![]() |
Czy to Boots of Vitality ???
Mam pytanie. Czy buty które są niepodpisane to mogą być Boots of Vitality ??
Kolega mi mówil, że to waśnie one i tylko 2 osoby w calej tibii je mają. prosibym o odpowiedź |
Hmm.... Może chodzi o Soft Boots. Są plotki że regenerują one hp i mane jakby się cały czas żarcie jadło...
|
Nie ma na to dowodow, najlepiej zrobisz jak sam sprawdzisz, polujac na orki warlordy, bo wlasnie z nich wypadaja soft bootsy. ;)
|
Pewnie chodzi ci o Soft Boots
(są koloru niebieskiego i takie jak Boots of Haste) Też dają szybkość ,ale o 2x szybszą niż BoH'y. |
Soft boot's o ile mi wiadomo daja szybsza regeneracje zycia + many
|
Wszystko to plotki, i tyle....
ja wyznaje starą zasadę.... Zobaczę ---> Uwierzę PS: Jak buty które prawdopodbnie nie istnieją, mogą mieć nazwe? (lol) |
nie no skonczcie juz z tymi legendami. troche mnie to smieszy ale ile mozna.
soft bootsy sa 2x szybsze od BOH-ow, regeneruja zycie i mane .....i co jeszcze moze 20 armoru daja i strzelaja z sd na zawolanie. nikt z was ich nie widzial a sie udziela jakby mial ich kilka par. |
Od BoHów raczej szybsze nie są, ale przyśpieszają regenerację życia i many. To już fakt.
|
To nie są Boots of Vitality napewno.
To są na 99% Soft Boots. |
Cytuj:
Te buciki są z questa.(no quest sopling ale powiem, że ten quest jest na daraschi) a skąd wiem bo na amerze mają take buciki. :D (niestety wiadomości z drugiej ręki) |
Cytuj:
|
<no quest spoil dlatego tak glupio napisane>
Kto slyszal o ANNIHILATOR?...no wlasnie Jakie sa nagrody w ANNIHILATOR?...no wlasnie I co jest w tym pudelku?...no wlasnie I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie. Zreszta popytajcie tych, ktorzy wykonali Annihilator(niektorzy to anzywaja death room czy ja wiem mi sie bardziej podoba Annihilator:D)-o ile mi wiadomo(bodajze Dobo podawal link do tematu na tibia.de) jeden z DT wybral to co wybral:P PS.Niektorzy mowai ze pudelko to random item a niektorzy ze to o czym mowimy w tym temacie...Pytajcie DT... PS2.Jestem Czlowiek-Zagadka-ten post mnie samego rozbraja:) |
a ja nadal twierzde: legenda i tyle. jak zobacze ss-a z look-iem na butkach to uwierze.
|
Ja słyszałem, że te Soft Boots dają szybsze chodzenie (ale nie tak bardzo jak BoHy) i regenerują szybciej mane i życia.
|
Dzienki za odpowiedzi na moje pytanie :D.
Ten kolega PODOBNO widzial je na jakimś filmiku z tibi. Oczywiście nie pamięta skond go ściągną :P. Mówil ze przyspieszają 2x szybciej jak BoH-y i regenerują mane i życie jak healing ring (swoją drogą ciekawe jak to wyp[atrzyl na filmiku ). I jeszcze raz thx za odpowiedzi na mój post :)) |
chodzi mu napewno o soft booty maja one wlasciwosci potrafia 2x szybciej chodzic i regeneruja zycie i mane jak bys bez przerwy jadl
po za tym regenerua 2 x szybciej zycie i mane maja je tylko dwie osoby Diego Del'Toro i Ninja Del'Toro widzialem na wlasne oczy film Diego Del'Toro mi podal stronke ale i przy tym shackowal mi konto tam bylo ida po qesta pozniej ida na taka ziwna wyspe wchodza(bylo ich 6 zostalo 2)i tam 6 demonow 4 zginelo pozniej jest skzynia w skrzyni jest (nie magic long sword)magic sword magic plate armor i prezenncik oni wybrali prezent a w prezencie soft booty (jak ktos z nich zabije to moze wpadna bo z zadnych warlord orc nie wypadaja sa tylko dwie pary w calej tibi wiec sie nie oklamumy) |
JEsli mowisz prawde ze w prezencie. Bo ja tylk owidzialem screeny przezentu asle niewiem co wsrodku To po co jest domek mikolaja na VEGA z Soft bootsami ?
|
K****wa nie moge was słuchać.Nosił z was ktoś soft bootsy??!!NIE!!Więc japy!!Wszystko to tylko plotki!!Jak powrzechnie wiadomo Diego to gnida i lubi robić wokół siebie dużo szumu(chyba 5 razy ogłaszał swój hack,a potem pisał na forum Isarskim,że chciał tylko sprawdzić reakcję ludzi-gówniarz zasrany).Nawet nie wiadomo czy naprawdę wybrał present box.A nawet jeśli to prawda to co jest w środku wie tylko ON i może pare zaufanych członków Del'Toro.Nawet jeśli ktokolwiek z DT by ujawnił zawartość boxa to istnieje 80% szans że to informacje fałszywe i podane tylko w celu zrobienia afery.
|
Wariat
Cytuj:
Ludzik nie opowiadaj tu glupot. Po 1 (jak twierdzisz że te buty są właśnie z tego questa) to jak je może mieć Ninja del'toro skoro on nie ma 100lvl CO GENIUSZU Po 2 chodzi ci o anichilator quest a tam może na raz wejść 4 osoby więc nie 6. OK TU JEST LINK DO SS Z ANIHILATOR QUEST BY DEL'TORO Po 3 Diego nikomu nie powiedział co było w prezencie nawet swojej gildi. Podał jedynie ile ważył prezent (11.5 oz)pusty prezent waży 6.0 oz Po 4 Miałeś te buty na sobie wiesz na pewno, że przyśpieszają mane i życie + Speed( nie sądze żeby Diego dał ci je nałożyć Jeżeli wogule je ma) Po 5 Zanim co kolwiek napiszesz dowiedz się na 100% jak coś wygląda(akurat ten quest) bo piszesz same bzdury. Po 6 Skąd wiesz że są tylko 2 pary skoro tego questa wykonało kilka światów i też brali prezenty!!! Questy na innych światach: - Antica - Antica 2 - Danubia - Secura - Libera Z góry sry za błędy ale ten człowiek doprowadził mnie da takiego śmiechu, że nie byłem w stanie nic robić przez 10 sec :D |
Re UP
ekhem mu chodzilo o : DIEGO DEL TORO -- fakt to gnida soft boots daja : Szybsze chodzenie i renegeracje hp soft boots nie daja : renengeracji many !!!!! pomyslcie gdyby taki sorc dorwal te buty byl by chyba nie zniszczalny -.- jest wiele plotek o sotft bootsach Przed update nazywaly sie Boots of vitalaty terasz nazywaja sie Soft Boots z tego co wiem nie daja zadnego arma mozna je zobaczyc w domku swietego Mikolaja który znajduje sie na Vedze wiele plotek krazy wokolo soft boots -.- tak samo jak kolo Bubble krazy plotka ze ma Thunder Hammera ... fajnie tylko ze ona bije swordami -.- |
@ nawigator
Cytuj:
A co do tego co one dają to nie uwierze dopułki jakiś polak ich nie będzie miał i się tutaj nie wypowie. :D |
Cytuj:
Ja uwierzę jeżeli CIP oficjalnie powiedzą jakie własciwości mają te bambosze... Pozdrawiam. |
Ale z was niewierne tomashe
"Blogoslawieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli" hehehe |
Cytuj:
|
Soft Boots leża w chatce mikołaja i na teście podobno wypadają z Jina beczny tekst ze orc warlord je ma (warlord sworda tez ma ow, a demon mls lol) ciekaw jestem jakie 2 osoby je mają NIKT ICH NIEMA!!!! tak samo wątpie w plotki ze bubble ma blessed shield i dsl
|
ja tam sie nie znam na tym :D ale i tak cos powiem:P muj kolega powiedzial tak '' Kuba!!! slyszales o tych nowych butach?? nawywaja sie boots of water i dzieki nim mozesz chodzic po wodzie!!!''
wysmialem go no i tera mam limko:P Kuba of the Miczu-palladyn 13lvl(i rosnie bardzo szybko wczoraj 2 weszly) mlvl 6(1 wczoraj) skille (cienkie) 46/31 oczywiscie na Valorii |
SOFT BOOST SĄ!!!
JA MAM DOWÓD!
Są Soft Boots!!!!!!!! Mam screen z nimi - pisze: You see a Soft Boots. Niestety są one w domku mikołaja, więc nic niemogłem zobaczyć :( Niech ktoś mi powie, jak się daje zdjęcia na forum, bo ja nieumiem. Ja nie kłamie! Serio, możecie do mnie przyjechać do domu :)) i zobaczyć. |
K
Cytuj:
|
Kto slyszal o ANNIHILATOR?...no wlasnie
Jakie sa nagrody w ANNIHILATOR?...no wlasnie I co jest w tym pudelku?...no wlasnie I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie. W tym pudelku jest Teady Bear (Pluszowy Mis). Widzialem ssy z tego qestu i jeden koles wziol ten prezencik. |
Heh i mozecie sie kłucić ;] bo to i to prawdopodobnie wyglada tak samo ;) tak jak np. Magic hat i Hat of Mage czy jakos tak albo shieldy Shield of Honour i Unholy Shield albo Batter Hammer i Giant Smiths Hammer ;) Soft botsy raczej chyba bo takie mozna zoabczyc w domku mikołaja a bots of vitality hmmm widział je ktos ??
|
Soft boots nic nie dają.
Nie wypadają z orka warlorda i niczego nie regenerują. Czy ktoś z was w ogóle je widział u kogoś z graczy? Może nosił? Ma je Mulf na Antice i prezentował screena na tibia.de. Te buty nie charakteryzują się niczym specjalnym. To po prostu miękkie wygodne buciki - jak wskazuje nazwa "soft boots" :P. |
Cytuj:
i wiesz że chyba masz racje no bo jak diego del'toro dal ss na tibie.de i pisało you see a present box it weights 12 oz. a sam box waży 6 oz. a wiec co moze ważyc druugie 6oz. 8) a tak poza tym to sie nieopłacało wybierać present box przecież kiedyś można mieć farta i jako 1 zagadać do siętego mikołaja (1 osobie co doniego zagada daje teddy bear jak zapewne wiecie :D ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |