![]() |
może być... niejest źle mój pierwszy Fake był gorszy bo miałem błedy techniczne :P Kraon oceń mój Fake"Legenda Ślepego Orka"
Znalazłem błąd w ostatnim obrazku zrąbany ogień i część podłogi popracuj nad wklejaniem |
Dobrze jest rub dalej taki story. Fajny morderca orkuw =)
|
No tylko chyba żle trawa powklejana ale żadnego blędu oprócz tego nie widze,ogólnie spoko,Czekam na następną część!
|
Kólersko powklejane, kól czar "satan destroyer" to ten szatan sam siebie chce bić? W sumie zrobiłej jeden bakgrand i stopniowo wklejałeś różne rzeczy tam a ostatni pikczer to fejk eq i jeszcze krzywo wklejony...
@down Sue me. |
Tasior ja ci powiem jedno ty zawsze umiesz człowieka zdołować żeby Fake'ów nierobił zrób sam i pokaż nam swoje dzieło
|
Cytuj:
|
Zauważyłem kilka błędów! Te żółte ognie są bardzo brzydko wklejone!!! I scull staf(czy jak to się pisze). Jeszcze w tym ostatnim fake jest zle życie wklejone, pod spodem hp jest za gróba linia. POPRAW TO a będzie dobrze!
Edit: Zauważyłem jeszcze kilka błędów! W ostatnim zdjęciu jest zle podłoga wklejona, a i jeszcze tam jakieś kropke widziałem! A w 5 zdjęciu jest zły napis, za gruba czarna obwódka. Jeszcze jest tam kilka błędów ale to już drobnostki! No i to na tyle, chyba! |
Co za różńica, który to twój fake, z resztą nie ważne.
Pomysł 7/10 - pomysł taki nijaki jak narazie, Wykonanie 7/10 - źle powklejane itemki i ogień ma zawsze taki sam kształt, Razem 7/10. |
Piękna gramatyka.
Cytuj:
6+/10 |
6 niewidać, a w 7 jest źle wklejony ogień i itemki
reszta może być |
Fake fajny ale jest tu troche błęduw ale pendzie spoko.
|
Krolik zabija orci...innymi slowy mowiac:
L -ubię O - krągłe L - aski |
@up ehhh... TEN KRÓLIK TO TYTUŁOWE "WCIELENIE SZATANA"
|
Sry ze pisze 2 posty pod żąd ale mam 2 sprawy :
1. Zacząłem pracować nad 2 czescia ale wyjezdzam w srode a do tego czasu nie skoncze 2 potrzebne mi trupy : demona,wszystkich rodzajow orków, Beholdera i behemotów (czy jakoś tak,no tego duzego brazowego) |
@up: wiesz co to znaczy "edytować"??Jest taki przycisk w prawym dolnym rogu.Sorry za offtop.
|
no nieźle nieźle w ostatnim fejku Horned helmet źle wklejony ciekawe czy ktos to zauwazyl ;p bo drugiej strony nie patrzylem
|
Jak na pierwszy fake to dobry
|
Tytuł
Fajny fake ale zle powklejane zeczy ale pomysl 7/10 zrobione 5/10
|
fejk niezły... Zauważyłem, że masz na best team slima Oo! Co ty z teamem slima tłukłeś ! :D! potrenuj troche zamiast robic beznajdziejne Fejki :P. <<Nie żebym był nieuprzejmy>> :evul:
|
spoko
Spox fake ale moglo byc lepiej gdyby byl dluzszy :cup:
|
...
Nawet niezle oprocz tego ze helmet nad e platem jest zle wklejony to zadnych innych blendow nie widze jak na pierwszy raz to GRATZ :cup:
|
Blagaam... Fabula tak oklepana ze az lezy plasko na ziemi. Super bohater idzie zabijac orkow (zawsze orki) i jakims trafem dostaje jakies rare'y... Czy tak ciezko wymyslic cos oryginalnego???
|
CDN może być jest niezłe... ;)
|
Fake jak fake zmieści się w klasie średniej troszke watek znany a i horned helmet jest zle wklejony... 7/10 :)
|
może być 8/10 nawet fajne :]
|
haha... ja znalazlem blad ktorego nikt nie znalazl xD
6 obrazek "Ziomek says:" a na wszystkich innych obrazkach jest Ziomex... to tesh powinienes poprawic. |
Wdg. mnie te fake'i roxx. On jest początkujący, ale miał pomysł i wykonał go w 90%. no i "Free help plx" rządzi ;)
|
Cytuj:
Rzeczywiscie sam tego blędu nie zauważyłem. ale poprawial nie bede. ps. Częsć druga powinna być w przyszlym tygodniu (o ile znowu nie bede mial nieplanowanych wyjazdów) |
Dobry Fake paru sztuczek nawet bym niezrobił ocena 9/10 :D rób dalej bo jest goood 8o
|
Niezly fake
Wykonanie takie sobie 8-/10 (Zauwazcie sciany w domu Cyclpa koncza sie na koncu fejka. I te zle wklejone itemy. Zreszta w mojm fake tez potrafie cos zle wklejc. Jesli to jet twoj 1. fake story to ujdzie, gorzej jakby byl to twoj ktorys z kolej fake story
Fabula nawet niczego sobie 9/10 More plz |
Jek beda jeszcze 3 komenty pozytywne to zaczynam robic cz 3
|
:d
No masz komenta. . . no jest pół pozytywny ;P
Nie podobają mi się ognie w tej 1 części i tyle ;> Bajsza... Ogołem to tak 6+/10 (Ponad przeciętnej to pozytywnie ;>) |
To jest koment pozytywny bo ten fakie jest jest the best oprucz tych malych blędow ale na to sie nie patrzy mam nadzieje ze szybko bedzie 3 czesc:)
|
6/10
Nawet spox
|
Bardzo fajny fake, mam nadzieje ze zrobisz wiecej
|
@ up taaa juz zaczalem 3 czesc robic tylko ze starych nie ma i musze czesto siedziec u babcii bo "sam bym sie nudził"(tak moi starzy twierdza i mnie zawoza do babci ;/) a , wracam kolo 18 ;/ wieczbyt duzo czasu nie mam
@Down i to też ksywka jaka mam u babci na podwórku -.^ |
Wiesz ze Ziomex to kobieta ?
Nie ? Aaaaa bo ciebie jeszcze wtedy nie bylo na forum . Ziomex to postac nieistniejacego juz chyba na forum Dark Pall'ego . Ogolnie Fakestory ladny tylko czekam na next odcinek . |
Jest juz 3 cz. tylko mnie nie narzekac ze w tej czesci cos krzywo powklejalem bo zaczynam stosowac tryb urealnienia tibii (np. nie wszystko idealnie w kratkach dziwnie poustawiane przedmioty itp.)
|
Kolejna udana część echhh chyba ja też musze się zabrać za mój fake... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |