![]() |
We make log :)
On chair sitting and boring. I have thought that make small theme. It walks about it me, that somebody makes Log, personal firms.
Edited: I will translate on language. Polish Siedząc na krześle i nudząc sie. Pomyślałem aby zrobić mały temat. Jest to temat o robieniu własnych log waszych firm. Przyszłych. But I think, so we make logs :) |
We had something like this on school lessons ^^
Offtopic: where did you find so good polish translator? |
On użył translatora żeby przetłumaczyć na angielski lol :S A przynajmneij tak m isie zdaje:
Cytuj:
Pozatym jest wiecej błędów nawet w jego innych postach xD I from Ireland! :s |
a więc jak przetłumaczył na polski? :>... wychodzi na to że ma 2 translatory
|
My Grandfather is from Poland. He has translated this text. To Polish..
Edit: I'am short-sighted person |
Pointless thread. A guy from Ireland, with email account in "buziaczek.pl" domain, connecting through "*.vline.pl"net provider. Great...
PS. Twój translator ssie |
"j00 hav3 b33n own3d"
|
LoL...
You suck man. You think you will be so freaky, when you write in english? You can't even write properly and this is not cool ;] Better take some english classes and then write here and try to fake sb... (noob pwned ;P) Btw. imo temat do skasowania... |
Not "logs", but "logo's", you brainless retard. ;<
Man, stop making shit in here and go the hell outta' here. Go to school and learn some english, don't use any damned translators... -.- Potrafisz to zrozumieć? Tak? To zjeżdżaj... Adres e-mail w @buziaczek.pl, gówniany translator i myślisz, że ktoś się da nabrać na to, żeś z Irlandii? Bullshit... |
What the fuck are you doing up here. Go fuck your asshole and close your eyes and think about your posts
|
What are you fuckin' doing here?! (Co ty ty robisz, do diaska)
Fuck you! (Terefere) XD @down N00b? O_o Czytać nie umiesz? Pisze że ma e-maila na buziaczek.pl i chyba go łączy też przez pl. -.- @2x down To się nazywa 'nacjonalizm', kofany, ale co ja wymagam od gościa z Irlandii co ma provider z pl. XD |
Z tego co wiem nie umiecie przyjmować obcokrajowców do grona polaków stfu ***ane ****y z was. A moze gosciu jest krótkowidzem?
|
Troche cos umiem pisac po polskemu. Zal mi was Polacy za to ze jestescie rasistami. Dzeki Hawk za strone.
|
@Hawk: You goddamned moron...
BTW: http://www.translate.pl/ Nie pieprz andronów, ponieważ zostały przedstawione dowody na to, że używasz translatora, a to, co napisałeś po przerzuceniu przez ww. tłumacz wygląda BLIŹNIACZO podobnie. |
oh look guys... he know us "polishes". Too bad. We are rasist... Its so sad...
a to tlumaczenie z transaltora: He (it) look (look) know we pole. We are rasisatmi. That damage |
@UP Kuraja
Sukales aby sie pochwalic ze umiesz sukac? |
BOŻEEEE... Jeszcze te stylizacje na polski... Powalające. Angole popełniają błędy w składni i gramatyce, a nie w literkach jak sądzę?
|
BOŻEEEE. These stylization on polish else. Powalające. Errors commit in syntax Angole and grammar, but in letters not how judge I?
|
Oj perdolce sie wsyzcy :< tibia.de lepsa jest jelac to forom
|
Cytuj:
|
A ja bym jeszcze sugerował dać kilka punktów ostrzeżenia panu Thiodowi za robienie shitu na forum, też parę panu Hawkowi za bluzgi, panu Fakolpetowi za spam, a cały temat zamknąć...
|
a mnie za co??!! za spam gdzie tu masz spam?? ja tylko mu spokojnie tlumacze zby.., a zreszta tu nie ma lcznika wiec nie ma spamu...
|
To jest spam, ponieważ piszesz bez sensu. Po cholerę mu to tłumaczysz? Nie dotarło to do Ciebie, że ten koleś jest "tutejszy"?
...EoT. |
Czyli mówicie, że mała lekcja angielskiego? ^^
|
You must using english? You think "I'm the best in english well I must always write in this language?" You are not the best! You make errors! Me to make errors and I'm know it because I'm not good in english (well sorry guys! ;) ) Please! End with that shit!
Jestem pewien, że zrobiłem kilka błędów ale nie chce mi się teraz tego sprawdzac z góry przepraszam za nie! ;) (jeśli ich nie zrobiłem to nie wiem jakim cudem ;) ) |
Mówić ty mi jaki masz nick na tibi.de a ja sprawdzić czy ty wiarygodny być.
|
@Upup: Pomyłka to chyba jest mistake, ale mogę się mylić. Sam mam konto na Tibia.de i jakoś umiem się dogadać z tamtejszymi ludźmi. :]
|
ja wiem ze ten gosc tutejszy juest... Ale jak sie z debila smiac to wszyscy razem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |