![]() |
Sztrzelanka
Własnie kumpel założył se neta na wakacje i chcemy wykorzzystać to grając przez neta w jakos strzelane!i tak myśle ze wy użytkownicy forum powniście żnać za***isto strzelanke !
|
ja osobiscie nie przepadam za strzelankami ale kumplae graja w counter strike <czy jakos tak>
|
no ale counter strike jest podobno po***ane z instalacjo i nie chce nawet se tego scigniać !dajcie inne przykłady ! :evul:
|
o.O smierdzisz ? cs jest po*ebany ? to najlepsza strzelanka na swiecie a instalacja nie jest trudna jak sie mysli :)
americas army moze byc i gunz online...albo cs 2D i soldat |
to daj mi linka do najnowszej werjsi i steama !
|
a masz oryginalnego cd keya?
|
Gunz online ci polecam.
|
Wolfenstein: Enemy Territory, chociaż patrząc na posty, będzie ci za trudno to objąć umysłem.
|
Polecam counterka i enemy teritory. Calkiem ciekawie gra sie tez w jakies bardziej typowe gierki na multiplayerze - tutaj polecam COD, albo juz cos na wieksza arcadowa rozwalke - Red Faction.
Pozwole sobie na mala rade: Jedyna sensowna i naj-zaje*istsza strzelanka jest Air Soft Gun [ASG]. Szkoda czasu na siedzenie przed kompem. Lepiej to przezyc na rl. |
A ja polecam soldat . Sam sie w to zagrywałem. Nowe wersjie sa w deche, a wymagania nie duże. A rzeźnia jest równa. Ale na niektorych serwerach jezeli jestes za dobry to ci wywalali (musze sie pochwalic ze sam niezle wycinam i niestety mnie to spotkało)
|
CoD, SoF, CS
niekoniecznie w tej kolejnosci |
Podajecie sporo gier tylko takie ze ich nie można ścagnoć albo trudno załatwić !Podajcie jakos gre na ścigniećie !
|
Gunz online.Skąd? www.gunzonline.com
|
Chcesz dobrą strzelankę z multi ?Polecam: Medal of Honor:Pacific Assault.Może będe miał "zaszczyt" zagrać z Tobą i wtedy Ci pokazać co myśle o takich osobach jak Ty.
|
Call of Duty z dodatkiem United Offensive, Soldier of Fortune 2 Double Helix, Counter-Strike, Half-Life 2... Wymieniłem tu najlepsze tytuły i aby w nie pograć będziecie musili niestety kupić pełne wersje ze względu na numer seryjny wymagany do gry przez internet (w ogóle to instalacji), mimo iż trzeba za nie dać nie małe pieniądze, to gry są warte swojej ceny.
|
cs 2d, ET (enemy teritory), soldat, ewentualnie CS (już 3 lata temu mi się przejadł :P )
|
Hmm
Jak chcail bys pogarc wstrzelanke to moze bym ci poleci Medla of honor fajnie sie gra albo soldier of fortune tez za***ioza strzelanka
No ale co ty tam wolisz :P .Wybierz co lubisz |
ha w medala nie masz ze mno szans tylko ze najsatrszego !wszytkich jezdziłem !
|
OMG. Polecam Battlefielda 2 ale wymaganie sprzętowe ma wy**biste.
Polecam również Enemy Territory - imo jedna z najlepszych strzelanek online, ale dość trudna na początku. Jej zaletą jest to, że jest 100% free i legalnie można ją pobrać z neta. Ma jakieś 200 MB. Grafika jest niezła, można ostro pocinać. |
Dla mnie jedyny rasowy i niepowtarzalny jest
RTCW:ET czyli chorem: ENEMY TERRITORY Pomimo wieku wciaz dalbym mu ta 10 jaka dostal w CDA. Jakby co to wpisz w www.google.pl Enemy Territory i znajdziesz na pewno. |
jacie et powtazaliscie mi z 20 razy a wybralme mmedala bo juz kiedys w niego ciolem i jeszcz raz zaczyne tylko ze potrzebne mi jest do niego pacz crack i rejestr do werjsi 1.11 jesli kto s ma linki niech da !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |