Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37258)

Nadol 04-06-2005 10:52

Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie??

Siema!!

Mam pytanko do was czy otrzymacie promocje do nastepnej klasy lub ile macie zagrozen jedynkami.

Szczere ja przez te długo godzinne granie bylem zagrozony z 4 przedmiotów ale teraz juz mam wszystko zaliczone i czekam na wspaniale wakacje :]

P.S. Do końca roku juz 15 dni :cup:

TheNatoorat 04-06-2005 10:56

Lol... :D
Ciekawa tematyka topicu, nie powiem... :)

Już nie gram w Tibię, zaś w czasach, kiedy grałem, nie traciłem przez to dobrych ocen.
Idzie mi w miarę dobrze.

morwi 04-06-2005 11:03

jak przez gre mozna nie zdac/miec zagrozenia to ja nie wiem. ja gram w tibie od zeszlo rocznych wakacji i nie mialem zagrozen na polrocze ani na koniec roku...

Gunir 04-06-2005 11:04

15 dni? U nas 20 dni... mamy lekcje do 24 czerwca :/

Muczaszak 04-06-2005 11:07

Mój kolega nie przejdzie przez tibie...jest po prostu uzależniony, nie widzi sensu uczenia sie tylko TIBIA!!!! :(

Tasior 04-06-2005 11:11

@up
Też nie widze sensu uczenia się do niektórych przedmiotów (technika na przykład, robiliśmy przez 3 tygodnie DRZEWKA SZCZĘŚCIA!!)
@topic
Ja nie zdam, jestem zagrożony z 6 przedmiotów, ale za to jakie skille mam :]

Nadol 04-06-2005 11:16

bez weekendow

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
15 dni? U nas 20 dni... mamy lekcje do 24 czerwca :/

Chodzilo mi o 15 dni samej szkoly bez weekendów!!!!!!!! ;)

TiTuS 04-06-2005 11:20

Nie wiem jak to możliwe, że przez tibie można mieć zagrożenia :confused:
Jak nie chcesz się nauczyć to nawet jeśli nie grasz w tibie to się nie nauczysz...

joey 04-06-2005 12:01

paru moich kolegów może nie zdać... ja też byłem zagrożony... bo zamiast iść na wf, chodziłem na tibie -.- ale już poprawiłem, w tibie nie gram.

TehRegent 04-06-2005 12:22

haha ja przez Tibie mam nawet troszke lepsze oceny ;)

I nie rozumiem jak mozna obwiniac gre za to ze sie uczy :confused:

Palladni 04-06-2005 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taśkwa
@up
Też nie widze sensu uczenia się do niektórych przedmiotów (technika na przykład, robiliśmy przez 3 tygodnie DRZEWKA SZCZĘŚCIA!!)
@topic
Ja nie zdam, jestem zagrożony z 6 przedmiotów, ale za to jakie skille mam :]

Bez jaj... Twoi rodzice tez sie cieszą z twoich skili? Nauczyciele tez?...

Sam osobie niemoge powiedziec ze jestem "Orłem" ale tez nigdy nim niebyłem, przed i po "spotkaniu" z tibia niewiele sie zmieniło.

Berials 04-06-2005 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
haha ja przez Tibie mam nawet troszke lepsze oceny ;)

Nauka podczas robienia runek czy trenowania? :)

Mi dzięki Tibi Angielski wskoczył z 2 na 4. (W gimnazjum było dużo gramatyki, czasów itp. i była 2 naciągana, w Liceum jest prawie samo słownictwo, typu zaproszenie kolegi na wakacje, czy opis Swojego miasta, przygotowania do nowej matury...) Dzięki rozmowom z troche lepiej wykształconymi Brazylijczykami poprawiłem Swój Angielski.

Tasior 04-06-2005 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladni
Bez jaj... Twoi rodzice tez sie cieszą z twoich skili? Nauczyciele tez?...

Sam osobie niemoge powiedziec ze jestem "Orłem" ale tez nigdy nim niebyłem, przed i po "spotkaniu" z tibia niewiele sie zmieniło.

Rodzice powiedzieli że jak nie poprawie skilla "Polish", to mnie zrokują....

PS. To był żart :P

Rybzor 04-06-2005 14:17

U mnie nie ma roznicy czy gram w tibie czy nie, ciagle jestem na poziomie tak srednia 4.5 i sie trzymam :), potrafie znalesc czas na nauke kiedy trzeba :)

Mack Abadrak 04-06-2005 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taśkwa
Rodzice powiedzieli że jak nie poprawie skilla "Polish", to mnie zrokują....

PS. To był żart :P

Dzięki, że nam powiedziałeś, że to żart... Apropo, mają 14 lat i nie zdać klasy trzeba być wyjątkowym debilem... Hmm, mam nietyle zagrożenie co jedynkę z chemii (xD) ale zdam... mozna mieć jedną na pewno:P A średnia 4,2 ...

Ryłek 04-06-2005 17:27

4 klasa - 5,3
5 klasa - 5,0
6 klasa - 5,3
1 gim. - 4,8
2 gim. - 4,5
Nie sądzę, że to przez Tibię, mało w nią gram - LENISTWO.

Ville 04-06-2005 17:43

Wedlug mnie tibia jest wymowka prawdziwego powodu slabych wynikow w szkole - LENISTWA!!

Mam kumpla (no dobra, nie jest moim kumplem) co mial 11 jedynek z matmy, mial komis i nie poszedl - Nie zdal.
Ja nie wyobrazam sobie zeby miec np. 2 z jakiegos przedmiotu - starzy by mnie za wlosy lonowe na trzepaku powiesili 8o

R3sp3ct dla osob ktore w gimnazjum nie przeszli albo maja srednia 2.0.

Margarius 04-06-2005 18:39

No pomimo co to ja grałem w ciągu roku szkolnego teraz jakoś nie gram ale mam dobre oceny zadnego zagrożenia B)

Descartes 04-06-2005 18:41

Ha, a ja w Tibię nie gram. :P Albo gram rzadko. Ale oceny zeszły u mnie przez sam komputer:
3-5 klasa: okolice 5,7 (bez pacha)
6 klasa (dostałem kompa :P): 4,0
1 gim: 3,8
2 gim (półrocze): 3,5

W tym tygodniu zaliczyłęm chemię i historię. :)

Freaqs 04-06-2005 18:51

Ja od przedszkola mam komputer i od 1 klasy jestem debilem :P
Ale każdą klase zdalem ! :)
6 ledwo znaczy nie ledwo poprawilem :p
Teraz poprawilem 2 przedmioty <- zlewka na przedmioty :P

Rejdi 04-06-2005 19:01

A ja przez całe gim mam średnie 4.75 - 4.9 ;) Powiedziałbym, że dzięki Tibii ulepszyłem troche swój angielski, ale ucze się go już 7 rok (prywatnie, w szkole - 3 lata) więc poprawki są minimalne ;) To tak jak ze skillami, im wyższy tym dłużej musisz pracować aby osiągnąć zadowalające wyniki :D Ale nigdy jeszcze przez Tibię nie załapałem złych ocen, choć przy kompie spędzam troche czasu (Tibia + programowanie w Delphi zżera czas, oj zżera...)

Hieyan 04-06-2005 19:11

Kiedy nie grałem w Tibie, miałem zawsze świadectwo z paskiem, średnia 5,0 zachowanie wzorowe.
W Tibie zacząłem grać w Styczniu br. do tego czasu miałem same dobre oceny. Kończyło się półrocze i wpadło mi kilka jedynek, ale sie uratowałem i ze średniną 4,3 zaczęło się półrocze. Raczej jedynek nie dostawałem, jechałem na 3,4 czasami jakaś pała (nigdy jeszcze nie dostałem 2 xD).
Teraz z większości przedmiotów poprawiłem z 3 na 4, niektóre łatwiejsze na 5.
Stwierdziłem, że Tibia to pożeracz czasu. Tata zrobił złączke na kablu od internetu i codziennie o 7:30 wyłącza mi internet i każe się uczyć. Jedynie w piątki, soboty mam czas ile chcę. Dochodzi jeszcze głupia siora, który ciągle flirtuje z chłopakami i trudno ją odciągnąć od komputera. Komputer jest mój, ale mam takich **** starych, że... każą mi "ustąpić". Przerąbane... Ale rok szkolny się kończy, więc... Biore się za siebie

ripper 04-06-2005 20:25

U mnie gra tylko jedna osoba prócz mnie. Kolesiowi oceny troche spadły ale to dlatego że poziom sie podniósł, gra mało. Mi spadła średnia o ok 1.0 xD ale to dlatego że leje na sztuke i technike xD No ale zdam xD

Knight Simon Dark lord 04-06-2005 21:17

mi spadły minimalnie oceny miałem na półrocze duuużo 4 dwie 5 i jedną 6 z religii teraz tylko mam + dwie 3 więc wcale tak tragicznie niema ale mój kuzyn był dobrym uczniem i przez tibie siadł w zeszłym roku (jest odemnie o rok starszy)

Kajulec 04-06-2005 21:39

Cala podstawowke jechalem na sredniej 5.0, w 6 klasie 5.1 (ale mastah ze mnie :D), a teraz, w gimnazjum jest troche gorzej. To nie przez Tibie.. potrafie sie powstrzymac przed gra, ale ja po prostu jestem leniem. Leeeenieeem.. nienawidze sie uczyc. Nie lubie tego. Ale jakos ciagne. Nie mam zlych ocen. Dla niektorych moje oceny to oceny wymarzone. Ale ja zawsze mialem duze wymaganie, niestety nie zawsze proporcjonalne do checi, aby tym wymaganiom sprostac. Zawsze bylo po najmniejszej lini oporu.

Najgorsza ocena w tym roku? Prawdopodobnie 3 z WFu i 3 z religii.. (ale postaram sie te 3 poprawic na 4.. musze sie postarac.. bardzo..) wiecej grzechow nie pamietam..

Gzaruś 04-06-2005 22:51

Ja całą podstawówke miałem 5,1, a teraz w 1 gimnazjum ok.4,8 będe miał więc chyba nie tak źle :p . Niestety mój ojciec jest uczulony na Tibie 8o .

Ryłek 04-06-2005 23:17

@Hiey: Gratuluje tego co mówisz o swoich rodzicach. Widać jesteś już nieźle uzależniony, jeżeli rodzice ci przeszkadzają...
To był mały offtop. :P

Dechsta 04-06-2005 23:25

Mam jedynki z 4 przedmiotów, i oczywiście te zachowanie, NAGANNE :S. Mam 10% że zdam =( (do Gimnazjum)

Tasior 04-06-2005 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mack Abadrak
Dzięki, że nam powiedziałeś, że to żart... Apropo, mają 14 lat i nie zdać klasy trzeba być wyjątkowym debilem... Hmm, mam nietyle zagrożenie co jedynkę z chemii (xD) ale zdam... mozna mieć jedną na pewno:P A średnia 4,2 ...

Cała przyjemność po mojej stronie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Wedlug mnie tibia jest wymowka prawdziwego powodu slabych wynikow w szkole - LENISTWA!!

Mam kumpla (no dobra, nie jest moim kumplem) co mial 11 jedynek z matmy, mial komis i nie poszedl - Nie zdal.
Ja nie wyobrazam sobie zeby miec np. 2 z jakiegos przedmiotu - starzy by mnie za wlosy lonowe na trzepaku powiesili

R3sp3ct dla osob ktore w gimnazjum nie przeszli albo maja srednia 2.0.
Dzisiaj 17:27

Wolałbym powiedzieć że jestem leniem, niz że przez Tibie mam złe oceny

Shinjix 04-06-2005 23:55

@Dechsta
wspolczuje - rzeczywiscie masz sie czym chwalic - ja jakbym przez tibie nie zdal albo byl zagrozony w podstawowce to bym chyba sie zamknal w lazience i nie wyszedl do konca zycia...

Dziwi mnie jedno - jak sie na was mowi "dzieci" to sie burzycie ("przecież my prawie dorośli juz jestesmy", "teraz sie szybko wyrasta" itd.) ale jak chodzi o stosunek do nauki i oceny to zachowujecie jak gowniarze....

Boze - nie zdac w podstawowce.....

Nadol 05-06-2005 00:44

dziwne to

Skoro większość osób twierdzi że ma srednią 3,4,5 to czemu w Tibi jest tyle noobów :] ??????? a tak pozatym zobaczycie jak pójdzieice do liceum :p

Mariusz Archer 05-06-2005 01:07

no ale pisać o samych zagrożeniach to za mało

jak ktoś jest zdolny no to przez rok / 2 lata gry w tibię (jeśli wtedy nie ma czasu na naukę) nie będzie miał zagrorzeń, ale oceny jednak trochę popsuć się mogą, tak jak u mnie z średniej 5.3 w V klasie będę miał ok. 4.5 na koniec VI klasy i to jest smutne... ;( :(

Iron 05-06-2005 07:17

no u mnie jedne koles jak niegrałw tibie dobrze się uczył a jak zaczął grac to miał 8 zagrozen tera ok 3 chyba przejdzie do następnej klasy bo to poprawia

Palladni 05-06-2005 07:19

Ja niewyobrazam sobie że można niezdać w podstawówce, a i w gimnazjum ciężko niezdać, praktycznie nieuczac się można same dwóje albo tróje wyciągnąć....

Btw. Gdybym ja miał niezdać, napewno nieudzielał bym sie na Forum ani niegrał.

Dark_maniak 05-06-2005 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix

Boze - nie zdac w podstawowce.....

Wiesz miałem kumpla(w 1 klasie) co siadł choc mial 100% frekfencje potem przeszedl do 2 klasy znow siadl potem do 3 klasy znow siadl teraz jest w moim wieku (ja chodze do 6 klasy) a on do 3 klasy ;x

Lord kasztanowiec 05-06-2005 09:08

ja mam od 3 lat srednią 4,4 lub 4,5 dzieki infie (6) :P a w 6 klasie jestem :P

Szpicel 05-06-2005 11:35

Chialem tylko powiedziec, ze to czy zda do nastepnej klasy czy tez nie zalezy od samozaparcia. Ja musialem odstawic tibie ze wzgledu na maturke i egzamin zawodowy :P no i zdalem (jeszcze stara pisalem bo do technikum chodzilem). Na dobre czlowiekowi wychodzi takie odstepstwo od pewnego rodzaju uzaleznienia ( bo tibia uzaleznia). Tak wiec taki apel do mlodych: NIe popelniajcie moich bledow i poswiecajcie tibii jak najmniej czasu, czytajcie lektury szkolne bo to wlasnie tam mozna znalesc wzorce moralne godne do nasladowania (teraz zaluje, ze nieczytalem wszystkich lektur (wspolczesnosc(jako epoka literacka) ROX)).

Kurt 05-06-2005 12:57

Mój kumpel był przez tibie zagrozony z 7 przedmiotow -.^
Odcieli mu neta, teraz znowu ma i nawala, bo sie jakos poduczył ;p
A jesli chodzi o mnie to ja sie jedynie poprawilem w angielskim, i to wszystko :]

Pharaun 05-06-2005 17:51

Musze się zgodzić że żeby niezdać w gimnazjum czy podstawówce trzeba być kretynem :). Mam niezłe oceny(średnia oscyluje wokoł 5.2) gram jak mam czas i chęci, a jak musze to się ucze. Nie traktuje tibii jak drugiego życia tylko jak zwykłą gre.

Angel of Death 05-06-2005 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun
Musze się zgodzić że żeby niezdać w gimnazjum czy podstawówce trzeba być kretynem :). Mam niezłe oceny(średnia oscyluje wokoł 5.2) gram jak mam czas i chęci, a jak musze to się ucze. Nie traktuje tibii jak drugiego życia tylko jak zwykłą gre.

5.2 ? lol jakoś nie wierze -.- same 5 i dwie 6 i to w gimnazjum ...
Mi sie troche oceny pogorszyły odkąd gram, będe miał średnią chyba 3.9 :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30.