Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Auera War (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37260)

Hemp Gru 04-06-2005 11:17

Auera War

2 godne polecenia filmy z wojny na auerze, nagrywane przez Liama (109 lvl)
filmy z tibia.de

http://rapidshare.de/files/2096898/L...aurea.rec.html

http://rapidshare.de/files/2160873/L...rea_3.rec.html

Grah Amek 04-06-2005 14:22

Nice Nice

Liam darkcrosser ładnie na lagah gra

Zmiażdzyła mnie inwencja polaków w tej wojnie : "14:13 Arkos Namaren: jestem przekonany ze liam powinien walnac ue" .....
8o

morwi 04-06-2005 14:29

no ogladalem narazie jeden i powiem ze jest spoko, tylko szkoda ze liamowi sie pod koniec sd/mf skonczyly:P

..::QRAS::.. 04-06-2005 15:28

najs filmik :D

Qurito 04-06-2005 16:45

Arkos Namaren to ja...
Moi Kumple z polski sa w ta wojne wplontani wienc...
Np. Sting Ninja, Raks Ninja itd...

KaGe 04-06-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hemp Gru
2 godne polecenia filmy z wojny na auerze, nagrywane przez Liama (109 lvl)
filmy z tibia.de

http://rapidshare.de/files/2096898/L...aurea.rec.html

http://rapidshare.de/files/2160873/L...rea_3.rec.html

Hemp Gru = Lagurus??

RocketS 04-06-2005 17:33

8o no raczej on.
Wogole o co poszlo w wojnie?? dobry jest poczatek jak Liam sam na pohu sie z nimi napi... xD wogole jakos malo ludzi bylo.

Jacko 04-06-2005 17:39

Filmiki z tibia.de

Eh ta aurea ;P bylem liama sd providerem xD

Qurito 04-06-2005 20:39

Aurea...

Aurea Jest Spox Servkiem Mam tam 21 kinghta:)
Mój Kumpel Sting Ninja powiedzial ze to przez niego ta wojna ale sam dokladnie nie wiem;/

Zejiwu 04-06-2005 20:55

Nice filmik oby tak dalej bylo

Musze tez sie tak postarać

druid miedzio
16lvl
28mlvl
Lunra Rules :p :flaga_pl: :cup: 3

Johnek 04-06-2005 21:57

@Qurito powiem ci tyle po 1 naucz sie pisac po 2 napisz swoja ksiazke o Aurea jak lubisz bajki...
Aurea smierdzi ze szok ;p pozdro Nikos i Milek ;]

Choli 04-06-2005 22:32

wow za****** filmik

Sting_Ninja 05-06-2005 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnek
@Qurito powiem ci tyle po 1 naucz sie pisac po 2 napisz swoja ksiazke o Aurea jak lubisz bajki...
Aurea smierdzi ze szok ;p pozdro Nikos i Milek ;]

Sam smierdzisz jak nie wiesz co sie dzieje na servie to nie pisz tutaj takich postow.....

Moze zobacz jak sie gra na tym servie albo powiedz swoj nick jak masz tu chara.

Hail Liam Hail Dektral Hail Swe!(tylko im mozna ufac na tym servie)

Sting_Ninja 05-06-2005 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grah Amek
Nice Nice

Liam darkcrosser ładnie na lagah gra

Zmiażdzyła mnie inwencja polaków w tej wojnie : "14:13 Arkos Namaren: jestem przekonany ze liam powinien walnac ue" .....
8o

Liam nie mial lagow.....
Zaa to ja mialem .......

Qurito 05-06-2005 12:58

No tak I o to sting:)
Aurea Nie smierdzi pograj chwilke to zmienisz zdanie. Chyba ze mnie spotkasz...

Sting_Ninja 05-06-2005 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qurito
No tak I o to sting:)
Aurea Nie smierdzi pograj chwilke to zmienisz zdanie. Chyba ze mnie spotkasz...

albo mnie :>

RocketS 05-06-2005 22:36

jedyne co smierdzi na aurea to ceny itemow wszystko jej tak tanie ze ja *******e!!! . Giant sworda kupilem tam za 22k ....... 8o a server stary nie jest

Maciek Dragon 05-06-2005 22:42

Liam darkcrosser wymiata!!!! Niezle sobie radzi i sie nie boi nie czekal na kumpli tylko walil sam jak bylo na pohu w pierwszej czesci i w drugiej jak w piekny sposob zabil tego 107 RP SOLO!! :) Zarabiste filmiki oby niedlugo byl nastepny :)

Sting_Ninja 05-06-2005 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek Dragon
Liam darkcrosser wymiata!!!! Niezle sobie radzi i sie nie boi nie czekal na kumpli tylko walil sam jak bylo na pohu w pierwszej czesci i w drugiej jak w piekny sposob zabil tego 107 RP SOLO!! :) Zarabiste filmiki oby niedlugo byl nastepny :)

hue czekamy az Piraci sie zaloguja :>
btw. LIam ma dobry pvp i niei uzywa aim boota w przeciwienstwie do polakow na tym servie :>

Maciek Dragon 05-06-2005 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
hue czekamy az Piraci sie zaloguja :>
btw. LIam ma dobry pvp i niei uzywa aim boota w przeciwienstwie do polakow na tym servie :>

No liam bez aim boota, ale u polakow i nie tylko czesto sie zdarza ze uzywaja, a to z lekka zabawe psuje, bo zawsze trafia. Czekam na nastepny filmik i wiekszasc waszej gildi ma dobry pvp!! DLATEGO GRATZ DLA WAS :]

Dreem 06-06-2005 14:31

ooo wojna szkoda ze bylem offline ;P bedzie jeszcze jakies nastepne starcie??:D

aurea ROX! XD

Crazy Iwan 06-06-2005 16:27

Widziałem oba filmy na tibia.de i powiem że to perełki w stosie cienizny ;) Liam prezentuje naprawde ładne pvp (solo ładnie pocina no i uważa na swoich kumpli - raz na poh mogl polozyc knighta bodajrze ale nie walną ue bo ubił by swojego palla z gildii :P ). Powodzenia w dalszej zabawie :>

Sting_Ninja 07-06-2005 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreem
ooo wojna szkoda ze bylem offline ;P bedzie jeszcze jakies nastepne starcie??:D

aurea ROX! XD

no juz chyba nie bedzie next starcia bo Piraci siei rozpadaja :D wiekszosc placi :)

Hail RoM

Maciek Dragon 07-06-2005 17:58

Szkoda ze nie bedzie wiecej starc, bo nie bedziemy mogli obejrzec znow takich fajnych filmikow :)

Humanoid 07-06-2005 20:14

Początek Wojny

Jeśli kogoś to obchodzi opowiem jak zaczeła sie wojna na Aurea.
Wszystko zaczeło sie od zabicia przezemnie żony Raks Ninja (65 elite) za insulta to mój kumpel i nie wiedziałem ze sa razem i chciałem załatwic to polubownie lecz był zbyt wsciekły na gadanie :P przybiegł z Sting Ninja (61 Royal ) i kilka razy probowali mnie zabic (dodam ze siedziałem wtedy na sd makerze ... bezsens.... strata UNJ według mnie)zawołąem na pomoc przyjaciela Zevs Mighty Thunder (86 master) który szybko wperswadował Stingiemu co z nim bedzie jesli ja padne poprzez kilka celnych sd 250++ zaznaczam ze stingi nie padł tylko zmarnował kilka uh. Nastepnie Sting probowal sie zemscic atakując Zevsa z Liamem i kilkoma garaczami pod jego domem. Liam strzelał ue lecz Zevs mial Stone skina i przezył nastepnie wykończył Stingiego i wszystko sie zaczeło :P Jak widac najwieksze wojny na najmniejszych serwerach zaczynaja sie od błachostek :P dziekuje pozdrawiam Human Silent Assasin (48 master)

Sting_Ninja 08-06-2005 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Humanoid
Jeśli kogoś to obchodzi opowiem jak zaczeła sie wojna na Aurea.
Wszystko zaczeło sie od zabicia przezemnie żony Raks Ninja (65 elite) za insulta to mój kumpel i nie wiedziałem ze sa razem i chciałem załatwic to polubownie lecz był zbyt wsciekły na gadanie :P przybiegł z Sting Ninja (61 Royal ) i kilka razy probowali mnie zabic (dodam ze siedziałem wtedy na sd makerze ... bezsens.... strata UNJ według mnie)zawołąem na pomoc przyjaciela Zevs Mighty Thunder (86 master) który szybko wperswadował Stingiemu co z nim bedzie jesli ja padne poprzez kilka celnych sd 250++ zaznaczam ze stingi nie padł tylko zmarnował kilka uh. Nastepnie Sting probowal sie zemscic atakując Zevsa z Liamem i kilkoma garaczami pod jego domem. Liam strzelał ue lecz Zevs mial Stone skina i przezył nastepnie wykończył Stingiego i wszystko sie zaczeło :P Jak widac najwieksze wojny na najmniejszych serwerach zaczynaja sie od błachostek :P dziekuje pozdrawiam Human Silent Assasin (48 master)

rotfl jak by co wtedy mialem 64 lvl next zevs walnal mi 2 sdki 200+ potem liam z paco ashenvale i lagurusem podjechali do zevsa ale mial manashielda.....
a tak btw. to nie o ta wojne chodzi maly humanku :)

Sting_Ninja 08-06-2005 10:07

Wojna z Piratami dobiega konca wiekszosc osob odchodzi z tej gildi[zaplata:D] reszta jest hunted 4 ever....

Tomek14 08-06-2005 14:00

Mm, filmiki z wojnami to moje ulubione ;). Fajne filmiki, nie da sie przy nich nudzic. Zamiesc wiecej jak beda, pozdro.

Humanoid 08-06-2005 14:32

Nie Ta Wojna :P

Tak Sting własnie sie skapnąłem ze popełniłem mały błędzik :P poczatek wojny o jakiej mówiłem to wojna PPG + Pirates vs ROM :P a ta co są filmiki z Liamem to jest juz tylko Pirates vs Rom Jeśli wprowadziłem kogos w błąd to SRY :P

Sting_Ninja 09-06-2005 15:18

<rotfl> i tak wojna z piratami nie zaczeal sie w tym samym czasie co wojna z Ppg -.^

Lagurus 09-06-2005 15:42

Hmmm, hmmm :)

Johnek 09-06-2005 17:41

Sting daj swoje name to ci pokaze szybko na nieswiadomce cos ;]
Ja tam gralem jak powstal server 50 royal...

Pramus 09-06-2005 17:48

Huehuehue ja polazlem na morgane to za duzo o tej wojnie nie slyszalem. Pirates sux.... Tylko mnie dziwi jedno.... Why Zevs walil Ninj'e skoro wiedział, że oni jak zbiorą team to będzie śmiesznie.... Raks, Jojo, Sting, Human itd...

Jak ktoś się pyta kto pisze to mówię: Pramus o.O

Sting_Ninja 09-06-2005 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Huehuehue ja polazlem na morgane to za duzo o tej wojnie nie slyszalem. Pirates sux.... Tylko mnie dziwi jedno.... Why Zevs walil Ninj'e skoro wiedział, że oni jak zbiorą team to będzie śmiesznie.... Raks, Jojo, Sting, Human itd...

bo byla niby wojna z Ppg o ktorej nie wiedzialem i stalem afk pod dp i mnie walnal zevs z trickim -.^

Pramus 09-06-2005 17:55

Powiedzcie mi jak to było... Zevs był kiedyś spoko można było sobie z nim pogadać i często siedział w Carlin, a teraz siedzi bardziej na południu Tibii i nie można się z nim dogadać. Bije nawet starych znajomych (tych lepszych i gorszych).

Pozdro dla Stinga, Joja, Raksa, Mc Woody'ego, Pikapa itd. :P

Jojo Ninja 09-06-2005 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn

Odemnie wara :> Ja nie przyłożyłem do tego ręki :P

Pramus 09-06-2005 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Odemnie wara :> Ja nie przyłożyłem do tego ręki :P

Czemu nie? Bałeś się ich? :P

Jojo Ninja 09-06-2005 18:09

1. Nie byłem w RoM
2.Graliśmy na Guardii
3.Dwa czy Trzy starcia odbyły sie kiedy mnie nie było :>

Sir Duet 10-06-2005 08:00

Your IP-address 82.160.76.100 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Maybe you want to have a PREMIUM-Account, too? (NO subscription!)
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server. please see our FAQ.

wez mi ktos na jakis inny serv ;(

Jojo Ninja 10-06-2005 13:40

ciągłeś coś z rapidshare to musisz czekac -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32.