![]() |
My-Fantasy
Dzisiaj chodza po Necie znalazłem Fajna Gierke Mmorpg przez Przeglądarke: My-Fantasy
Macie linka : http://my-fantasy.net a i jescze 1 jak ktos gra w ta gre to niechc napisze Nick i lv to moze zalozymy jakas druzyne ;] |
ja w to gram niezła gierka
|
gram w tą grę i mam 1 lewel więc możecie mi pomóc?
|
ja gram :matimati 7 lewel
|
... fajna giera , kojaży mi sie z taką starą grą offline , nazywała sie ... Dragon Slayer , chodziło sie smokiem i losowo na różnych polach poza miastem atakował nas potwór i gra była podobna do tego (0 animacji oprócz drgania ekranu przy obrywaniu i drgania celu przy ataku :p ) ...
|
Widze,że mape jest zrobiona z zasobów RPG Makera 2k3 albo 2k :)
Tak ogólnie to spoko gierka,jak nie ma co robić albo się skilluje to można pograć. @edit: Diabelnie wciąga,na dodatek "zmusiła" mnie do wysłania 13 SMS'ów... @edit2: Robimy drużyne ?Mój nick w grze:Gohansan,lvl 18+ |
No no zajefajna ta gierka juz mam 35 lv :D
|
NoNoNO
Cłkiem ładna gra nawet wcaiga uz mam 3 lvl a gram od 30 mn troche sie meczylem na 1 lvl ale coz :P
|
super gierka bede miał co robic podczas traina xD
Moj nick to Dagfen i mam 7 lvl ... Ej dawajcie zrobmy druzyne xD |
:)
Wybaczcie moje błedy wpoprezdnim poscie ale to byloz podniecenie ze taka pikna gierka :P .Ale naprawde zajefajna jest 8o
|
Może zrobimy drużyne ?
|
druzyne? ale z jakich lvli, ja tam mam 53, moge pomoc w expie poczatkujacym...
nick to Kaggain, gadac na pw w mf |
:) Gra jest fajna mam już 6 level polecam ją
|
Nonono. Widze że nie tylko ja gram w tą gierke;P.Gram od 2 dni i mam 15 lvl(wiem wiem słabo;() ale w miedzyczasie gram tez w runescape( powoli rozgryzam jak sie rejestrujexDDDD) Mój nick w MY to Viarus.
|
Jedna z niewielu tekstówek, które są fajne ;). Gram od 2 dni i mam 15lvl. Weźmie mnie ktos do drużyny?:> Mój nick to Buraq :D
|
Właśnie się zarejestrowałem, narazie 5lvl, nick pabloxxl.
Gdzie można znaleść jakieś lepsze EQ? |
lepsze qe mozna znalesc w kolejnych miastach, wystarczy isc drogami
|
/edit/ciach
|
Jak mamy zrobić drużyne to musimy się zgadać...proponuje zebranie w mieście Eternia.Bądzcie w Karczmie w środe o 12:00 to pogadamy :)
|
Ludzie jak mozna expic w druzynie pomagac w lvl jak mozna ?
Acah szukam jednej osoby do gildi 13-+ lvl mniej wiecej thx pozdro ;) |
@Gohan-San:
Będe napewno ;]. Bez drużyny to jakoś tak licho się gra... ;) |
@Caerlionne:
Ja tam wole solo grać,ale taki gang Tibia.pl to jest coś :P |
Ludzie pomoze mi ktos ?? Czy niebardzo :(
Wie ktos jak sie chodzi druzynowo albo jak sie expi druzynowo Pozdro dla graczy z RUBERY |
Tak sobie myśle,że lepiej zrobić zebranie w mieście Devos.Co Wy na to ?
|
Ej Kurcze odpisze mi ktos na moje pytanie ????
Wie ktos jak sie chodzi w druzynie albo jak sie expi w druzynie odpiscie pls |
Myślę, że Devos będzie lepsze... Sam tam jestem :D
|
Cytuj:
Jesli on jest na jakims polu i walczy z potworem i my staniemy na tym samym polu to przyłanczamy sie do bitwy tylko tyle odkryłem ;p Nom Devos bedzie dobre ale ci co maja małe lvl mogą sie tam niedostac... |
Cytuj:
|
juz w to gram jakis, najgorsze jest to , ze im dluzej tym wolniej server chodzi :(
|
THX Gohan san?Ej a moze kturys z was gral w Knight online bo mam problem a na temeacie KNIGHT ONLINE zaden nieodpisuje ;/
|
Ja kiedys grałem... ale straszne lagi miałem więc przestałem na 24 lvl-rze
|
Więc co z tą drużyną Tibia.pl?? Siedze w miescie Oassis i mam 31 lvl:P Mój nick to Viarus!
|
... ja też siedze w oasis mam 40 lvl+ i nazywam sie DRoN ...
|
ej dron żeś mnie zaatakował ja nazywam się matimati siedze w oasis i zbieram kase dla tego drwala
|
Patryczken nieiwme na czym expic ale raczej to trolle waspy bo level tylko 6
|
Ee,no tak.Tibia.pl team..eee,no to tak.Każdy kto się chce przyłączyc to ee,pw do vice lidera (tzn. MNIE) nie do lidera (tzn. do Buraq'a).Przyjmujemy TYLKO od 20 lvl'a.Stacjonujemy w Oasis.No i eee,ten tego,ee co ja tu jeszcze...aa...jak ktoś nie może dotrzeć do Oasis to ja mu pomoge.Niech czeka w takiej wieży...ee,nie pamiętam jak to się nazywa...
No,to to by było na tyle...eee,tylko PW do MNIE ! p.s: I jeszcze jedno eee,ja się NIE JAKĄM ! @edit: A i eee,ten tego,no co to ja miałem...a !Mój nick w My-fantasy to Gohansan... ee,i no ten tego,zgłaszać się szybko bo miejsc jest mało ;) |
Gra jest dosyć ciekawa, ale mogliby dopracowac pare drobiazgów. styl walki jest świetnie zrobiony. Jak zaczołem w to grać to Tibie odstawiłem aż na 3 dni ;D:D:D
Pozdrawiam ;) |
juz 15 lvl :D robie pogrom a albrok?niewiem jak sie to nazywalo attakuje jakiegos 12 lvl a on byl w teamie na 1 polu ! i musialem zabic 2 ale wszscy poszli na ture dzieki mojej syzbkosci :)
EDIT:na jaki kierunek od albrok jest oassis? |
moze i fajna ale ...
moze i fajna ale jak sie bije potworki i wogole ??
|
normalnie spotykasz Potworka i potem włącza się tryb walki i koniec ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |