![]() |
gs solo przez 19 lvl knighta!!
No coz bylo ciezko tyle powiem chcecie wiedziec wiecej, obejzcie :p
Link: http://rapidshare.de/files/3385348/G...Zeryl.rec.html |
Ładnie, ale dla mnie to i tak jest uh waste ;)
|
nie było źle :P ostro ci ****il! Na maxa !! Dla mnie nigdy nie walna gs ponad 200! A dla ciebie az za 230! I prawie zgon :P Ehh... ten gs byl nie zaszczepiony na wscieklizne, dlatego tak cie ruchal :P Mi tam dla 14 sorca po 60+ :P
Moje solo by 14 sorc http://www.forum.tibia.pl/showthread...1&page=1&pp=10 Comment plxor!! |
Cytuj:
Gratz solo, ale rekordu nie pobiłeś... |
wypas
ale szkoda uh !!!
|
Gratz...??
Nieźle sobie poradziłeś, ale w większości przypadków (np. w Twoim :p ) takie coś się nie opłaca :confused: . UH-ów idzie mnóstwo, a prawdopodobieństwo, że wypadnie coś cennego i tak jest zawsze małe. A nawet załóżmy, że by wypadł knight armor, to i tak na wielu światach strata. Przykład?? Antica: k-arm kosztuje tam po ok. 3k (może trochę inaczej, no ale załóżmy, że tak) i bp UH-ów też podobnie. Więc i hunt się nie zwróci, skoro schodzi ponad backpack :p . Przy k-legach inna mańka, ale również trzeba mieć wielkiego farta ;) ...
|
@ Grundos'clubbaser
A jaki jest wogole rekord solowania gsa knightem? Tylko tak z ciekawosci pytam. |
koleś nie rub tego wiecej.Nie szkoda ci kasy na uhy?z takiego czegos nie wyzyjesz na dluzsza mete.POZDRO
|
Nie wszystkie rzeczy robi się dla zarobku, niektóre robi się dla prestiżu!
GZ! |
Gratz xD
No niezle Ci poszlo tylko tak jak mowia koledzy wyzej, big uh waste ;) No ale jak sie bawi to sie bawi :P Pozdro :P
|
Czytaj Jum~!!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
,,..::;;`Gratz`;;::..,,
GZ chlopie dla ciebie ! Otrzymujesz ode mnie miano prze-kolesia !
Na prawde super ! B) Tylko jak ty nabiles takie skille ? Jesli Byś mogl napisz ! 8o |
No no no... Nieźle. Rzeczywiście pogratulować skilli. Ale pokonanie gs'a przy tej ilości uh'ów to nie jest jakiś wybitny wyczyn. Nareszcie coś, co nie trwa 2 godz.
|
a co was obchodza jego uhy zarobil na nie wykorzystal je i cieszy sie ze zabil 19 knightem gsa boshe filmik fajny gratz solo tak samo jak z filmikien nanadriel co 4 gs solo robila -.-
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Znaczie mniej uh poszloby gdybys solował z hmm.
Ja tak robiłem 27lv knight z 70/70 c-set i poszlo 16uhow ;s |
Cytuj:
|
Czytaj Gobo!!
Cytuj:
Filmiku nie nakręcę, bo nie gram knightem. Po drugie: Gratz skilli, ale samo solowanie wybitne nie było. Leczyłeś się prawie co hit i biłeś... I to niby takie osiągnięcie... A po trzecie to ja się nie wymądrzam!! |
Nie wiem dlaczego ale mi blad wyskakuje... :( Ten filmik jest robiony na tibie 7.5 ???
Big GZ dla Gobo za gsa solo... :cup: A na takim levcu solowanie gsa nie polega na zwroceniu sie kosztow ale na prestizu ze na 19 levcu zsolowales gsa... :D I nie wazne ile uh ci poszlo ale wazne ze zsolowales... B) |
gratz ale to zbytnia strata uh ;/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |