![]() |
[KONKURS] I etap - Zgłoszanie Konkurentów
Postaram się zorgnizować konkurs. Wiem, iż jeden już jest, ale tym razem to wy wyłonicie kandydatów do głosowania. Sposród waszych propozycjii nominowanych zostanie 5 na których najczęściej oddawaliście głosy. Następnie w II etapie wyłonimy prawowitego zwycięsce.
Humans Doom - IIIIII Przygody Orc Verthiego - IIIIIII Zemsta GM Doken'a - IIIIIIII Przygody Kerageza i jego sługi, Sydava - I Wycieczka po Carlin/Kazo - I Plan zniszczenia tibi - II Orki atakują rookgard - I Łowcy nagród - I INK - II Tunel do Rookgard - II Przygody Oerty - I Tak prezentuje się cały ten etap I = jeden głos Nagrody można odebrać w Londyn'ie osobiście odemnie (musicie mnie tam zabrać :D) i tam odsiedzicie 24 h na toalecie mistrzów. Ja proponuje: Humans Doom Za rewelacyjne wykonanie i ciekawą fabułe. Zapomniałem o nagordach Czas na nagrody: I Miejsce Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Wiem, że tego nie wygram, bo dopiero co zacząłem z tym robić ale...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=40264 Dzisiaj wstawiłem nowy odcinek. Troche się to rozkręca, narazie to takie "wprowadzenie" |
Wycieczka po Carlin/Kazo
|
Ja także proponuję Humans Doom, za świetną fabułę i wykonanie :)
|
Ja proponuje Plan zniszczenia tibi:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=40388 |
Human's Doom Rox.
poza tym Przygod Orca Vethiego Ej ale jedna sprawa.... na pewno zwycięzcy dostaną nagrody? "Nio cio? ja bym kciał mnieć taki ziajefajny jowejek" |
Ludzie...weźcie tesh pod uwage kto się najbardziej napracował nad swoim fakiem...moim zdaniem wygrac powinnien fake pt : Zemsta Gm Dokiena :evul:
|
a ja proponuje :
1. ''Przgody orca Vethiego '' w wykonaniu Demonga: Świetna fabuła i wykonanie a do tego bohater jest orkiem :o 2. ''Orki atakują rookgard '' w wykonaniu Crowala: fabuła jest super , wykonanie też 3. ''Humans doom '' w wykonaniu Avagera tymczasowego : fabuła jest ale wykonanie powala 4. '' Łowcy nagród'' w wykonaniu Kuryca : Wykonanie jest ładne i starannie zrobione , Fabuła też jest fajna 5. ''Zemsta GM'a Dokeina'' w ykonaniu thimburda : starannie wykonane i ciekawa fabuła prosze oto 5 moim zdaniem najlepszych fake'ów na forum (kolejność nie gra roli ) |
Ja stawiam na INK (incredible noob killer) w wykonaniu Aval'yaha (sorki jezeli zle wpisalem nick). Nie wiem czy sie zaliczy bo od okolo 6miechow chyba nie bylo nowej czesci. No więc, jeżeli nie INK to Humans Doom ;]
Pozdro |
moim zdaniem:
- "Tunel do Rookgard" oraz - "Zemsta GM Donkena" i - "Przygody Orka Vethiego" no i ewentualnie ^^ (hihi joke of course :P ) - "Humans Doom" |
ja proponuje orca vethiego, dokeina i moja gre rpg, albo plan zniszczenia tibii :)
|
Po 1: Moja uwaga, głos powininem być najlepiej jeden.
Po 2: Nagrody zwycięscom zostaną przyznane pod warunkiem iż wytrzymają na Toalecie dla Mistrzów 24 godziny. W innym wypadku nagrode zgarniam JA :D !! Poniżej zdjęcie toalety mistrzów! Po 3: Zapomniałem podać iż II etap zaczyna się w Czwartek 7 Lipca br. (no swe :P). Czyli I etap ma koniec 6 Lipca w środe. Jak nie bedzie duzo glosow to przedluzymy! http://kurde.pl/gfx/yog.jpg |
JA se tak czytam i chyba naliczyłem 4 głosy na mój Fake... jezu naprawde coś zrobiłem że o tym tak gadają :D ? PRzeprasza... plx plx :D
A tak na serrio (prawie) to ja chce ten Mersedes, wkońcu odbiore Moją chorą matke z zakładu dla zabiegunkowatych ... już nie jest chora od 3 lat... ale nie chciało mi sie iść tych 500 metrów... wolałem poczekać aż mi samochód sie kupi . Więc może wkońcu rodzina będzie w komplecie ! Błagam pomóżcie mi spełnić moje marzenia by moja mama wróciła do domu ! BŁAGAM. Dodam jeszcze troche dramaturgii ;( . Dziękuję :D . |
Plagiat!!!
|
"incredible noob killer".
|
Chessterr wyluzuj, zrobiłem ten temat po zamknięciu twojego :D
|
Hmm... To dosyć dziwne. Czyżby były dwa odzielne konkursy? Bo jedno głosowanie trwa, a tutaj widzę, że zbliża się następne.
|
A ja zgłosze swój fake story, Tunel na Rookgaard.
|
Ja zglaszam swój:Przygody Oerty
|
Cytuj:
Moja data Cytuj:
Cytuj:
|
Przygody orca Vethiego
|
Przewidywany termin prawdobodobnie sie przesunie ale nic do konca nie wiadomo!
|
JA stawiam na Zemste Gm Doken'a (dużo jest fajnych ale ten zrobił na mnie największe wrażenie)
|
Humans Doom (powinno być Humen)
|
Zemsta GM'a DOKEINA RULEZZ!
Thimburd my Fake Master! Oddajmy mu cześć! :p |
Głosuje na Orca Vethiego. ;)
|
Przygody Orca Vethiego !!!!!!!!rulezzz!!!!!!najlepszy Fake Jaki Narazie PowstaŁ.
|
ZG(RE)D (Zemsta GM [ruskiego emeryty] Doken'a)
Zemsta GM Doken'a!!!!!!
Ponieważ: Stwórca włożył NA PEWNO bardzo dużo pracy aby taki Fake story powstał. Aby zrobić tak wiele trzeba mieć dużo czasu i cierpliwości (co rzadko spotykane). Bardzo dokładnie wklejone postacie, potwory, teksty, części planszy. chociarz przygody orca Venthiego też nie są zbyt złe, ale ZDECYDOWANIE ZEMSTA GM DOKEN'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) |
Humans Doom - IIIIII
Przygody Orc Verthiego - IIIIIII Zemsta GM Doken'a - IIIIIIII Przygody Kerageza i jego sługi, Sydava - I Wycieczka po Carlin/Kazo - I Plan zniszczenia tibi - II Orki atakują rookgard - I Łowcy nagród - I INK - II Tunel do Rookgard - II Przygody Oerty - I Tak prezentuje się cały ten etap I = jeden głos Nagrody można odebrać w Londyn'ie osobiście odemnie (musicie mnie tam zabrać :D) i tam odsiedzicie 24 h na toalecie mistrzów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |