![]() |
Pierwszy Polak z poziomem 200!
Dnia 7 sierpnia 2005 około godziny 19:00 nastała historyczna chwila...
Oto Polscy Tibiarze doczekali sie pierwszego rodaka z 200 poziomem! Seromontis - Elite Knight z Hiberny rzutem na taśme wyprzedził Wurzel'a z Anticy i jako 5 osoba w dziejach Tibii osiągnął 200 poziom! Seromontis udzielił tibia.pl krótkiego wywiadu :) Dr. Omader: Jak się czujesz jako pierwszy Polak, który zdobył 200 poziom w Tibii? Seromontis: Nie myślę w ten sposób jeszcze daleko droga do tego, co chcę tu zrobić ^^ Dr. Omader: Czyli masz jeszcze jakiś cel w Tibii poza osiągnięciem tego 200 poziomu, cóż to takiego? Seromontis: Magic level 10, skille ;] i level 250 Dr. Omader: Ile zajęło Ci osiągniecie tego poziomu? Seromontis: To moja 1 postać w Tibii, zajęło mi to około 17 miesięcy Dr. Omader: Bardzo imponujący wynik jak na pierwsza postać i osiągnięcie tego wszystkiego w tylko 17 miesięcy. Wielu Tibijczyków zastanawia się "Jak on to zrobil?". Gdzie kryje się klucz do sukcesu i tak wysokiego poziomu? Seromontis: Przede wszystkim czas no i zawzięcie + wytrwałość ;] Seromontis: Wszystko to posiadam ^^ Dr. Omader: Gdzie zdobywasz najwięcej doświadczenia? Seromontis: Demonia-Wrls Dr. Omader: Mówisz, ze taki poziom wymaga czasu, wiec pewnie Twoje życie prywatne trochę na tym cierpi. Czy może potrafisz znaleźć granice miedzy światem cyfrowym, a prawdziwym? Seromontis: No cierpi ale nie narzekam na moje życie towarzyskie ;] Dr. Omader: Jeśli już jesteśmy przy życiu prywatnym, to ile masz lat i co aktualnie robisz poza Tibią? Seromontis: 24 latek, i zajmuje się muzyka to moja 2 pasja ;] Dr. Omader: Jakiego gatunku muzyką? ;) Seromontis: psychodelic goa trance , hard techno-schranz Dr. Omader: Masz dziewczynę? ;) Seromontis: Tymczasowo nie Dr. Omader: Znasz może pozostałych Tibijczyków, którzy zdobyli 200 poziom? Co o nich myślisz? Seromontis: Znam ich tylko ze stronek tzn. ich levelki , nigdy z nimi nie rozmawiałem nie miałem okazji ani przyjemności wiec nie mogę nic powiedzieć. Dr. Omader: Co myślisz o Polakach grających w Tibie (zarówno tych nisko poziomowych jak tych bardziej znanych wysoko poziomowych)? Seromontis: Mam parę pamiętliwych sytuacji z poznania, co niektórych Polaków (dobre i złe) tutaj nie chciałbym kończyć, ale znam Polaków i co niektórzy z nich są moimi przyjaciółmi zarówno nisko jak i wysoko poziomowi. Dr. Omader: Zapewne słyszałeś już o Tiquandzie i nowinkach, jakie CipSoft wprowadzi w najbliższym update. Co myślisz o tym wszystkim? Seromontis: Nie mogę się doczekać ^^ Seromontis: W końcu jakieś zmiany, najbardziej liczę na nowe outfity ;] Dr. Omader: nie będzie nowych outfitów ;) Seromontis: :( Dr. Omader: Czy chciałbyś cos przekazać reszcie polskich Tibijczyków? Seromontis: 3mcie się ramy to się..... ;] Ale tak szczerze, jeśli cos chce się osiągnąć to z rozwaga a przede wszystkim dobrze się przy tym bawić ^^ Z niecierpliwością oczekujemy następnego rodaka, który osiągnie ten jakże wysoki poziom :) |
Gratulacje,
Cwaniaczek ma Sova i Tedy Bear-a 8o |
Tak, z jego zapałem i mentalnoscią jestem pewien ze bedzie najwiekszym lvlem niema sie czego bac :D
22:57 Seromontis: znasz dr. omadera 22:57 Seromontis: on jest z tibia pl? 22:57 Mienio: tak lol :F |
Gzzzzzzzzzzz!
prawie taki jak ja..<joke>
krotko mowiac: pg |
Gratz
:cup:
Super! Polacy w końcu deczekali sie rodaka - super high lvl. |
:)
Nice, nice :)
Gratulacje |
Gratulacje dla pana z Trojmiasta! Mozna wiedziec z ktorego dokładnie miasta? :-)
|
24 lat ma ? myslalem ze z 18 ;]
gratulacje teraz polska bedzie zaliczana(prawie)do tych co maja pochwalke z swojego narodu gratz ! gratz i jeszcze raz gratz! |
Gratz ;D
Gratulacje dla tego pana ^^
To jest najlepszy Polak (skille, level) GZ!! :) |
a ja bez chwalenia niestety :P Ja rozumiem ze ktoś jest pg, ale zeby o prawie 50lv wyprzedzić czołówke servera to albo on nie ma rl życia ( a mówi ze nie narzeka) albo sharuje,cheatuje etc. bo inaczej tego się nie da zrobić sorry cię bardzo :]
|
Gz , a jakie rare itemy w chacie ma ;o
|
Oczywiscie na poczatek wielki GRATULACJE dla Seromontisa! Jestem bardzo z niego dumny! Na jego barkach spoczywa teraz ciezar statusu polakow w Tibii. Trzeba sobie uswiadomic ze polacy sa w pierwszej 5 najlepszych w Tibii!!!!! To jest bardzo wielki zaszczyt! Teraz czekac tylko a zaraz Seromontis bedzie 3 naj, potem 2 az wkoncu 1 i Polska bedzie najlepsza w Tibii! To byloby moim marzeniem zeby byl najlepszy! OK nie przedluzajac, nadal nie moge wyjsc z podziwu dla niego i zycze mu tego 10 mlvl i nawet 300 lvl! GRATZ oby tak dalej Seromontis!
|
~~~~Congratulations~~~~
Gratulacje...mam nadzieję że to nie koniec Twojej "kariery"...
Z niecierpliwością czekam na 210lvl .... _____________________ !Hail Guardia! |
nasz ziom
kurcze to nasz ziom, to jest spoko koles i wielkie gratz dla niego ciezko pracowal na ten lvl i czekamy na next lvl'e
|
gratz!!! Ja tez życze żebys wyexpił nawet 210 lvl i byl w pierwszej 3 tibi!! :D :D :D
|
LOL drom, kiedy ty spisz:P, pamietam, jak jeszcze chyba z prawie miesiac temu wurzel mial 198 lvl, nie wiem co sie z nim stalo, ale jakos ostatnio prawie wogule nie expi chyba, slabe tempo trzyma, naprawde bardzo dawno mial ten 198, pewnie jakby sie zawzial to by zrobil 200 dwa tygodnie temu;)
Wydaje sie sympatyczny ten nasz Polak;), fajnie, ze wkoncu znalazl sie ktos na tyle wytrwaly zeby nabic ten glupi 200 lvl i zmarnowac sobie rok zycia:P |
GZGZGZGZGZ wielkie GZ !!!! :)
|
Yehaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Seromontis RzĄdzi , Codziennie Go Mijam Na Hibernie , Jak Zrobie Knighta To BĘde ChciaŁ ByĆ Taki Jak Seromontis Dawaj Tak Dalej !!!!!!!!!!!!! :) :)
PS : Foxium znoobiłeś się pisząc że sero uzywa cheatów X( zazdroscisz mu zamiast sie cieszyć to nażekasz jak noob X( |
Szczeze gratuluje!!Heh.Niemoge sie doczekac nastempnego polaka na 200 levelu. ;)
|
Jak oni to robią?JA bym w 17 miesięcy nie umiał nabić takiego levelu....Gratulacje Seromontis !!
|
Czy mi się zdaje, czy tam na dsm w iego domku leży teddy bear? (a moze annihilator bear):P
|
Brawo i wielkie GZ
;];] Brawo nie ma co jak tak dalej pojdzie ti jeszcze Bubble wyprzedzisz ;] GZ
GZ GZ GZ GZ!!!! |
Nie no wymiot:D
A wiec na poczatek wielkie gratulacje oczywiscie POLSKA RLZ:D Mam nadzieje ze bedziesz autorytetem do wielu Polakow i ze wszyscy pojda w twoje slady... a i jeszcze jedno to ile ty dziennie expa zarabiales?? POZDRO zycze nastepnych lvl skilli magic lvl itp itd tych wiecie dupereli:D
|
Cytuj:
Benosa of Darkness (polak) ma 104/103. Serek Gratuluje ;] powodzenie dalej |
Wielkie Gratz!!!!
Jesli tak dalej pojdzie to moze bedziemy mieli za rok pierwszego 300 lvl w Tibii :D
Wielkie Gratz dla Seromontisa !! Go go go do 300 lvla :P |
Jednak Polak potrafi ! :D To my Polacy !! Big Gratz :)
|
Ho ho :] Dziwne ze chccialo Mu sie tyle grac :] no ale przedewszystkim GRATULACJE !!
P.S. Moze Cie kiedys dogonie ;> |
CZLOWIEKU WYMIATASZ GRRRRRAAAAATTTTKKIIII OBY TAK DALEJ 8o ;) ;)
|
Doslownie masakra.....
17 miesiecy!! i 200 o_0 ja nie wiem czy w niecale poltora roku 100 bym nabil :> koles dobrze expi :> ziomuś nabija ponad 5mln expa w tydzien (tak wynika z pewnej stronki www.erig.net) Ciesze sie ze mamy w gronie polakow takich graczy :cup: |
No no wielkie gratulacje!!
Niedługo będzie miec sword fighting 103 |
Nic, tylko pogratulowac, nic tak nie cieszy, jak to, ze Polak w koncu jest w gronie najlepszych. To najszybciej zrobiona 200, czy sie myle ?
Gratuluje Ci jeszcze raz, i zycze Ci, zebys dalej odnosil sukcesy, jesli nie takie, to wieksze ;p |
Wielkie gratz :) Gralem kiedys dla hibernii ;P Jednak dla mnie bardziej imponuje taki Darlik ktory na 60 lvl mial skille 102/102
|
Ogólnie mogę tylko pogratulować i zastanawiać się jak on to zrobił w 17 miesięcy (Czyżby rekordzista 8o ).. Jeszcze raz GRATZ SEROMANTIS!!
|
Cytuj:
Nażekasz jak noob - lol? |
tak oczywiście gratulacje za wytrwałość i bycie upartym do granic możliwości, nie ma co wielki wyczyn.
ps. końcówka jest najlepsza, "z niecierpliwością czekamy na następnych polaków" hehe następny to jest już chyba kuwuten ale on ma 151lvl więc troszke poczekamy |
brawo Serek, zycze ci 300 lvla nawet POLSA RLZ!!!!! :cup:
|
Gratulacje!
Wielkie gratulacje!! Nareszcie jest jakiś polak który to zrobił. Jeszcze raz GZ. :cup:
|
200 lvl to bardzo imponujacy wynik, ale mnie tam i tak szkoda by bylo czasu na tibie. A juz na pewno nie PeGowalbym przez 17 miesiecy :P.
|
gz........
oftopic:ale wy dupe mu lizecie .jakis 12 latek napisze:Sero jestes da best a po chiwli na serwie :Jestes mistrzem plz fre items daj mi cos plz prosze napisalem na forum ze jestes the best daj mi cos chociaz demon armor plz=.= |
Wielkie Gratz dla tego Pana, ale jezeli wiekszosc z Was mysli ze jezeli mamy jednego 200lvla to polacy beda szanowani, to sie mylicie .... BR maja duzo hlvli i malo kto ich lubi, na tibia.pl kiedys byla sonda i w noobowaniu polacy sa zaraz po BR, jeden hlvl nie zmieni opini o CALYM narodzie, ale moze zmienic o hlvlach....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |