![]() |
Demony - Furora
First e-plate na Furorze :cup:
Skład: Fudo Shae-bloker Valke Allar-shoter Valest-shoter Weron Of rider-bagażowy xD Veroniv-uhacz 2 osoby padły :/ reszta czuje sie dobrze xDD link do filmika: http://rapidshare.de/files/3555906/domenki.rec.html |
dobre... a dasz link?
troche to trwalo ale dal linka |
A link where master?;p
|
@edit
a jednak mamy filma :D |
Big gratz!!! Tylko szkoda tego deda na koniec ;// ale filmik spoko. :]
|
OMG!!!!!!!jakie fartuchy MPA!!!!! na takim nowym servie ja cie pierdziele !!!
|
Gratulacje! :-) Nie lada wyczyn. Kiedy następny? :p
|
Ciesz sie ciesz :) tylko pomysl kiedy to sprzedaz (jesli masz taki zamiar). Takiej kasy na nowym servie nikt raczej nie ma, a jesli masz zamiar zachowac dla siebie no to ladne eq jak na nowy server. Gratulacje.
|
nice
spoko filmik ;) i gratz e-plate
@off ja mam 20 knighta skille 61/61 a nazywam sie Patryczken de'breaker ;] |
Thx Noobie Za Zdradzenie Loota !!, qrde mam cos z netem neimoge nic sciagac!!! pomoz ktos niewiem o co chodzi :(
|
Ej ty na koncu padles? bo wiesz nie chce mi sie ooglodac od nowa na slow tepie :P
|
tylko szkoda że zginoł na końcu :(
|
O Ku......
BIG GRATZ DLA WAS
Gram na tym servie i sie ciesze ze znów polacy majom przewage nad Swe??Br?? GRATZ Muzzores Furora Lvl :36 |
gratuluje na new serwerze jestescie bogaci!!!!!!!!! Mam tylko pytanie jak padles to co staciles MPA?
|
gz
Koncowka najlepsza:D Filmik bylby nudny gdyby nie fakt ze to jeden z najnowszych servow. Fajnie meic server dla siebie. Furora = dobra robota.
Gz armora jednak nei udalo sie dochowac tajemnicy, chcial teleporta to ma. hehehehe:D w sumie bloker tez go ma. a wy?:P do tych ludzi piszacych wyzej. jaka przewaga to juz dawno jest polski server, ile jest w sumie polskich serverow to ja nie mam pojecia ale to jest pierwszy ktory znam, miejmy nadzieje ze nie ostatni. |
Hehe gz pierwszego e-plate na furorze:) Filmik tez ladny;p
|
Lol
OMG Ty to masz szczęście!!! Gratz bloczenia demona na tym lvlu :) No i gratz MPA :D
|
Big GZ szkoda deda na koncu ale i tak Wielkie Gz dla ekipy furora to polski serv =] HALI DREM
|
Polacy wymiataja na Furorze. Najpierw pierwsze bohy, teraz pierwszy e-plate. Nic dodać, nic ująć. GZ
|
Spoko filmik i oczywiście Gratz lootu :cup:
|
3 rzeczy:
Gratz mpa, z 2 demona to juz cos -.- Druga rzecz: Gratz czitowania dla calej ekipy (light hack). Potem normalny czlowiek sobie oglada i nic nie widzi -.- Trzecia rzecz: Rozwalil mnie ten tekst: Nie dawaj filmiku na tibia.pl/com bo dostane bana za acc sharing (gostek ktory sie zalogowal na chara tego drugiego) -.- |
^^ Nic dodać, nic ująć ^^ w przyszłości zainwestujcie chociaż w torche...
|
Niespodziewalem sie ze tak szybciutko ktos zdobedzie mpa ;p gz
Offtopic: Black Warior, ****a masz pozwolenie na przywlaszczanie sobie mojego gifa w opisie? Do modka: Modek usun mu to ku*** mi usunoles za wage 0,5 mb. :P:P @EDIT: DZIEKI ZE USUNOLES ;P |
No nie !! Ale fartuchy, poprostu takie fartuchy jakich nigdy nie widzialem :) Tak farcic !! :P Graty z pierwszego *** na Furora. Fajny sposob cieszenia sie "O ku*** ja pi****** zazwyczaj widzialem "Yyeyeyeye" albo "uhuehuheuhe" "lmao" :)
*** - nie zdradzamy lootu:] PS Fartuch nie taki fartuch w kuchni tylko fartuch od farta :P:) |
gZ
Wielkie gZ, szkoda że teraz macie hunta za to ;(
|
Hunta za mpa?
LOL to juz ****a ludzie nie maja za co huntowac ludzi ja pamietam jak mnie koles za cc4 huntowal na grimerze to szybko na rooka wrocil ^^ mam nadzieje ze ci sie uda nei pasc powiedz im ze wy***ales e-plate do wody i ***a ci zrobia ^^ btw po tygodniu zapomna :D |
No no bardzo fajny film Gratz loota ;) Ale ten tekst mnie dobił :12:45 Weron of Rider: tylko mc wylacze ^^
|
Cytuj:
Kiss :* my sexy newbie ;]...... moze ich nie stac na magic light wandy..... :P |
Cytuj:
BTW: Gz MPA i wogule :) |
Gz e-plate , ktorego juz nie masz :p
A hunted dalej? :f |
Wielkie gratz chlopaki, zycze wam 100 lat UZYWANIA BOOTA!!
K*rwa m*c czy ludzie nieumia juz grac normalnie!!!!! a bylbym zapomnial gz e plate:P |
gz MPA .....ale chyba nieczeszyliscie sie nim dlugo..podobno MPA zminil wlasciciela...bo musieliscie go dac za wolnosc =(
|
@up
tez tak mysle Taifun i jakis ziomek go za to zabili |
Huh?
Cytuj:
Gratz dla Panow.. a jak nie macie co zrobic z tym e plate.. to mozecie mi dac; ) |
Najgorsze jest to ze na furore przeniesli sie wszyscy polacy PA. Sam tez tam zaczelem grac ale juz wytrzymac nie potrafie...
Huntowac za e-plate... to tylko polacy potrafia... czemu polacy to takie nooby i/lub pa? -.- |
Piękne!
Fajnie jak ci dali tego E-plate za dobre bloczenie to było takie honorowe! Ale jeśli miałeś hunta za tego mpa to furora jest noobska... Mogłeś tego mpa sprzedać nawet na allegro za kilka stów. |
niezly huncik. Oczywiście gz loota
|
no! mieliscie farta jak niewielu... 2 demon i mpa... ojojoj aol sie klania....
|
@up
Myśle, że on wolał wydać te 50k na uhy zeby pohuntowac, niż wydawać na aola i skrócić znacznie hunta. btw skąd mógł się spodziewać E-plate w 2 demonie(niewsponiając ze bez niego to był mało opłcalny). Acha i gratz man hunta ;) . |
yeah xD ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |