![]() |
^^ moj najlepszy loot z pk :D
film mial byc z calkiem czego innego ale oni zaczeli ^^ :evul:
http://rapidshare.de/files/3879182/moje_pk.rec.html |
hihi, ale ci sie poszczescilo :P taki maly lvlek zabiles w wypadl ci [piiiip] :D gz gz gz :) oby tak dalej
|
lol, nieźle nieźle, mi powinni też takie pkery puszczać loot :D
|
film krótki ale loot fajny :]
|
fajny loot i filmik krótki warty obejrzenia
|
Babka taki słaby lvl a taki item... GZ GZ i jeszcze raz GZ... (Czemu ja nie mam takiego szczęśćia ;( )
|
Heh... gratulacje :)
|
Gz
Gratuluje.... poszczęściło ci się :D Naprawde wiele gratulacje :P :evul:
|
heheh a mnie zadziwilo to ze od momentu odtawcia ciala wiciagnales to cos w chyba pol sekundy, jaki refleks :D
|
Rehost plx?
|
Ale kretyn...
Weż ty Siwy z julery kretynie nie zdradzaj loota !!! X(
Modkowie za to by powinni ostrzeżenia dawać ! btw. Filmik spoko ;) loot bardzo dobry. Big Gratz! |
Cytuj:
|
lol ^^ gz itemka ale przede wszystkim gratz refleksu :D od razi to *******noł :D
|
spoko ladnie odzuciles body ;D fajny film nawed ;P
|
Jaki farciarz 8o . I to jeszcze bez skulla -.^
|
lol
lol czym tu sie podniecać ? k arm to szajs , mogl wylootowac jakies boszki albo cos ale k arm...... pfffff
|
Cytuj:
gz k arma aczkowleik keidys mialem lepiej otoz opowiem wam historyjke: Kiedy jeszcze bylem malym newbie i mailem 17 knighta itd. i pkowalem przed restartem zauwazylem 9 paladyna ktory dziwnie mi sie przygladal co postanowilem ( B) ) 3 hity i upadlna ziemie kiedy go otworzylem moim oczom ukazała się prawdziwie "królewska zbroja" ( c arm ) pozniej dowiedzialem sie ze siedzial jakies 10h przez 5 dni na uh makerze zeby tego c arma se kupic :D to dopeiro bylo perfidne ;] |
Cytuj:
To co ja z nim zlootowałem z pk, po 3 sd hitach to było "coś". (c set i bohy z 1 !! kolesia). |
te 2 (3?) buraki co mówią że k arm to szajs to pewno nigdy takiego itema nie widzieli na oczy i nie zobaczą Ignored ich plx
Gratz loota :) |
ta jasne to wczesnie sie dowiedziales --.-- :D :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
muhahahaha koles wez mnie nierozśmieszaj tutaj :D. P arma mówisz ?lol. p army to ja codziennie lootuje, nawet ich niepodnosze ;) a k arm to naprawde nic wielkiego ( może dla ciebie tak :D) jak takie itemki lootuje z 5-10 razy na tydzień B) |
Czajoh nie przesadzaj :P Możecie wieżyć lub nie ale on zlootował już dużo w swojej "karierze" m.in. 2x Bohy, 3x C set, razem około 30 bp uh i sporo innych rzeczy :)
|
:o gratz loota fajny film:P powodzenia w dalszym krecenia filmów ;) ;) ;)
|
Cytuj:
|
Nice ^^
Nie dość, że nie musiales pkowac (bo pk przyszlo samo do ciebie -,-) to jeszcze taki loocik. Masz za***istego farta ;) Gratz
|
hehe ale miales farta z tym lootem
|
Zajefajny loot. Filmik super ;)
|
N/c
No nie ma to jak podniecać sie K armem... n/c
|
up: ogladales filmik-.- widziales ze mam 14 lvl ?! nie mam takiego jak ty a wiec nie komentuj jak nie ogladales -.-
|
Cytuj:
niewierzysz ? wpadnij na nove ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |