![]() |
Bitwa dwóch magów o Korone.
Sorry, że wszystko w jednym obrazku ale hostować mi się nie chciało :P
http://img286.echo.cx/img286/6843/bitwaokorone4cv.jpg Mam nadzieję, że się podoba. Comments plz! |
nawet, nawet
Małe niedopracowania ale ok Poćwicz sobie wklejanie! |
tam gdzie na drugim obrazku masz obrazenia z sd powinna byc ta czarna kropka na ludziku wklejona ogolnie historyjska nawet ciekawa chociaz krotka i malo akcji
|
Hehe normalnie parodia
|
A skad masz te wyglady ?Bo mi sie wydaje ze z tibi gg bo tam mozna zmieniac na cos takiego.A co mialo znaczyc to:
Cytuj:
|
Mi sie bardzo podoba. Zauwazylem, tylko 2 istotne bledy..
1. tamten mowi auc, ze sd go nie bolalo i stracil juz czesc hp a sd jescze leci w jego strone. 2. korona lezy na czyms przypominajacym przepasc. Po prostu nie wiadomo co to jest... |
Cytuj:
|
Bardzo banalne, ale wykonanie nawet dobre. Pomysł straszliwie oklepany - wymyśl coś lepszego. Ale wykonanie ładne - postarałeś się, więc more plz.
|
Dla mnie bąba, Rób dalej, ale jakaś inna fabuła!
|
Czasem po tym jak mag dostal z sd/"pioseneczki" nie powinna sie pod nimi pojawic krew?
Pozatym jak juz powiedzial Adi mag mowi, ze go zabolalo a sd jeszcze leci w jego strone. |
Nawet fajne.rób dalej!
|
Cytuj:
Co do korony- Jest nad przepaścią, aby żaden z magów nie mógł się tam dostać. To taki wątek fabularny B) |
Cytuj:
|
Fabula az zapiera dech w piersiach -.-'
Fabula 1/10 Wykonanie 4/10 [poniewaz jest to OTS Editor wg. mnie] |
Takie sobie... podoba mi sie ten czar co mag 2 spiewa xD
|
Cytuj:
To tutaj się zdziwisz, misiu kolorowy. To jest rozpakowany SPR. Wiem- dajesz takie oceny, bo mnie nie lubisz. Nie martw się- wyrośniesz ze złośliwości (chyba, że masz to uwarunkowane genetycznie- to nie da rady) |
Fajne a nutki i piosenka najlepsze :)
|
No komentujcie! Coś mało tych komentarzy!
|
Jak dla mnei to troche ta korona żle umieszczona. Gdybyś ją umieścił np. na jakims ołtarzu, kolumnie był by o wiele lepszy efekt. :)
|
Hehehe ;];] nice. Spoko pomysł i wykonanie good xD
|
Ja tu robie ***anego fake przez godzine a tutaj tak dużoooo komentów... X(
:crusader: More comments or die! :crusader: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Luuudzieee to co że malo komentów!Brawo,jak otwieraleś OTS 45 minut a reszte robileś to się wyslileś stary!(Nabijasz posty i tyle) |
Cytuj:
|
Chyba za chwile rozpęta się tu pierwsza wojna forómowa B) .
A fake ogólnie spox. P.S Wierze ci że to nie jest ots. |
Cytuj:
Wykonanie:7/10 Fabubula:5/10 razem:6/10 @Down: Bylo by milo gdybyś się zamknąl. |
Było by miło, gdyby się troche więcej tych komentów pojawiło...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |