![]() |
PK Dolera <tibia.de> LOOT O.o !!!!
No comment, filmik jest z tibia.de, NAPRAWDE WARTY OBEJRZENIA !!!!!
http://rapidshare.de/files/3165760/hahahaaha.rec.html P.S. NIE MÓJ ;p |
Hail PvP Enforced :D
Za***isty loot, w zyciu tyle uhów nie widziałem :baby: Fajny jest motyw, że nie ma exhausted i gfb lata az miło :D |
Ja*******e też bym tak chciał O LOL !!!!!!Ściągnijcie ten film omg!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o 8o 8o 8o 8o :cup: :cup: :cup:
PS:To jest jeden z najlepszych filmików PK JAKIE WIDZIAŁEM :cup: |
zaje..... filmik typo mial lootu co niemiara:) spoko filmik warty obejrzenia
|
Kurde ile to wazylo :P tez tak chce xD tylko ciekawe jak on sie z tym zabral... xD
|
pvp enforced rox. Filmik fajny. Dawac wiecej moze cos z inferny?
|
OMFG prawie 10k oz ciekawe co kolo z tym zrobil, naprawde wyrzucil do lawy??!!
@Down Czy ja wiem...zobacz gdzie stali, na pustyni, tam nikt nie chodzi. Ten pkey pewnie specjalnie tam poszedl zeby poszukac afkerów :P |
LOL co za filmik
Co za koleś !! Ale miał farta że spotkał tyle ludzi afk 8o chociarz troche mi to smierdzi bo nie wydaje mi sie zeby tyle osób na e-pvp stalo afk X(
|
Cytuj:
Lol najpierw popatrz potem pisz X( ten film jest z dolery -.- dobra sorry..... za szybko przeczytalem :p |
Cytuj:
|
Omfg alefajny film!!
Ten kolo to jakiś ćwok jak nprawde wywaliłte 10 k do lawy!!! p.s. Ale se przynajmniej 3 lvle naraz nabił. http://www.poppartia.blog.onet.pl/ |
Niezle niezle ;)
PROSZE ZROBIC LUDZIA TA PRZYJEMNOSC I NIE MOWIC O LOOCIE ;/ |
Gz lootu : <no loot spoiling> ;p
|
a zastanawialiscie sie chociaz jak tam wejsc?
|
Cytuj:
a ten niżej pod toba, a nademną podaje loot dokladny :P a ja mam pytanko jak tam dojsc? jakie klucze i skad je wziac? |
****... UBIL 70+ A JAKI LLOOT I DO LAVY omg!! :evul: Hardcore
|
Na filmie nie widać czy wwalił to do lawy, z treści postów na WoT.de wynika ze tego nie wyrzucił.
|
Ale mial chłopak farta 22:59 You see a backpack (Vol:20).It weighs 91061.9 oz. <--to mnie dobilo 8o
LOOT SUPER ! :) |
ja myślałem że takie rzeczy sie nie zdarzają, boże , kolo miał farta jak.....
|
Fuck Artisto Sux !!
Po co zdradzasz loota ?!?!!? |
|
Ej ale czy mozna wiedziec jak sie dostac tam ???
|
Fajny film, gratz loota.
|
@Aristo
tam były z 2 bp hamów ;] I jeszcze kasa ^^ |
Zaje*isty loot, tez tak chce 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
________________________________ Wydaje mi sie ze umiem grac w tibie. Mam racje, wydaje mi sie |
o lol to już stary filmik. Ale nieźle im pojechał XD
|
O kora poprostu mni zatkalo 8o synek mial farta ze tyle ludzi na afku 2 chyba nie bylo na afk... dawal caly czas exura gran muehheheheheheheheheheheheheehh ale Gz dla tego pana ..... POPROSTU COOL
|
Ten koles co co jakis czas leczyl sie exra gran to po prostu bylo macro ....
dal sobie pewnie zeby go leczylo jak hp spadne ponizej . Ziom poprostu wymiótł całkowicie ciekaw jestem czy udalo mu sie wyniesc calego loota do depo ^^ :evul: A te wszytkie afki sie przeliczyły troche i maja za swoje 70+ knight padl itd muheuheueheuh kocham filmy tego typu xDDDDD :evul: |
Reeeeehost plax
|
Cytuj:
@Topic Wszyscy ci afkerzy są na mc od jednego gracza, tak właśnie wygląda farma mc xD. |
Cytuj:
btw. Filmik baardzo mi sie podobal... :) |
z tego co mi wiadomo nie wszyscy uh'makerzy byli tego knighta (Sho Jin.. z tego co pamietam;] ).. jak zauwazyliscie po zabiciu druidow odezwal sie "Lowix" jeden z najlepszych graczy na dolerze.... z tego co sie dowiedzialem czesc z nich byla wlasnie jego :P... wlasnie sie zastanawialem czemu on tak malo gra lowixem a ma od.. hu.... (sporo) uh ;] i ta sytuacja polityczna na tym serwerze... malo komu jest znana.. o ile wogle ktos ja zna xD
pozdro dla ekipy z dolery... aktualnie z galany i eterni ;] |
I love doooolera! (chociaż gram od niedawna ^^) More info? Msg Turean
@Topic: Własciwie wszystko co chcialbym powiedziec na temat filmu bylo juz powiedziane... 91k oz..... :D :D :D :D :D :D |
Uahahah xD Niezle to bylo :D Koles ostro sie pewnie ostro w****... tylko druidow padlo :) Uahah tylko nie wiem jak tam sie mozna dostac :? Za***iste miejsce do afk. Jeżeli ktoś wie jak sie dostać to prosiłbym o kontakt ;>
|
Mam pytanie:
Czy na servach bez skulli nie ma capa?! Popatrzcie ile tam muscialo oz. uniesc ludzie! A po za tym to ten koles uzyl tylko kilkanascie razy gfb i co 74 royal padl za 10 razem uzyciu gfb!?!? Jakies nierealne! |
Ludzie jak tam dojsc powiedzcie plx !!!!!!!! na pw albo tu plxor!!!!
|
Cytuj:
Topic: Fajne. Lubię oglądać takie filmiki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |