![]() |
Cip Soft Team :DDD
Zastanawialiście się kiedyś jak wyglądają członkowie cip soft ?? na pewno tak , teraz już nie musicie myslec nad tym , bo daje ich rl foto :DDD
http://i2.photobucket.com/albums/y4/...psoftteam1.jpg Od lewej : Stephan,Guido,Steve i Durin =) |
heh z kąd masz :P.Ale mordziaki wspłuczuje im :P ten w okularac heua
|
Jesli to prawdziwe to super zdjecie!!!
ps. skad je masz? |
To z kąd je mam pozostawie dla siebie , ale macie moje słowo ze to oni :)
|
CHłopie z kąd to masz ale mordy ahahahahahhahahahahahaa
|
To to oni stworzyli coś takiego jak Tibia O.o? O ile to zdjęcie naprawde przedstawia CIPSoft ;P
|
Iiii tam Matkus lepiej wygląda ;)
Ale zdjęcie rox |
o.0 Cip-soft zdemaskowany
A poza tym to wygladaja normalnie, nie wiem czego sie czepiacie ;o |
hehehhehe fajne noobki z cipow <tylko rzartowalem =) >
|
@menel,Berbon91
pewno sami wygladacie jak niedo****** liliputy a innych krytykujecie ... pozatym jesli to oni to maja spora wiedze jesli napisali gre w ktora gra tak duzo osob na raz ... a wy ? nawet pisac nie umiecie ... z kad ... a moze skont ? skand ? z kond ? s kont? lole |
Dla mnie oni piękni być nie muszą , ważne że tibie wymyślili :D:D
|
Lole z was czepiając się ich wyglądu Gdyby nie oni to by Tibi nie było moze by była ale inna!!
|
:)
Heh super zdjęcie.Ja im dziękuje że stworzyli Tibie :D
|
Niewiem co wy macie do ich wygladu -.- normalni ludzie
|
ja też in bardzo dziekuje
|
Cytuj:
|
aaa dzięki za tą info cYa all
|
Cytuj:
|
To ONI!! TO ONI zniszczyli zycie milionom dzieci na swiecie, TO ONI!!!, zabrali im cenne lata mlodosci ;P
|
Nie wiem co wy do nich macie, normalni ludzie
Teraz dajcie Fotke wszystkich GMów :P |
Cytuj:
może jeszcze "zrycie" zamiast "rzycie" ? Jakiś tam jeszcze gostek pisał "rzartowałem" -.- jezu... jaka orta w tym topicu. Co do fotek, z czego taka brechta niby ? To normalni ludzie ? Tak jak ktoś mówił, niech ci kto się śmiali dadzą tu swoją fotke... zapewne z was też takie "Berburio" xD . |
Cytuj:
Stephan-normalny noob Guido-Okularnik:D:Dniezła mordzia Steve-Pocina w kieszonkowego Durin-Spox ziomek Za niedługo dam zdjęcie najlepszego POLAKA:D:D:D:D |
Cytuj:
ja bym prosił by ten oto użytkownik (patrz cytat) zamieścił swoje własne foto, to by dostał komenty tak jak i on dał innym. Gostek ja wiem że cie nie wypuszczają z domu (bo każą ci grać w tibie , albo tak ci sie wydaje). ale to nie powód by obrażać innych, cżłowieku oni są normalni a ty według mnie wyglądasz jak.... załóżmy długie włosy (do ramion) ubierasz się w opcisłe ubrania i wygladasz jak baba! TAK POKAŻ NAM SWOJE ZDJĘCIE ! A teraz bym prosił o ... nie wiem, podarowanie niektórym 3 pkt warn'a (ja pewnie też dostane :> ). |
Jak tak teraz patrze na wasze commenty to żałuje że dałem to foto na forum .. niektórzy z was mają do nich szacunek a inni ich wyzywają .. kilka postów było ze Cip soft " to nOobki" , fakt wielkie nOobki , wymyslili tibie , stworzyli ją .. ale nooby .. ale nie z nich tylko z ludzi którzy mówią tak o nich ..
|
buhehe
Cytuj:
|
Ja *******e przestancie normalnie wygladaja a wy napewno wygladacie jak twarzaki z aparatem na zebach i jakies alfonsy ....
|
:)
Po co wy sie wypowiadacie niech jakaś dziewczyna sie wypowie a nie wy , i założe się ze wy macie 1000000 razy gorsze mordy (niektórzy) a tu krytykujecie. Każdy jest taki jaki się urodził nie ma co się śmiać -.- . Pozdro dla noobasa z tekstem "rzycie" HAUHAUHAUHAU to ja takich błędów jako dyslektyk nie robie:)
|
Cytuj:
normalni ludzie.. ;] |
Oo
oooooooo to oni zorbili tibie ? :> hehe nigdy bym nie przypuszczal ze tak wyglodaja (jesli to oni) btw.normalnie wygladaja :S :p
|
Tak naprade to sie nazywają Stephan Börzsönyi, Guido Lübke, Ulrich Schlott, Stephan Vogler.
|
Jakby nie patrzeć Guido wygądada jak pan który się z panem spotyka, ale nvm.
Dla to jakoś wygląd specjalnie znaczenia nie ma, ważna jest osobowość itp. |
Smiać się zachciało wam, przecierz to normalni ludzie, wygladaja tak jak my... A Ci co sie smieja ciekawe czy by swoje zdjecie dali na forum.tibia.pl...
|
A myślałem ze bedą mieli długie włosy i niebieskie peleryny ;p
|
Hehe fajne z nich ludki tylko zastanawia mnie ich wiek oraz kto czym sie zajmuje.
|
nie wie czy ktos to juz pisal ale gdzies czytalem i widzialem fotke steva w okularach a tu guido ma okulary. ale fajnie ze skolowales zdjecie wszystkich :)
EDIT: znalazlem tego linka i bylo sprostowanie ze pomylili zdjecia:P czyli ze guido okulary a steve ten bez :) |
Ale jaja to tak wygladaja te n00by z CipSoftu co skrzanili ten update 8o hahaha ciekawe skad to masz :> Ale w CipSofcie pracuje okolo 15 osob, a tu sa tylko 4 ;) Fajne zdjątko :D
|
Cytuj:
nie wiem czy 15 osób ale oni są najważniejsi :P:P , Hail Durin :D |
Cytuj:
|
heheh myslalem ze ludzi z "CipSoft" inaczej wygladaja ze sa garbaci przez siedzenie przed kompem i maja duuuze okularki.
A tu nagle spoko ziomki ktorzy zrobili fajna gierke :D |
Em, dodam jeszcze żę słyszałem że tibia to był program na zaliczenie jakichś tam testów ... na studiach czy gdzieś (nie pamiętam). Gra zdobyła nawet sporo graczy (jak na tamte czasy :> ) więc "CipSoft" (jeszcze wcześniej żadna firma... teraz dopiero, wcześniej poprostu zwyczajni ludzie). Gra cieszyła się coraz to większą popularnością więc założyciele postanowili chyba se na tym zarobić... no i widzicie skutek... nieźle zarabiają mimo płacenia abonamentu za serwery...bo jeśli takie 9$ za miech'a .... to i tak dużo jak za taką... gierke :> .
(Wersja skrócona i wiele elementów pominiętych bo zapomniałem, UWAGA ja tylko to gdzieś słyszałem - albo na tibia.pl - forum - albo na tibianews.net ). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |