![]() |
Hunt na potęzne smoki
|
Jest specialny temat na swoje pierwsze fake'i, wykonanie dość kiepskie, pomysł średni 3/10.
|
hmmm chyba ostatnio weszła moda na faki robione nie... no eee... no nie w grafice tibijskiej xD ale i tak troche słabe to cos
|
eee...
Nie podoba mi się^^ |
Dude.... wiesz co to jest "Fake"?!
Fake jest to rysunek mający imitować coś istniejącego, w naszym przypadku jakiś stuczny scren z tibii.... |
Omg
Jest temat o grafikach do fake i tak tam jest mało tych zdjęc do fake i co to ma byc Fake namalowane na Paincie dlamnie to Lipa -10/+10
|
Owned! sikoludek też gra w Tibie!!
@autor 1 posta Tjaaaa, 3/10. Moge autograf? @down To tamto śmieszne było? ****a znowu wyszło że dziwoląg jestem ;< |
Musze powiedziec ze Fake johnnego_b rozruszyl robienie fake'ow za pomoca painta. Zauwazmy ze niektorzy umia a Fasolka wg. mnie nie umie. Sorry ale tamto bylo smieszne a to nie jest :P
|
Dziwne jakieś,a wogule bardziej by pasowalo do tematu"Grafiki"
I wogule troche kiepskie. |
Paint Rządzi...Nie Za Bardzo Mi Się Spodobało... Ocena: 2/10
|
Czy nie mógłby ktoś ten temat skasować? Tego się nie da ocenić. To jest po prostu ośmieszenie wszystkiego -.-. Jakiś modek wykasuj to plx (lol)...
Kompletne dno. |
ja bym to przeniosl do dzialu grafiki
|
OMG jak to zobaczyłem to spadłem z krzesła...
To wygląda jak parodia z huntowania na dragach xD @edit: Najlepszy jest bloker z zezem n/c |
Do maratonu usmiechu z takim "czymś"!!!
|
Omg!
Jezu co to jest?
Jakieś ludziki z zapałkami? OMG wez nie pokazuj sie z czyms takim (ocena -100/10) |
1/10
te 1 jest tylko za to ze potrafisz wklejac zdjecia |
Lubie Takie "Fake :evul: " Narysowane na paincie ale ich dużo ostatnio....
|
Moja ocena 5/10 PAINT ŻĄDZI :evul:
|
heh a teraz troche madrych slow :P To jest gorszace !! demoralizujesz tym mlodziez!! te ludziki chodza nago!!
-------MĄDRA RADA----------- 1.ubral bys je chociaz :D 2. nastepnym razem bardziej sie postaraj ;) |
wez Fusek sie schowaj z tym gównem nawet sie niegeas lolu. 8o
|
Hehe brak mi słów. ;)
|
Kurcze ja przez ten fake mam krzesło do naprawy :D :D :D :D :D .Uśmiać sie przy tym można jak nie wiem. Ocena 4,5/10
|
ocena 5/10 uśmiać sie można hahahahaahha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
omfg!!!!11
Kill noop plaxxxxxxxxx
Weź wyjdź :/ |
lol
<oglada> <bum> auu spadlem z krzesla ze smiechu .
1 screen w dodatku taki do du** ocena 2/10 [koń by sie uśmiał] dlugi ten hunt nie jest :P |
zdaje mi sie że to powinło być w dziale grafik :confused:
|
Plagiant, ściągnołeś od johnego_b chyba taki onn miał nick!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |