![]() |
Banana Fruit rozpoczyna
Banana Fruit witają. Jeżeli jesteś chiquita to możesz do nas dołączyć. Jeżeli jesteś zwykłym bananem, bądź bamboocha.
Zapraszamy : pisz do Mae Thi lub Herrman. Levele nie mają dla nas znaczenie. Liczy sie tylko dobra zabawa i Bamboocha. Niech Moc Bamboocha będzie z Tobą. |
yyYyyyYYYyy, Celesta. =S
|
przyjmiez mnie szukam gildi
mam druida 12lvl prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!! muj nr gg to :6637490 |
Ja chce prosze mam druida na 10+ dzienki gg : 4216728
|
przymiesz mnie umiem sie bawici hodzi niekturzy na tibi mysila to jaka gupie zarty ale ja lubie takie zarty gupie robici ma mamga 9 level i 2mlevel 1 dzieni nim gram jutro lub pojutrze bede mial 12 level i 6mlevel pisz do Sorcer Of The Adventure lub muj numer gg 4481387 i muwie ci prosze niepatrz na dane osobiste bo tam nic omnie niepisze odwrotnie cois dzieki czemu sie obrazisz :]
|
Cytuj:
|
ale noobowska gildia pewnie tam sa same nooby
|
za szybko rosnie
Ja moge sie dolaczyc
lvl 15+ mlvl 16+ Sorcerer mój nick to: Czarek of Celesta |
Poszukuje gh z pokojem
:lucznik: :cup: Od dluzszego szasu poszukuje gh i mam nadzieje ze wkoncu gdzies sie dostane. W tibii jestem lubiana osoba pomagam slabszym lvl jak tylko moge :)) Jestem palladynem i mam 18vl
Calena Tuloo Profesja: pal lvl;18 mlvl;8 :( miasto carlin :zimno:bez gh jest mi smutno i zimno heheh moj nr gg:8636096 ;) |
czekam na przyjencie do gildi
chcial bym sie dostac do tej gildi mam 10lvl+ mlvl3+ palek
jeszcze bardziej bym sie cieszył jak by był woly pokuj w gh :) prosze o przyjencie :( |
Gildia
Cześć ja bym chciał przystąpić do gilldi twojej lubie tibie pomagam innym słabszym(bo silniejsi musza se sami radzić :evul: ) moje dane to
Nick:Radzisz LVL:13 M LVL:15 Bardzo chciałbym przysta;pic do tej gilldi |
;/
eeee bedziecie miec dobra gildie z 10 lvlami:/
|
Cytuj:
|
ja tez chce
ja tez chce miec gildie ( znaczy nalezec ) :p
|
Yo ziomale ja jestem normalnioe bambohhha nie przyjmiecie mnie okey !!!!
Kamciorzadzi :elf: paladyn level 11 skills 40/30 m lv 5 eq warrior helmet noble armor p legs boh x bow spoko nara |
ja chce
ja chce
druid 17lvl facc thais |
Ja też poproszę :)
Ja też poproszę o przyjęcie :D
Sorcer, Można powiedzieć, że 16 lvl (2% do 16), Facc. Najlepiej proszę o kontakt na gadu: 3129041 Narazie! :evul: |
A ja mogłbym dołączyć??? Mam pałka lvl 21 nick : Vetepe
|
Roska-knight
Chcialbym sie dostac do gildi bo hce grac i kolegowac sie w tibi mam 13 lev i clkiem doby ekwipunekwiec napiszcie do mnie na adres [email protected] z odpowiedzia czy moge i podaniem do zalogowania :)
|
Help
Chciałbym należeć do waszej gildii. Zwsze fajnie jest mieć coś napisane nad nickiem.parametry:
knight 14 lvl skille: defense 33 att 42 kontak gg:5754518 e-mail :[email protected] |
14 lvl
15 mlvl Druid niszczycielka The Druid ja też chce dołaczyć :] |
Ja też chciałbym należeć do Gildi!:
17lvl Druid 23mlvl Nick Krystian Kobra Dla mnie liczy sie dobra zabawa i kumple! B) |
Ja Tez Chce :)
Czy Mnie Przyjmniesz? Level : 10 :) Jak Tak To Na celescie Pogadamy
Nick : Maciek Mike |
ja bym chcial dolaczyc do waszej guildi mam 14 lvl knight moj nick too zruser ja cos to piszcie do mnie
plx |
Tez Chcem...
Ej jestem mieszkancem Thasi mam Knighta Infernal 17 lvl prosze napisz na VIP... Gram zawsze w nocy plz... :ban:
|
Chuikita
Mam Paladyna na 9 lvl i kilku dobrych kupli. Bananay żądzą !!! :cup: Przyjmiesz mnie do gilidi mój nick Yogon Lion
|
Nie ma co chce di gilidi!!!!!
|
Niech modowie zamkną ten topic. Sprawdzaliście last login tych gości? A poza tym temat jest z czerwca -.- Szkoda słów.
|
A mnie bys przyją.Sorc 8 lvl name natasza-lowczyni bananow
|
Nie przyszło wam do głowy, inteligenty, że to było pod koniec czerwca? A teraz N I E M A.. doszło? Mam nadzieję, ale watpię..(lól, ale brzmi^^)...
PS. I tak Bananas of Honera rządzą xD |
16 lvl JA CHCE
Mam 16 lvl DRUID i czekam na przyjecie do gildii :)
Mam tak jak tutaj Norjaz Thais :D |
przyjmies zmnie do gildi jeśli chcesz sie czegoś dowiedziec pisz mi na gg 3376376
|
cze przyjmiesz mnie do gildi mam
19lvl 35% do 20 13m lvl Sorcerer gg 6021459 |
Azel Newi
Wszystko w opisie
Jestem chętny do przystapienia do tej gildi |
Ja nie chce dołączyć ale się wypowiem !
Miłej zabawy chłopaki....Gildia 10-15 lvl'i 8o Coś o moich charach na Celeście: Sorc: 30lvl 45 mlvl(Retired) Knight: 21lvl skills 75/75 5mlvlB) |
:)
Cytuj:
teraz na temat, +10 Lvl +7MLvl Nick w grze:Szpaner Mag wszelkie info kiedować na GG:6820173 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |