![]() |
KONKURs NA NAJLEPSZY AVATAR
Witam.
Ogłaszam konkurs pt."Najładnijeszy avantar na forum" Do 24 lipca możecie składać swoich kandydatów którzy według was mają najładnijeszy avatar. 25 Będzie sonda z 5 nickami które nazbierały najwięcej głosów. Życze udanej zabawy!!! Ja noimnuję "HIEY" Pozdrawiam Chessterr |
Ja głosuję na avek Khan'a. W końcu to on sam go rysował(chyba:P)
|
a ja nominuje Tasiora
|
oO A czemu to mnie? Hmm... Chodzi o ten aktualny avatar, czy ten "Hiey i spółka" czy może tego czerwonego fenixa :D
Ja głosuję na Tasiora i Droma. |
A czy sa jakies nagrody :P?
|
Hmmz... Juz to kiedys bylo chyba, ale wielu uzytkownikow doszlo, wiec niech bedzie ;)
Ja glosuje na avatar Iwana i Hegemmona. Dodatkowo bardzo fajne avatary maja Vanessa, Magus, N3m1 oraz Gremlin. :) ps. Cytuj:
|
A nominowanym avatarem do Avatara Roku jeeest.... avek Eileen!!! Tadam!!! Taka spoczi rozyczka =)
|
Gewof.....
|
Gonzo von Krenzel
a, jeszcze jedno - jaki jest sens glosowania na samego siebie? |
Drommmmm...
|
Hegemmon ofcorz ;)
|
Hegemmon. (limit znaków)
|
Ja głosuję na TheNatoorat'a i na siebie :D
|
Wieszok & Hegemmon
|
Kiedys fajowy avek mial Dobo (ten ze smiercia z kosa w reku) no ale teraz najfajniejszy wydaje mi sie avatar Venderer'a.
|
Dwimenor :P
|
Gonzo. :P (limit)
|
Eileen
meh |
Zaglosowalbym na stare avatary Doba lub Dwimenora, lecz skoro zmienili to: yon. Jakos takos mi sie podoba ten obrazek.
|
Drom
(Limit plx) |
hoomik ma fajny avatar, wiec glosuje na niego ;)
|
Gewof.
Ale nie jestem pewien. Jest dużo fajnych avów. |
Drom i gremlin :>
|
Hege ;p taki stylowy :o
|
Avatar Eileen jest bardzo fajny i na niego bede glosowac.
|
@UP
Nie prawda. @TOPIC Ja proponuje Dwimenor'a. ;) |
Gremlin i Rayman (Raynold). :P
|
W konkursie na najlepszy avantar głosuje na..... Siebie! xD (joke! :P)
Tak na serio to mój głos leci do Dwimenor'a. Ten robocik ROX!!! Jako drugi londuje Dabek za avka z 2D ;) Gorillaz rox :P Trzecie miejsce Dr.Omek, choć i tak wiem, że liczy się tylko pierwsze :P P.S. To, że nominowałem modków, to jest całkowity zbieg okoliczności ;) nie ma tu żadnego wazeliniarstwa... chyba... nwm.... :P |
Eto tawariszcz Ghostiet* szpanujet swoim avatariet. Ja glosujet na niego.
(*Z Pitrowego [UF ROX] na nasze - Ghost Nieudany) |
Ghost Nieudany ;)
PS: Bo jest nieudany ;-) |
Polin
I Dobo za czasów śmierci z kosą. |
Eileen. :)
|
Drom, bo taki Dromaderowy. ;)
|
Ghost jest bardzo nie User Friendly. Przynajmniej dla mnie :P. JA mam bardzo ładny avek przedstawiający krajobraz Szkocji. Na Kamosa głosować nie można bo on zmienia co dwa dni. Drom ma fajnego avka. Spider ma fajnego freeza na avku.
Dobra... Głosuję na wszystkich którzy mają avki od Eileen :P. A że tak nie można (a może można?) to głosuję na... HIEYa (w ramach protestu przeciw banowniu niewinnych userów :P) |
Braveheart (dobrze?:P) W fajnej perspektywie jest:]
|
mmmmm... mysle ze Dobo :)
btw. swoj avek mam od poczatku zalozenia konta i jakos nie mam ochoty zmieniac ;) |
Avatar Gewofa... Ma po prostu swoja nieodparta magie. ;)
Oraz niektore avatary doswiadczonych grafikow. Czy jest sens wymieniac? Nie, Oni po prostu wiedza, ze ich avy sa najlepsze.. ;) |
Wieszok i Shanhaevel
|
morwi !!!!!!!!!!!!!!
|
Mój głos zyskuje Dwimenor :D, bo taki fajny :P robocik xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |