Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kalinowa team na Dl-ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40181)

Mufi Kalinowa 29-06-2005 19:00

Kalinowa team na Dl-ach

Zamieszczam moj filmik z Dl-ami.

Hunt niezbyt sie udał z powodu loota i jeszcze jednego głupiego nóóba, a zreszta obejrzycie i sie dowiecie. Milego ogladania :P

A oto link

http://rapidshare.de/files/2677552/Dle.rec.html

TyMoN Of secura 30-06-2005 00:11

Nie Moge Sciagnac :((

TyMoN Of secura 30-06-2005 00:12

Nie Moge Sciagnac :(((

TyMoN Of secura 30-06-2005 00:13

Ehh te Neo..... ::P lag sry :P

Yo'bak 30-06-2005 00:42

- , -

Film jest niestety beznadziejny.
Po pierwsze nie idzie sie blokowac Dragonów i dragon lordów bez tarczy a po drógie niewchodzi sie na levelu ~30 w potrójny resp....

Orl 30-06-2005 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yo'bak
Po pierwsze nie idzie sie blokowac Dragonów i dragon lordów bez tarczy a po drógie niewchodzi sie na levelu ~30 w potrójny resp....

Rodzaj blokowania, z tarcza czy bez powinno sie ustalac z bijacym, czy chce miec caly exp czy blocker moze troche podkrasc.
A co do potrojnego respa, jezeli ktos posiada wystarczajace umiejetnosci w blokowaniu, moze isc. To, ze ty owych nie posiadasz i nigdy nie probowales takiej akcji nie znaczy, ze tak sie nie powinno robic.
Sorry, ze tak powiem ale jestes dla mnie smieszny.

EDIT:
No nie pokazaliscie klasy, ale jedno co dobre- karciliscie tego z "Ekwador Manieczki Team" ich trzeba karcic.
A co do blokowania, na wiezy gdy DL ma red hp, nalezy cofnac sie w prawo, wposcic Dla w to miejsce gdzie stales, a gdy zacznie uciekac przebiec gora nad rampa i zblokowac mu droge od gory.

/Xom

Mufi Kalinowa 30-06-2005 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yo'bak

Umowilismy sie ze bije kazdy, aby jak najmniej uhow zchodzilo, wiec poszedlem bez tarczy. A co do respa to jagby Dragi nie byly lurowale przez Dogi~ to by bylo dobrze.

Elbero 30-06-2005 15:44

Filmik

Uczestniczyłem w tym filmiku...krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?Bloker szedł z Gs-em ponieważ każdy chciał zarobić troche expa a przy skillach naszego blokera nie sądze zeby drasnął Dl-a z Fsa :P A co do deada blokera nie padłby gdyby nie Dogihex zresztą wiecie jaki on jest i jego Gildia są black listowką gildią i utrudniają gre graczą , gdy bloker padł dogihex zlurowal na mnie i qmpla 2 dragi zabilismy je i wrócilismy do venore tak sie skończył hunt

TyMoN Of secura 30-06-2005 17:23

OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty :D B) expowac a nie na dragi jeszcze na koncu ded blokera na dragach lol :baby:
Jak to sie mowi z czym do ludu... 8o
Takie Moje zdanie .. ;)
Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c

Aversin 30-06-2005 18:02

17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona.

17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie).

Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem :D

Filmik w sumie mi się nie podobał bo przez połowę było tak ciemno, że nic nie widziałem. Co do deada .. po cholere się tam co chwile pchałeś ? Ratowanie kumpla .. przecież był tam całkowicie bezpieczny. Wystarczyło ściągnąc posiłki.

Elbero 30-06-2005 19:07

Film

Napisałem mu tak bo miałem nadzieje że sie chłopak przestraszy...co do sd w dragi ja nie lałem z sd to pewni 2 panowie którzy spanikowali gdy zobaczyli 2 dragi walnołem chyba 2-3 razy z sd w 1 dl-a ( pierwszy nie wiedzielismy jak pójdzie ) Reszta szła z explo...hmm to był qmpel z rl-a więc próbowalismy zrobic co sie dało jak bloker spadł pomógł nam nie jaki Bebilion :P qmpel qmpla z kolegi gildi :P

Mufi Kalinowa 30-06-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty :D B) expowac a nie na dragi jeszcze na koncu ded blokera na dragach lol :baby:
Jak to sie mowi z czym do ludu... 8o
Takie Moje zdanie .. ;)
Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c

Tymon te SD szły po to, abym stracil jak najmniej UH, zeby huncic wiecej DL-i niestety Dogihex chcial expic tam za wszystkie skarby i nie podabala mu sie nasza obecnosc, wiec zlurowal Dragi -.-

TyMoN Of secura 30-06-2005 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
Tymon te SD szły po to, abym stracil jak najmniej UH, zeby huncic wiecej DL-i niestety Dogihex chcial expic tam za wszystkie skarby i nie podabala mu sie nasza obecnosc, wiec zlurowal Dragi -.-

Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ;)
Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ;)

Master Knight de'Vere 30-06-2005 20:01

Hahahah:P No poprostu świetny film prawie z krzesła nie spadłem jak go oglądałem... Będe musiał dokończyć oglądanie bo po zabicu 1 DLa wyłączyłem. Kręćcie więcej takich filmów! Ja bym nagral ten film na plyte i wyslal do "Śmiechu Warte" na 100% wygracie ten program!

Aversin 30-06-2005 22:13

Cytuj:

Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ;)
Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ;)

Czemu nie powinno ?
Moim zdaniem na każdym lvlu można iść gdzie się tylko chce a jedyna przeszkoda to bramka lvlowa. Blokowanie DLi na takim lvlu .. czemu nie ? Być może lubią ryzyko :) ... no i przy okazji komedie nam nagrali ;)

Lodzik01 30-06-2005 23:03

Cytuj:

Ja bym chcial zauważyć że tam było 5 dragów :P więc nawet jakby każdy puścił po GFB a jeszcze któryś FW to wątpie żeby przeżył bo nie miał na dodatek full hp.
@TOPIC
Potrenuj nad skillami :P

TyMoN Of secura 01-07-2005 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lodzik01
Ja bym chcial zauważyć że tam było 5 dragów :P więc nawet jakby każdy puścił po GFB a jeszcze któryś FW to wątpie żeby przeżył bo nie miał na dodatek full hp.
@TOPIC
Potrenuj nad skillami :P

Stary Nie takie Akcje juz mialem :P Btw. jak on wiedzial ze tam jest 5 dragow po co tam poszedl ??-.-

YoungLady 01-07-2005 08:12

***** Go Hu**

Powiem tyle:
Ten Dog~ to ku*** i tyle

@Hunt

A co do huntu nic nie mam poza tym też gram na Securze ale mam 8lvl ;( Nie mam żadnego eq ale jakiś się znajdzie :P

Mufi Kalinowa 01-07-2005 08:31

Cytuj:

Stary Nie takie Akcje juz mialem :P Btw. jak on wiedzial ze tam jest 5 dragow po co tam poszedl ??-.-

Jagbym wiedzial ze tam tyle jest to bym tam nie wszedl :P a jagby on nie lurowal by tyle nie bylo ;(

Murderer 01-07-2005 08:39

[quote=pebe83]17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona.

17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie).

Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem :D

ale wteedy mial zarabista gildie:P(zgadnijcie kto byl liderem:P)

Elbero 01-07-2005 09:16

Filmik

heee Snelidr mój lider :D sry były poszedł na pandorie X(
A co do bloczenia bloker poszedł tam bo sie założył z gildią o 60k coś takiego większość jego gildi powiedziała że nie bloknie dl-a naczy bloknie ale padnie :P Bloknoł? Bloknoł więc 60~k było jego wiecie ile za to na securze szło wtedy uhów kupić :P

A co dogihexa i mojego duela z nim :P Najwyżej by była wojna w Venore Samoobrona vs Ekwador Manieczki Team :P aaa jeśli to by było pvp to wytrzymałbym z 20 ciosów (gdybym zdążył sie uhac) Miałem max many bp uh :D A jego bym nie bił bo bym sie uhac nie zdążył xD

Master Knight de'Vere 01-07-2005 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elbero
krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?

Ludzie nie chodzą bloczyć DLi na takim lvl'u bo staraja sie być przewidujący i wiedzą jakie combo potrafi DL walnąć a na pchają się na DLe z teamem takim jak wy LoL. I do tego bloker nie umie sie uh'ać szybko... Niech on poćwiczy na OTSach jak sie szybko uhać a ten zamiast sie uh'nąć na DLu to schodzi w dół gdyby twoi kumple nie zdązyli zejśc to te ~20 lvl'e co tam były padły by na f-wave...

BOtter 01-07-2005 09:35

xDDDDD

Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B)

^.-

Elbero 01-07-2005 09:41

Master skoro sądzisz że bloker wolno sie uhał to może pokażesz mi na jakimś otsie jak ty sie uhasz? Możemy sie sprawdzić a potem będziesz krytykował ok?

BOtter 01-07-2005 09:46

Założe się żeby Master~ dostał jakiegoś 120 lvl sorca lub coś innego to bym go za***ał swoim Knightem :D
Krotka piła by była :evul:

Lodzik01 01-07-2005 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter
Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B)

^.-

Uhów mu nie było skzoda bo sie założył z gildią o 60k że bloknie Dl'a (oni obstawiali że nie). Bloknął (no cóż padł potem na Dragach ale nie na DL'u) i dostał 60k więc za uhy mu sie zwróciło a tyle expa ile stracił to z około 20 bp uhów można łątwo odrobić :P i jeszcze pewnie by sie zostało uhów.

BOtter 01-07-2005 10:07

Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;)
Bałbym się z nim na roty przejść ;]

Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :]

Lodzik01 01-07-2005 10:16

Cytuj:

Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;)
Bałbym się z nim na roty przejść ;]

Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :]

Botter, Mufi zszedł na dół bo go lag chycił i zauważył byśto gdybyś oglądał filmik na normalnym tempie :P .

BOtter 01-07-2005 10:18

Ile lag trwał?? 2 sekundy?? B)
To by chyba nie padł :p

BOtter 01-07-2005 10:24

W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)

PS:Bo najlepiej byc obok siebie i wiedzieć co się dzieje na ekranie innego :)

Lodzik01 01-07-2005 10:26

Cytuj:

W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)

On siedział u mnie bo mój Net bardzo rzadko ma lagi (no może bardzo rzadko miał bo tera coś sie j**** :( ).
@EDIT
A pozatym w cafee mogą być geyloggery :P

BOtter 01-07-2005 10:30

Ale nie pobiliście noobów z Pandori na demonach ;]

Elbero 01-07-2005 10:31

EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D

Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D

BOtter 01-07-2005 10:33

Key loggery echh....

To po caffe zmieniasz kody :)

Lodzik01 01-07-2005 10:36

Cytuj:

EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D

Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D

Bo ja widziałęm jak on solował pierwszego draga to myślałęm że padne ze śmiechu :D ręce mu sie trzęsły jak galareta.

Cytuj:

To po caffe zmieniasz kody :)

Ale ktoś może szybciej Ci zmienići Cie hacknąć :P

BOtter 01-07-2005 10:37

@Elber nie no co ty :]
Do caffe chodze jak ide blokować coś silniejszego niz Dragon Lord :p
Lub w Ots pograć :evul:

PS:Mam takiego kompa, że się ginie na 61 lvl od szkieleta :(
Wczoraj przez mego "bardzo dobrego kompa" padłem w rooku od waspa ;(
Pierwszy dead w rooku...i pierwszy raz widziałem na ekranie kompa :"You are dead." ;(
PS2:Wytłumaczenie:"bardzo dobry komp" potocznie zwany gratem, który ma 4 lata i codziennie brany na buty :evul:

Elbero 01-07-2005 12:22

Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P

TyMoN Of secura 01-07-2005 13:17

Cytuj:

Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P

LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd..
tak to se mozecie gadac na GyGy w tibi itd...
Peace :baby:

Mufi Kalinowa 01-07-2005 13:37

Cytuj:

LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd..

Jagby to byl noob team to bym padl na DL-u a nie na DragACH

Elbero 01-07-2005 13:38

Cytuj:

NooB team -.- zrobiliśmy co mieliśmy zrobić więc o czym gadasz koleś :| Mufi dostał propozycje zakładu więc poszedłem i pomogłem ty pewnie byś nie pomógł koledze widac wieśniak i tyle -.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23.