![]() |
Przerobione zdjęcia :]
Jako że trzeba jeszcze bardziej rozruszac tyłki, dawajcie tutaj swoje przerobione screeny czasami to fajnie wychodzi |) ja mam 3:
Great Fire Explode (chyba najlepiej wyszedł :P) http://members.lycos.co.uk/thpscenter/drag.jpg Rozdwojenie :D http://members.lycos.co.uk/thpscenter/cool_demon2.jpg Water Beam (nie miałem co wymyślić :D) http://members.lycos.co.uk/thpscenter/1.jpg Dawajcie tutaj wasze przerobione screeny :D |
Ja niestety nie mam takich screenow ale te ci zaj...iscie wyszly (ostatni chyba the best.
|
dzieki niedlugo beda nowe :]
|
Czekam z niecierpliwoscia.A i znalazlem jeden blad... Thunder Hammer jest 2 reczny a ty masz jescze tarcze w reku :D
|
niby jest to błąd techniczny :D
|
Thunder Hammer JEST jednoręczny
|
dobra komentować zdjęcia a nie gdzie sie trzyba thunder hamera :/
|
Nawet fajne ale troszkę chyba przesadziłeś :P
|
ja mam kilka photomontashy
ale niestety nie umiem dobrze stronki zrobic(albo mi sie nie chce;)) wiec jak ktos je chce to [email protected]
|
Bardzo za***iste zdjecia sa COOL prosze o wiecej takich przerobek :D:D
-- Grizli -->Danubia -->Ab'Dendriel -->lvl20 (R.I.P) Suromira -->Isara -->Ab'Dendriel -->lvl8 (Active) |
fajną masz bujną spox zdjęcia
|
Zdjecia sa nawet nawet fajnie to zrobiles:):)
btw. Van nister roy to lamka :D |
Cytuj:
|
Fajne, ale efekty mogles zrobic tylko na polu gry, wygladalo by jescze fajniej
|
Btw. Z takim Rare-setem jak na 2 fotce i bez AOL'a :P
|
Ostatni czar mi sie najbardziej podoba grtaz:D
|
Super zdjatka :]
|
spodobaly mi sie te fotki chyba se porobie
Gonzo of Thais ===> 6 lvl <===> Rubera <=== |
Dobry pomysl z tymi zdjeciami gratz.
Jakiego programu uzywales. Podaj nazwe i najlepiej link z ktorego mozna go sciagnac. |
Zarąbiste fotki !!!
________________________________________ Natylia > Danubia > Knight > 16lvl |
psp ;D w kazie jest
|
Żeby taka grafika w tibii była...
|
te rozdwojenie przesadziles za jazyste oczy az bola ;) le reszta spoko
|
Te zdiencia niesom takie ekstra ale mogom być :))
|
spoxim
fajne zdjecia le dawajcie ich jeszce wiecej:P
|
::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXT RA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::: :EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTR A::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA:::: EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA ::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::E XTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA: :::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EXTRA::::EX TRA::
Taż takie zrobię.... :] :] :] ------------------------------------------ Ann Angel>Dabubia>CArlin>LV 13 |
zdjęcia są spox
|
zdjecia fajne <chyba sie nudziles przy restartach :P> kedyś też sie w takie coś bawiłem... to wcale ne takie trudne :P ale ogólnie - gratuluje pomysłu i chęci!
|
Hmm... zaiste me oczy widza ciekawe obrazy ...
|
na trzecim zdjeciu odnalazlem siebie lol
skad masz te zdjecia i kim jestes znam cie ?? |
no 3 zdjecie rzeczywiscie najlepsze...na BK byliscie :P (nietrudno sie domyslic) proboj dalej, ładnie Ci wychodzi
|
yo yo yo widze ze na jednym ze skrinow jest
okienko z rozmowa ze mna (dzieki sledz) a ta wogle to z kad masz te skriny???? |
sledziu gra nowa postacia
stara w PK sie bawil a ty radello grasz jeszcze na amerze ?? |
Zimn sluchaj mi nie oto chodzilo czy sledz gra czy nie tylko on mi powiedzial o tym ze jestem na jednym ze skrinow a odopwiedz na 2 pytane to tak gram moja druga postaca :D
|
Starrrrry, wymiatasz :D
|
qurde powiesz z kad masz te skriny i tak jak zimn chcialbym sie dowiedziec czy cie znam?
|
niezłe podobają mi sie te zdjęcia. Widziałem tam dużo fajnych żeczy (zbroi, itd.) więc jak może przypadkiem grasz na RUBERZE to weź mi co nie co przynieś. :)
|
:baby: zdeczka sie zdenerwowlaem ze nie piszesz ale mam nadzeje ze napiszesz z kad masz te skriny i czy ja cie znam
|
Hmm...
DZiwne ale fajowe :D :P
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |