![]() |
Serwis o Moderatorach. Zajrzyj Koniecznie!
Chcialbym wszystkim oglosic, iz wraz z Parysem i Raulem (w bardzo malej czesci :P) przez ostatnie dni pracowalismy nad stworzeniem serwisu poswieconego moderatorom z tibia.pl. Strona jest dostepna pod adresem www.Tibia-moobs.prv.pl znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul. Mozecie poczytac opinie Yona, Zaglady oraz innych uzytkownikow na temat moderacji naszego forum. Jest tam masa zabawnych cytatow oraz forum na ktorym mozna porozmawiac o kazdym z czlonkow tibia.pl team'u. Omalo zapomnialbym o galerii zdjec, ktora jest stale aktualizowana. Nie brakuje tam takze humoru, mozecie przeczytac niezwykle zabawna bajke o Gremlinie. Zapraszam do zapoznawania sie z tym serwisem.
www.Tibia-moobs.prv.pl Wyglaszajce tutaj swoje opinie na temat tej strony. Piszczcie, co powinnismy jeszcze na nia dodac, a moze cos usunac? Kazda wskazowka bedzie bardzo cenna. @Do nie wtajemniczonych moderatorow: Mamy zgode "wladz" serwisu na rekalmowanie naszej strony tutaj. Pozdrawiamy, Tibia-Moobs Team. |
fajne polecam
|
O.o, nudzi się wam?:P
|
R O T F L ! ! !
Co za lizodupstwo 8o8o8o A tak na serius, fajna stronka :D gratz pomysłu ;) |
Cytaty sa fajne^^.
|
ej kurde, a gdzie na forum "powysmiewaj sie z usera hoomika"? :<
|
Ciekawy pomysl, zobaczymy jak strona bnedzie sie rozwijala
|
Strona fajna, niektóre texty są naprawde śmieszne, drzewo wisielców (prawie z krzesła spadłem). Jestem ciekaw dalszego rozwoju stronki. Czekam również na nowe, śmieszne wywiady.
|
fajne zdjecia xD
dobry pomysl i +30 dni ode mnie :P |
"Szybki wywiad z tym przeciętnym użytkownikiem". Phew. :D
Stronka fajna, lay przejrzysty, cytaty niezłe. :) |
włączyłem, zobaczyłem, spadłem, wstałem, napisałem, i nadal rotfl :P
|
Zamiescilismy wywiad z Gremlinem i Polinem oraz opinie Barona Kaldricka i Taube. Zapraszamy do lektury. Do naszej ekipy dolaczyl rowniez nowy redaktor - Iron Guridan.
|
Ze swojej strony, chciałbym bardzo prosić moderatorów, aby przesyłali oni swoje zdjęcia. Chcemy, aby to był serwis o wszystkich moderatorach. Komentujcie też troche, to będziemy wiedzieli co robimy dobrzem a co źle. Enjoy! :)
|
hehe.
Musze przyznać że podoba mi się. Choć troche dziwnie się czuje to szczere brawa dla Oxa ^^ Całą stronę pochłonąłem na raz i czekam na kolejne teksty :D |
Extra serwis.
Drzewko Wisielców "Dob" jest extra. No i te artykuły. |
Cytuj:
nah, wydaje mi sie, ze to nei ma nic wspolnego z lizodupstwem, raczej mam nadzieje, ze bedzie to obiektywna strona z tzw. konstruktywna krytyka, zabawnymi komentarzami itp. w koncu miodkowie to tez ludzie i tez bywaja nupkami i rowniez z tego wyrastaja. na razie podoba mi sie. obawiam sie tylko, ze pozapisuja sie nupki, ktore podostawaly bany itp. tutaj i tam beda wierzgac i klac na miodkow, a sadze, iz nie o to chodzi. |
@up
Dokladnie, nie o to chodzi. Jesli na naszej stronie zobaczymy jakies przejawy chamstwa czy niesmaczne komentarze wzgledem moderatorow uzytkownik ktory je pisze zostanie z cala pewnoscia ukarany. Celem powstania strony bylo i nadal jest przyblizenie moderatorow do userow. Ludzie ktorzy przeczytaja ich zabawne wypowiedzi czy wywiady moze dojda w koncu do wniosku, ze moderator to tez czlowiek i nie musi byc z gruntu zly z tytulu pelnionej przez niego funkcji. @Down Skoro to tak malo roboty, to dlaczego Ty niczego nie zrobisz? Widze, ze nie masz pojecia o jportalu jak i innych aspektach powstawania strony, wiec go away. |
heh to jest zrobione z Jportalu :) Dużo roboty nie było :) Ale gz dla was za pomysł :P Trzeba rozwinac forum :)
|
@up
Chłopcze, nawet nie wiesz, jak się mylisz. Samo wypełnienie treścią to kupa pracy. A konfiguracja? Zresztą źródł jportal`u zostało zmodyfikowane. Więc to nie jest tak chop siup. |
"znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul"
Haha te zdanie wymiata napisales to jakby to byly wywiady z prezydentem,papierzem.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro i tak sie wam nudzi, to lepsze to niz forum bluzgators czy tematy o rozmiarach czlonkow ;)
Musze przyznac, ze mialem spora dawke smiechu, dowiedzialem sie tez, ze bylem moderatorem przed Gremlinem co mnie bardzo zdziwilo, bo wtedy na forum bylem na innym koncie zarejestrowany i wchodzielm max raz na tydzien cos poczytac, 0 postow ;) Jak byly wybory to fakt zly Polin rzucil sie na mnie biednego nooba z zamiarem zabicia mnie na tescie, ale sie uspkoil po chwili na szczescie(sam tez nie bylem modkiem jeszcze wtedy) :P Cytuj:
Musze przyznac, ze pierwszy raz widze, zeby userzy zrobili cos tak zabawnego o modkach :) Oby tylko utrzymali poziom i zeby im pomyslow nie zabraklo ;) Jednak dalej czuje w tym jakis podstep Oxego, ale zobaczymy co z tego wyniknie ;) |
Cytuj:
Strona wygląda na naprawde ładną, dużo textów,wywiadów itp. No, chłopaki, żeście się postarali :cup: |
@Gimli w wywiadzie: To nie ja go odgrzebalem. Ja sie tylko przyczepilem i spamowalem Ci o to priv :<
Btw. dzieki za pozdrowienia ^^ @topic: strona rzadzi. |
Cytuj:
|
Nie no powiem ze bardzo fajny pomysl, obejrzalem stronke i bede tam wpadal co jakis czas napewny, niezdecydowanym goraco polecam ;)
|
o... rofl.. To jest super! Gratuluję poomysłu i wykonania.. Aff.. Drzewo wisielców mnie rozbiło i cytaty niezłe.. ; )
|
Super stronka!!!
Drzewo wisielców ROX \,,/, :D
|
lol
Takie sobie ja bym powiedział :|
|
pffff, slodkie lizodupstwo ze strony autorow, a wszystkim sie jeszcze to podoba -.-
@down oczywiscie bo nikt sie nie przejmuje zwyklymi ludzmi ktorzy nie podporzadkuja zasadom ktore ustalily "elity" (pfff) tego forum -.- czas zaczac krucjate przeciwko PA na tym forum ;p i idz mi ty czopie jeden, obrazilem sie na ciebie ;( (wystrzelac lizodupow! do lagrow z nimi!) HA! przejrzalem ta stronke i wiem czemu jej tak bronisz ;) w koncu nie mozesz pozwolic zeby taki czop jak ja wysmiewal strone na ktorej jest wywiad z ... TOBA! uuuu ale zaszczyt nie ? |
@up
Pff, żałosny koment człowieka, który uważa, że każda pochlebna opinia jest lizodupstwem. -.- (i tak pewnie się nim nikt nie przejmie) EDIT: @up Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A gdzie IRColudek? :rolleyes:
|
Tak, pewnie nie mamy czego robić tylko lizać dupe modkom -.- Na 100% teraz wyzscy dostaniemy modków! Weź pomyźl zanim coś powiesz? Jak byśmy chcioeli się podlizać, do byśmy nie dawali ich cytatów typu: ""Co to za program ktory powoduje ze kolo tak szybko sie wylogowuje i po ulamku sekundy wraca??? Tak jakby mial wpisane numery juz czy jak???"- by n3m3s!s"...
|
@up
chetnie podyskutuje z toba na PW bo nie moge za szybko dostac bana (jak bede pisal zle rzeczy o tej stronie to mod mnie zbanuje wiec jestem przezorny) w koncu musze jeszcze zwalczyc PA. /edit: ktos jeszcze chce sie posprzeczac? zapraszam na PW |
@Re SadeXoVe
Zamknij ryj i opusc to forum pokim dobry. Sam gowno umiesz zrobic, a tylko innych krytykujesz. Pewno lizemy dupe modom, Magusa jest najlepsza i co w tym zlego? Ciebie nikt nie lubi, nikt Cie tutaj nie zna i czujesz sie chyba pokrzywdzony z tego powodu. Piszemy o modach tak jak ich widzimy, czyli w dobrym swietle, a jak Ty masz inna opinie to odejdz. |
;( szkoda mi cie oxygane, widac forum wyzarlo ci juz mozg, wiesz w sumie mam w dupie jak mnie ludzie tutaj postrzegaja, pokrzywdzony sie nie czuje, dziwne by bylo gdybym czul
EOT - przepraszam modemowcow (3) jezeli jakis debil nie zczail slowa EOT niech zamilknie, dziekuje |
Jak nienawidze forum ;s;s
@stronka: EUHeUeheuEueheUEHeuhUEHUE |
Sade - kolejny dzieciak, ktory probuje zrobic wokol siebie troche zamieszania. Krotko - nie podoba sie? Wy*******aj. Razi cie ta strona? Rowniez wy*******aj, ewentualnie nie zagladaj na nia. Smieszne jest tez to, ze napisales posta, dostales odpowiedz, ktora ci sie nie spodobala, to od razu rzucasz EOT. Gdybys mial jaja, to bys odwazyl sie na dyskusje i "zwalczanie PA", a nie od razu uciekasz. Wiec odpowiedz jest jedna - wy*******aj.
|
Cytuj:
I o jakim "PA" ty mowisz synku? Jesli to kierujesz do uztykownikow to nie znasz pojecia PA(power abuser - nadużywający władzę), bo jak moga uzytkownicy naduzywac wladzy? Zasypia cie PW? Czy wystawia ci niemila notke? lol. Jesli mowisz o modkach to odejdz chlopcze i nie zmuszaj mnie do pokazania ci twojego miejsca na liscie zbanowanych bo nie masz argumentow. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |