![]() |
Zdjecia RL koment.
Tutaj komentujemy zdjecia z tego tematu.
Prosimy nie pisac postow ktore moga kogos obrazac/tyrac/wyzywac. |
Ja chce mieć włosy o podobnej długości do włosów She!!! plax bym zapomniał ;/
@down To jego włosów też nic nie mam :P |
@up
Ale She obecnie ma wlsoy długości włosów starkey'a z avataru ;] i nie długo pójdzie do frycka końcówki poobcinać |
Ja chce mieć długie włosy ;(
|
@Dobo
poczekasz około 8 miesięcy i będą przyzwoite ;) @Shinjix No to pod koniec wakacji będzie około 8 miesięcy :D |
Cytuj:
|
Vporostu=1 cm/miesiąc, więc wiecie ;)
|
Jak już bedziesz miał ,,piękne'' włosy to daj foto ;)
|
Cytuj:
|
Hehe zapisze to sobie żeby zapamiętac i ci przypomne jutro :]
|
Cytuj:
|
D4n0nk4 - na pierwszym zdjeciu wygladasz jak mama mojego kumpla sprzed 20 lat o.0
Gewof - masz kolo domu duuuuuzo pradu xD Jak dorwe cyfrowy aparat to wrzuce swoje... Ale wy macie glupie wlosy - mi z 3-4 na miech (co chwila musze do fryzjera skikac) |
Cytuj:
A ja miałem, zrobiłem sobie dredy ale w szkole się nie spodobały i ściąć musiałem ;( @She: OMG... Twoje posty pasują do zdjęcia aaaa i na 44 lata nie wyglądasz ;D |
Cytuj:
A ja chce wygladac normalnie...;) |
@Shinjx
U mnie podobnie. ;) Jak beńdem duzi to beńdem ŹŁY! <hahaha> Gewof: Co tam za laska stoi za tobą? XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Shanhaevel Jaka laska ;ppp ja tam zadnej nie widze ;d |
@up
Ta co stoi w tle przy jakimś płocie. XD Za łysym drzewem. Jakaś lekko siwowłosa piękność. ;) |
Cytuj:
|
Na zdjeciu Gewofa w tle facet/babka?? :P wyglada jakby robil cos za potrzeba, jesli to ktos bliski przepraszam nie chcialem urazic ^^ ale zdjatko spox :)
|
Jak ja lubie ogladac zdjecia d4nonk4... :)
Sa sliczne :) |
Matek, ta na zdjęciu z Tobą to twoja siora? Macie podobne usmiechy, wrecz identyczne ;)
|
NIe - dziekuje Bogu za to ze ta dziewczyna NIE jest moja siostra:D
Ale ladna jest no nie;) |
@Zdjęcie MayGyver'a
PWN3D!!! |
no ryceS may to kwiat polskiego rycerstwa :)
|
@Dobo
Masz to zdjęcie po akcji ,,fryzjer'' ;) ? miałem Ci wczoraj przypomnieć ale no cóż :p |
May, ile daleś za ten rynsztunek i ile toto waży?
|
@D4n0nk4: Ladnie wyszlas :)
@MayGyver: Normalnie strach sie bac ;P Dark evull knight... Rotfl |
|
koszt tego co mam na sobie to ok 1,5 - 2k
na sobie nie mam oczywiscie helmu - 0,5k rekawic plytowych - 0,5 - 0,7k pancerza (kolczuga 0,4k - platy 0,6k - skorzana 0,5k - kirys 1 - 1,5k) waga miecz 1,5kg nogi plytowe 5kg nareczaki + naramienniki 4kg helm 2kg pancerz skorzany 3kg, kolczuga 10kg, platy 7kg, kirys 10kg rekawice plytowe 2kg policzcie sobie :) btw. w ostatni weekend czerwca zapraszam na turniej do Piaseczna pod warszawa - bede tam i ja i pokaze wam jak knight rozwala palladyna bez uha buehehehe |
Cytuj:
Woot? xD o co Ci bi3gA? |
@up
Zobacz na link. Cytuj:
|
Cytuj:
@Matek: to ta Twoja kobieta? nie dziwię się :> |
Hello
Nie chce zaklądać nowego tematu wiec pytam tutaj ; co zrobic, aby imageshack.us nie hostowal zdjec w rozdzielczosci ~2000/1400? |
Cytuj:
A wogole to nizalapalem tej czesc: 'nie dziwie sie :>'? I chyba mamy wspolne zaintereswanie - taniec;) |
@Sasek62
I osoba, ktora ledwo dosiega do klawiatury dorysowala sobie fajke do avatara? Kurde, ale fajny jestes. Chyba sobie tez cos takiego zrobie. |
Cytuj:
btw Sasek to TRU metal militia member :D Widac po zdjeciu ;-) |
Cytuj:
|
lol... zobaczcie na moja notke i powiedzcie mi o co chodzi
bo ja juz trzeci raz czytam i nie mam zielonego pojecia;) Czy on mnie przypadkiem z wami nie myli? NIe mam co robic, tylko do 10 latka PW pisac 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |