Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Your IP address is banished... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41221)

Pallek 07-07-2005 19:26

Your IP address is banished...

na początku chciałem powiedziec, że uzyłem magicznego przycisku szukaj i owszem znalazło pare tematów z tym problemem ale w żadnym(może przeoczyłem?) nie było odpowiedzi po ilu znika ten ban na ip. Mówili niekotrzy ze 24h, inni ze 21 dni :|. Jak ktos wie dokładnie to prosze o odpowiedz ile to trwa.

PS. mam siec lan i to nie moja wina ten ban ;)

kidler 07-07-2005 19:31

Jesli pisze 'Your IP adress is banished for 30 minutes' to bedzie to okolo 30 minut i bedzie i znikac i sie pojawawiac i tak w kolko...

A jesli tylko 'Your IP adress is banished' to nie wiadaomo na ile bo nie wiadomo za co. Najlepiej sprawdz w 'My account' na www.tibia.com . Jesli tam nie bedzie nic napisane to nie wiadomo na ile i masz problem, bo ktos z takim samym numerem IP mogl cos narozrabiac...

@down

Mozliwe, ale wtedy ten ktos musial by BARDZO narozrabiac co jest malo prawdopodobne, ale zawsze mozliwe...

Pallek 07-07-2005 19:33

up:

no właśnie pisałem że to nie moja wina i nic nie pisze na moim koncie ze mam bana czy cos;/. Jakis lamus z mojej sieci cos zrobil....

A to możliwe ze na zawsze ? :|

Marcin of shadow 07-07-2005 19:36

@up Chyba tak ale malo prawdopodobne

Pallek 07-07-2005 19:39

@up

no to fajnie jak na zawsze by mi sie ban trafił 8o . Niech ja sie dowiem przez kogo tego bana mam to zaje...(wakacje mi uciekaja ;( )

Thorvind 07-07-2005 19:47

@up:
wakacje a ten tylko o tibi, omg.

Pallek 07-07-2005 19:49

up:

tak myslalem ze ktos to napisze -.-

NIE nie tylko o tibi!. Ja calmi dniami mam lagi wiec na polku jetsem albo cos innego robie a tylko noca troche pykam :P kpw?

Logo 07-07-2005 20:04

Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia :p
A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie ;)

Pallek 08-07-2005 07:52

a jeszcze chciałem sie zapytać czy cipsoft może coś z tym zrobić?(zeby rozwiazac wlasnie taki problem), czy niestety nic sie z tym nie da zrobić?

Sakumil 08-07-2005 08:22

Też to mam ... też założylem temat. Co Ciekawsza pierwszy go zalozylem ale moj skasowali bo nie uzylem [szukaj] :/ sorrki ale czegos takiego jeszcze nie bylo... Sorcerer(czy jak to sie tam pisze:P) ma jakies zwidy czy cos... ale spox...

@Edit.
Mam to od wczoraj ...

Satyr 13-08-2005 21:30

no ja tez niestety mam ten problem.....nic nie zrobiBem nie cheatowalem.....nic tylko trzeba czekac

Yoh Asakura 13-08-2005 22:02

Byłbym gotów Cię op...ochrzanić ale rzeczywiście,sam też szukałem i nie znalazłem tego co Cię interesuje.
A więc,sam miewałem często takie problemy,więc czekałem 2 dni i było po wszystkim...

master czajoh 14-08-2005 00:39

omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol

Zhin 14-08-2005 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master czajoh
omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol

Po pierwsze to pokaz mi gdzie tu jest napisane ze na 30 minut? Po drugie to staraj sie nad soba panowac i nie klnij tak, bo swoim zachowaniem udowadniasz tylko swoj niski poziom :/

Jerzu 14-08-2005 15:13

eh szkoda gadać

u mnie pisze ze account disabled for 5 minutes please wait, czekam te cholerne piec minut I NIC!! juz trzeci dzien sie siekam z tym

Satuk Ironbeard 10-09-2005 08:26

Jak dlugo??

Widze że juz kilka osób przez to przechodzilo :? teraz przyszła kolej namnie :( jak długo to trwa??

Karima 16-09-2005 18:05

Właśnie dowiedziałam się, że moje IP tez zostało zablokowane, też jestem w sieci LAN i nie mam żadnej informacji na jak długo - master czajoh.
Jest po prostu napisane, że banished i koniec :(
Czy ktoś może doradzić jak się z tym problemem rozprawić?

Każdy zainteresowany może przeczytac post na forum Tibia.com

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=951184

Derdek 17-09-2005 13:03

IP banished

dzięki Karima ......niestety tez mi się trafiło IP banished :/

Crane 26-06-2006 13:39

niestety tez trafiło mi sie ban na ip =/ oyczwiscie przez kogos w mojej sieci LAN starsznie jestem wkurzony w dodatku ze od nie dawna mam PACC'a. Licze na to, że odblokuja te ip zaniedlugo a jak nie to nie wiem co zrobie =(

MiCh@eL 26-06-2006 21:25

Mam to samo ! ! ! ;/ Jestem w tej sieci co Crane ale to na 100 % nie moja wina:p bo mnie nie bylo w domu a jak przyszedlem byl juz ten glupi napis Your Ip is banished! Mam nadzieje ze to nie bedzie trwalo wiecej niz 24h...

Łuk4sz 26-06-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia
A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie

Dzisiaj oglądałem w wiadomosciach o takiej sytuacji.Koleś za takie wrzucanie dziewczyn został oskarżony o zabójstwo.

Pawlosz 27-06-2006 20:20

Jezeli masz siec LAN to mozesz miec pretensje do innych osob ktore sa tez do niej podlaczone. Wystarczy ze jedna osoba powyzywa gma noob charem i dostanie bana na 7 dni a ip dostanie bana na 2 dni. Kolega tak zrobił... Ale sie na niego wnerwili... Moze tez byc lama w tej sieci ktora zle wpisze passy i ban na 30 minut :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17.