![]() |
Poszukiwany Poszukiwana!
Witam
Chcialbym założyć ten temat po to by odszukiwac osoby z którymi straciliśmy kontakt np. Gracie na jakimś serverze i macie tam fajnego kumpla aż pewnego dnia on już przestał grac i straciliscie z nim całkowicie kontakt. Tu możecie pisac imiona osób które chcielibyscie odnaleść. Moze akurat zaglądną na ten temat i odnajda Was. Ja szukam Jofuve gral kiedys na Eterni ja bylem wtedy jako Night Polak. Jak zaglądniesz na ten temat to napisz na gg lub napisz posta w tym temacie. Szukam jeszcze Skegege tez gral na Eterni. Pozdr. i czekam na Wasze opinie. :) // Nawet jesli nie szukacie osob to komentujcie czy temat dobry :P Nikt juz nikogo nie szuka? |
Mm,no spoko temat,może wiele osób znajdzie tutaj dawnych znajomych ?
Szkoda,że Blade już nie gra na Securze...jak wejdziesz tutaj to napisz posta albo zagadaj na GG... |
ta ale skąd wiecie ze oni zaglądają na forum tibia.pl
No ja szukam Wisinia Master i Renixo Master z Celesty pisac na gygy 3261525 |
Cytuj:
|
!!!!!
Ja szukam dziewczyny o imieniu Kasia Wymiatacz na świecie Harmonia ;( ;( ;( ;( ;( Jak to zobaczysz to pisz do mnie na msg
Edit 1 Oczywiście na nick Lordu Wilku |
Super temat!!
Można ziomków znaleźć ;) . Ja obecnie szukam postaci o imieniu "Komandos of Solera".
@Komandos~: Zagadaj do mnie w grze lub wyślij mi list do Carlin, Thais, Venore i Kazordoon (często zmieniam lokację). |
Ja poszukuje starych Dwiksa, Telika, Kamila. Co sie z wami stalo chlopaki. Zawsze mieliscie na wszystko czas. Mozna bylo na was polegac. A teraz? Co sie stalo?! Respect!
|
Tiesto z hibernii jak macie kontakt z nim to gg 1238987
|
Geniusz-Jamery, Knight Kam, Magic Adm, Fiolek Da'Steam *znaleziony!* , Lee Orcslayer,
Jak co to ja byłem Qlawy Qlawiec... Shakowana postać, ale gram od nowa :p |
ja szukam mojego znajomego Jarred gander z harmonii co prawda on ma już 20+lat ale mógł chociaż przyjść i powiedzieć "nie gram już cześć" był najlepszym kolegą z tibii ;( jak ktoś ma kontakt do niego bądz jakiegoś z jego charów prosze na MSG lub na gg 4685473
|
Oj ja pamiętam moje początki w Tibi team n00bków nie do pokonania ! Nick mojej 1st postaci to "Dvc" (postać del.), a jednym z mojich najlepszych kumpli był "Veno the Dark" wiele razy go szukałem ale nie znalazłem :( może dzięki temu tematowi go znajde !
PS.: Modki dajcie ten temat do przyklejone bo ta koncepcja (wyjątkowo) mi się podoba ^.^....albo do artykuły PS2.: Veno odnaleziony ;) |
...
..........
|
Cytuj:
Ta skond wiesz ze jak skonczyl z Tibia to juz nie wchodzi na forum znam duzo ludzi ktorzy mimo ze skonczyli z Tibia to dalej chodza po forum.Nie wszyscy robią tak jak ty moze kogos hackneli?? i nie moze wejsc na starego chara ?:> A po za tym widze ze temat sie rozwija :p i good :p dzieki Wam :p |
Szukam mojeg kolegi który przestał grać w tibie jego nck to piastus knight i pikusiowy jak to przeczytasz to pisz na 6767005 gg
;( |
No temat nawet niezły ;]...
To ja suzkam gościa który dawno temu grał na AUrerze... Nick - Bizzgmot... "kto kolwiek widział, kto kolwiek wie.." Niech wali na PW -,^ :) |
@Herante
Odezwał sie mądry ;] mi sie podoba ten temat sama chciała bym wiedziec co sie stało z moimi qumplami z Lunki ;] Ja szukam Lady Envy i Brunki ;] |
Ja szukam mojego kumpla z Danubii nick Xeorin, dawno go nie widziałem ;(
|
Ja szukam mamy, taty, babci, dziadka, chomika, swinke
Jak ktos widzial prosze o kontakt na pw ;p A tak serio Szukam NEKAZU kiedys gral na Lunarze a teraz go wcielo ;/ jak cos prosze o kontakt na GG 52219 |
Spoko temacik. Ja szukam Sir Corsier'a. Przestal grac i nie mam z nim kontaku ;d
@Sir Corsier Jezeli natkniesz sie na ten temat zagadaj do mnie na gg :D Old Jahoh/Jaku the knight here :D |
moze mi pomozesz
siema stronka i pomysl odlotowy ReMM, ale zgubol mi sie kolega najprawdopodobnie to zaslugi naszych wrogow, mielismy taka jakby mafie i mielismy porachunki az pewnego dnia moj kolega ( zaginiony) powiedzial ze idzie na solo z jakims kolesiem i od tamteej pory go nie widzialem On nazywa sie Kendemarihira i przyokazji znajdz Lady-Elerie
mam nadzieje ze mi pomozesz :baby: |
Blood Tiger Knight - Rest In Peace http://img350.imageshack.us/img350/2243/rip9eu.gif
Galana ssie :P. Jeżeli to czytasz to ci napiszę, że Thero sprzedany, nie pisz czasem ;). |
Volrath z danubii
wszyscy gracze enslaved z hiberny i Elysi gg: 7422706 |
Ja szukam dwóch braci, grałem z nimi jeszcze kiedyś na titani. Nick Zivozuda & Jagaza. Jakby co, odezwać się na gg 4154227
P.S Sir Zex skasowany, pykam na morganie ;) |
Szukam DZIEWCZYNY: Arveene ewenwood lub Simeone. Wiem ze czasami na tej postaci gral rowniez jakis inny owner wiec chodzi o ta dziewczyne :P. Kiboolek z tej strony, wyslij PW z mailem ;)
|
... super ... odświeżam :D ... wesoły temat ... po przeczytaniu 1 posta myślałem , że pękne ze śmiechu :D ... "Zerwane więzi" było dać w topicu ... szukam kolegi , który przestał grać , bo go nie uhnołem na dragu i dednął (teraz sie z tego śmieje , ale wtedy też sie śmiałem) przeze mnie ... nawet nie wiesz jaki miałem ubaw ... tylko sie nie obraź , straciłeś kilka bp hmm i uh , bo bałem sie pójść po ciało :D ... (to jest rl historia z Jamery) ...
PS. to wszystko prawda ... nie wiedziałem , że można uhać na odległość :D ... dla własnego bezpieczeństwa nie zdradze ksywy swojej postaci ... edit : musimy zwrócić na siebie uwage modów w najbardziej prymitywny sposób ... SPAM SPAM SPAM ... teraz napewno przykleją :D ... |
Cytuj:
Ja szukam Aard Teson z Auera.Msg do mnie gg 7164295 |
No to ja też. Szukam kolesia o nicku Kamson. Jeszcze z Julery-stare dobre czasy:). Jeśli tu wejdziesz to PW albo gdziekolwiek pisz!
|
EXTRA TEMAT :D GZ
Szukam ziomka o nikcu "Lef Rywin" i jego brata "Heliang More" Aurea Dajcie znać na PW |
Ja szukam mojej zaginionej żony ;| ;(
Tyranitar masterq z Isary I jeszcze kumpli z Harmonii, Kimiras'a i Plongales'a :( |
Szukam dziwczyny "Arcado Martino"(mogą być małe pomyłki:P) i jej brata "Druid Arcado Martion" z seleny GG-9966402 (fajnie się z wami gadało:P)
|
szukam...
Szukam mojego niegdys najlepszego qumpla bo juz dlugi czas temu zniknol bez sladu a bylismy najlepszymi kumplami jeszcze z rooka ;( ;( ;(
nick : Koza Druid & Pan Sha moje gg to :9325499 msg me plx Do walki uzywajcie mieczy,kopii i wlóczni, nie zalujcie strzal z waszych kusz.eliminujscie zolniezy,cywili i caly zywy inwentarz.Palcie i niszczcie zabudowania.Ale ponad wszystko , czyncie to z przyjemnoscia. |
Aagon Etoniatorn z Arcanii - ponoć miał hacka. W każdym razie wylogował się i nigdy nie wrócił.
|
No wreszcie ktos zauwazyl ten temat DZIEKUJE MODKOM!!! I WAM WSZYSTKIM TYM KTÓRZY TU COS WPISUJA :D
|
Poszukuje
Kiedyś grałem na Asterze miałem prawdziwego przyjaciela któremu mugłbym pożyczyć 100k a on by mi oddał , jednak przestałem grać z powodu hacka i niechcialo mi się odrabiać tego wszystkiego z hackiem straciłem jakieś 200k kumpel dal mi troche na itemy lecz mu oddalem i zaczolem grać na Aurerze Tabaluga Master (napisz coś jeśli to czytasz)
|
A ja szukam ludzi z którymi wiążą się początki mojej gry w tibie, mianowicie Xario El'Furious, Cracovia Fighter i Deps Light. Chlopaki jak czytacie tego posta to piszcie koniecznie 2569357.
|
Ja szukam mojego wspanialego kumpla Sir Stafiej odezwij sie na PW KONIECZNIE!!:(
edit: to ja Sir MAthius tera mam postac Sir MAthiuss lub Legendary Palladyn DANUBIA! |
Ludzie których poszukuje :Krzychu Dark Knight, Souls Keeper(odnaleziony),Shadow Coat(odnaleziony).
Ja nadal gram na Morganie, a oni mieli hacki, i albo sie nie loguja labo to hakerzy nimi graja. Odezwijcie sie blagam!:p |
ja szukam Matusis Argus
wiem że grasz na Antice chcialem spytac twojego brata ale on sie nie loguje daj msg na pw! |
Szukam pierwszego kumpla w tibi, mykrtyczana, grał on na Galanie jako druid, byłem wtedy noobkiem, miałem nick lord fangrek, może się odnajdzie xD.
|
Szukam pogromce błyskawic z galany. Pomógł mi po hacku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |