![]() |
Czego lub kogo najbardziej nienawidzisz w Tibii??
No cóż... To już dzisiaj i w ogóle moja trzecia sonda B) . Tylko nie mówcie, że się wygłupiam :D . Nie znalazłem podobnego tematu, więc założę własny..
Gdyby jednak taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego. Chyba każdy gracz uważa, że największym chamstwem w Tibii jest hacking. Jeśli nie, niech wyrazi swoją opinię w temacie i nie głosuje w tej ankiecie. Tak więc mamy następujące możliwości: Gracze zabójcy - Uważasz, że to co robią jest złe, bo dla zabawy / zysku psują innym ludziom zabawę? Power abuserzy - Nie znosisz gdyby ktoś mówi do Ciebie np. "Give me 10k or 4 bp of UH or die!!"?? Złodzieje - Czy nie denerwuje Cię to, że gdy wracasz z workiem pełnym lootu, podbiega jakiś noobek i Ci go tak po prostu kradnie?? Cheaterzy - Czyż to nie jest totalne chamstwo, że Ty i Twoi koledzy grają uczciwie i męczą się ze światłem, podnoszeniem spearów, robieniem runów, czy łowieniem, a inni wyręczają się programikami?? Inne problemy - Twoim zdaniem żadna z w / w opcji nie jest najpoważniejszym problemem?? Wyraź to w tym temacie!! EDIT: Zorientowałem się, że podobny temat jednak już był, ale ja uważam, że ten może zostać, ponieważ nie wiem, czy opcje były takie same, a poza tym to już było dosyć dawno. Naprawdę przypomniało mi się to dopiero po napisaniu tego tematu. EDIT 2: Chciałbym jeszcze tylko zaznaczyć, że sonda jest jeszcze sprzed update'u, więc nie ma w niej umieszczonych problemów z soul points, znikającymi spearami, itp. nowymi problemami. Proszę wypowiadać się tylko odnośnie problemów sprzed update'u. |
Szkoda, że nie ma odpowiedzi "wszystko powyższe".
Edit: Złodzieje zyskali mój głos, chyba najgorsi z nich wszystkich. |
Cytuj:
|
Zagłosowałem na inne, bo lagi są czasami nie do wytrzymania.... X( X( X(
|
mnie wkurzaja cheaterzy poniewaz:np palek se treni z jakims zaufanym kumplem to on mowi (cheater) popilnuj mnie ide np. na miasto *przyklad" i se wlacza programik zeby mu podnosilo speary i vitowalo ponizej np 100 hp
|
inny ( przykład )
powiem krótko : najbardziej nienawidze jak zabije kogoś lub coś , wypada z tego extra loot i nagle ktoś to wziął a nie ja a na około 5~ osób stojących nad tym ciałem i niewiadomo kogo huntować a wszyscy nagle uciekaja w inny kierunek a ty niezdążasz ich wziąć nawet na VIP list. To dobija :( :( :(
|
Ja nienawidze pkerów. Zawsze jak wychodziłem na main na serwie PvP to mnie zawsze zabijali. To mnie najbardziej denerwuje.
|
Też wybrałem złodzieji...
Cytuj:
|
Zdecydowanie złodzieje! I to jeszcze na non-pvp to po prostu normalka! Co zrobisz takiemu jak ukradnie ci loot? Możesz go w 4 litery pocałować! Ale najbardziej wkurza mnie hacking chociaż 99% zhakowanych ludzi powinna winić siebie.
|
krasnolódków, ufolódków, różożowych słoni, białych myszek i ludzi którzy zakładają takie tematy
a tak serialnie to w tibi najbardziej nie/lubie tibi ps. jak sie pisze nie lubie?? razem czy oddzielnie |
Ja najbardziej nie lubie (Pacek patrz jak ja napisałem :P ) cheaterów i złodzieji.
Robie z kolegą zdjęcie z loota z Necro huntu a tu przychodzi...43 Master i ukradł BoH'y...załamka na maxa... |
kogo lub czego??
NAjbardziej: EMCIA PALADYN (Danubia) i w/w podchodzi i mowi o jakiejs gildi no to ja ok... zalogowałam sie na stronie i już straciłam konto :/ to mnie bardzo wkurza |
Nie lubię jak Cip-Soft się masturbuje zamiast siedzieć na dupie i pilnować tibię (GM)
a na prawdę to tylko cheaterów -_- |
Njabardziej nienawidze power abuserów, zwłaszcza tych na isarze
(bapupa, zosed (Armor now !!),sazeza itp.) I jak tu grać na takim świecie.............. :( Pozdro. |
ja nie anwidze pierwszych 4 punktow ale zaznaczylem pk trza bylo jescze dodac lulerow przez takich zginolem od gs :(
|
Mój głos zdobyli PK. Idziesz sobie, zrobiłeś level, masz loota dobrego w BP, skille lepsze, a tu jakiś 60 level, który padł na Dragonach i musi się wyżyć i cie zabija. NIENAWIDZE TEGO!!!
|
Nienawidze brazylijczyków bo to takie cioty ze glowa boli! NA Xanterze wszyscy polacy maja hunta bo kilku z naszych zarznelo Knight Dedlego najlepszy sword faighting na servie a te pały sie umuwiły ze beda wszystkich polaków za to huntowac.. ja mam 20 lv i mna se raczej glowe nie zawracaja ale moi koledzy an wyższych levelach juz dedly przez nich albo sa przesladowani.......
|
Niedojżałych psychicznie idiotów.
|
Nie lubie Leppera... nie wiem czemu... poprostu go nie lubie ;S
Temat: Glupi. |
Cytuj:
Naturalnie sa wyjatki - ale ich tak malo... |
Oczywiście, że cheaterów... Pk, Pa i inne są częścią gry a cheaterstwo to najprościej mówiąć oszustwo i lamerstwo..
|
Słuchaj Pacek!!
Cytuj:
Po drugie: Po co się tu wypowiadasz skoro Ci się ten temat nie podoba??!! Uważam, że ta sonda była potrzebna i jeżeli mnie nie lubisz za ten temat, no to nie musisz!! |
kill him!
A ja miałem 4 dedy na mainie i 8lvl'u przez nijakiego Long-Johna i Coufleoufa.Zabijać Pk'erów.Ja to na tibii robię.
Sagat the guardian of peace X( |
A ja poprostu nie lubie tego godzinnego treningu , ludzie bez przesady na tych skillach 90/90 trzeba na skill kilkanascie dni siedziec ....
A jak masz skille 75/75 na 100 lvl to ludzie dziwnie na ciebie patrza >.< Eternal Ovlivion na filmiku mowil ile mu idzie 1% skilla i to mnie zatkalo bo az .... 3 godziny 14 minut :evul: porombany koles :p Miesiac na jeden skill siedziec bym musial o.O |
Nie lubię Polaków... są to nooby, które niszczą Tibię :/.
|
mnie najbardziej wkurzają ludzie którzy oferują sprzedarz bright swordów na serwerach non-pvp.Owi gracze są podli do tego stopnia że oferują taniego bs i handlują poczym dają kilka razy cansel trade i wciskają nam carlin sworda.Trzeba być kompletym idiotą żeby dać się na takie coś złapać i kupić najdroższego w swoim życiu carlin sworda.Najczęściej to są knighci więc zamieszkują oni tereny Thais i Venore co prowadzi do tego że jesteśmy narażeni na atak giant spidera co bardzo utrudnia życie ale jesteśmy skłonni zaryzykować dla bs co sie okazuje pewnie ryzykowaliśmy na darmo ponieważ taki oto człowieczek chcial sie po prostu zabawić niestety naszym kosztem i nic mu nie można zrobić.Dlatego wybrałem odpowiedź inne bo chyba najbardziej z powyższych pasowala
|
Heh...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale złodziej, czy PK narobią większych problemów... Przynajmniej moim zdaniem. Cytuj:
|
Pałer Abuser
Nienawidze PA... Gralem na Morganie i złapalem hunta od Avisu :([wtajemniczeni wiedza ze chodzi o takich frajerów (Nizahe Inferno, D Pettersen), którzy mysla ze sa mocni bo zabija 35+ we 3]
|
Dalem glosa na cheater'ow bo na prawde takich ludzi nie znosze. Jak sa tacy inteligetni to niech sami wlasnymi silami bez "wspomagaczy" sprawia ze ich char bedzie niepowtarzalny. Oprocz tego nie znosze thief'ow <Grrrrrrrrrr> Ubijac takich :evul: no chyba ze ktos w PCK pracuje i chce miec dobry uczynek 8o
|
Ja całej gry nie lubie :p
|
lurerzy
jak w temacie... przejdź np na celescie z dwarven bridge do ven i nie zalicz 1-5 deadów od gsa to ci coś dam -.-' conajmniej 3 razy dziennie masz murowane że zobaczysz gsa amazon camp już lepiej bo tam raz na tydzień jest murowany gs
do thais raz na tydzień dwa tuż po desert quescie\vocation quescie poszedlem kupic fsa i co? gs X( |
Ludzi, którym szkoda czasu, aby spojrzeć do słownika.
|
Cytuj:
co do tematu to nie nawidze tekstow typu "fri itanz plx" "no keal me" "be my friund" "mass click" "keal him" nie lubie noobow mowiacych te teksty nienawidze lurerow, power abuserow, thiefow, pekerow oraz kretynow. oraz nie lubie braku reakcjii ze strony GMa |
Ja nienawidze jak biegają za mna 8 lvl'e i mówia show your arm plx plx plx i tak cały czas ide po carlin koleś mi mówi come, ja za nim ide staje sobie w miejsu on sie odsuwa i mowi show your armor plx plx... to mnie juz dobija poprostu... Szkoda że gram na servie non-pvp bo bym takiemu typkowi przy***ał
|
Moj wybór
Według mnie najbardziej nie nawidze PK-erów, dlatego ze ciagle mnie lub kogos zabijaja i oni sa DID
STOP PK-EROM |
Ach nie cierpie tych ***anych zlodzieji, ale takze i zabojcow. Taki 50 lev wyzywa sie na 8 lev i potem ma podniete -.-'
|
Nienawidzem
Czy w tej grze musi być tak dużo nOObków i złodzieii i dlatego uważan że CipSoft powinien namierzac tych którzy kradna czyjes konta i je hakuja. :2handed:
|
Literówki i ortografia...
Cytuj:
2.Zamiast złodzeii pisze się złodzieji. 3.Zamiast uważan pisze się uważam. |
Cytuj:
|
Oooooooooo...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |