Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na beryli Dt vs GG (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45438)

zygmunt-apollo 10-08-2005 13:33

Wojna na beryli Dt vs GG

moze powiem krotko ogladajcie i komentujcie : )

http://rapidshare.de/files/3824855/B..._whaa.rec.html

Gg to przewaznie polacy wiec powinna ciekawawic was ta wojna

Lord Dreathan 10-08-2005 13:38

HAHAHAH BURN!!!!!!!!!!!!!
Szkoda ze nie moglem sie wtedy lognac to moze bym sobie paru zabil, np. Sampzora?xD
Re do DOWNA'a
Tylko ze jakos 6 gg nie bylo w stanie zabic mnie sorca na 36, wiec nie Pi3d0l mi tu bzur.

Exodus 10-08-2005 13:56

@up Jak dobrze myśle kim ty jesteś to ty prędzej bys siebie zabił.

Wezu Ns 10-08-2005 15:28

oWNED

Liczb osobo w gg - 65~
Liczba osob w Dt - 25~

Punktacja w fragach 30:9 dla DT

Powiem jedno....Owned by del'toro

Lord Dreathan 10-08-2005 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wezu Ns
Liczb osobo w gg - 65~
Liczba osob w Dt - 25~

Punktacja w fragach 30:9 dla DT

Powiem jedno....Owned by del'toro

Nic niemowie ale jak Cipy zapowiedzaily ze Update bedzie o 14, to DT poszlo sie nawalc, 12vs all gg. Jest 14 a tu niema update. Naszych(czyt. DT) padlo 4 a z gg padlo 2.

Exodus 11-08-2005 00:06

@up Mógłbyś podać swój nick na Berylii?

czarny rumcajs 11-08-2005 00:17

Moim zdaniem wojna dopiero sie zaczęla i dwie strony mają szanse wygrać :)
Dzisiaj niespodziewanie Samzpor został zabity to napewno osłodzi zapał Dt do dalszych starć. Nie wiem jak to się dzieje ale GG mają kolosalą różnice ludzi w gildii lecz to nie zmienia faktu ze Dt są napewno najlepsi w taktyce. Jeszcze nie wiem za kim być to się okaże po dalszych starciach ;)

Wezu we are the best guild :p

signed by Lawyer

Lord Dreathan 11-08-2005 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus

Exodus Torque, gdybyś nie kampował tyle w Pz to byś wiedział ;]

Exodus 11-08-2005 13:18

Dużo może być sorców na 36 lvl...

36 lvli nawet nie ma na liście 300 osób w expie

Lord Dreathan 11-08-2005 13:28

Widze ze nie uzywasz calego potencjalu swoich szarych komorek.

Pęknięty jeż 11-08-2005 13:29

omg .... dobra ja juz lepiej nic nie bede pisal
Spoko filmik. :p

Lord Dreathan 11-08-2005 13:33

Po pierwsze jak sie idzie zabic Sorca co ma duzo wyzszy lv od ciebie, to sie uzywa magicznej formuly "utamo vita"[dla tych co niewiedza co to jest odsylam do dzialu "Magia"]
Po drugie to nie Sampzor walnal UE.

czarny rumcajs 11-08-2005 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pęknięty jeż
Eheheh Sampzora to bys chyba dlugo nie pobil bo byś padł od ue które było na dobitke.

Widziałeś może żeby Sampzor kogos bił i nawalał z ue chyba nie. Co do filmiku dużo fragów w krótkim czasie ;)

Lindlay 11-08-2005 15:16

Polak die, Polak cry tralalala~ hail Althunus ;P!

patrikozzz 11-08-2005 17:36

Afff :P Del'Toro są mistrzowscy w PvP - to im trzeba przyznać :) Gdyby Sampzorowi pomogło kilka osób z gildii Uh'ajac go i zjeżdżając manę temu sorcowi, DT by przegrało :)

Wezu Ns 11-08-2005 17:40

;-)

@up , moze i prawda ,ale GG nie potrafia sie bic i juz...noobowskie pvp , jedyne co potrafia to dosc szybko nabijac lvle...

@Lord Dreathan - All gg na 12 osob z dt i ledwo co udalo im sie zabic te 4 osoby...Nooby ;-)

Siergiey 11-08-2005 17:46

Cytuj:

Sir Dreathan ^.-

Telupeje 11-08-2005 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Polak die, Polak cry tralalala~ hail Althunus ;P!

Nie obrarzaj Polakuf! Bo bencie peka w realu!!!!!!!! Wpie.rdol dostaniesz!!!:<< Polaki ciem dorwom!

BTW. Czemu mi sie podlizujesz?! Liczysz na fri itemy na arcani?xD

Jacko 12-08-2005 09:08

Podobnie bylo jak bilismy excaila, liitha i jeszcze ze 2 osoby a nas bylo kilka razy wiecej. I co ? Wtopilismy ; d !

Telupeje 13-08-2005 02:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacko
Podobnie bylo jak bilismy excaila, liitha i jeszcze ze 2 osoby a nas bylo kilka razy wiecej. I co ? Wtopilismy ; d !

PvP Sux?xDDDDD
OMFGxDDDD

Elex 13-08-2005 09:54

Beryliaaaaaaa rox!!!!! :D

Sorcers of titania 13-08-2005 10:07

ja tam wiem swoje , sampzor mowil mi ze chce zaatakowac z zaskoczenia wiec wszystko jeszcze moze sie zdarzyc ;-) ale i tak DT wygra ;p

Skejcik 13-08-2005 13:22

@up
No nie wiem GG sie wkurzyli i napewno wezmą odwet za Tedrusa i Sampzora więc będzie O.S.T.R.-o

Telupeje 13-08-2005 13:47

Tez sie wkurzylem; (((!

Exodus 13-08-2005 15:39

Narandell padl :) taki mały odwet

Telupeje 13-08-2005 15:47

Widze, ze sie tera all polaczki spuszczaja bo Narandell mial kicka.; p Przyznac sie! Ktory zwalil konia jak to zobaczyl!!!

Majok 13-08-2005 20:49

taka jest prawda polak cry polak die niestety ;p polowa polakow gra na pvp tylko poto zeby wolac protektora jak ktos sie wku.rwi i za***ie za to ze zamocno pyszczyl do niego;p
polacy=duza liczebnosc,pvp sux
dt=pvp rox,mala liczebnosc bardzo dobra organizacja.

Exodus 13-08-2005 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Widze, ze sie tera all polaczki spuszczaja bo Narandell mial kicka.; p Przyznac sie! Ktory zwalil konia jak to zobaczyl!!!

On wypowiedział sie na forum ze to był głupi dead a nie kick >.<
Po drugie a jak Sampzor padł to Dt podniecało sie tym przez dłuzszy czas.
"Polak cry , polak die"(wiem że opisujesz akurat siebie ,ale to już twój problem ) jest juz nudne...

@Majok
Zwróć uwage że del'toro bardzo dużo osób pomaga i jak te giną to jakoś nie są wliczane do listy z fragami. a np. taki Samaroon 60 pally został wliczony , a z wojną nie ma nic wspólnego , padł 2x na Excailu ponieważ miał hacka..

Trzeba przyznac ze większość del'toro ma dobre pvp a ludzie z GG nie mają doświadczenia w wojnach (niektórzy).Ale często są sytuacje kiedy szanse były wyrównane (chodzi mi o liczbe graczy online z obydwu gildii) a Del'toro odmawiało otwartej bitwy i dalej boi się normalnej wojny.

Lesio Kiler 13-08-2005 23:17

widze ze tera inni sie zmagaja z Del'toro:P moim zdaniem Berylia jest juz przegrana :P jest to swiat dla Dt :D wiem cos o tym :p jezeli gildia sie nie zgra to moze szukac new swiata :P

Masakrator_100 13-08-2005 23:24

rapidshare

Ludziki pomużcie nie chca mi dzialac filmy robione w rapidshare daje free czekam i nie wyskakuje mi ile sekund mam czekac tylko takie cos

This file has been downloaded 1123 times already. :/ o co chodzi :(

Telupeje 14-08-2005 00:17

Cytuj:

On wypowiedział sie na forum ze to był głupi dead a nie kick >.<

Racja. Dawno nie czytalem forum, moj blad; p. Co nie zmienia faktu ze sie tym podniecacie: ).

Cytuj:

"Polak cry , polak die"(wiem że opisujesz akurat siebie ,ale to już twój problem ) jest juz nudne...

TA! Bo Lindlay to taki NooBek ktory po zgonie placze: { poor lind;[

Btw:Opowiedzcie jak to jest wyzywac mnie pod dp w Ab; ) Lamy, zabic mnie nie umiecie to bedziecie mnie wyzywac; )? Okej. Tylko sie przy tym nie spusccie bo potem na mnie bedziexD.
Cya.

Exodus 14-08-2005 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Racja. Dawno nie czytalem forum, moj blad; p. Co nie zmienia faktu ze sie tym podniecacie: ).

TA! Bo Lindlay to taki NooBek ktory po zgonie placze: { poor lind;[

Btw:Opowiedzcie jak to jest wyzywac mnie pod dp w Ab; ) Lamy, zabic mnie nie umiecie to bedziecie mnie wyzywac; )? Okej. Tylko sie przy tym nie spusccie bo potem na mnie bedziexD.
Cya.

Ja się nie podniecam tym że Narandell padł bo jeszcze wiele osób padnie, ja pewnie też :p

Powiedz mi czy ja cię kiedyś wyzywałem ? Nie przypominam sobie żebym wyzywał jakiegoś gracza Del'toro (Nie licząc Tusiek Murderer ,z niego się śmieje cała Berylia)

kto to Lindlay?

Telupeje 14-08-2005 00:32

Cytuj:

Powiedz mi czy ja cię kiedyś wyzywałem ? Nie przypominam sobie żebym wyzywał jakiegoś gracza Del'toro (Nie licząc Tusiek Murderer ,z niego się śmieje cała Berylia)

kto to Lindlay?

To nie bylo akurat do ciebie;p Wiem kto mnie jechal pod dp i wymyslal mi jakies ksywy chu.jowexD

Myslalem ze Polacy na Beryli sa madrzejsi od tych bucow z Aldory ale sie zawiodlem;<

A Lindlay to LindlayxDDDDD
Wpisz na tibia.com to bedziesz mial odpowiedz; p

Exodus 14-08-2005 00:45

Zawsze jeast tak że pewna grupa Polakow pracuje na zły wizerunek wszytskich. Tak dodam że tworzenie tej gildii "Meny polend broderhoot" jest można powiedzieć "rasistowskim" zachowaniem.Gracze z innych krajów udają Polakow aby zrobic z nich jeszcze wiekszych noobow niz jest naprawde...

Jak wiadomo tą gildie stworzono z inicjatywy del'toro chociaz pewnie to ich noob chary w niej są :/ Tak samo zachowanie Excaila w stosunku do Polakow jest niestosowne tak jak i calej gildii w tym innych Polakow ktorzy sie smieja ze swoich rodakow. To ze sa w Dt wcale nie znaczy ze sa innymi Polakami niz ci z GG.
@co do aldory
tam wogóle jest dziwna sytacja jest coś w stylu "zimnej wojny" między Oleckiem a Bydgoszczą :/

Sam Niewiem 14-08-2005 02:35

Ja wogóle nie rozumiem, po co polacy mieszają się w tą wojnę? Po jednej jak i po drugiej stronie są ludzie którzy chyba każdemu krwi napsuli. Dajmy np. ze strony DT "Excail" - którego niecierpie najbardziej ze wszystkich. Każdego Polaka, bez wyjątku uważa za śmiecia (noo... chyba ze jest mu do czegoś potrzebny). Kolejnym moze być Bon'Zaii , który z leszczyka staje się wielkim macho xd (ale to pewnie tak Excail na niego działa - ogólnie ujdzie). O Harlequinie nie będę się wypowiadał :|. Natomiast ze strony GG taki np. Tedrus, nie spotkałem się z jego strony z jakimś "rasizmem", ale słyszałem o tym ze ludzie płacili mu za bycie wolnym, ale on zapominał o tym powiedzieć reszcie dt i ludzie padali + musieli jeszcze raz płacić.
Wątpię zebym opowiedział się po którejkolwiek ze stron przez to że po obu mam kolegów, którym na bank bym pomógł gdyby byli po tej jednej stronie :)

Moze to moje pisanie bez sensu, a większość nie wie kim jestem (i good xd - no more noops xd). Ale nudzi mnie trenienie i pisze sobie :)

Lord Dreathan 14-08-2005 09:25

@ Exodus

Wy, polacy, którzy twierdzicie, że walczycie po właściwej stronie jesteście porąbani. Sampzor was nie lubi, gdyby wygrał wojnę (mało prawdopodobne :p), wtedy by was olał i wy***ał z gildi.

Bulba15 14-08-2005 11:15

lol

chlopaki znam DT bardzo dobrze z 2 swerverow arcania/aldora chlopaki maja zaj3bist3 PVP i oni wygraja ta wojne =]

hail DT xD

Exodus 14-08-2005 12:48

Nie wiecie dlaczego ta wojna się zaczęła. Bo było za duże PA , no i jeszcze zabito Halindira i Hixando (nie wiem za co).Więc założeniem było stworzenie gildii w którym bedą nie Pa (albo przynajmniej mniejsi) może nie pamiętacie co się działo już?Excail zajmował całe Necro wtedy kiedy chce.byłem z kolega na dragach w venore , na dole był Harlequin i chcieliśmy sie go spytać coś a on odrazu próbował zabic kolege DSami.Ja też raz padłem dlatego że wywaliłem z kopalni Liitha Vito , kory chcial się po prostu w***ać.Po kilku dniach wpadł z ekipą pod muj , akurat grałem w kafe i miałem w tej chwili takiego laga że nie mogłem sie ruszyc no i oczywiście dead...
Nie mówię ze Sampzor,Tedrus itd. sa święci ale z ich strony nie spotkałem się z Pa.Np.Halindir niogdy mnie nie wyrzucił z Cyclopolis jak tam expiłem na mniejszym lvlu.Dla mnie ta wojna może trwać pół roku, mam nadzieje że reszta gildii też nie da sobie wyrwać serva , a znając Del'toro jak mi się znudzi to pójdą na jakiś nowy server

Igrexou 14-08-2005 14:33

@up

Halindira zabili za to że szpiegował na początku wojny, a Hixando za to, że Red Robe wylootowanego przez kilku DT chciał zatrszymać dla siebie.

Lord Dreathan 15-08-2005 16:51

Ja sie dolaczylem do wojny poniewaz jak h lv polaczki sobie pkwali n00b charami, to stwierdzilem ze pobawie sie w Straznika z Teksasu i oczyszcze miasto, jak sie potem okazalo to second chary h lv polaczkow, ktorzy walcza po stronie GG, wiec co mi tam, mam hunta to pomoge DT. A tak poza tym wojna to wojna, wiec sposob walki sie nie liczy.
BTW. W DT jest paru moich kumpli wiec czuje sie zobowiazany im pomoc.;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37.