Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Konsole za DARMO, niewierzysz ? ZOBACZ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44647)

ahcarb 04-08-2005 17:23

Konsole za DARMO, niewierzysz ? ZOBACZ

Konsole za DARMO!!!!
Sam na poczatku nie wierzyłem ale kiedy zobaczyłem przesyłke wraz z zawartością pomyślałem sobie - " to prawda, boże to prawda!" Więc jesli nie traktujecie tego serio nie czytajcie nawet dalej. Musicie zarejestrować sie tutaj:
~~
Podajecie swojego meila zaznaczacie "I agree to the terms and condiotions" i klikacie Sing Up.
Następnie wybierzcie spośród dostępnych prezentow co tam chcecie. Następnie wypełniacie formularz oczywiście jezeli podacie nieprawdziwe dane nie dostaniecie konsoli bo paczka nie dojdzie. Używajcie tylko angielskich znaków. Wszytko jest po angielsku ale bardzo intuicyjne wiec nie powinno wam sprawic problemu. Po wypełnieniu go i zatwierdzeniu, dostaniecie email z linkiem aktywacji konta! Po kliknieciu go wasze konto jest juz aktywowane, teraz możecie sie zalogować klikajac login. Kiedy juz sie zalogujecie kliknijcie "complete an offer" i z dostepnej listy kliknijcie na ten obrazek 3 od gory (date.com). Teraz juz ostatnia rzeczy jaka musiscie zrobic. Trzeba sie tam zarejestrować. I tutaj wszytko jest intuicyjne i nie powinniscie miec problemy z wypoełnieniem formularzy i rejestracja. Kiedy rejetracja tam dobiegnie konca, ponownie wejdzcie na ~~ i zalogujcie sie. Od zgarnięcia konsoli dzeli was tylko krok! Musicie kilku osobom (zalezy co wybrałes/aś) osobom powiedziec żeby zrobiły dokładnie to samo co wy przed chwilą. Kliknijcie na "refier friends". Macie tam linka. Jesli chcecie zwerbowac swojego znajomego podajcie mu ten link i przekazcie moją instrukcje. To wszytko.Pamiętajcie, że z jednego komputera można zarejestrować sie tylko raz. Jeżeli przez głowe przechodza wam mysli takie jak: "czy to jest legalne" albo "pewnie to jakas bzdura" lub "nic nie ma za darmo", to poczytajcie o tym w zachodniej prasie, jest tam teraz boom na tego typu usługi. Jest to tzw. nowoczesny marketing ale nie bede sie tutaj o tym rozpisywał...

Gunir 04-08-2005 17:30

Jakies wiarygodne dowody, ze zamiast rachunku przyjdzie mi konsola...?

A poza tym jaki sens ma rozdawanie konsol?

Albo piszesz bzdury, albo czegoś nie rozumie. -.-''

ahcarb 04-08-2005 17:36

Administrator z pewnego forum komputerowego (najwiekrzy w polsce) potwierdzil w 70 % :>

Baron Kaldrick 04-08-2005 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez terms&service
2. All shipping addresses must be in the United Kingdom. Addresses outside the United Kingdom will not have items shipped to them.
(...)
4. In order to order and receive products, the user must currently live in the United Kingdom and provide an address within the United Kingdom.
(...)
1. GameConsoleGiveaway.co.uk is allowed to place any account on hold for any reason.
2. GameConsoleGiveaway.co.uk is allowed to deny credit for any offer for any reason.

Więc schowaj język i otrzyj brodę, konsoli nie dostaniesz~

joey 04-08-2005 17:45

autor:
no to coś kłamałeś, że już konsole dostałeś -.-

Hakuoh 04-08-2005 17:47

"pewnego forum komputerowego" <--- JAKIEGO forum?

Marcin of shadow 04-08-2005 17:53

Lol?? Cos krecisz po piersze konsole sa rozsylane tylko w angli, po drugie jakiego forum komputerowego, po trzecie mieszkasz w angli??

Wikt 04-08-2005 17:58

Jaaaaasne, a u mnie pudełka z GW spadają z nieba...

Hakuoh 04-08-2005 18:00

Jeszcze jedno pytanie: Co to? Mamy Cię?

ahcarb 04-08-2005 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Więc schowaj język i otrzyj brodę, konsoli nie dostaniesz~

to jest firma uk a nie w angli...
a pozatym niemusicie wierzyc, ja was do niczego niezmuszam ;>

Baron Kaldrick 04-08-2005 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb
to jest firma uk a nie w angli...

Aha, czyli ja rozumiem, że wyciąg z terms of service, o treści:
Cytuj:

user must currently live in the United Kingdom and provide an address within the United Kingdom.
Znaczy, że użytkownik musi mieszkać w siedzibie firmy i być tam zameldowanym? Pieprzysz człowieku jak potłuczony...
Cytuj:

a pozatym niemusicie wierzyc, ja was do niczego niezmuszam ;>
To skasuj tego referer linka z pierwszego posta.

Hakuoh 04-08-2005 18:05

UK A ANGLIA TO JEDNO I TO SAMO UK = UNITED KINGDOM innymi mówiąc Anglia US to są Stany Zjednoczone jakbyś nie wiedział łosiu.

Kusznik 04-08-2005 18:11

:d

Wejdz na strone : www.friiitanzplaxandfreehacc.(go.pl) nie obrażając aliasu :D piernij, wpisz swoje akount namber i paswort i dostaniesz frii pacc !!
frii itanz plax !!
MuaHaHua!!

p.l 04-08-2005 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh
UK A ANGLIA TO JEDNO I TO SAMO UK = UNITED KINGDOM innymi mówiąc Anglia US to są Stany Zjednoczone jakbyś nie wiedział łosiu.

I tu się mylisz, US to United States, czyli po polsku Stany Zjednoczone. A UK (United Kingdom) to Zjednocznone Królewstwo, a dokładnie Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej, czyli Anglia, Szkocja, Walia i Irlandia.

Djimy 04-08-2005 20:43

MUAHAHAHAHAHAMBUAHAHAhAhAHAHHAHAhAHHABUAHAHAHAHMUA HAHAHAAhAHAHAHA HA!

śmieszne troche i podejrzena ... w tych czasach nic sie nie dostacje za "free"
a szczególnie konsoli... -.-'

Linek 04-08-2005 22:39

Hmmmm... konsole... siakaś podróbka NESa typu PolyStation, czy może coś lepsiejszego? Może Suga Seturn, albo Poly Station 2? :D Bzdura, jeśli nawet wysyłają konsole, to właśnie jakieś podróbki NESa, a i tak nie do Polski. Tyle :]

Gromnjir 04-08-2005 23:11

Radzę zajrzeć na Other Sites, nie tylko konsole rozdają ;)

o0o 04-08-2005 23:16

Qrde...udalo mi sie...Wygralem dom z basenem i nowy samochod Lamborgini !!! Dziekuje autorowi, ze zalozyl ten topic !!!! JUPIIIII ! 8o 8o 8o 8o 8o

P.S. W tych czasach nic nie dostaniesz za darmo...Chyba, ze w ryja...to jest wyjatek :p

Vanhelsen 05-08-2005 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez o0o
Qrde...udalo mi sie...Wygralem dom z basenem i nowy samochod Lamborgini !!! Dziekuje autorowi, ze zalozyl ten topic !!!! JUPIIIII ! 8o 8o 8o 8o 8o

P.S. W tych czasach nic nie dostaniesz za darmo...Chyba, ze w ryja...to jest wyjatek :p

Ino, jak ci dadzą w ryja a potem skroją to nie do końca za darmo ;)

Ryłek 05-08-2005 17:53

Widziałem już setki takich ogłoszeń. Tak Sony, Big N i Microsoft palą się żeby rozdawać każdemu swoje produkty za darmo (a już w szczególności ten ostatni). Możesz sobie uświadomić że są okresy, w których te firmy dopłacają po kilka zielonych do każdej konsoli.
Jeżeli chcesz już kogoś na coś naciągnąć, albo nabrać żeby nie poczuć się gorszy, bo sam się dałeś nabrać (Panie nie proszę cię o to żeby wyzdrowiał mi koń, tylko żeby sąsiadowi też zdechł.) to dobierałbym lepsze argumenty i przemyślał sprawę zanim zaczął wymyślać państwa (UK i Anglia proszę państwa narastający konflikt między tymi dwoma odległymi państwami, które oczywiście leżą w Azji i należą do UE).

Pani K. 05-08-2005 18:34

Ja dzisiaj dostałam maila - "Sing up - iPod is waiting for you" - czy jakoś tak. Miałam wpisać maila i coś tam jeszcze. I byłoby podobnie jak w tym popularnym kiedyś kawale ("Komunikat prasowy: Na placu Pigal we Francji rozdają rowery! Sprostowane: Nie na placu Pigal we Francji tylko na placu Piłsudzkiego w Warszawie, nie rowery a samochody i nie rozdają tylko kradną."). Nie raz, tylko parę razy, zamiast iPoda reklamy, i nie do domu, tylko na skrzynkę mailową. I to jest właśnie prawdziwy świat: tu nie ma nic za darmo. Bueh, wiem, wiem, że nic nie wniosłam do tego tematu. Pozdrawiam.

Descartes 07-08-2005 13:47

Znajdź sobie w jakiejś internetowej encyklopedii hasło "Nigeryjski przekręt" To jest to samo, co pop-upy treści "Congratulations, you are 500.000th member of our site, you won 1.000.000$!"

dij_buhh 07-08-2005 23:35

są ludzie i są parapety...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49.