Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Czy to Boots of Vitality ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4438)

sauron 1st 06-04-2004 08:17

Czy to Boots of Vitality ???

Mam pytanie. Czy buty które są niepodpisane to mogą być Boots of Vitality ??

Kolega mi mówil, że to waśnie one i tylko 2 osoby w calej tibii je mają.

prosibym o odpowiedź

Lig@ 06-04-2004 08:33

Hmm.... Może chodzi o Soft Boots. Są plotki że regenerują one hp i mane jakby się cały czas żarcie jadło...

Jagger 06-04-2004 08:59

Nie ma na to dowodow, najlepiej zrobisz jak sam sprawdzisz, polujac na orki warlordy, bo wlasnie z nich wypadaja soft bootsy. ;)

Lord Tomekk 06-04-2004 09:34

Pewnie chodzi ci o Soft Boots
(są koloru niebieskiego i takie jak Boots of Haste)
Też dają szybkość ,ale o 2x szybszą niż BoH'y.

Sarandiel 06-04-2004 09:38

Soft boot's o ile mi wiadomo daja szybsza regeneracje zycia + many

Nitropl 06-04-2004 10:13

Wszystko to plotki, i tyle....

ja wyznaje starą zasadę.... Zobaczę ---> Uwierzę

PS: Jak buty które prawdopodbnie nie istnieją, mogą mieć nazwe? (lol)

SkiLo 06-04-2004 11:08

nie no skonczcie juz z tymi legendami. troche mnie to smieszy ale ile mozna.

soft bootsy sa 2x szybsze od BOH-ow, regeneruja zycie i mane .....i co jeszcze moze 20 armoru daja i strzelaja z sd na zawolanie. nikt z was ich nie widzial a sie udziela jakby mial ich kilka par.

Litawor 06-04-2004 16:28

Od BoHów raczej szybsze nie są, ale przyśpieszają regenerację życia i many. To już fakt.

Karol ll 06-04-2004 16:42

To nie są Boots of Vitality napewno.
To są na 99% Soft Boots.

haxxbit 06-04-2004 17:14

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jagger
Nie ma na to dowodow, najlepiej zrobisz jak sam sprawdzisz, polujac na orki warlordy, bo wlasnie z nich wypadaja soft bootsy. ;)
LoL. Takie buty z takiego miernego potworka. Cip chyba do reszty postradali by umysły gdyby z warlorda wypadały by Soft Boots.

Te buciki są z questa.(no quest sopling ale powiem, że ten quest jest na daraschi) a skąd wiem bo na amerze mają take buciki. :D
(niestety wiadomości z drugiej ręki)

eoL 06-04-2004 18:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Litawor
Od BoHów raczej szybsze nie są, ale przyśpieszają regenerację życia i many. To już fakt.
to wiedza tylko CIP'y, GM i ludzie ktore je maja no moze ich znajomi ktorzy widzieli je :P

Matheous 06-04-2004 19:24

<no quest spoil dlatego tak glupio napisane>
Kto slyszal o ANNIHILATOR?...no wlasnie
Jakie sa nagrody w ANNIHILATOR?...no wlasnie
I co jest w tym pudelku?...no wlasnie
I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie. Zreszta popytajcie tych, ktorzy wykonali Annihilator(niektorzy to anzywaja death room czy ja wiem mi sie bardziej podoba Annihilator:D)-o ile mi wiadomo(bodajze Dobo podawal link do tematu na tibia.de) jeden z DT wybral to co wybral:P
PS.Niektorzy mowai ze pudelko to random item a niektorzy ze to o czym mowimy w tym temacie...Pytajcie DT...
PS2.Jestem Czlowiek-Zagadka-ten post mnie samego rozbraja:)

SkiLo 06-04-2004 20:49

a ja nadal twierzde: legenda i tyle. jak zobacze ss-a z look-iem na butkach to uwierze.

Raul 06-04-2004 22:14

Ja słyszałem, że te Soft Boots dają szybsze chodzenie (ale nie tak bardzo jak BoHy) i regenerują szybciej mane i życia.

sauron 1st 07-04-2004 08:35

Dzienki za odpowiedzi na moje pytanie :D.

Ten kolega PODOBNO widzial je na jakimś filmiku z tibi.
Oczywiście nie pamięta skond go ściągną :P.
Mówil ze przyspieszają 2x szybciej jak BoH-y i regenerują mane i życie jak healing ring (swoją drogą ciekawe jak to wyp[atrzyl na filmiku ).

I jeszcze raz thx za odpowiedzi na mój post :))

don'diego 07-04-2004 09:43

chodzi mu napewno o soft booty maja one wlasciwosci potrafia 2x szybciej chodzic i regeneruja zycie i mane jak bys bez przerwy jadl
po za tym regenerua 2 x szybciej zycie i mane

maja je tylko dwie osoby Diego Del'Toro i Ninja Del'Toro
widzialem na wlasne oczy film Diego Del'Toro mi podal stronke ale i przy tym shackowal mi konto
tam bylo ida po qesta pozniej ida na taka ziwna wyspe wchodza(bylo ich 6 zostalo 2)i tam 6 demonow 4 zginelo pozniej jest skzynia w skrzyni jest (nie magic long sword)magic sword magic plate armor i prezenncik oni wybrali prezent a w prezencie soft booty

(jak ktos z nich zabije to moze wpadna bo z zadnych warlord orc nie wypadaja sa tylko dwie pary w calej tibi wiec sie nie oklamumy)

Ketibro 07-04-2004 13:42

JEsli mowisz prawde ze w prezencie. Bo ja tylk owidzialem screeny przezentu asle niewiem co wsrodku To po co jest domek mikolaja na VEGA z Soft bootsami ?

Ithelios 07-04-2004 14:36

K****wa nie moge was słuchać.Nosił z was ktoś soft bootsy??!!NIE!!Więc japy!!Wszystko to tylko plotki!!Jak powrzechnie wiadomo Diego to gnida i lubi robić wokół siebie dużo szumu(chyba 5 razy ogłaszał swój hack,a potem pisał na forum Isarskim,że chciał tylko sprawdzić reakcję ludzi-gówniarz zasrany).Nawet nie wiadomo czy naprawdę wybrał present box.A nawet jeśli to prawda to co jest w środku wie tylko ON i może pare zaufanych członków Del'Toro.Nawet jeśli ktokolwiek z DT by ujawnił zawartość boxa to istnieje 80% szans że to informacje fałszywe i podane tylko w celu zrobienia afery.

haxxbit 07-04-2004 15:34

Wariat

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez don'diego
chodzi mu napewno o soft booty maja one wlasciwosci potrafia 2x szybciej chodzic i regeneruja zycie i mane jak bys bez przerwy jadl
po za tym regenerua 2 x szybciej zycie i mane

widzialem na wlasne oczy film Diego Del'Toro mi podal stronke ale i przy tym shackowal mi konto
tam bylo ida po qesta pozniej ida na taka ziwna wyspe wchodza(bylo ich 6 zostalo 2)i tam 6 demonow 4 zginelo pozniej jest skzynia w skrzyni jest (nie magic long sword)magic sword magic plate armor i prezenncik oni wybrali prezent a w prezencie soft booty

(jak ktos z nich zabije to moze wpadna bo z zadnych warlord orc nie wypadaja sa tylko dwie pary w calej tibi wiec sie nie oklamumy)
hmm....
Ludzik nie opowiadaj tu glupot.
Po 1 (jak twierdzisz że te buty są właśnie z tego questa) to jak je może mieć Ninja del'toro skoro on nie ma 100lvl

CO GENIUSZU

Po 2 chodzi ci o anichilator quest a tam może na raz wejść 4 osoby więc nie 6. OK

TU JEST LINK DO SS Z ANIHILATOR QUEST BY DEL'TORO

Po 3 Diego nikomu nie powiedział co było w prezencie nawet swojej gildi. Podał jedynie ile ważył prezent (11.5 oz)pusty prezent waży 6.0 oz

Po 4 Miałeś te buty na sobie wiesz na pewno, że przyśpieszają mane i życie + Speed( nie sądze żeby Diego dał ci je nałożyć Jeżeli wogule je ma)

Po 5 Zanim co kolwiek napiszesz dowiedz się na 100% jak coś wygląda(akurat ten quest) bo piszesz same bzdury.

Po 6 Skąd wiesz że są tylko 2 pary skoro tego questa wykonało kilka światów i też brali prezenty!!!

Questy na innych światach:
- Antica
- Antica 2
- Danubia
- Secura
- Libera

Z góry sry za błędy ale ten człowiek doprowadził mnie da takiego śmiechu, że nie byłem w stanie nic robić przez 10 sec :D

nawigator 07-04-2004 17:25

Re UP

ekhem mu chodzilo o : DIEGO DEL TORO -- fakt to gnida

soft boots daja :
Szybsze chodzenie i renegeracje hp
soft boots nie daja : renengeracji many !!!!! pomyslcie gdyby taki sorc dorwal te buty byl by chyba nie zniszczalny -.-

jest wiele plotek o sotft bootsach

Przed update nazywaly sie Boots of vitalaty
terasz nazywaja sie Soft Boots

z tego co wiem nie daja zadnego arma

mozna je zobaczyc w domku swietego Mikolaja który znajduje sie na Vedze

wiele plotek krazy wokolo soft boots -.-

tak samo jak kolo Bubble krazy plotka ze ma Thunder Hammera ... fajnie tylko ze ona bije swordami -.-

haxxbit 07-04-2004 20:34

@ nawigator
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez don'diego
wymienił też Ninje Del'toro a on nie ma 100lvl :D

A co do tego co one dają to nie uwierze dopułki jakiś polak ich nie będzie miał i się tutaj nie wypowie. :D

Zajac Poziomka 07-04-2004 20:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez haxxbit
A co do tego co one dają to nie uwierze dopułki jakiś polak ich nie będzie miał i się tutaj nie wypowie. :D
Tylko weź pod uwagę to, że mimo wszystko niektórzy Polacy także kłamią :P
Ja uwierzę jeżeli CIP oficjalnie powiedzą jakie własciwości mają te bambosze...

Pozdrawiam.

wys€k 07-04-2004 23:03

Ale z was niewierne tomashe
"Blogoslawieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli"
hehehe

Dan the Automator 09-04-2004 12:02

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez nawigator
Przed update nazywaly sie Boots of vitalaty
terasz nazywaja sie Soft Boots
Poprawka... Boots of Vitality nigdy nie istniały. Na tibia.de ktoś zrobił BARDZO DOBRY fotomontaż, stąd się to wszystko wzięło... Tematu nie zacytuje, bo był on jakieś 6 miesiecy temu...

Taerom 09-04-2004 12:34

Soft Boots leża w chatce mikołaja i na teście podobno wypadają z Jina beczny tekst ze orc warlord je ma (warlord sworda tez ma ow, a demon mls lol) ciekaw jestem jakie 2 osoby je mają NIKT ICH NIEMA!!!! tak samo wątpie w plotki ze bubble ma blessed shield i dsl

Gonuho 09-04-2004 13:11

ja tam sie nie znam na tym :D ale i tak cos powiem:P muj kolega powiedzial tak '' Kuba!!! slyszales o tych nowych butach?? nawywaja sie boots of water i dzieki nim mozesz chodzic po wodzie!!!''
wysmialem go no i tera mam limko:P

Kuba of the Miczu-palladyn 13lvl(i rosnie bardzo szybko wczoraj 2 weszly) mlvl 6(1 wczoraj) skille (cienkie) 46/31
oczywiscie na Valorii

Lord Tomekk 09-04-2004 15:57

SOFT BOOST SĄ!!!

JA MAM DOWÓD!
Są Soft Boots!!!!!!!!
Mam screen z nimi - pisze: You see a Soft Boots.
Niestety są one w domku mikołaja, więc nic niemogłem zobaczyć :(
Niech ktoś mi powie, jak się daje zdjęcia na forum, bo ja nieumiem.
Ja nie kłamie! Serio, możecie do mnie przyjechać do domu :)) i zobaczyć.

Ithelios 09-04-2004 16:58

K
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lord Tomekk
JA MAM DOWÓD!
Są Soft Boots!!!!!!!!
Mam screen z nimi - pisze: You see a Soft Boots.
Niestety są one w domku mikołaja, więc nic niemogłem zobaczyć :(
Niech ktoś mi powie, jak się daje zdjęcia na forum, bo ja nieumiem.
Ja nie kłamie! Serio, możecie do mnie przyjechać do domu :)) i zobaczyć.
Stary odkryłeś Ameryke!! :D Każdy wie że soft boots istnieją i leżą sobie w domku świętego mikołaja,niestety ich właściwości są nieznane bo żaden gracz nie udowodnił ich posiadania.

zdziwiony 12-04-2004 22:06

I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie.

W tym pudelku jest Teady Bear (Pluszowy Mis). Widzialem ssy z tego qestu i jeden koles wziol ten prezencik.

Master Mazi 13-04-2004 11:35

Heh i mozecie sie kłucić ;] bo to i to prawdopodobnie wyglada tak samo ;) tak jak np. Magic hat i Hat of Mage czy jakos tak albo shieldy Shield of Honour i Unholy Shield albo Batter Hammer i Giant Smiths Hammer ;) Soft botsy raczej chyba bo takie mozna zoabczyc w domku mikołaja a bots of vitality hmmm widział je ktos ??

Kicia 13-04-2004 19:22

Soft boots nic nie dają.
Nie wypadają z orka warlorda i niczego nie regenerują. Czy ktoś z was w ogóle je widział u kogoś z graczy? Może nosił?
Ma je Mulf na Antice i prezentował screena na tibia.de. Te buty nie charakteryzują się niczym specjalnym. To po prostu miękkie wygodne buciki - jak wskazuje nazwa "soft boots" :P.

Wufei 23-04-2004 16:50

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez zdziwiony
I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie.

W tym pudelku jest Teady Bear (Pluszowy Mis). Widzialem ssy z tego qestu i jeden koles wziol ten prezencik.

i wiesz że chyba masz racje no bo jak diego del'toro dal ss na tibie.de i pisało you see a present box it weights 12 oz. a sam box waży 6 oz. a wiec co moze ważyc druugie 6oz. 8)
a tak poza tym to sie nieopłacało wybierać present box przecież kiedyś można mieć farta i jako 1 zagadać do siętego mikołaja (1 osobie co doniego zagada daje teddy bear jak zapewne wiecie :D )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50.