![]() |
Zajefajne Lurowanie GS - 2 8 lvle wymiataja!!!
Zabralem mojego kolege na zabawe pt. "Lurowanie GS" :D Ciezko sie to robilo ale dalismy rade bylo super a jaki loot omg musicie to zobaczyc. Ale nie mowcie nikomu jaki loot niech to bedzie niespodzianka i kazdy zoabczy :D Milego ogladania ;]
PS. Na koncu oczywiscie zdradzilem kolege i powidzialem ze to on lurowal i cala wina na niego poszla ale zreszta, zobaczcie sami ;] LINK: http://rapidshare.de/files/2419860/LurowanieGs.rec.html |
Zarabiste ;]
OMG Super ale jazda no i jaki loot omg. To sie nazywa lurowanie :D:D:D Muahah. Ale deady, szkoda ze straciles swoja tarcze :P
|
Myślałem, że swoim głównym charem zlurujesz. Kiepski film, oprócz momentu jak przy zabijaniu gsa pada kumpel. Wisisz mi 2k jeszcze :p
|
daj na czyms innym niz napidshare plx!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gratz zlurowanego gsa :p. Troche bylo prób ale sie udalo xD
|
Cytuj:
brawo noobie! noob jestes :P nie chodzi o ot ze nie umiem z tego sciągac filmów tylko o to ze na rapidshare jest limit! a ja duzo filmów sciągam wiec prawie ciągle jest limit i prosze cie abys umiescil na czyms innym!! |
UP@
Taaaaaa wkurza mnie transfer limit.. DAJ NA TIBIECAM PLX! |
Plasteks jestem(Podobnie do nicku na forum-.-). Pożyczyłeś kase na uhy, ale możesz sobie zatrzymać bo już nie gram na Harmonii(Albo daj je kumplowi mojemu "Knight off Harmonia").
|
Cytuj:
|
Filmik nawet fajny, szkoda ze gs tak szybko padl ;P
|
Cytuj:
chodzi o to ze na rapidshare mozesz sciągac np 10 filmów dziennie, a ci co juz duzo sciągneli (np: ja) to mogą tylko 2 filmy dziennie!! i dlatego chce na czyms innym! zrozumiales?? X( |
Cytuj:
|
Fajnie :D:D
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
fajnee m isie podoba
|
Cytuj:
|
hahaah dobre ;) nastempnym razem sprobojcie dl'a lurnac wtedy bedzie sie dzialo :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |