![]() |
Między Polski Dzień Bez TIBII
Między Polski Dzień Bez TIBII - M.P.D.B.T
A wiec taa... ludzie są tibijskimi maniakami, siedzą cały dzień i grają i grają i grają :D ... a może zrobić by tak Między Polski Dzień Bez TIBII? :P 1. Czyli tak: podoba się pomysł czy nie? 2. Ewentualna data tego dnia... ... :) Odpowiedzi: 1. Taa :) 2. 7 lipiec ... BTW. PROSZĘ BEZ BLUZGARSTWA! |
O tak, popieram pomysl, najlepiej, zeby ten dzien byl w sobote lub w niedziele, a ja nie bede uczestniczyl i bede mial wiecej spawnu dla siebie :D
|
Pomyślałem o tym samym co marred :D I popieram ;) Bierzcie w tym udział ludzie :)
|
hehehe, prawdopodobnie nie bedzie mnie wtedy w Krakowie :P więc popieram akcje :)
Opowiedź: TAK DataL: 7 Lipiec |
1. Tak
2. moze by tak 11 lipca (moje urodziny :P) |
Popieram.Żeby tylko w ten dzien nie padalo bo nie wytrzymam. Ale jak bedzie ladna pogoda to no problem...
|
Ja także popieram pomysł, a i dlaczego wybrałes 7 lipca? :> Bo daty nie kojarze ;)
Pozdro |
1.nie:co ja bym wtedy robił. :))
|
1) Zecydowanie tak!
2) Sam nie wiem, ja dni bez tibii mam od 8 miechów ;)... |
Popieram. 7.07 każdego roku to dzień bez Tibii.A potem 13.07 mógłby być Dniem Tibii :P Jakby się ludzie przyzwyczaili to fajnie by było :P Co roku 7 lipca maniacy Tibii by siedzieli i się męczyli :P Albo takie rozmowy:
Jakiś kolo np. z ameryki do ciebie gada: -idziesz 7 lipca ze mną na hunta? -nie mogę...no bo wiesz... jakby Ci to... wtedy jest dzień bez Tibii a to święto więc trzeba przestrzegać :P Czyli proponuję: 7.07 - dzień bez Tibii 13.07 - dzień Tibii (święto Tibii) - w ten dzień trzeba zagrać chociaż chwilkę w Tibię i może coś jeszcze :P |
zdecydowanie popieram pomysł Pfk
|
Cytuj:
po1: bo 7 moja ulbiona cyfra (7.07) ... po2: za 13 dni do etgo wydażenia mam urodzinki (20.07) po3: lato... wakacje... po:4 i najważniejsze: około tego dnia bede wyjeżdżał na kolonie 3 tygodniowe :D |
Pomysl ciekawy, ale zeby sie powiodl musial bys poswiecic bardzo duzo czasu na oglaszanie tego na wszystkich serwerach, a i tak mysle ze by to bylo jak z dniem bez fajka, czyli dla przecietnego nalogowca ide ta jest bez sensu, ale jesli podczas gry zobacze kilka razy komunikat o tym dniu to sie przylacze
|
Czyli wszystko ustalone! Wy nie gracie, a ja będę mógł się bez problemu zalogować :D
|
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz albo dwa NIE ! ! ! ! ja bez tibi umree :P albo... tak tak tak nie grajcie wtedy bedzie mało osób i ja se wejde :P
|
@kilka postów z powyższych
OMG Proponuje zorganizować atak terrorystyczny ... cały świat będzie w żałobie a wy sobie spokojnie zagracie na pustym serwie ... ludzie czasem trzeba odsapnąć! |
Po 1: Zeby taki dzien mial szanse trzeba byl by sie skontaktowac z Cip Team i w ten dzien najlepeij gdyby poprostu wylaczyli serwery :P
Po 2: Ja moge wziac udzial w takim czym bo nie bede "cierpal" z powodu jednego dnia bez Tibi :)) |
Bedzie spox cale spawny potworuw dla mnie, ale chlopaki pomyslcie czy ludzie na mniejszym levelu dadza rade zabic chorde potworuw ?( Bo jak nie bedzie osob to ciezko sie expi na malych skilach !!
|
Dobry pomysł, przyznaję.
BRAWO Tyle, że Polaków będzie takich co się zgodzi to z... 30? Wiesz, chodzi o to, że: 1. Nie wszyscy czytają forum tibia.pl 2. Nie wszyscy ludzie z tego wcale nie dużego grona się zgodzi... 3. Po co mamy ustępować miejsca innym narodowościom??? :D PS. Zrób w wakacje, bo wtedy wiele osób, co nieczytają naszego forum, podświadomie wezmą udział w Narodowym Dniu Bez Tibii. 8) |
Ale słuchajcie... jakbyśmy tu na forum ustalili daty (przypominam moje propozycje 7.07 i 13.07) to wtedy można by ogłosić to gdzieś w necie na jakichś stronach itepe, jakoś tak żeby się dośc dużo osób dowiedziało.Zresztą akcja by się troszkę rozeszła pomyślcie.Ktoś z jakiegoś osiedla przegląda tibia.pl i powie kumplom że przeczytał o takim dniu i mozna by tego przestrzegać.Więc powodzenie jest dośc duże tylko trzeba datę ustalić.
|
POPIERAM!!!
Popieram!!! Ale trzeba to jakoś rozgłosić, gadajcie o tym na swoich serverach do polaków , ja będę. ;)
|
Ja ogółem ... szczerze się przyznam, że przed założeniem tego tematu wiedziałem, ze to nie wypali - ludzie nabiją sobie najwyżej kilka postów ... huh, pomyślcie? Jakim cudem by się to miało wprowadzić? Chciałem żebyście po prostu tak podyskutowali... z resztą ile ja na tym forum chchiałem już zrobić... zawszze nie wychodziło, chyba że dawałem coś do oceny to oceniali... strasznie mnie taka sytuacja dołuje... je jedynie co moge zrobić to pisać topici na tibia.pl bo co więcej... jak i tak zawsze nie wypala... po prostu mnie to zniechęca i... a zresztą po kiego ja sie w ogóle produkuje?
|
Dejvo nie miej czasem złych myśli :P
Może wypalić tylko musimy tego chcieć.Jak się postaramy to wypali :) Tylko trzeba powiedzieć większej ilości ludzi.Porozpowiadać po prostu.Jak będę znał dokładną datę to się postaram żeby się udało. |
hmmm... to powinien byc miedzynarodowy dzien bez tibii(ahh jaka szkoda) np:jak ja to przeczytalem to na gg mam opis:7.07:miedzynarodowy dzien bez tibii
proponowal bym jeszcze inna date bo 7.07 to tak dziwnie jakos ja bym proponowal zeby ten dzien byl 13 w piatek , bo mozna miec peha i deda zaliczyc albo zostac zpekowany albo cos a jak to bedzie dzien bez tibi to spokojnie mozna te fakty ominac i bys dumnym ze 13 w piatek nie mailem peha i nic mnie nie zabilo |
Wy sobie dyskutujcie o dacie... a ja:
aktualnie temat zobaczyło 184 Ludzi... no dajmy że kliku weszło kilka razy czyli ... te 150 userków... czyli te 150 userków wie mniej więcej co się święci (chodź dalej daty nie zna...) ... dajmy, że ci 150 userowie każdy to rozpowiedizał 2 kumplom czyli wie już 450 osób .. i teraz przyjmijmy, że na jednym serwerze gra 500 polaków ... oj to tylko założenie liczba ma zapewne inną wartość ale przyjmijmy... i teraz liczbę serwerów pomóżmy razy liczbę 500 - zobaczymy liczbe polskich graczy... i teraz podzielmy tą otrzymaną liczbę przez ... nasze 450 obeznanych ludzi... otrzymujemy mniej więcej nasznse na wypalenie tego pomysłu... szanse: ... no comments ... Pfk: Nadzieja matką głupich... bądźmy realistami człowieku |
wez to sam oblicz i napiszbo mi sie nechce liczyc bo z matmy mialem 4+ ijestem okropnym leniem i dlatego nie mam zadnego palladyna bo trzeba nim ponosci speary..
a co do tematu: ja bym popieral date 13 w piatek bo to pehowa data @dejwo ty myslisz ze na kazdym serverzwe gra 500 polakow?? to sie grubo mylisz, ja mysle ze okolo 100 bo jakby to bylo 500 samych polakow to ile by bylo ludzi innych narodowosci skoro na serverze moze sie znalesc max 900 ludu a z reszta... juz pozostawmy ten temat z polakami w tibi lepiej powrocic do tego MDBT* *Miedzynarodowy Dzien Bez Tibi |
Dejvo potrafisz sprowadzić człowieka na ziemię. :P Hmmm... dość pesymistyczne podejście według mnie, ale chyba niestety prawdziwe...Można stworzyć forumowy dzień bez Tibii...i takie mniejsze chociaż nie wiem czy i to by wypaliło.Wiem tyle, że cała Polska nas nie posłucha.Takie rzeczy można robić wśród kolegów ale nie na tak dużą skalę.Czyli temat, który założył Dejvo pozostaje marzeniem (?), jakimś wytworem wyobraźni. Jednym słowem bo głębszych przemyśleniach nie do zrealizowania.
|
po pierwsze na jednym serwerze moze byc 500 polakow, poniewaz na jednym serwerze gra conajmniej tylko 1/10 zarejestrowanych (ale to tylko domysly)
po druge to prawda ze za pierwszym razem dozo osob by se to olalo, ale zeby wprowadzic tradycje potrzeba lat a po trzecie przytakujac twurcy cala akcja jest bez sensu poprostu wielu ludzi nieznajdzie w tym celu np akcja z dniem bez fajka ma cel a jest nim to: ze jak ktos niebedzie palil przez 1 dzien to moze rzuci a akcja z dnim bez tibii niema celu, no bo to ma uderzac w tych co sa od tibii uzaleznieni a nikt mi chyba niepowie ze celem akcjii ma byc zachecenie ludzi do przestania gry |
Jak da mnie to bezsens ale moge przestrzegac polecam 1 września !
|
Cytuj:
i teraz przyjmijmy, że na jednym serwerze gra 500 polaków ... oj to tylko założenie liczba ma zapewne inną wartość ... !! ślepyś? |
gratz pomysłu i słuchać dejwo!!!
|
Ej no spoko pomysł dobry ale zwróć uwage na to... "nie wejdzie jakas liczba polakow, będzie mniej osób, to ja sie zaloguje" - normalne myślenie polaka albo, "mam pacc dni mi lecą czemu mam tracić ten dzień" - myślenie polaka sknerusa
|
Takie dni o dziwo były ale sorki nie dni tylko kilka godzin jak był up date itp itd ja codziennie gram w tibię jakieś 8hxD no niekiedy mniej
|
Cytuj:
jak można zapomnieć o środzie no ja nierozumiem 1 : tak 2 : 7 lipca i tak mnie w chacie nie bedzie : P |
ja miałem dziś taki swoj dzień bez tibii bo jak tylko sie loglem poszlem do wc wracam i widze tylko swojego trupa zabitego przez knighta na 8 lvl... wqrzylem się i do tej pory nie gram ^.^
|
A może urzadzimy sobie 1000000000000 lat bez noobów?!?!?!?!?!Such plx plx :D
|
Odp. Tak!!!!!
Kiedy. Dostosuje sie do innych(kazdy dzien mi odpowiada, ale na wakacjach:0) Bardzo dobry pomysl, ale widze mala wade. Jak przez ten dzien nikt z polakow nie bedzie grał to na nastepny dzien wszyscy beda tak spragnieni Tibi, ze o 7 rano bedzie trudno sie zalogowac :):):). Ale na powaznie to bardzo dobry pomysl. oby tak dalej !!!!!! |
Muj 7 lipca
Czemu nie moge sie pzrylonczyc. muj dzien bendzie wyglondal mniej wiencaj tak.
6.01 wstaje i patzre z tensknotom na kompa. ;( 6.03 puszczam metal itp. spie do 10.00 10.01 wstaje sciele lurzko wypijam 2 litry mleka i siadam pzred czarnym moniotorem. ;( 10.03 podcinam sobie norzem zyly 10.05 buzde sie... to byl sen przespalem 7 lipca bo 6 lipca mialem nocke :)) (normalnie po nocce niespie ale moge sprubowac) |
o nie
albo jak chcecie to sobie nie grajcie ja bez tibi dnia nie wytrzymam;) |
Spox
Nom. Bardzo dobry pomysł. :] Może maniakalni gracze odpoczeli i dali żyć swoim oczom. Ogólnie popieram. :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |