Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Musicie to zobaczyc.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41579)

Soldierman 10-07-2005 11:39

Musicie to zobaczyc....

Zakładam temat wraz ze zdjeciem ktore mnie ruszylo!!
Ostatnio nudzilo mi sie wiec chcialem zobaczyc czy potwory moga skilowac.
Zsumonowalem ghula i bugi na nim skilowaly kilka godzin. Niemyslalem ze to da az takie efekty. To niejest fake... jakby mi ktos to wyslal to ja bym nieuwiezyl ale jak chcecie to sprawdzcie! Z tego wynika ze summony tez da sie skilowac!!
O to zdjecie:

http://img.photobucket.com/albums/v6...e/bugpower.jpg

Zaskakujace jak bugi moga byc silne.... wyslikowalbym ich bardziej ale co ss znikaja i wiecie :/

Rycek Piotrek 10-07-2005 11:42

Żeczywiście zadziwiające... Mnie co najwyżej lały po 8 (na rooku) Ty jestes na mainie i za 26 hit 8o Ile z nimi skillowałeś??

Soldierman 10-07-2005 11:48

Cos około 10 godzin. Zwroccie uwage na eq :/

Dj Fara0n 10-07-2005 11:53

Cos nie chce mi sie wierzyc.Nagraj filmik to pogadamy.Kazdy moze zrobic screena gdzie dostaje hita od rata za 100+ i mowic ze trenowal z nimi 24/7...
@edit:
Poczekam na filmik...

Soldierman 10-07-2005 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Cos nie chce mi sie wierzyc.Nagraj filmik to pogadamy.Kazdy moze zrobic screena gdzie dostaje hita od rata za 100+ i mowic ze trenowal z nimi 24/7...

Szczerze mowiac tez bym nieuwiezyl. Filmik moze zrobie ale za kilka dni bo juz po ss i bugi znikly a narazie mi sie niechce drugich skilowac ;/ trzeba troche sie pomeczyc.

shymchuck 10-07-2005 11:57

Cytuj:

Tak?? no to pokaż mi ss gdzie dostajesz hit 100 od rata. Ciekawe jak masz zsamir to zrobić?

Matrixen 10-07-2005 11:58

Cytuj:

A po co by robil by fake i zamieszczal go tu?? eq normalne zaden fake moze i to prawda.
Edit: 3 posty w jedenj chwili :D

Soldierman 10-07-2005 12:00

Dla niedowiarkow zrobie filmik ale mowie za kilka dni raczej. I tak ledwo siedzialem juz nad tymi bugami ;]

QrKo 10-07-2005 12:01

Bugi tez byly ssumonowane?

Kuna 10-07-2005 12:01

Em.. sprawdziłem na podglądzie w Paincie... żadnych widocznych efektów żeby coś dał to... może być nie fake...

Soldierman 10-07-2005 12:02

Bugi podlurowalem , ghul byl ssumonowany.

Marcelek 10-07-2005 12:02

To nie fake :) . Poprostu efekt treningu. Dla nie dowiarków polecam wypróbowac metode Soldiermana i się przekonać.

Soldierman 10-07-2005 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcelek
To nie fake :) . Poprostu efekt treningu. Dla nie dowiarków polecam wypróbowac metode Soldiermana i się przekonać.

O własnie ;]

Raziel Mage 10-07-2005 12:04

Ja ostatnioo trenowalem z rotami i cos takiego mi wyszlo ;]
http://i10.photobucket.com/albums/a1...drotta0001.jpg

Soldierman 10-07-2005 12:06

Rot potrafi czasem ladnie wy***ac ;]

Memphis 10-07-2005 12:06

Stój afk 2 godziny to też będziesz tak obrywał. Jest to możliwe, zwłaszcza, że nie ma podanej godziny o której oberwał. Zakładając, że ma włączone ignore yelling, private msg oraz to, że obrywa, może nie dostawać wogóle msg-ów...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?

@SoldierMan
Faktycznie, teraz zauważyłem, że masz przewinięty pasek.
A co do stania cały dzień w eq. Jak można było na exit stać, to od buga byś oberwał 15-20 po 2-3h. Ale teraz to nie możliwe...
A co do tego, że noobki by natychmiast bugi zabiły - JOKE! Przecież możesz znaleźć inne miejsce, a to jest już po skillowaniu bugów.

QrKo 10-07-2005 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soldierman
... Z tego wynika ze summony tez da sie skilowac!!...

Może sie czepiam, ale czemu napisaleś summony da sie skilowac skoro bugi nie byly ssumonowane ?? :evul: :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memphis
...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?

tego nawet najstarsi gorale nie wiedza ;p

Soldierman 10-07-2005 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memphis
Stój afk 2 godziny to też będziesz tak obrywał. Jest to możliwe, zwłaszcza, że nie ma podanej godziny o której oberwał. Zakładając, że ma włączone ignore yelling, private msg oraz to, że obrywa, może nie dostawać wogóle msg-ów...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?

Po 1 niestalem afk . Tylko mialem przewiniete default channel.Po 2 nawet jakbys stal caly dzien to z eq tyle by ci niewyjechal.

Soldierman 10-07-2005 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QrKo
Może sie czepiam, ale czemu napisaleś summony da sie skilowac skoro bugi nie byly ssumonowane ?? :evul: :p

Bo jak normalne potwory da sie skilowac , to summony chyba tez. Jak bede mial jeszcze czas to sprawdze to ale do tego potrzebne mi 2 magi( ghul i bug)

Ultux on Danubia 10-07-2005 12:10

Dlaczego masz zamazaną mapke na zdięciu ??
( moim zdaniem to jest OTS )

Soldierman 10-07-2005 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ultux on Danubia
( moim zdaniem to jest OTS )

Faktycznie tak tez mozna pomyslec.;] Sproboje zrobic to nastepnym razem w jakims innym miejscu i pokaze mapke. Mapki niechcialem pokazac bo robilem to w skrytym miejscu bo jakbym robil gdzie indziej to od razy noobki by zabily bugi i koniec -,- . Pomyslcie 3 razy zanim cos napiszecie.

QrKo 10-07-2005 12:16

Cytuj:

Moze nie chce zebys wiedzial gdzie robi runki?

Cytuj:

( moim zdaniem to jest OTS)

nie jest to OTS, bo gralem z nim na jednym swiecie kiedys ^^

Hieyan 10-07-2005 12:28

A mam pytanie...
Czemu liste na której są rozmowy i rówież hity potworów/graczy miałeś na środku?
Następnym razem daj tak, by było widać uderzenie tego buga
A może on cie w nogę ugryzł, bo butów nie miałeś? 8o 8o 8o (dżok ofkors)

Dabek 10-07-2005 12:36

JEŻELI ten screen to nie podróbka, to jest to zabezpieczenie CIP-ów przed power skillowaniem - nie zostawisz sobie trenowania na macro przez 24 godziny, bo podkoniec tego treningu bug będzie cie mordował po 100+ i po prostu padniesz.

KoNaRiX 10-07-2005 12:37

....

Jak to nie jest fake to ja sobie rata poskiluje z 24 h i na guardy pojde :D:D:D:D

Ulver 10-07-2005 12:47

to nie jest fake ja cos takiego odczulem gdy trenilem z kumplem i co okolo godzine musielismy zmieniac spaidery bo za mocno lały :/

Kuryca 10-07-2005 12:51

Chyba ktoś to już powiedział, ale czemu nie ma obrażenia w kanale default ( a jest np. pierdoła o depocie?)? To jest dowód, że to nie jest prawda -.-
Ale mogło się to zdarzyć, chociaż kto wie? ?

Kacziv 10-07-2005 12:55

Te cyferki są jakoś dziwnie rozmazane i ich kolor wychodzi poza obszar swoich linii:

http://img.photobucket.com/albums/v3...t/Beztytuu.bmp

A mapkę czemu wyciąłeś ? Chcesz coś zataić ?

Adaras 10-07-2005 12:59

Fake czy nie fake, ja wierzę. Sam miałem kilka razy taką sytuację, że po wielogodzinnym trainie na monku w full eq oberwałem od SPIDERA za 49...potem coraz częstsze taki hity się pojawiały (miałem full def). Na tibia.gery też daaawno dawno temu był taki temat, 100+ pallek bez eq zerwał od spidera za 94. Ale że bugi to samo mają, to nie wiedziałem ;)

Marcelek 10-07-2005 12:59

Omg ludzie jak nie wierzycie to zróbicie ten eksperyment sami. Ja wierze Soldiermanowi bo grałem z nim długo na Ruberze. To nie jest fake !! A tak wogóle to brawa dla Soldiermana za cierpliwość w skillowaniu bugów (mi by się nie chciało :P).

@up

Macie zresztą dowód :P

Chessterr 10-07-2005 13:03

jaki lvl?masz

evilKRIK 10-07-2005 13:23

Racja!

Jak leje mnie Spider kilka godzin jest spoko, ale tak po 10h zaczyna mocno walić, i wtedy zmieniam na nowego i jest GIT

gala13 10-07-2005 13:29

Fake plx?

Albo to Fake albo gosc ma skille 10/10 "LOL"

Rose~ 10-07-2005 13:31

Powiem tyle. LOL.
Wstan odrazu po restarcie serva, i tren buga do 24 wieczorem i idz pkowac ;p

GrykA 10-07-2005 13:34

Nie no to ja teraz zabieram sie do skilowania ratow:D

Soldierman 10-07-2005 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
JEŻELI ten screen to nie podróbka, to jest to zabezpieczenie CIP-ów przed power skillowaniem - nie zostawisz sobie trenowania na macro przez 24 godziny, bo podkoniec tego treningu bug będzie cie mordował po 100+ i po prostu padniesz.

Bugi dopiero wtedy wyskiluja jak beda podwalac potworka , bo ja ktrenisz z bugami i nic ci niewala to nieposkiluja :D , a ghula jechaly caly czas (w koncu padl) ;] bo mi uhow szkoda bylo xD

Soldierman 10-07-2005 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacziv
Te cyferki są jakoś dziwnie rozmazane i ich kolor wychodzi poza obszar swoich linii:

Nie cytuj zdjęć.

A mapkę czemu wyciąłeś ? Chcesz coś zataić ?

Tak to jest w formacie jpg. Sproboj zrobic bylejakiego skrina zapisz jako jpg i mi powiedz czy sie nierozmazuja literki -,-

Mapke wyciałem zebym mial spokoj od noobow i ciekawskich. Tak dla bezpieczenstwa

Ozon18 10-07-2005 14:08

Dżisys, juz bylo o tym tematow multum. Nawet na Tibianwes czy tibia.de byl o tym artykul caly. Jest to zabezpieczenie CIPsoftu przed Afk i Exit Train, jak nic nie bedziesz robil przez jakis dluzszy czas to potworki cie beda mocno laly...

Masterusz Tedeusz 10-07-2005 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek

Hm... jest to świetny pomysł opracowany przez Cip Soft , ktory poprostu niszczy afkerów treniacych 24 h .

PS. Osoby , które trenia 24/7 moga wreszcie sie spodziewac takich hitów, pewnie prędzej czy póżnej sie to zdarzy . B)

Soldierman 10-07-2005 14:17

Jak juz mowilem , to niejest tak ze im dluzej trenisz tym lepiej dostajesz od monsterow tylko jak im wchodza czesto hity to stopniowo rosnie im skill jak playerom i zaczynaja wiecej podwalac. Bo jak ja sobie trenie to nigdy mi bug niepodwala bo ciosy nieprzebijaja tarczy ani zbroi i skill im sie blokuje jak wszytskim!! czy to tak trudno pojac -,-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33.