![]() |
Nowe światy
Wystartowały 2 nowe światy non-PvP:
Luminera w USA oraz Refugia w Niemczech. Oczywiście przez pierwsze dni ich istnienia jedynie gracze z Premmium Account będą mogli sie na nie zalogować, ograniczony będzie też limit graczy aby uniknąć zbytniego zatłoczenia Rookgardu. Jak widać CipSoft w przygotowaniach update'u nie zapomina o tych którzy pragną rozwinąć skrzydła na świeżo powstałych światach... oby tylko ów update udowodnił że nie zapomniano też o reszcie graczy i nie zawiódł pokładanych w nim nadziei. |
Boze... kolejne dwa? co za duzo to nie zdrowo omg.
|
Nice. CIPy duzo tego robia... Ciekawe kiedy update bedzie...
|
Swiaty powstaja i powstaja a Update jak niebylo tak niema :P
|
OMG ! Znowu nowe światy !? Najlepsze jest to, że na tibia.com jeszcze nie ma tego newsa a ja już mam założoną postać ^^
|
@fuwa~
zamiast sie tu wymadrzac ujckus i prawic moraly o update lepiej lec poexepic, wkoncu masz 300 k w plecy :< hmmm co zaduzo to niezdrowo po co tego tyle niby tak ze non pvp ale tak szybko ? btw kiedy powstana servy w polsce ? ]:-> <joke> |
Hehe fajnie...
No i znów nowe non pvp i tak ma być! Ale i tak nie przejde z Thori, bo mam za dobrego kolege...
PS: Fajne nazwy :D |
Moim zdaniem tworzenie kolejnych 2 serwow jest bezsensowne. Choc moze niektorzy innaczej uwazaja. Cip Soft powinien teraz zajmowac sie updatem, zeby byl bardzo dobry.
|
Sproboje sil na Non-Pvp nigdy tam nie gralem :) bo pykam na Infernie . Polacy na Refugie i msg me stworzymy jakas gildie moj nick Xa'nadu
|
Mam pytanko...
Dlaczego te światy są jeszcze wyłączone, i na www.tibia.com nie ma jeszcze żadne wzmianki na ich temat? |
Mogli by juz przystopowac i update zrobic :/
|
Cytuj:
|
Hmm.. A może to jest podpucha i zaraz będzie test server? xD <marzy>
|
No nareszcie nowe światy non pvp 8o Kto idzie na Luminere? ;)
Ale te nazwy to mogli by już lepsze wymyśleć.. @down Niektórzy chcą mieć nowe światy non pvp. A pvp jest o wiele więcej, więc nam też coś się od życia należy :P |
odpier****ja tylko, zamiast dac juz ten update to oni jakies nowe swiaty i to jeszcze non pvp ....
|
Niech Update a nie nowe serwery :P 8o
|
Wg mnie Cipy odciągają uwage od update i możliwe, że coś im nie wychodzi :p
|
i bardzo dobrze! przynajmniej mniej typa na starszych :) ale i tak czekam na updejta (sianko na pacca juz lezy na biurku) :D
|
Ciekawe ile jest tych świtów już ??Chyba bende tam grał :)
Jak brzmi stare polskie przysłowie ,,Do trzech razy sztuka " ciekawe czy sie sprawdzi :) :p :] |
Cytuj:
|
Huhu, szybko się dowiedziałem, na niemieckim jest 20 osób - pustka normalnie ;P Heh mój pierwszy start na nowym serwerze, nie będę tam grał ale chcę zobaczyc tylko jak jest na nowych serwach ;P
|
Odbilo im :< juz niedlugo 100 swiatow bedzie:<
|
re all
CipSoft robi serveery zeby latwiej im bylo umiescic update... update sie robi max rok a server wystarczy jakies 5-6h... bo przezucic pliki all potem wlaczac i sprawdzac czy dziala a potem wlaczac graczom
|
Ja to tak podsumuje...
http://www.tibia.pl/drom/img/happy.jpg Przesadzaja z tymi swiatami, nazwy tez coraz glupsze ;) Ciekawe co zaczna robic gdy ludzie zaczna znikac z tibii i bedzie coraz mniej ludzi online ;) |
doprawdy zumiewające, dawno nie było nowych światów, ciekawe co skłoniło cipsof do tak desperackiego kroku, czy kiedyś sie dowiemy?
|
Cytuj:
Może CIPSoft zauważy, że coś jest nie tak widząc ile osób jest zainteresowanych : ) |
fajna sprawa takie servy, a ze do tego non-pvp^^
a tak na serio to co wam szkodzi ze sa nowe -.- przynajmniej na starych niema takich ogromnych kolejek, np. po 300 osob jak to jeszcze bylo niedawno dobrze ze teraz non-pvp bo pvp i tak juz jest od groma. moze zrobie postac i bede pierwszy w rankingu.. eeeeh <marzyciel> |
ja na tym niemieckim zrobiłem 6 lvl teraz tam 80 osób jest onlnie i mnie kcikło tibia.com mi nie łazi i tibia kurde ;/
|
Cytuj:
Muj tata to Gm i daje mi takie eq którego nikt nie ma a moja mama to cipa :evul: i dzięki niej mam darmowego pacca :baby: |
Cytuj:
EDIT: No i czemu ześ zmienił, fajne było:P. |
EDIT: No i czemu ześ zmienił, fajne było:P.[/quote]
jak fajnie to masz :p |
Zamierzam byc najlepszym knightem na Refugii :D
EDIT: 22:46 You advanced from Level 1 to Level 2. Zapowiada sie niezla jazda xD |
Świetnie kolejne non-pvp !!! Lece grać pozdro
|
Spox
Ja tam się i tak tym nie przejmuję gram na 1 świecie i to mi starcza. BTW to chyba dobrze, że Tibia znajduje tylu fanów :)
|
Maglory nowe światy
:cup: siemano wszystkim pierwszy raz pisze na forum :Djestem bardzo zadowolony że powstały nowe swiaty mam nadzieję że odniose na nim sporo sukcesów czego wam tez życze
|
:crusader: haha... jak to dobrze - następne nowe światy. Baaardzo się ciesze. Że co /? Jasne że niemam zamiaru grać ale nam Mytherze bedzie moze mniej osób (moze Ci co narzekają na PK sie przerzucą na non-PvP)...
n00by do dzieła. Macie szanse zapanować na nowych serverach ! <-chodzi o to zeby sobie poszły z Mythery, nie myślcie że pisze o kimś z forumowiczów - chodzi mi o n00bów z Tibi :) |
co do tego kiedy bedzie update to według mnie w sierpniu wtedy sie zaczynaja wakacje w niemczech i o tej porze z tego co ja wiem zawsze sa updatey
|
Mogliby zamiast robić nowe światy to pracować nad update i starać się, żeby na tych starych dobrze się grało ... . :(
|
mogli by też dać coś nowego dla FACCow. Przydałoby się :]
ja tam bym chętnie zapolował na demonka (tak tak wiem ze mam za niski lvl), ale i taak nie zapoluje - bo ja już teraz wiem ze na 98% PACCa mieć nie będe ! |
Zaskoczyli mie z tymi światami. Gdyby to pvp były to już bym PG robił ;p
Jednak zostaje na Arcanii ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |