![]() |
tibia n-gage przygotowuj sie na hack...
EDIT nie zauwazylem jeszcze MC i T.B.I |
ssy moga ale te cheaty...no comment
|
Sski ladne i ciekawe :P more plx nice eq :) Jakie masz skille i lvl? :>
Ale jednak trzeba sie do czegos przyczepic.... TBI :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dlaczego mam sie na hack przygotowac? Nie uzywam tngg
|
A screen z life ringiem to co?:P mi cheaty nie przeszkadzaja wiele noobkow tu na forum wyzywaludzi ktorzy ich uzywaja a sami uzywaja a skreeny całkiem ładne :cup:
|
SS'ki takie sobie ;)
|
BraQje tam tylko Suitki :p też gram na harmonii i tego EQ na dp nie widzialem a jestem tam codziennie od 7-16+...
|
Fajne Screny :) Czekam Na Więcej :)
PoZdRo \,,,/_(^.-)_\,,,/ |
Nice ss'ki Ale to TBI ehhhh... Coraz wiecej ludzi tego uzywa.... Potem sie ludzie dziwia ze maja hacki :P
|
Screeny mogą być, ale jeśli dajesz ss'y z cheatami to nie na tym forum ;)
|
możesz mi powiedzieć gdzie jest to miejsce z slimami?
ps; jak ktoś zna jakieś w okolicach thais/kazzo to powiedzcie |
Cytuj:
|
Fajne sski gz draga solo itp. Good luck w dalszej grze :)
|
ehh
bylme z tobo na uqestach jak bylem w gildi swoim palkiem tzn Convictussem :P fajne fotki |
Spox ss`y ale na osantim mc ;/
|
LOl
z tymi cheatami to wapdles chlopie po uszy.
|
Na razie n/c i jeszcze TBI -,-
|
TBI swiadczy o paru rzeczach
- Albo nie umie sie UHac i ma auto heal - Albo nie umie zedytowac hexow zeby zrobic sobie wlasne Light, bez cheatow - Albo lubi zostawiac afk przy trainie Jest wiele mozliwosci :P moze wszystkie, moze jedna.. nie wiem ja tam uzywalem kiedys TBI... ale stwierdzilem ze ten badziew niepotrzebny do normalnego grania( expienia itp) Odpalam go do treningu i tyle :P Ile mozna spiry podnosic. Wiec nie czepiajcie tego :) kazdy gra tak jak chce |
Co was to obchodz ze uzywa TBI on dostanie hacka nie wy dlatego niepowinno was to interesowac.
@topic Nice ss podobaja mi sie GZ lvl. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
....
Cytuj:
wez chociaz idiote z siebi enie rob dobrze widac na screenach ze uzywasz roznych shitow -.- .... sam nie potrafisz garc ? na *** ci jakies gowna nie wiem po co wam macra ... sami grajcie NOOby ! |
Cytuj:
Wiesz co jak mówie że nie używam to nie używam. Używalem to fakt ale juz tego nie robie. A wole używać jakichś ''shitów" niż deadnac przez to ze nie widze jakiejs dzióty co zdarzało mi się wiele razy na nizszych lvlach. |
...
..........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |