![]() |
Smuggler - jaja sobie robia?
Smuggler jest jednym z potworow ktore cipsoft ma zamiar wprowadzic w nadchodzacym update. Slowo to z ang. oznacza przemytnik...zirytowal mnie jego outfit (biala bluzka, czerwone spodnie - screen widoczny na stronie glownej www.tibianews.net). Czyzby cos sugerowali? To w koncu niemiecka gra..
|
tak, i masz coś do tego? tak samo papuga krzycząca BR? PL? SWE? może ją zbojkotować?? idź na tory rozbierz sie do naga i protestuj blokując pocią warszawa moskwa, może ci to coś da
|
Jest to mozliwe, ale nie sadze... Jakby chcieli cos innym zaprezentowac, to by go nazwali Polish Smuggler :P
|
jaja se robia tak samo jak bym sie nazwal dwarf z jakims dopiskiem przykladowo dwarf bandyta omg i wszyscy by gadali ze jest nowy potwór :baby:
|
hehehe CD-Action rulez! Smuggler jest wszędzie! <lol>
|
Po prostu czytają CDA xD. Smugg rlz - gościu na poziomie, nikt tego nie zaprzeczy.
Poza tym widząc zachowanie niektórych polaków to zasłużyli sobie i na tą papugę i na tego SMG. Tylko czemu my mamy za nich cierpieć? |
A pozatym czemu akrutat wzieli barwy bialo - czerwone? X(
|
Cytuj:
Pozatym tego juz raczej nikt i nic nie zmieni |
Biało czerwone barwy - Pokazują że w Maroko (Biało-czerwona flaga ;) ) są przemytnicy. A tak na serio , to patriota się znalazł. Ja bym powołał komisję śledczą. Posypią się głowy! Jeśli ktoś może mieć pretensje , to tylko Smuggler z CDA :)
@ Off Topic : CDA & Smuggler RULEZ!!! :cup: |
Cytuj:
|
maroko jest czerwono biale nie bialo czerwone :P ja tam nic do tego nie mam :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Indonezja ma czerwono biale ... X( |
Cytuj:
Monako też ( bo o Monako napewno chodziło Wilkqowi). (Dopiero teraz zobaczyłem że napisał Maroko, a Maroko ma zupełnie inną flagę) |
kurde macie problemy:P
A co do CDA i smuglera to oni rulez, a flaga monako jest odwrotna a indonezja ma taką samą - to ich trzeba pozwać, za to, że ukradli nam flage:P:P |
Mi osobiscie bardziej nie podoba sie to ze Smuggler ma outfic Paccowskiego Knighta.. Sądzę, że ten strój pasowałby bardziej do Wild Warriora, albo BK (dlugie wlosy, miecz u boku..) Bo osobiscie sądze ze obecny wygląd faccowego knighta (stosowany u WW i BK) wygląda załośnie (szczególnie ten hełm bez przyłbicy).
|
omg....następny tema do nabijaia postów -.- to co że ma takie kolory ;/ mogł by też być w czerwono niebieski pasy i mieć białe gwiazdki na koszuli(flaga USA) i moge się założyć że Amerykanie by nie marudzili ^.- a wy problem już robicie....
|
a mnie to wkurza ze bialo czerwone barwy..... co to nasza flaga pomiatac mozna? kij im w ryj... niech sie bawia wlasna flaga jak im sie nudzi
|
omg, to tylko jakies glupie kolorki, a wy zaraz zrobicie flaga gates tutaj :/
|
Sorki. Miałem zaćmienie mózgu. Już zeditowałem - brak flagii. Very sorry :baby:
|
Mam pomysł.
Aby zakończyć to nieporozumienie proponuje na wszystkich Swiatach zebrać wszystkich Polaczków...przebrać się w ciuszki Przemytników i zrobić na nich najazd !! Pokażmy Niemieckim pracownikom firmy CipSoft, że się bardzo pomylili używając kolorów naszej narodowej flagi (sic! - notabene kolory jak każde inne) do "ubrania" stworków o nazwie Smuggler!! Jeżeli już tak bardzo chcą używać jakiś narodowych kolorów (sic!) to powinni bardziej wybrać kolory AquaFresh (kolory Rosji). Co wy na to?? Acha...napiszmy jeszcze petycje do CipSoftu o update updata o zmiane kolorów Przemytników a także o zmiane kolorów Valkiri (pewnie jakaś flaga też ma takie kolory) i innych stworków. Miejmy nadzieję, że dzieki naszej petycji wszystkie potworki dostaną kolor....NIEWIDZIALNY...no i nie bedzie problemu!! Pozdro |
http://img.photobucket.com/albums/v3...on/smugler.jpg
+offit pacc za free +w narodowych kolorach :D Wy widzicie - a ja + :P |
Bosh... Ale płaczecie! Jakby Smuggler ( Pozdro dla niego :p) był ubrany na żółto - niebiesko to Szwedzi by się na pewno nie czepiali. Równie dobrze można się czepiać Indonezyjczyków, Monaikijczyków, Duńczyków i Bóg wie ilu narodowości i osób za wykorzystywanie naszych barw narodówych.
|
a ja powiem coś 'innego'... słaby ten smuggler jest o.0
40 coś expa to to daje i występuje w grupach - okolice PoHu (po drodze do mrocznej katedry - zapraszam ^^) ! |
http://www.matkus.neostrada.pl/tibia...ers/amazon.gif-http://www.jurek.com.pl/flagi/burkina1.gif - Flaga Burkina Faso
http://www.matkus.neostrada.pl/tibia...swamptroll.gif-http://www.jurek.com.pl/flagi/libia001.gif - Flaga Libii BUNT! BUNT! BUNT! |
polskie kolory to ja moge zrozumiec (dla mie to 1+ ze nasza flaga chodzi kolo poh)
ale smuggler ooo niee tego nie moge zrozumiec zeby obrazac nas za czyjes bledy to normalnie nie do pomyslenia!! przemytnik ciegawe czego ? (albo inne znaczenie tego slowa) to obraza naszej moralnosci to nie dopomyslenia (pujde do cipsoftu z bazuka z kumplami i koniec zabawy :D :D :D :D :D :D ) zartow im sie zachcialo nie mugl miec barwy brazowe ? |
LoL proponuje wezwac W11-wydzial sledczy & Rutkowski patrol by przeprowadzili sledztwo w tej sprawie.
A tak na serio - co wam to przeszkadza ze ma bialo-czerwony outfit? Papugi krzycza "PL?BR?SWE?" i co z tego? Jest sie chociaz z czego posmiac -.- |
przegieli
Smugller ma pol barwy powinen byc ze 2 razy lepszy od bk :cup: go poland kill br and swe
|
Ja smugglera z CDA nieluubie :P co kto napisze to on zaraz krytykować musi -.- nawet jak ktoś się o coś pilnie pyta...Stwór jest słaby,a NAWET jeżeli mieli na myśli nasz kraj tworząc tego przeciwnika to ja jestem zadowolony że inne kraje na na spatrzą :) [...] I może nawet nas doceniają? ^.-
|
Skończ waść, wstydu oszczędz... >.>
|
A mi sie outfit smugglera podoba. Patriotyzm(milosc do kraju) nie wyklucza odrobiny krytyki. Czasem trzeba spojrzec prawdzie w oczy, i zamiast usilnie przekoywac innych, ze to co widza jest piekne(a nie jest), po prostu sprawic zeby to bylo piekne(i to wlasnie jest prawdziwy patriotyzm).
|
OMG macie problemy... A jak kilku 10-13lvl n00bów ubiera się na biało-czerwono i krzyczy "Je**ć szFedUF i ByRy!!" to Wam nie przeszkadza? A jeszcze lepiej jak taki jeden z drugim chodzi przez cały czas 50/50 biało czerwony i umiera na cave racie!! Toż to skandal! Przecież to całkowity brak szacunku do flagi narodowej i Polaków!! OMG... Poza tym Smuggler krzyczy po angielsku więc pewnie ma 2 obywatelstwa...
|
Tak...
Smuggler = przemytnik. Dalej, wmawiajcie mi, że ksywka gościa z CDA, była przed słowem w języku angielskim...-.- Ten post był przeznaczony do genialnego autora tematu...-___- |
O ile dobrze pamiętam w jednym numerze CDA Smuggler pisał, że jego ksywa pochodzi od pewnej ... Wódki więc to on zaporzyczył tą nazwę bo o ile sie niemyle ta wódka to wyrób amerykanów :p
|
" Old smuggler whisky " ~~
|
omg razizm sie szerzy xDDD
|
Ale jest jeden plus:
Utevo Res Ina Smuggler ...i śmigamy przez 3:20 w stroju PACCa ;) |
Bedenk - to jest dobre nie pomyślałem zaraz lecę wypróbować ;]
|
Smuggler - przemytnik, jeszcze w polskich barwach to oznacza ze moga sie z nas smiac....
P.S. Prawde mowiac nie czytalem calego tematu wiec nie wiem czy ktos juz to przetlumaczyl |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |