Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   skilo maniacy X( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45757)

patrykb 11-08-2005 22:31

skilo maniacy X(

czy nie uwarzacie ze skillo manicy w jaskiniach sa wkurzajacy? wchodzi sobie taki mag albo drut na dwarfy kolo kazoo a tam sami knajci ktorzy skiluja ;(
idzes sobie i slyszysz "mine or die" "i skill n00b" X(

kani_mani 11-08-2005 22:34

Niestety taki jest świat :p . Poza tym wątpie, aby jakaś skillująca osoba zajmowała cały resp... Po prostu nooby zabijają nie te potwory co trzeba...

patrykb 11-08-2005 22:37

no moze nie caly resp ale jak sie znajdzie takich kilku z 5 dwarfami na klacie to niema ci expic bo nima na czym

Fredrio 11-08-2005 22:42

@Up
No to juz nie przesadzaj ja codziennie jestem w kazo i skilluje i zawsze jest z kim pogadac ale jeszcze nigdy respa nie blokowalismy i nie bralismy po "5" dwarfow na klate tylko max 2 -.-

Wiec juz nie dramatyzuj.Jak ci sie nie podoba idz do kopalni tam mniej ludzi skilluje

Rav Dominantes 12-08-2005 11:33

Mi to nie denerwuje sam jestem knightem i supwer mam skile :D:D wystarzcy looknac moj podpis mi sie podoba jak niski lvl ma zamocne skile

Prima Scorpio 12-08-2005 11:46

Ty chyba nigdy nie widziales skillo maniaka... Podam ci przyklad mojego kumpla, który na 9 lvlu mial skille 94/92 w clubach... teraz intensywnie expi i wyszlo mu to na zdrowie - to jest skillo maniak.

Clubvoxx 12-08-2005 11:54

Omg

Jeśli cie to wkurza to nie chodź do kopalnie masz problem !! Albo zmień świat na PVP i nie będziesz miał problemu ;] Chyba że jesteś boss i zabijesz ich i będa mieli nauczke żeby nie trenić jak ty jesteś ;)

Magrid 12-08-2005 12:12

To gdzie ty chodzisz? W miejsca gdzie sie repia po 2? Bo knighci zwykle do trainu stają w takich miejscach gdzie sie nie respi full potworów tylko kilka i przeważnie wykorzystuja tylko 2 potwory, bo większa ilosc nic nie da tylko waste hp. Prawdopodobnie expisz na pierwszym poziomie kopalni, więc zejdz na drugi tam jest wiece dwarfów i rzadko kiedy tam trenią.

BolczyK 12-08-2005 12:28

No wyobraź sobie masz level 50 skile 60/60 i chcesz iść potrenić do kopalni do kochanych dwarfów, a tu jakiś sorc expi -.- Człowieku kopalnia nie jest twoja. Jak przeszkadzają ci trenujący knighci to zmień kopalnie lub idź oglądać telewizorek i wróć za 5 godzin poexpic.

Kusznik 12-08-2005 12:56

Rotflowy temat :] koleś przeszkadza ci coś , że skillują ?
A mi przeszkadza jak chcę wejść do depo i zapychasz swoją dupą wejście do niego saysując: Adori Vita Vis
Noob topic plx

Ikai Anch 12-08-2005 13:06

Mnie wnerwiaja 2 rzeczy chodza po jaskiniach z dwarfami sorcowia 20+ i leave or dead jak chce sie potrenic I niedoklepani sorcowie i druidzi przed dp np w carlin nie da sie do dp wejsc w kazo tak rzadko bo malo ludzi :P

patrykb 12-08-2005 17:44

niemądrz się tak bo tym twoim głupim adori vita vis byś dostał i byś sie nie cieszył. :evul:

Sadamq 12-08-2005 18:06

Od 15 lvla przed depo ? Za 90 ? Buahaha, nie dobijaj mnie... Predzej taka akcja skonczyla by sie dedem dla puszczajacego, sd makera niz dla osoby chcącej wejsc do depo...

Jerkov Thundersword 12-08-2005 18:39

Człowieku, grałeś kiedyś rycerzem lub paladynem? Nam skille nie urosną same tak jak tobie magic level, my musimy skillować, żeby mieć możliwość dobrego expowania i żeby hunt dobrze się zwracał! Skoro ci to przeszkadza to wiedz że mi przeszkadza stado sorców i druidów stojących przy wejściu do dp i blokujących je kiedy ja szybko musze się tam znaleźć i oczywiście żeby wejśc musze przepchac armię noobów. A wiesz jakei to w****iające kiedy trenujesz a tu przychodzi sorc albo druid i naparza ci stwory z HMM? Tibia jest dla wszystkich nie tylko dla ciebie i musisz się z tym pogodzić, kto pierwszy zajmie spawn, ten ma go dopuki go nie opuści, a skoro tobie to przeszkadza to idź sobie gdzie indziej... idź na smoki, tam nikt nie trenuje, na guardy, chyba że nie masz odpowiednich statsów to pójdx sobie na amazonki, wild warriory albo raty... Ty możesz mieć skille 10/10 nawet bo używasz magii a rycerze ani paladyni nie, więc muszą rozwijać swoje skille coraz bardziej.

parada 13-08-2005 10:59

Omg !!!

Co a kopalnie to są tylko twoje ?! Bo mi sie zdaje że nie!!! X( X( X(

09:48 You see yourself. You are a knight. You are Knights of Death of the Red Warriors (Protected by Ziren Imrarytem).

Lord Of Knight's 14-08-2005 13:17

Lol

Wkużają Cie skillo maniacy..A co powiesz o farmach druidów na mc siedzą i blokują przejscie do depo X( . Wole skillować na dwarfach i osiągnąc dobre skille zeby potem się dobrze expilo..Niż mieć ustawionych 5-ciu druidów na mc używać Tbi i afkować X(

Van_Waterflew 16-08-2005 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrykb
niemądrz się tak bo tym twoim głupim adori vita vis byś dostał i byś sie nie cieszył. :evul:

nie modrz sie bo z gsa dostaniesz i bedziesz kwczał -.- :evul:

Filarel 16-08-2005 16:19

KÓRWA...Ludzie mówią "mine dwarfes" bo skillują i dobrze że takie nooby które im zabijają potwory są tępieni i zabijani!I nie blokują respa tylko się oddalają żeby nie blokować respa i żeby im potworów nie ***ali.A te farmy drutów blokują depo i mają po 100k i eq jak 40lvl a ich się w grze nie czepia a tych co trenią tak. -.-

Gatho Gokhinin 16-08-2005 16:34

Żle, że skilluje, a potem chce, żeby mu poblokować coś -.- omg

Kusznik 16-08-2005 23:31

Cytuj:

Co głupi post ?! może tak nie jest ?! pss.... dostał bym od ciebie hita za 60-70 z sd zużył bym 2 uhy ty wszystkie swoje sd (o ile byś trafiał) i inne runki a potem byś tylko oczekiwał na biały miły napis "you are dead"...
Zastanów się człowieku zanim naciśniesz "nowy temat"

kopasos 16-08-2005 23:50

mi tam nieprzeszkadza to że skilóją, a komu przeszkadza, mi nie, ja i tak niegram w tibie :] A tak na poważnie stane po stronie socra, a mianowicie:
-knight mówi że nawet jakby go socr z HMM uderzył to on by urzył runu UH, ale niech sie knajci zastanowią; skąd by mieli runy gdyby nie socr i druid?

a na obrone knighta powiem że:
-skoro socr trenuje mglvl przed depo to czemu my niemożemy trenić w kopalni?

pozdro for all

CinekMarcin 17-08-2005 00:26

@ up ze sklepu
mnie samego denerwuja sorkowie na 15lvl co chodza i zabijjaj potworki z ktorymi ja trenie ;/ tylko sobie zasmiecam limit liczby ofiar

Filipyo'vel sisig 17-08-2005 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prima Scorpio
Ty chyba nigdy nie widziales skillo maniaka... Podam ci przyklad mojego kumpla, który na 9 lvlu mial skille 94/92 w clubach... teraz intensywnie expi i wyszlo mu to na zdrowie - to jest skillo maniak.

ale wy se KUR>...Wa fazy urajacie ja Pier.,dole 9lvl tak? ale podcczas skilowania to nic normaalnie nie wbil ?? za takimi skilami przy zabijaniu tylko potowrow na ktorych sie skiluje by mial spokojnie 16/17lv jak nie wiecej

Yoh Asakura 17-08-2005 01:19

@Up:
Zauważ,iż mógł grać na PvP i skillować na ludziach.

Rybzor 17-08-2005 01:19

Jak ja siedze na dwarfach i trenie to nawet nie musze nic mowic bo kolesie sie odrazu wracaja :P, watpie zebym komus przeszkadzal, bo zwykle zajmuje tylko 1 maly respik na 1 poziomie ;)

Scooby-Doo 17-08-2005 01:21

A mnie wkurzaja nooby 10-20 lvl w kopalniach ktorzy zabijaja mi potwory do treningu i jeszcze mowia ze nie umiem na tym lvlu zabic dwarfa -.-. A jesli chodzi o knightow, to my skillujac zajmujemy tylko 1 maly respawn dwarfow, a kopalnia jest duza. Wiec wg mnie nie powinno to sprawiac problemu expujacym

luki16 17-08-2005 03:22

X( o co ci chodzi ****a jak sorcerowie pod dp stoją i runki na*******ajom to co knighci i palkowie muszom sie przepychac jak ci sie nie podoba to exp na takich potworkach co nikt nie skilluje a nie sie żucasz my musimy skillowac aty se przed dp staniesz i runki robisz masz pełno kasy i za***iste eq X( X( X(

Filipyo'vel sisig 17-08-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
@Up:
Zauważ,iż mógł grać na PvP i skillować na ludziach.

to nie guildwars ze sie w PVP gra -.-

Xyrius 17-08-2005 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gatho Gokhinin
Żle, że skilluje, a potem chce, żeby mu poblokować coś -.- omg

Dokładnie... najpierw Ci taki sorc wybije potworki do trenienia a za 15minut będzie - bloknij mi smoka, plax, loot twój, plz, bloknij tylko...
się n00bostwo takie po całej Tibi rozrzuciło !

Vesper Drago 17-08-2005 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van_Waterflew
nie modrz sie bo z gsa dostaniesz i bedziesz kwczał -.- :evul:

19 lvl grozi ci że dostaniesz z GS-a ... Kurde ale mnie tym rozbawiłeś a jak nałożysz gsa to zwołasz swoich kumpli z podwórka bo każdy cche zobaczyc jak bijesz rata na 1 strzała wszyscy będą trzymać cię za kolana a na koniec wszyscy się spuszczą żebym cię spotkał na xanterze z kataną to bym ci ryj roz***ał... :D

Gtyk 18-08-2005 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vesper Drago
19 lvl grozi ci że dostaniesz z GS-a ... Kurde ale mnie tym rozbawiłeś a jak nałożysz gsa to zwołasz swoich kumpli z podwórka bo każdy cche zobaczyc jak bijesz rata na 1 strzała wszyscy będą trzymać cię za kolana a na koniec wszyscy się spuszczą żebym cię spotkał na xanterze z kataną to bym ci ryj roz***ał... :D

Jak czytam posty w tym temacie, zwlaszcza ten zacytowany powyzej to nie moge sie powstrzymac od wybuchow smiechu;) banda niewyrzytych dzieci probujaca sobie udowodnic racje za pomoca argumentow "jakbym cie spotkal to byl cie rozj..." żal mi was ;)

Kusznik 18-08-2005 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kopasos
mi tam nieprzeszkadza to że skilóją, a komu przeszkadza, mi nie, ja i tak niegram w tibie :] A tak na poważnie stane po stronie socra, a mianowicie:
-knight mówi że nawet jakby go socr z HMM uderzył to on by urzył runu UH, ale niech sie knajci zastanowią; skąd by mieli runy gdyby nie socr i druid?

a na obrone knighta powiem że:
-skoro socr trenuje mglvl przed depo to czemu my niemożemy trenić w kopalni?

pozdro for all

Pytasz skąd by mieli runy ?
Każda przyzwoita profesja ma swojego uh makera.
Temat sie wyczerpał jeden zbluzgał drugiego , drugi się pochwalił i na tym koniec.
Closed temat plx.

Heliwurab 18-08-2005 14:12

Na Non-Pvp gdy ktoś bierze np. 2 dwarfy do treningu, to staje gdzies gdzie nie będzie blokował respa i trenuje. A gdy ja przychodze poexpić, gościu mówi "mine", ja wypowiadam tylko ""ok" i ide dalej... Jeśli ktoś jest miły to da potrenować... Może ten gościu zrobi 200 lvl? Może kiedyś będzie ci demonka blokował? Musisz uważać co robisz, a więc na Non-Pvp powinni grać tylko mili ludzie...
Ave Secura!

pawel The Magician 19-08-2005 00:01

mówicie prawdę o tych sorcach co to zabijają wasze potworki do skillowania ale jest pewno ale. dużo knightów widząc że zbliża się sorc odrazu krzyczą leave or die. nawet nie pozwalają przejść dalej!! co wam robią sorce i druty pod depo?? nic!! a knighci i palki calkiem często biją za samo podejście do nich. mówicie idźcie na niższy poziom kopalni. jak mam tam pójść jak mi krzyczy palek skillujący żebym nie podchodził or die a stoi przy dojściu do zejścia na dół.

poreda 19-08-2005 12:40

najbardziej denerwuja mnie tacy ludzie którzy stoją gdzieś przez 5h i wkólko gadaja adori gran, adura vita itd to są debile a jeżeli chodzi ci o kopalnie to skillujący byli tam pierwsi więc zajeli mjejsce. -.-

kasacja tamatu plz

Shardzik 19-08-2005 13:34

Faktycznie bezsensem jest siedzenie kilkunastu godzin przed monitorem, po to żeby tylko zobaczyc biały napis... to jest chyba nojgorszy sposób marnowania czasu...

Ellenhorin 19-08-2005 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
Faktycznie bezsensem jest siedzenie kilkunastu godzin przed monitorem, po to żeby tylko zobaczyc biały napis... to jest chyba nojgorszy sposób marnowania czasu...

Dokladnie ja trenowalem tylko jak mi naprzyklad 8% brakowalo
Ale jesli byli tam pierwsi to twoj problem imho kto 1 ten lepszy :P
Inna sprawa jesli ty byles pierwszy i Cie wywalaja wtedy to juz przegiecie

Gtyk 19-08-2005 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel The Magician
mówicie prawdę o tych sorcach co to zabijają wasze potworki do skillowania ale jest pewno ale. dużo knightów widząc że zbliża się sorc odrazu krzyczą leave or die. nawet nie pozwalają przejść dalej!! co wam robią sorce i druty pod depo?? nic!! a knighci i palki calkiem często biją za samo podejście do nich. mówicie idźcie na niższy poziom kopalni. jak mam tam pójść jak mi krzyczy palek skillujący żebym nie podchodził or die a stoi przy dojściu do zejścia na dół.

to sie trzeba dogadac... powiedziec ze chcesz isc na nizszy poziom i nie bedziesz mu przeszkadzal w treningu... uwierz mi, wszystko da sie zalatwic ;) no ale jak ty albo on nie zna angielskiego to moze byc problem, ale i tak mozna sie dogadac...

Trenei 19-08-2005 14:12

to gdzie ja a albo kto inny ma trenic ? Z czlowiekiem moim zdaniem strasznie wolno rosna skille. Ciekawe jak ty sie czujesz jak kts ubije twojego potworka . Ja jak ktos mi ubije potwora odrazu jade ziomka do reda . Wiec po co ten temat ? Ciekawe czy grales knightem to bys zobaczyl.

Arthevariel 19-08-2005 14:40

Cytuj:

czy nie uwarzacie ze skillo manicy w jaskiniach sa wkurzajacy? wchodzi sobie taki mag albo drut na dwarfy kolo kazoo a tam sami knajci ktorzy skiluja ;(
idzes sobie i slyszysz "mine or die" "i skill n00b" X(

Nie skilomianiacy tylko chca wyjsc na dobrych knightow. Jak ci nie odpowiada ze na dwarfach trenuja to idz na inne potworki >.< Gdybys gral knightem wiedzialbys jak to jest miec duzy lvl a male skille....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.