![]() |
Next Wojna na Thori :) tym razem bardzo ciekawa !!
Dzis rozpoczela sie nowa bitwa pomiedzy Cs a NS i revoltuion tym razem zmiardzylismy ich jak psow xD ogladac i kometowac
LINK: http://rapidshare.de/files/3882721/wojnaheh.rec.html |
Ja tam byłem :o O ile dobrze policzyłem 16 do 6 ich skopaliśmy :D
|
Ciekawa by byla gdybys nawalal a nie uciekal i niewiadomo czego szukal _._
|
Sluchaj, ja siedziałem obok niego przy kompie ... dobrze robił, że tak biegał.. nie wiem czy wiesz, ale na wojnach sorc raczej nie wchodzi w srodek bitwy -.- 3 fragi dla Cwanisha :P i jak dobrze Ehur policzył 16:6 dla Cs
Hail Cs ! |
@Up
Czy ja napisalem zeby w srodek wlazil? Wali 1 SD i ucieka bez sensu... No na pewno razem sie podniecaliscie przed kompem i trzymaliscie sie za kolana :) |
Ja tez tam bylem ~~
Bylo super tylko troche kolo mostku cycow nas strapowali i lipa byla Eliros & Naviter here :)
|
@Masat
Po1. grasz lamusie na non-pvp wiec nieodzywaj sie nieproszony...
pewnie nigdy niegrales na pvp -.-'' ja walnolem 1 sdka i uciekalem bo na mnie polowa tamtej gildi sie czaila ic sie pobaw na no-pvp i postrzelaj sobie z hmmkow |
:)
Filmik beznadziejny na maxa a to juz mowie dlaczego:
Po 1: Bales sie jak debil i co sec. waliles utani.... Po 2: Gdzie miales Df,F-bomby,GFB,Mwale ? (z czym na wojne?) Po 3: Bija ci kolege na twoich oczach goscie ktorym 2 twoje sd i leza a ty sp.. Pozdro 4 Pandoria player's :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:p
Wyobraz sobie ze niegran na non-pvp i ze mam zdziebko wyzszy lvl od ciebie i wiecej wojen przeszlem na bank.
Ale racje mam niebyles wyposazony i bales sie jak nic... |
ok popatrz trudno sie niebac jak w tamtej gildi jest z 10 sorckow na 30lv+ od 4 dostane i padam -.-'' a m-wale mialem f-b niechcialem uzywac bo 1 kill i ban trudno ci to zrozumiec?
|
Rozumiem ale przynajemiej ja na twoim miejscu walna bym sd w 1 gdzie jest ich ze 3 i potem ue koledzy by mieli latwiej podobijac 1 by padl ty bys niepadl bo ban a za tydzien sie logujesz i czysto :)
|
Boże ludzie -.- nie ważny jest styl.. ważne są efekty .. 3 fragi i to 3 najtrudniejszych sorców ... a teraz prosze jeszcze zobaczyć na ilość hp kolo deeper fibula ... umiejętność uhania też coś znaczy w tibi ... tyle mam do powiedzenia ... -.-
|
latwo powiedziec tylko ze kazdy ise zuca na mnie .... i jak bym walnol z ue to bym mogl moich zabic a biegalem tak bo niechcialbym stracic bohow :)
|
Cytuj:
|
Ok. Co bylo to bylo grunt ze im skopaliscie co trzeba :P
"Wojna na beryli Dt vs GG " Obejzyj Gosc biegnie killa 1 potem 2,3,4 itd. i sie nieczai Rozumiem tez ze masz malo HP -- Cya Ide GraccCcC |
Cytuj:
|
Masat ty juz sie zchowaj ok ? ic sie pobawic na secura w wojnie xD
|
"ic" sie naucz strzelac z m-walli i sie "zchowaj" plx ;'(
|
hmm....na początku dośc spory Haos:/ ale potem to nawet nawet...gdyby nie te ciągłe bieganie :) ogólnie to Blood sport :)
|
pevipe slyszales o czyms takim jak SSA, Might ringi, Mana shield ? Boisz sie ze bohy straisz ? To po co je nosisz... Nie kumam cie czlowieku strzelasz 1 sd i uciekasz 5 sqm... Wysmiewasz tego goscia na M ( Wybacz nie pamietam name panie M :P ) A sam nie jestes pro. Straszny chaos panowal... Anyway gratz wygranej bitwy i 3 fragow.
|
to jest nowy swiat i niekarzdego stac na might ringi np ja niemam zandego a na trade nikt niesprzedaje co do Masata niech zachowa swoja inteligencje dla mamy ja pisze tak jak mi sie podoba "ic" to dlmnie skrot od idz -.- chyba ze on tego niekuma ale to jush jego problem :] dzis na serverze byly lagi a ta bitwa to 2 w tym dniu 1 przegralismy :P i wiem jak oni graja dlatego balem sie ze dostane pare sd na raz a mana shielda nieuzywalem bo mialem malo manasow niebede z wami na ten temat dyskutowac :)
|
Cytuj:
|
Masat co innego pisac na kompie a co innego w zeszycie ja pisze szybko a nie tak jak ty mysle nad 1 zdaniem 10minuti trzymam w rece slownik ortograficzny
|
czy ciekawe to ja nie wiem . A co to Jacalek to nie porownuj Del'Toro to jakichs "cieció~" z Thori . 0 pojecia o walkach kazdy innego bil bezsensu , czy walka byla ciekawe moze i byla ale jakby ktos inny filmowal . Po zatym widac bylo noobstwo z twojej strony : plz mana fluid plz
to z czym ty na wojne szles xD? |
a i jeszcze Jacalek del'toro z tego co widzialem na filmie nawet lootu nie zbieralo tylko fragi lapalo a ci do niego pisali MOve a on dalej sprawdza co w loocie omg noob
|
zygmunt
Bo to Polska, nie Elegancja Francja ;) |
Super filmik...tylko naucz sie celowac runkami :)co cos ci nie wychodzi....
|
1 Hail CS
2 GZ Fragów 3 Uciekał bo ma mało hp/bał sie straty boh/ 4 Nie walił UE bo mógł dostać bana / zabić swojego 5 Nie miał SSA i dobrze bo z sd dostał tylko pare razy a SSA na Thori po takiej cenie że szkoda tracić 6 Czasami lamił... bo jak walnoł SD w jakiegoś sorca, to starał sie walnąć kolejne SD zamiast UE/E-Wave (Zabijałeś sorca - na 99% miał mfy więc i tak by sie mana zwróciła) + Na wojnie zawsze lepiej mieć full mane Ale ogulnie Gratz ;p PS: Kłucicie się jak dzieci :P |
jak ogladac filmy na nowej tibi ?
jak moge obejrzec filmy na nowej tibi ??
|
Tak jak na starej moze bedzie jeszcze jakas wojna ale wydaje mi sie ze te 2 gildie przeniosly sie na nowy swiat :)
|
http://rapidshare.de/files/3898192/f...awar3.rec.html
filmik krencony przez feawyn no ja zrobilem 2 fragi w tej bitwie Aug 11 2005, 19:28:33 CET Killed Azarthok at Level 38 unjustified Aug 11 2005, 19:38:03 CET Killed Thorlekart at Level 50 ok |
na thorii sie bohow na redskullu nie nosi jeszcze dodatkowo wojna...
ssa mozna kupic u djiina za bodajze 1-5k niewiem czego sie bac dostac bana na wojnie? przeciez to tylko 7 dni i przy okazji se przez ten tydzien nie padniesz ;p |
...
Oglądając ten film z perspektywy szwedów dochodze do wniosku że DOSTALIŚCIE W DUPE I MUSICIE SIE Z TYM POGODZIĆ :/...
Taka fajna gildia , widać że polacy , zamiast dać tobie sd wzieli dla siebie ( ? ) :] http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=86480 ściągnijcie i sami oceńcie kto wygrał... |
Cytuj:
1. Cwanish nie miał innego wyboru, niż uciekać bo był najlepszym fragiem dla Ns i kiedy ktoś go widzial od razu dostawał serię z run. 2. Ssa, m ring, m shield~ przy punkcie wymienionym wyżej musiał by mieć tego na backpacki, ponieważ specjalnie tylko jego ścigał Norkiav i pare innych osób. 3. Propo bana. Gildia tracąc na 7 dni, jednego z lepszych graczy może mieć spore problemy, sczególnie, że ten gracz ściąga prawie najwięcej fragów. 4. Nie wiem czy wy byście się bili jakbyście wiedzieli, że za 1 unjusta, czyli błędnie wystrzelone sd w jakiegoś 8 lvl nooba [biegali tacy z Ns i blokowali drogę], czeka was ban... ~Signed Ehur |
Ok , zwracam honor :P:P:P
Wspaniała walka chłopaki :P:P:P xD |
Walka dobra ale czemu nie poszliscie za nimi do deeper wtedy by sie dzialo 2 guildie bijace sie + dle i dragi :p
|
Cytuj:
btw. NS sie loguja zaraz nowa wojna :S @up~ na wojnie dla sorcka bohy to podstawa zeby latwiej bylo uciec :) a co do 1 unji to wlasnie tak bylo ostatnim razem myszka mi sie obsunela i niechcacy trafilem w "8" lv :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |