że mnie przez to niewyje***cie z gildii :]
Postanowiłem tak zrobić, aby odrazu jak zrobie skille iść expić na jakieś lepsze potworki, a nie siedzieć i się meczyć na rotach lub na soldkach, tylko odrazu iść expić, np: na guardy :P

btw. możesz podać osoby jakie przechodzą z Elysii bo pewnie dużo osób zacznie grać od nowa z tego serwa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24.