![]() |
Wyniki testu gimnazjalnego.
Ha! Właśnie się zerwałem ze szkoły niosąc ciekawą nowinę!
72 punkty z testu! :D A jak Wam poszło? |
Ja na razie nie wiem, bo chodze do 6 klasy, ale mój brat dostał 29 pkt -_- i po c***a moja mama go urodziła:/.
P.S ON gra w Tibię -.- |
ja niestety mam tylko 78....
jestem zly na siebie - chcialem przekroczyc bariere 80 pkt ale coz .... moze mnie rodzice nie zabija :confused: |
Testy Gimazjalne.
W zeszłym roku szkolnym pisałem testy gimnazjalne :D.
70 punktów równiutko miałem. ps: Długo się do testów uczyliście? Przypomniało mi się coś, ile najmniej punktów w Waszej szkole, otoczeniu ktoś miał ? W moim przypadku, kolega z klasy mniej niż 10 punktów (z obydwu !), to logicznie nie jest prawie możliwe ale jednak, było udokumentowane na świstku papieru. |
Mój wynik to 75 pkt. 44 z części humanistycznej i 31 z przyrodniczej. Jak dla mnie nie jest to zły wynik, mogło mi pójśc troche lepiej z części przyrodniczej ;/, a moja koleżanka z klasy miała 97 pkt, ma średnią 5,9 i w te wakacje ma za friko wyjazd na Słowację i chyba z konkursu do Danii:)
|
Heh, a u mnie wyniki dopiero beda w piatek...tzn tak mi mowili :P
@Edit : hm, u mnie w piatek jest godzina wychowawcza - moze dlatego wtedy dopiero oglasza? :) |
O jaaaa. To u Was juz sa? Mogliby wszedzie tak samo oddac wyniki. Tylko czekac i czekac...Argh. Od 2 tyg codziennie slysze slowa wychowawcy "jutro juz na pewno beda" I co? Dupa..Ile to mozna czekac? Powalilo ich..
|
U nas też jeszcze nie ma. Chociaż, może i są, dzisiaj był "Dzień Sportu" <ziew> i większość trzecich klas zerwała się przed końcem. Może jutro nam dyrektor powie... O ile coś będzie wiedział...
|
Byle do piątku.
|
86 ;/ Z***ałem strasznie, ale tak to jest jak się wychodzi przed czasem, bo Cie na piwo wyciągają ;)
|
Wyniki zostały dziś oficjalnie podane w całej Polsce. To od szkoły zależy czy przekazała je swoim uczniom. Wyniki dostarczane są przez internet. Szkoła ma obowiązek je wydrukować i ogłosić uczniom.
P.S. Ja się w ogóle nie uczyłem do testów... ;) |
Cytuj:
|
Uczyć się do testów nie było sensu. Jak się nie uczyłeś przez 9 lat (tak, tak, 9! Przykłady? Proszę: ortografia, działania na liczbach, czytanie ze zrozumieniem...) to w 2 miesiące tego nie nadrobisz. Ja jedynie powtarzałam wzory z fizyki... Z jakim skutkiem? Dowiemy się wkrótce :)
|
Ja miałem 91 (48/43)..., a to dlatego, że w przyrodniczym jedno zadanie pominąłęm. Ale i tak nie było źle :cup:
|
@Gonzo: to znaczy, że mogę teraz gdzieś na necie sprawdzić czy mam czekać aż dyrkowi zechce się podać wyniki?
|
Cytuj:
|
84 czyli razem 150! yeah :D
|
jak pisałem 2 lata temu to miałem 84p. 48 z matematycznego 36 z polonistycznego, no i teraz siedze i sie kisze na mat-inf-fizie
|
moja szkoła zawsze z tyłu;dnic nie wiem
|
przecież te egzaminy są banalne (92(43/49) bo zwaliłem polski)
|
Cytuj:
|
Osz maderfakerstwo, widze tutaj niezle wyniki. 70, wystarczy, 133 razem.
oftop. chcialem zalozyc taki sam temat ale byles szybszy ;) |
Faktycznie, testy gimnazjalne nie są trudne. Rok temu bez gruntownego przygotowania napisałem na 91 pkt (45 human, 46 mat-przyr), co mi dało w sumie 164 punkty do LO.
|
87 ( 44, 43 ) : d Zdziwilem sie ze tak rowno : d
|
Byłem najlepszy...
Jak w tytule....
Byłem najlepszy w klasie, zgarniając 85 pkt'ów :cup: (42 za część humanistyczną i 43 za mat.-przyrodniczą) Również sięnic nie uczyłem B) P.S. NIe poszedłem do szkoły akurat na tą lekcje na której ogłaszali wyniki ;( ale dzięki znajomym z klasy wiem ile miałem :confused: PZ. ALL |
A u mnie wynikow jeszcze nie bylo, powinny byc w piatek ale ogolnie raczej nie bedzie duuzo + punkty za oceny a z tym bedzie kiepsko nawet bardzo :/ no ale co zrobic bywa :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hm.. test pisałem w tamtym roku, ale chyba mogę zaszpanować :P
Punkcików zdobyłem 98 (50 matematyczno-przyrodniczy i 48 humanistyczny). Ok... możecie mnie teraz zwyzywać :P |
@Ing:Tamten rok, ale i tak gz.
Ja niestety tylko 85 : 50 mat-przyr ; 35 hum.(to nie ja mam dysgrafię tylko ludzie sprawdzający czytać nie umieją :/) |
Ja pisałem teścik rok temu i w zasadzie bez przygotowywania się (w ciągu roku też się nie uczyłem) dostałem 84 punkty. Zdecydowanie za łatwy był, przez to niektórzy mogą doznać szoku, gdy zobaczą jaka przepaść dzieli go od maturki :p.
|
ja dostalem 78 pkt i nie marudze;] dla mnie to jest swietnie:)
Za oceny na koniec dostane 69 pkt, za "działalnosc charytatywna" 2 pkt to w sumie 149 pkt;] i jak tu sie nie cieszyc;) |
WOW! Nie byłam dzisiaj w szkole, ale kochane koleżanki mnie poinformowały:
90 Aż mi się wierzyć nie chcę :) :cup: |
Dzisiaj u Mnie maja podac>
Ale licze na ok 60-80 punktow hmm zobaczy sie dzisiaj Pozdro Trzymam za was kciuki :P |
Ja zdobyłem 85 pkt (40 + 45) :D
|
Ja tak jak Dobo, 86(46,40). Szkoda ze nie staralem sie o ocenki, tylko 60pkt znich bedzie. 146pkt i tak mi do X LO w Kraku starczy :D
|
Cytuj:
|
Chyba tylko na Dolnym Śląsku jest inny system rekrutacji....
|
Ja łącznie otrzymałem punktów: 80 Test humanistyczny: 43 punkty (jestem z siebie dumny :D) Test matematyczno - przyrodniczy: 37 punktów (mogło być znaaacznie lepiej) Myślałem, że to mi dobrze poszło, a tu widzę, że inni wogóle wymiatają :D. Gratulacje dla wszystkich, życzę wam, abyście się dostali tam gdzie chcecie! Pozdro Karrak |
Cytuj:
OMG tez sie tam wybieram :) Jaka klasa?? |
Ja tu się chciałem pochwalić moimi 88 pkt. a tu takie wyniki :P ale i tak jest spoko :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |