![]() |
Dwarfen armor - nowy item
Przedmiotu tego nie zdobylem z żadnego potwora lecz z questa.
http://img.photobucket.com/albums/v6.../armor0010.jpg |
o.O kozacki , szkoda ze nie powiedziales z jakiejgo questa i gdzie i co jest do zabicia .. niestety to byłby quest spoling .. ;(
|
ja slyszalem zze to jesr Crusader armor ale moge sie mylic...
|
Gz armorka.. xD Kilka osób zapewne go już widziała (chodzi o tych, którzy zajmują/zajmowali sie otsem pod tibie 7.4 i nowsze ;) )
|
1 widze ale GZ
|
Mi osobiście bardzo się podoba ta zbroja :)
|
Gz armorka niewyglada na Fake :) powiedz jeszcze gdzie ten qest i czy jest bramka lvlkowa:P
Świat:Guardia :D Nick:Szwagierek :D LvL:48 8o Skills:78/78 :p Mlvl:10% do 6 :( |
Fajne :D Powiedz tylko jeszcze ile ma armora B)
|
Na moje to to wyglada jak armor ktorego mi pokazywal gostek na Guardii. Leopard armor (arm: 9), ale byc moze mam poprostu kiepska pamiec:p jak bys mogl to daj look na tego armorka i wrzuc screena.
|
Nie mów niczego więcej na temat tego arma bo nie będzie to rare ;)
|
Tesh
Tesh słyszałem że to crusared armor .
Ale jest możliwe ze dwarfen no nie wiem zresztą Poczekamy , gdy tibia.pl wbije potworki , eq i rzeczy :P |
armor
zajefajny ten arm tylko daj o nim notki jakies
|
rysunek wzieli, hum z jakiegos spr? w kazdym badz razie w otsach sa takie k army ;p... jezeli ktos juz to powiedzial to big sorry, ale nie czytalem all ;D
gratz D: |
No mnie to dziwi dlaczego sie to nazywa dwarfen armor jak na tibia.de
pisze ze to crusader Link: http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=3&o=0 @down Legsy masz tutaj ... http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=62&o=0 w dziale ''not in game'' @edit Mogl by ktos filmik nakrecic i by sie cala sprawa rozwiazala ... FINITO... |
Ja tylko wiem, ze na sto 100% są legi do niego.
I ze obie grafiki (caly set) byl juz w grafice do 7.41 |
Hym...
Wydaje mi się że to fejk skoro na tibia.de czy jakiejś tam pisze że to crusader armor :confused: wpadłeś :confused:
|
Az mi sie plakac chce od was n00bow. Jak moze byc crusader jak jest dwarven litosci. Tibia.de muwi ze to crusader nazwa moze sie zminic a jak juz to skad wiedzieli jak sie nazywa. Beby beholder nazywal sie w poprzednim update i na tibia.de bylo ze beaby tera jest gazer. Wiec sie *****a nieczepiac.
|
Cytuj:
Był crusader-jest dwarfen.Jak dla mnie to nie fake i bardzo się ciesze że zdobył to Polak a nie Brazylijczyk czy Szwed bo oni osiągneli już wystarczająco i teraz pora na Polaków ;) |
Cytuj:
A może jednak tego nie zrobie... Mi się chce płakać gdy twój oddech powala ludzi na kilometr i gdy zaśmiecasz forum... chociaż jak ktoś już przedemną kiedyś powiedział "ono do tego jest" |
Hmmm... ciekawe ile ma arma i czy quest trudny;) 8o
|
To jest poprostu podmienione Knight armor ! Se ziomek spr. powymieniał i zmienił troszeczke grafe ! Nie raz to widziałem przy wszystkich tematach o spr.!
|
Wow
Nom niezle,ciekaa ta dwarven zbroja xD
Neth reth- FORTERA ROX |
You see a dwarfen armor (Arm:10).It weighs 130.0 oz.
kthxbye. |
Prawdy nie znam ale dziwne jest ze CIPy zrobiły taki okropny błąd ortograficzny DwarVen a nie DwarFen. Może i ten arm sie tak nazywa nie wnikam ale żeby takiego byka walnąć to jeszcze u cip nie widziałem :/
|
Moze ktos by dal z tym filmik jak to nosi .
Wtedy by byla pewnosc co to jest a nie screena to mozna zmienic a z filmikiem ciezko by bylo. |
szkoda tylko, ze dwarfen w jezyku angielskim nie istnieje.. watpie by cipsoft zrobil byka i nie napisal dwarven...
|
Powiedz wszystko co wiesz plxplxplxplx bylbym wdzieczny ^^
|
Dwarfen Armor (Arm:10).It weighs 130.0 oz.
polecam tibianews -.- |
Ludzie czepiaćie sie nazwy, na Tibia de Nazwa butów to Waterrunning boots, a na Pl Soft boots. I po co spory??!
Ja wdziałam na OTSach tą zbroje jest lepsza od MPA i nazywa się dwarfen... Jednak wydaje mi sieę że to fake... |
a nie wystarczy użyć szukaj
:p oto wynik-- link z 1 z tematów o tym armie http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=22493 |
Dwarfen Armor
Czy Ktos Wie Z Jakiego To Questu Lub Potworka :Ork:
|
to nie jest dwarfen armor tylko CRUSADER ARMOR http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=3&o=0
sory że psuje wam posta |
Cytuj:
lol -.- czemu sie klucisz jak niemasz racji? Czytales wogule caly temat? Tibia.de ma błędne infromacje jeszcze z przed update'u. |
|
Omg, rzeczywiscie dwarfen... mialem bledne informacje :P dziwi mnie tylko ten blad (?) dwarfen... przeciez jest dwarVen ring, dwarVen bridge itd. wiec czemu dwarFen armor? :/
|
Ja pitole Fake jak na dłoni :) chyba ze sie wbije i mi pokarze te zbroje to uwierze.. dlaczego jej nie lukłeś??? wiesz co ja se moge wrzucic..bez lukniecia to ci nie uwierze bo ja tak to se moge g bootsy, demon legi i inne powkladac w eq... plix luknij albo daj filmik :):)
|
Up:
O czym ty gadasz?? |
omg, nie mowicie mu co to za armor jak go nigdy nie widzieliscie -.- ma to wie ! wejdz na tibia.org.pl tam masz ze to jest dwarven armor !
@Topic: gratz ! kiedys znajde ten quest ;] |
ja widzialem legsy do seta (ale w tibia.spr :P)
|
czepiliście sie tego tematu jak rzep psiego ogona, dajcie już spokój. Czy ta zbroja istnieje naprawde czy to tylko fake to tak w gruncie rzeczy nic mnie to nie obchodzi. Nie ineresuje mnie to ponieważ póki ja nie odnosze z tego żadnej korzyści to po co mam sie przejmować. Dwarfen armor, crusader armor, równie dobrze mogla by sie nazywać zbroja of prostytution
ps. chceie dowodu ze ta zbroja istnieje to zagadajcie do tego gościa, zżucie sie po 100gp, dajcie mu kase i niech położy tą zbroje w domku i wszystko a nie zaśmiecacie forum "fake" "not fake" |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |