![]() |
Czemu nie masz PACC-a??
Proszę by w tej sondzie głosowali tylko ludzie, którzy nie mają PACC-a.
Chcę się w ten sposób dowiedzieć, dlaczego niektórzy ludzie go nie kupują. Nie chcę - Uważam go za zbędny gadget, który i tak niewiele daje. Nie jestem dorosły i rodzice nie chcą mi go kupić - Chcę go mieć, ale rodzice nie pozwalają mi na kupno. Nie mam pieniędzy - Nie jestem w stanie go kupić, uważam, że jest za drogi. Inne powody - Mam inne powody dla których nie kupuję PACC-a. Temat zainspirowany własnym problemem. ;( |
po co to jest ktoś powie że kasy nie ma albo co i go wyśmieją ale jak ma być niech będzie niech moderator zadecyduje
|
Pacc, moglbym miec juz kilkukrotnie, ale jak na razie nie odczuwam potrzeby posiadania go. Moze po wakacjach, ake tylko moze.
|
Cytuj:
|
Co prawda pacca mam, ale gdy go nie mialem to tylko dlatego, bo twierdzilem, ze postać jest za slaba, a przeciez jak go kupie to chce szybko lv bić a nie skile tluć. Więc zrobilem skile ~85.85 lv 59-60 i go kupilem. Mozna powiedzieć, ze wtedy szlo mi jak z płatka :).
|
Ja nie kupuje Pacc'a bo... nie gram jakos "zaawansowanie" w Tibie... Od czasu do czasu wlacze, ale jakos specjalnie mnie do tej gry nie ciagnie =] Kiedys - owszem, naewet kase trzymalem, zeby podszkolic postac, ale teraz Tibie uwazam za denna gierke.
|
ja nie mam pacc dlatego ze nie odczuwam potrzeby posiadania co prawda milej byloby miec pelny dostep do wszystkich terenow ale na ta chwile wolę częściej wyjśc gdzieś z kobietą albo kupić jej coś za tą kasę i wtedy jej jest dużo milej:) albo z kumplami na "soczek" (czytają nieletni:)). Chociaz nie jest powiedziane ze ktoregos pieknego dnia jesli bede mial jakas extra kaske i wiecej czasu na gre to sobie nie kupie:)
pozdro.... |
nie kupuje pacca bo po
1st rodzice nie pozwalajo a po 2nd mam zaslabo postac :D |
moje najlepsze chary to knajci ;)
knajt pacca potrzebuje tylko dla exori, nowych terenów i promocji... a bez tego jakoś da się grać... (przynajmniej narazie, ale i tak nie kupie pacca, za mało zarabiam :p , wole przestać grać) |
:d
a ja mam slaba postac i w cholere lagi...a kupuje bo chce domek u outft :P
z kasa tez teraz ciezko...ale czekam na pacc...no i wiadomo...promocja... :) no i haste i inne :P |
ja nie mam pacca bo szkoda mi kasy :) .Za tą kase ktorą mozna przeznaczyc na pacc mozna kupic wiele pozyteczniejszych rzeczy. ;)
|
Ja ściałbym mieć pacca, ale bende go kupowal po letnim update:D
|
1. Rzadko gram w tibie. Więc po co mi PACC na 3 miechy skoro zagram raz na tydzień...
2. Według mnie PACC to strata pieniędzy. |
A ja mam pacca,lecz teraz uważam,że to była strata pieniędzy.Zamiast kupić sobie buty Nike'i to wolałem pacca i teraz chodze w starych i wytartych butach :/
Pacc to strata kasy...chyba,że jesteś po Wigilii ;) |
Mam lepsze rzeczy do kupienia za ~90 zł niż taki szajs.
|
Nie mam pacca i nie bede mial bo zalmi kasy :p (moze jak bede milionerem to se kupie :] )
|
Nie mam na to kasy, a jak nawet bym miał to i tak na takie badziewie nie dam...
Pacc jest zbęnym dodatkiem do gry... Nie gram już w Tibię... Za mało bonusów jak na conajmiej 20$ |
sry 2 te same posty
modki skasujcie |
Cytuj:
Słuchajcie jego, bo to prorok... (Dobra, bez przesady :P) |
O jejku...
Może nie powinienem wybierać, żeby lista głosujących była jawna, ponieważ faktycznie punkt "Nie mam pieniędzy" to punkt, który trochę onieśmiela... Ale chciałem zobaczyć czy będą głosować jakieś PACC-e... A ci, co się będą śmiać ze szczerych ludzi dają świadectwo o sobie...
|
Pomimo, ze uwazam tibie za fajna gre to nie wydalbym na nia ani grosza. Mimo to przez 9 miesiecy gralem z paccem na koncie bo zalatwilem sobie pacca 2 razy za gp na julerze ^^.
|
Mam kase ale rodzice nie pozwalają mi go kupić... :(
|
Heh Damlox...
W zasadzie to tak, jak u mnie... ;(
|
Mam 13 lat i mam pacca, i bede mial kiedy chce, bo mieszkam w kraju gdzie 90 zl to nie problem dla 8 letniego dziecka... Lecz jak na razie nie mam pacca, skonczyl mi sie, i kupuje gdy wlacza test serwer bo teraz w wakacje to normalnie prawie nie gram, a gdy test serwer wlacza to wiem ze moga lada chwila zrobic update i musze sie szybko na tibie zalogowac zeby zobaczyc wszystko...
|
Nie mam pacca bo wole wydać te pieniądze na cos innego, a nie na gre w którą i tak moge grać za darmo. Pozatym tibia zaczyna mnie już nudzić.
|
Wkurza mnie odpowiedź:
"Nie kupuje bo nie czuje takiej potrzeby..." Wystarczy powiedzieć: Jeszcze na głowe nie upadłem, żeby kuywać sobie PACC na 3 miechy za prawie 100 zeta!! Mimo to planuje kupić sobie PACC za oszczędzone pieniądze, ale dopiero jak nabije level i skille... |
Ja na razie uwazam ze mam za slaba postac i wogole zaczynaja sie wakacje i malo bede w tibie gral. Ale po wakacjach i gdy bede mial 33 lvl i 40 mlvl (chodzi oczywiscie o UE) kupie PAcca :)
|
Wiem że to sonda dla FACC'ów ale mam nieodpartą chęć wypowiedzenia śię tutaj :p Kupiłem PACC'a dla dziesięciu powodów:
1. Dla nowych outfitów. 2. Aby muc założyć sobie postać na świecie odizolowanym od n00bkow i innego śmiecia ( Premia ) 3. Nowe tereny. 4. Nowe czary. 5. Ładny tytuł np. Elite Knight. 6. Letnie upade :) 7. Można być bossem gildi, a nie jakimś tam popychadłem 8. Można mieć swoje piękne cztery kąty :p 9. Zyskowne monsterki: hero, necromacer, demon:evul: 10. Nie muszę chodzić na piechotę tylko pływam stateczkiem. |
Ja za te 90 zeta wolę iść sobie gdzieś na imprezkę, dobrze się bawić. Bo dla mnie pacc to szajs, gram dla zabawy, nie dla tego że chce być lepszy itp. Wydałem 40 zeta na Counter-strika, ale to była kasa zarobiona, z którą wtedy nie miałem co robić. Kiedyś sobie chciałem kupić pacca, ale pomyślałem, że nie warto. Teraz nawet nie miałbym za co kupić ;)
|
Nie mam kasy, a jak bym nawet miał to bym wydał dla mej miłości :>
|
Przeczytaj Don~!!
Cytuj:
#2 - Patrz cytat wyżej: Czyż to nie jest obrażanie posiadaczy Free Account?? X( Nie tylko oni ( w tym ja ) są nOObkami i śmieciami... #7 - Patrz cytat wyżej: Wysokopoziomowcy z FACC mają w gildiach często lepszą reputacją niż np. Vice Leaderzy. I to w zasadzie oni są tam Vice'ami, tyle, że nieformalnymi... |
Ja nie kupuję pacca - bo nie chcę wydawać takiej ilości pieniędzy, dla kilku marnych pikselów...
|
1. Tibia mi sie troche znudzila
2. Zal mi kasy - placic 90zl za 3 miechy, kiedy moge dodac 30 i mam Guild wars, ktory jest wg mnie o wiele lepszy niz tibia, a abonamentu placic nie musze... |
..........
|
PACC?!
Po co mi to? Mam płacić, by dostać dwie nowe wysepki i kilka strojów? Dziękuję, zamierzam wydać te pieniądze na coś lepszego. |
Nie kupuje, bo nie zdąrzyłem zwiedzić jeszcze całej Tibii dla FACC i nie widze potrzeby nowych outfitów, większego depozytu, posiadania domku czy dostępnu na inne wyspy. Poprostu starcza mi to, co dostaje za darmo.
|
1. Za słaba postać (aktualnie nie mam postaci :D)
2. Ostatnie nie gram w tibie przez lagi (ale już niebawem ide robić woje do adminów ]:->) 3. Gram najtem któremu na początku i tak nie ejst potrzebny PACC (stały trening ;)) |
Cytuj:
|
Czytaj...
Cytuj:
Przykład? No chociażby koleś o imieniu "Daj mi cos". Ale taki ktoś, to jeszcze nie noob w porównaniu do gościa, którego znam z rl... :D Otóż pewien hacker, który chciał jego postać (którą tamten kupił na Allegro :confused: ) zaoferował mu "współpracę", a raczej powiedział, że mu wyśle program hackerski... Ten typek biegał po dworze i się ze mnie śmiał i mówił, że za kilka godzin mam hacka (a mi się coś z kompem skopało, że passa zmienić nie mogłem). Cały czas mówił, że mnie hacknie. Raz było tak: Cytuj:
Efekt końcowy: 1.Chyba nikogo nie shackował, no bo nie shackował mnie, a ja byłem niemal bezbronny bez zmiany passa. Nie dostałem żadnego keyloggera przez gg, pocztę, itp. On myślał, że ludzi się hackuje tak po prostu; z niczego. 2.Stracił 90 zł - program nie działał, ale posiadał keyloggera, a ów noob cieszył się tylko kilka godzinek swoim pierwszym w życiu PACC-em (którego zresztą i tak kupił potajemnie :p ). Jednym słowem: NOOB!! Możecie się śmiać (jak chcecie of course!!) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D EDIT:Ale się rozpisałem... :p Tylko nie mówcie, że ten post powinien się znajdować w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać?" Pozdro! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |