![]() |
ExCaLiBuR
zaciekawila mnie sprawa z excaliburem wiecie cos na tamat tego przedmiotu??Legenda tegoz miecza jest bardzo ciekawa;] B)
|
Jeśli już to ExcalibuG (a nie Excalibur) :) Popytaj się spoconego cyklopa, imperatora kazo, władców Tibijskich itp. :P Powiem Ci tyle że jak dobrze pogadasz to troszkę się dowiesz, ale i tak go nie zdobędziesz :P
Wiele osób twierdzi że Excalibug to Warlord Sword, ale to nie jest prawda :) Można to wywnioskować z rozmowy ze spoconym cyklopem ;) Pzdr |
o.0 Nie wiedziałem że można go zobaczyć ;) Jeśli byłbyś łaskaw do daj ss'a :>
|
Cytuj:
Przed exca~ powinno być 'an'. Excalibug istniał dawno temu i nic więcej o nim nie wiadomo. Jak chcesz dowiedzieć się o nim więcej popytaj pierwszą ekipę z Antici typu: Pytru, Smoked itp. |
Cytuj:
|
Dajcie jakiegoś ss'a z tym swordem. Ciekawa historia. Jak będe miał czas zbadam dogłebnie tę sprawę. Popytam władców miast. Zbiore ekipe. A gdzie ten spocony cyklop??
|
Cytuj:
A wogóle to w twoim podpisie powinno być "Thieves" zamiast "Thiefes". Widać ze jesteś rodowitym Anglikiem 8o |
Cyklop jest w Ab'Dendriel. Miecza nie ma.
@Mały kotek Zauważyłem, że w każdym temacie starasz się zwrócić na siebie uwagę(pisząc ciekawe głupoty). |
hehe
Cytuj:
|
Cytuj:
na ghula najwyzej pojsc, a nie na questa ktory byl by ultra trudny(zaznaczam, BYL BY, bo napewno go nie ma) |
Podobno Warlord Sworda (Mniemanego Excalibuga) można było zdoyć przed gwiazdkowym update z jakiegoś Questa. Nic więcej mi niewiadomo.
@down: Wiesz mogę się mylić :) Uważam, że są to te same rzeczy, ponieważ kiedyś widziałem screena z Tibi zdaje się 7.1 lub starszej. Na wysepce leżał Warlord Sword, a na look pisało You see Warlord Sword. It's the legendary Excalibug czy coś w tym stylu. |
OLOL: Warlord Sword i Excalibug to nie to samo. Zapytaj spoconego cyklopa o jedno i o drugie :) Odpowie zupełnie coś innego :>
|
co jest?!
Czego cipy usuwają? Za niedlugo będzie tylko dagger, club i hand axe!
Zobaczccie ile questów znikło, ile itemów stało się nie dostępnych! Usuwają najlepsze tajemnice tibi! Wie ktoś może CZEMU? |
a moze questy na te rare sa, ale nikt ich nie odkryl?-.-
|
mighty axe
buhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah mighty axe to tak jak ja bym napisał
you see a ancient kupsko.It weights 3000000 oz. LOL LOL LOL LOL LOL |
Plotki głoszą, że Excalibur leżał kiedyś na jakiejś małej wyspie i strzegły go Demony.Do tej wyspy można było dostać się na miotle.Widziałem kiedyś ss'a, jak znajdę to dam.
Edit: Mam :D http://www.tibia-alumni-society.net/...ious/broom.jpg |
powiem tyle mi to wygląda na fake:>
|
@up: Wiesz to byl stary klijent Tibii. A my mozemy sobie tylko gdybac :P
|
Ja nie twierdzę, że ta fota to nie fake.Ale znalazłem i dałem na 4um.
|
tak
Cytuj:
|
no co wy , to nie fake napewno
czy ktos przez sekunde ,yslal ze to prawda |
rany dzieci i o co wy sie kłucicie?? to są itemy stworzone przez cipsoft na początku kariry tibi po to żeby ułatwić gre pierwszym graczą, teraz te itemy są poblokowane bo strach pomyśleć co by sie działo gdyby na każdym serwie było po 12 MLS i to w rękach knightów ze 100+ lvl, gadacie poniecacie sie tymi przedmiotami a część z was nigdny nawet nie trzymała w ręku bright sworda, dajcie sobie spokoj nikt nigdy z was ich nie bedzie posiadal i tyle, koniec tematu, a gadanie o zwolaniu ekipy (kolesie z lvl 20 moze 30 umiejącymi sie tylko przedstawić w języku angielskim ) jest żałosne
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@pacek... piszesz, ze wiekszosc z nas nie trzymala nigdy BS'a a sam masz 12 lvl -.-
|
Niektóre questy, można zrobić tylko jedna osoba raz dziennie np. Ornamented Shield Quest. Z tym może być podobnie. Niestety wygląda na to, iż to jest fake. =)
|
Cytuj:
Co do tego zdjątka. Nice, nice, a by dostać się basiliska trzeba kupić rotworma w Kazoordon by wykopał tunel. :evul: Sorry, ale to jest 100%-owy fake. Cytuj:
@Down: Eeee... tam gdzie masz liste tematów na danym podforum, naciskasz w miejscu gdzie tutaj pisze "Odpowiedź", to tam pisze "Nowy temat". Tylko nie zakładaj jakiegoś bzdurnego tematu. |
Pytanie:
Jak złozyc nowy temat ? |
Według mnie tego questu nie ma i już go nie przywrócą. A co do questów to demon legsy respi się chyba raz na pół roku :>
|
Cytuj:
na pol roku? ja chyba znam codzienny resp-.-, jak masz tak pisac to nie pisz nic najlepiej |
Ktoś powiedział że Cip'y powywalali best rary. Ale jak już Gremlin powiedział że dodali inne... teraz ten djeen sword, potem pewnie jakiś club, coś z przypakowaniem druta... poczekajcie.... warto sobie poszukać, może, może coś się dowiecie :D
A i co do tego kolesia co ma 12 lvl i mówi że połowa z nas nietrzymała bs'a w ręce to ja mówie że trzymałem -,- g legi nosiłem :D demon shielda dzierrzawie, a ty z knife... nie bez przesady w studded secie i z short swordem biegasz?, po demonach odrazu ? Moim marzeniem jest poprostu dorównać mojemu autorytetowi Tibijskiemu <Hideharu> i coś od siebie dodać do gry, może kiedyś nadaży się okazja... To tyle :D |
zrobiłem tak bo mi się post 2 razy napisał :P
|
Steve powiedział, ze wszystkie przedmioty legendarne można juz teraz zdobyć, albo będzie można po następnych updatach, ale po co ? Ano, żeby przyciągnąć rzesze ludzi do przeszukiwania wysp pacc-ów, do grania, tym samym do kupowania packów (kasa, kasa). To sie nazywa trik reklamowy xD.
PS: I tak nigdy nie udowodnimy mu, że kłamał, zawsze ma odpowiedź - "nie znaleźliście !" :) |
Ojoj widze, że zjeżdzamy z tematu. Ja tam lubie takie tibijskie mity. Wnoszą to coś do gry i odrazu masz chęć to znaleść. A wracając do Excaliburga... Słyszałem, że podobno jest on gdzieś na PoHu ale to nie są 100% pewniackie dane i nie zalewajcie mnie falą postów pt. "Omg noob" albo "Omg fri ityns gdzie to dokładnie jest...". I wogóle myśle, że Excaliburg to jednak ten Warlord Sword bo przecież gdyby to nie był on to ktoś musiałby go mieć w tibi co nie? Bo każdy rar z tibi ktoś ma...
|
Hello!!
Sorry ze razie nie moge nic wiecej powiedziec o Excalibug'u bo niestety nic o nim nie wiem, ale mam pytanko: jak sie gada ze Sweaty Cyclopem??? Jezeli to nie sprawi klopotu to prosze o odpowiedz.... |
Wolałbym jakiś fajny axe niż exalibur. Wracając do tematu pewnie excalibur jest dostępny z jakiegoś bardzo bardzo trudnego qestu (np zabić 6 demonów solo) lub jest to tylko zachęta do kupowania pacc :D
P.S. Wyraziłem w tym poście moje zdanie nie wiem jak jest na prawdę więc nie piszcie postów w stylu ''ALE NOOB'' |
Cytuj:
|
Podałem tylko przykład. Od razu thanks, że nie chesz mnie noobem nazywać :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |